Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Glej copatar, takim jeb.ivetrom, kot sem jaz, nasedejo ženske takih kot si ti mimogrede. ker sem prijetnejši, bolj razgledan in vsestransko uspešnejši od tebe.
Nisi niti bolj razgledan, niti bolj izobražen, niti nič. proti meni si nula. zdaj pa idi jokat v svoj kot.[/quote]Ej, jaz glup copatar sem uspel naj eno, ki je ob meni, tebi brihtnežu pa zgolj nasedajo? :)))
2) Človek z nizko samopodobo rad kritizira
3) Človek z nizko samopodobo je nadut.
Komu mar, če so? In komu mar, če kdo nasede?
Zakaj se trudiš to dokazovat + nekoga v nič dajat, ker misli drugače (skupaj s tvojimi kloni)? Ima taka debata sploh kak smisel?
Sigurno so take in onake, a če sam ne premoreš nič več kot pohujšljivost, onih drugih niti srečaš ne…. ;)[/quote]
Mislis, da imam klone? Skoda, da nisi moderator. Bi vedel, da jih nimam, lol.
A si buzi od tega matjazka, da ga tako branis? In spregledas, ko on druge daje v nic. Kaj mu naj recen, ko mi napise, da so v moji druzini bili “pohujsljivci”? Pa se res ni, vsak kolikor jaz vem. Zato, buzi, odbuzeriraj dalje.[/quote]
Ma če ne dojameš pač ne dojameš…..
Dečko prcaš nekoga v glavo in ko dobiš nazaj ti v jok. Daj poglej kaj vse si Matjazku napisal predno si je vrnil ocvirk na katerega si se sedaj obesil….
Pa isto počneš z vsemi.
Tvoji kloni pišejo sami. Več nas je podobnih puhležev, nisem mislil to kar si ti dojel
Ni je ob tebi, ob tebi je trenutno samo računalnik, že zdavnaj te ej naveličana, tvojega trebuha, prazne denarnice, puhle glave in slabega seksa. Prevara z njene strani je samo vprašanje časa.
te še kaj zanima…[/quote]A tebe vsaka prevara, če je nimaš skoz na oku? :))
Abošček…… 😀
Mislis, da imam klone? Skoda, da nisi moderator. Bi vedel, da jih nimam, lol.
A si buzi od tega matjazka, da ga tako branis? In spregledas, ko on druge daje v nic. Kaj mu naj recen, ko mi napise, da so v moji druzini bili “pohujsljivci”? Pa se res ni, vsak kolikor jaz vem. Zato, buzi, odbuzeriraj dalje.[/quote]
Dečko prcaš nekoga v glavo in ko dobiš nazaj ti v jok. Daj poglej kaj vse si Matjazku napisal predno si je vrnil ocvirk na katerega si se sedaj obesil….
Pa isto počneš z vsemi.
Tvoji kloni pišejo sami. Več nas je podobnih puhležev, nisem mislil to kar si ti dojel[/quote]
Ko bos videl in s prstom pokazal na podjebavanje matjazka, ki sem ga redno delezen kakor napisem karkoli malenkost bolj zgeckljivega, te bom uposteval. Do takrat pa se ne cudi, da ti recem kar ti recem, ker drugega si ne zasluzis.
Pa isto počneš z vsemi.
Tvoji kloni pišejo sami. Več nas je podobnih puhležev, nisem mislil to kar si ti dojel[/quote]
Ko bos videl in s prstom pokazal na podjebavanje matjazka, ki sem ga redno delezen kakor napisem karkoli malenkost bolj zgeckljivega, te bom uposteval. Do takrat pa se ne cudi, da ti recem kar ti recem, ker drugega si ne zasluzis.[/quote]
Ti že veš kdo si kaj zasluži zato ti je nesmisel oporekat….ccccc
Nisem po svoji krivdi atraktiven ženskam, a ne Margo? :)))[/quote]
Krasen si…:)) [sup]eehhhh[/sup][/quote]
Mislim, da me še bolj seksi delajo konzervativna stališča, ker sem vam monovskim razuzdankam in 19-letnicam, ki gredo v tujino študirat, tako boleče nedosegljiv? 😀
Daj še meni prerokuj, zdravje, ljubezen in denar lepo prosim. Danes vidim, da si poln vizij. :))
Krasen si…:)) [sup]eehhhh[/sup][/quote]
Mislim, da me še bolj seksi delajo konzervativna stališča, ker sem vam monovskim razuzdankam in 19-letnicam, ki gredo v tujino študirat, tako boleče nedosegljiv? :D[/quote]
V dobrobit celemu ženskemu rodu, naj tako tudi ostane.
Forum je zaprt za komentiranje.