Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Lep pozdrav vsem 🙂
Ker rabim širši pogled na zadevo sem se odločila, da postavim svojo dilemo na forum kjer se zbirajo moški in ženski pogledi 😉
Stvar je taka, tri tedne preko smsov klepetam z moškim, ki me je našel na enem izmed družabnih omrežij. Star je 27, jaz pa 25. Beseda je že nanesla, da bi blo fajn če bi se dobila na pijači ampak do tega zaradi pomankanja časa še ni prišlo. Med nama je tudi kar nekaj razdalje (okoli 150km ali malo več). No on je rekel, da obljubi da se bova dobila ko se stvari v službi umirijo ker zdaj nima nič frej.
Zdaj pa me zanima vaše mnenje, ali gre pri takih primerih samo za moške izgovore ker se jim enostavno ne da dobiti z žensko, jih ne zanima itd…Sama se sicer nagibam k temu mišljenju ampak potem, ko mi tip sam od sebe pošlje skoraj vsak dan kakšen sms, ko mu ga jaz ne in se razvije čist fajn debata pa mal podvomim v to in spet dobim neko upanje…nevem no, zanima me predvsem moško mnenje. Ali pišete ženski ki vas ne zanima in z njo nimate namena iti na zmenek? Sploh nevem kaj naj, grem naprej in neham s tem odpisovanjem ali pa pac pocakam še kakšen teden da bo imel čas?
Hvala že vnaprej 🙂
Da, eni pišejo tudi kar tako, iz ljubega dolgčasa oziroma zaradi občutka, da je nekje nekdo, ki mu je vsaj malo mar zanj. Za kaj več si pa ne upajo, zato se zadovoljijo s temi drobtinicami.
Ko se oseba na drugi strani tega naveliča, si raje poiščejo drugo tako osebo, če jih že prej nima več. To so ta sodobna “razmerja”. Ni nujno, da je “tvoj” tak, ampak, če si že ravno vprašala.
Človek vedno najde izgovore, če si nečesa ne upa storiti. Problem ni, če si tega ne želi. Verjetno ni povsem prepričan, če bi se zapletel in te še malo drži na distanci oziroma varni razdalji. Ne vem, kaj mu delaš, da se te tako boji oziroma, kakšne so njegove pretekle izkušnje. :))
lol
Ja, draga, kak cuden decko, da se kuj ne vsede v avto in gasa 150km v eno smer samo na en drink s tabo, lol. Pa si ti vzami cas in naredi isto, ce ti je ze toliko do drinka z njim. Aja, na to se nisi pomislil, lol. Tu se vidi ta zenska narava, ki ne pozna fer play-a. Jej, jej, … 🙂
Koliko zensk si tako domislja, da bom jaz bog ve kam vse prisel, lol. To si pameten clovek potem vkomponira v svoj urnik. In, ko se x, y in z poklopi, se kaj tudi zgodi. Na vrat na nos pa samo prepotrebni luzerji hodijo 150km na drink. Ta to ocitno ni. My .02
Si me spomnil na mojo izkušnjo. Tako sem tudi jaz razmišljal nekoč in seveda pregnal žensko, ki mi je bila všeč, ampak očitno ne dovolj.
Pri naslednji sem se 7x peljal 100 km, včasih tudi samo za urco in to preden je ona sploh prišla k meni. Sem pač tvegal. Saj mi je bil čas z njo dragocen, denar pa tudi ni bil tak problem. No, potem pa se je večinoma le še ona vozila k meni in zdaj pri meni tudi živi.
Pravilno, da čaka. Njena naloga je le, da pokaže interes. Moški pa naj pokaže, da je gentleman ali pa da ni.
Zdej možnosti je več.
ali ne ve , kaj bi rad
ali je vezan, pa si mora prej organizirati alibi
ali ma več želez v ognju, pa ne sfolga vse podelati
ali je mevža
ali ni prepričan, če si mu všeč
ali je pa samo bolj počasne sorte
ne vem,kolikor sem jaz imela izkušenj z dogovarjanji, bi fantki ponavadi prec in takoj….
še danes,če se da….ne pa “norišnica v službi”….
Mal mu nehej odgovarjati na smse, oziroma vsaj ne odpiši takoj…. pa boš vidla, če bo pojačal….
Forum je zaprt za komentiranje.