Leta tranzicije ste zapravili za neumnosti
Po vsem tem pritoževanju…močno dvomim.[/quote]
Samo za tebe Sadni iz mojega CVja
Ma kaj ti šalabajzer meni plačuješ. Jst sem že zdavnaj doštudiral. Prek študenta pa ne delam že najmanj 2 leti.[/quote]
Torej več nimaš statusa študenta? Potem vredu, če ne še vedno cela SLO plačuje tebe in ostale študente pa se postaviš na glavo al pa ne
What?:))) V vsej svoji delovni dobi nisem srečala tolk stare sodelavke oz. sodelavca. In ti zdaj praviš, da se je vpisala na magisterij?:))))) Kaj je do zdaj delala??? In kaj ji bo magisterij? Še nima pogojev za penzijo? Omg, čist narobe svet.
Ti sploh v službo ne hodiš, tukaj nekaj flancaš. Prišparaj svoje perje, bo še čas, ko boš moral pokazati, da znaš prodajati burek.
Moja višina plače in dejstvo da študent stane davkoplačevalce 8500€ letno nima nobene veze……. jaz živim lagodno življenje, PRElagodno bi lahko reko….. tako da ne vidim problema, če nisi študent in če si diplomiral potem itak ni problema, sploh če imaš službo iz svojega foha, ampak glede na to da si nekaj časa nazaj govoril kako si vpisal magisterij, je zdaj samo vprašanje ali samoplačniško ali kot študent, kar pa niti ni moja stvar niti me ne zanima. Ti že veš kaj je res
Kje ti živiš, če je začela delat recimo pri 25, ima 35 let delovne dobe, to niso pogoji za penzijo.[/quote]
Saj to me čudi. V tistih časih so vsi začeli prej delat. Pa najbrž ima tudi kaj otrok itd. No, jst še nisem na svojem šihtu srečala tolk stare. Pri dohtarjih je pa vse drugače. Tam se splača še malo molzti delodajalca, zato vztrajajo skoraj do konca. Saj jim res ni nič hudega.
Kje ti živiš, če je začela delat recimo pri 25, ima 35 let delovne dobe, to niso pogoji za penzijo.[/quote]
jap, maš popolnoma prav, ampak preden bo končala magistrskega bo stara 63, kar pa bo praktično (predvidevam da bo ob delu študirala) 2 leti pred tem ko bo imela pogoje, če ne celo prej, glede na to da je ženska 🙂
Po vsem tem pritoževanju…močno dvomim.[/quote]
http://shrani.si/f/1I/Yr/3dpA6Dol/zasadnega.jpg%5B/quote%5D
samo dokaz, da obvladaš sedenje in piflanje ☺
http://shrani.si/f/1I/Yr/3dpA6Dol/zasadnega.jpg%5B/quote%5D
samo dokaz, da obvladaš sedenje in piflanje ☺[/quote]
Jap, zato pa se z njo ne hvalim v reali, ker meni osebno ni vredna pol ”kur’ca” 😀
No ker si ravno kot knjiga pritožb in pohval bom pa izkoristil in se pritožil:
Pritožujem se, ker mi ta država vsak mesec pobere dve povprečni bruto plači v RS pri plači za plačilo akontacije dohodnine, pokojninsko in invalidsko zavarovanje ter zdravstveno zavarovanje.
Če imaš kaj zvez pri tistem Obami mu sporoči, naj pride malce popravit davčne stopnje v Kokošland. Naj mirne duše pride in mi nabije tisti davek za bogate, ki ga namerava (28%), ker tile naši kljukci me tukaj gulijo, kot da sem najmanj Rockefeller.
Evo pisno obljubim, da mu lastnoročno postavim spomenik na mestu, kjer danes stoji Kardelj. :-))
Pa vljudno naprošam, da mi nebi kdo utrujal s zdravstvenim ali pokojninskim varstvom, ker je oboje že itak tudi pri nas FUBAR.
What?:))) V vsej svoji delovni dobi nisem srečala tolk stare sodelavke oz. sodelavca. In ti zdaj praviš, da se je vpisala na magisterij?:))))) Kaj je do zdaj delala??? In kaj ji bo magisterij? Še nima pogojev za penzijo? Omg, čist narobe svet.
Ti sploh v službo ne hodiš, tukaj nekaj flancaš. Prišparaj svoje perje, bo še čas, ko boš moral pokazati, da znaš prodajati burek.[/quote]
eni pač raje berejo študijski material kot rumene cajtnge ☺
Zdaj boš pa obtožen, da nisi za socialno državo.[/quote]
No saj, če mu vsak mesec dve povprečni bruto plači pobere država za to kar pravi, pol bo res to obtožen, da nič ne bi dal za socialo, porednež en! KAPITALIST!
Jap, zato pa se z njo ne hvalim v reali, ker meni osebno ni vredna pol ”kur’ca” :D[/quote]
In dostikrat je tako.
Bolje bi bilo, če bi ljudi učili kaj bolj praktičnega in uporabnega, kot je polaganje vodovoda, elektrike, ploščic….
Država pa naj neha ljudem krasti denar, pa se bo gospodarstvo hitro razvilo.
Forum je zaprt za komentiranje.