Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Leta tranzicije ste zapravili za neumnosti

Leta tranzicije ste zapravili za neumnosti

Aja, zdaj sem pa že tvoj dragi. Še malo pa boš dala noge narazen in prosila naj prodrem vate. Tipična baba, samo s taspodnjo razmišljate…

No kaj pa te moti pri mojem karakterju ? Kar nekaj si zmišljuješ. V resnici prav uživaš v teh pogovorih.

seveda…prosim, dej me, kr prek kompa…ja veš, da čakam nate v vrsti že par let! mislim….. a si res lohk iz vsega napisanga potegnu vn tole? sj bi rekla, da ne morm vrjet, pa v bistvu komot lohk no….

kdo vi? jst ne delam v javni upravi recimo, pa mam vseen računalnik v službi in dostop do neta v vsakem trenutku… pa ne boš vidu, da bom klofala tle gor poste prej k pozno popoldan, če ne zvečer…. tu pa tam ja recimo….ne pa cel dan…. robi je moderator in more bit tle skoz verjetno…ostali mislim, da se v logirajo al v službi, mogoče kdo popoldan dela…skratka čist vsi mnde niso brezposelni, vsaj jst tko mislim….ti si ogromno časa tle gor, bi človk komot pomislu zaka za vraga visiš tle, če si pa (po tvojih izjavah) lep k strela, šolan, šiht maš, kolege, podiraš izključno najlepše bejbe…. ostali smo stari, grdi, debeli, brezposelni, živa mizerija na dveh nogah v glavnem, k sploh ne ve kaj je zunanji svet….seštej svoj preživet čas tle gor…pol pa zber nekoga naključnega in nared primerjavo…..štekaš point? me veseli…[/quote]
Jst mam tud računalnik v službi in dostop do neta v vsakem trenutku, samo ker sem na odgovornem delovnem mestu, si pač ne morem privoščit tkole zabušavat. Tisto označeno o meni je pa vse res. Pač popoln sm, jebiga.[/quote]

:)))) Kolk dni si v službi? Še dolgo časa boš lizal…mogoče ti kdaj uspe kam priti, če boš znal fajn zlesti v ritko (ker to edino obvladaš in je prav, da temu slediš).

Res bom počla od smeha. Še včeraj si bil kao študent, potem objaviš, da zdaj si pa zaposlen (uauuuu) in vsak drugi post je na temo, da ti imaš šiht. Ma res se mi smiliš. Bolje, da ne izvem, kje delaš, ker ne boš več dolgo delal. Majke mi da res.

ka bi lohk mene motl pri tvojem karakterju, če te sploh ne poznam, hm…..pisanje na nek način odraža tvoj karakter oz. razmišljanje in pač poglede na svet okvirno… in mislim, da vse tle gor zmoti izključno to, na kak način komuniciraš z ostalimi in ne tolk tvoja stališča razmišljanja, če bi jih le znal spisat brez nenehnega samopoveličevanja in dajanja v nič vsega in vseh, čeprav nimaš blage veze kako je v resnici na stvari… v kakih pogovorih uživam? trenutno sam pišem svoje mnenje, ni niti pogovor…

Dej še kej napiš. Premau bo tole.

totalno otročji odgovor nekoga, k se smatra za “zrelo osebo”

HA HA HA :)))

Če bi vsi bili grabežljivci in tajkuni, od koga bi pa potem jemali?! Pomisli malo.[/quote]
Marko, takšni ljudje niso sposobni takšnega razmišljanja, ker jim drugi niso pomembni.

Naj ugibam, ti se imaš za inteligentno kajne? Tipično……………..

Ps: Če bi faks bil najlažja stvar za nardit, bi čisto vsak končal faks, kar spet ni res

Aja ko jaz pišem o faksih pišem samo o FAKULTETI ki je vredna naziva fakulteta…… torej:

-FERI/FRI
-Strojništvo
-Medicina

Vse ostalo je bolj ali manj nekoristno in nevredno naziva fakulteta………. Torej filozofka, če si tako sposobna oz. če je faks tako lahko nardit, katero izmed teh treh fakultet imaš opravljeno? Namreč to je edini naziv (če je iz fakultet in smeri zgoraj naštetih) ki je vsaj pol kurca vreden……….. ostalo ni končana fakulteta, ampak srednja šola………….. naziv so vam pač dali da ne jokcate in se imate za ”dobre” in ”sposobne”

No če imaš diplomo iz Cambridga, Harvarda Oxforda in podobnih pol si tudi dobra…………. priznam

Vsi ki ste diplomirali drugje, smatrajte svoje diplome in magistre nekje v rangu Bratuškove, kot tudi lastno inteligenco prosim, ker več res ni vredna taka diploma/magistrska……….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa geologija, tudi brezveze?

Naj ugibam, ti se imaš za inteligentno kajne? Tipično……………..

Ps: Če bi faks bil najlažja stvar za nardit, bi čisto vsak končal faks, kar spet ni res

Aja ko jaz pišem o faksih pišem samo o FAKULTETI ki je vredna naziva fakulteta…… torej:

-FERI/FRI
-Strojništvo
-Medicina

Vse ostalo je bolj ali manj nekoristno in nevredno naziva fakulteta………. Torej filozofka, če si tako sposobna oz. če je faks tako lahko nardit, katero izmed teh treh fakultet imaš opravljeno? Namreč to je edini naziv (če je iz fakultet in smeri zgoraj naštetih) ki je vsaj pol kurca vreden……….. ostalo ni končana fakulteta, ampak srednja šola………….. naziv so vam pač dali da ne jokcate in se imate za ”dobre” in ”sposobne”

No če imaš diplomo iz Cambridga, Harvarda Oxforda in podobnih pol si tudi dobra…………. priznam

Vsi ki ste diplomirali drugje, smatrajte svoje diplome in magistre nekje v rangu Bratuškove, kot tudi lastno inteligenco prosim, ker več res ni vredna taka diploma/magistrska……….[/quote]

:))))) Kolk si ti en velik kmetič.

Večina faksov je res mlatenje prazne slame in samo, da proizvajajo nove brezposelne: recimo FDV, Filo faks, Ekonomski faks, pravni faks.

Ja, če si za vzor jemlješ tajkune in njihove “vrednote” si pa res zamočil.
Mene recimo kar zmrazi, ko pomislim, kakšni ljudje morajo biti to. Da ti je
na prvem (in pretežno edinem) mestu samo denar. Da živiš življenje
samo zato, da grabiš na kup, tlačiš dol ostale in gledaš dol ostali svet s
svojega kupa….in kaj? Kaj imaš od tega? Da se ves zavarovan in v večnem
strahu, da te kdo ne oropa, šopiriš z avti in denarjem….pred peščico sebi
enakih?
Da imaš edini človeški stik z ljudmi, ki jih kupiš?

Kmetavzarske vrednote?
Ja. Zame so najboljše. Biti (kolikor je mogoče) samozadosten, živeti
skromno, življenje pa posvetiti učenju, iskanju lepote in medčloveškim
odnosom.

Napisal sem:

Geologija je širok pojem, ki ima koristne in totalno nekoristne elemente torej je odvisno od področja ki ga preučuješ………. recimo zgodovinska geologija je bistveno manj vredna kot hidrogeologija in inženirska geologija………. tu bi lahko razvrstili geologijo na koristno in nekoristno vedo, kjer je koristna tista ki neposredno suplementira zgoraj naštete zadeve in zvišuje kvaliteto življenja posredno skozi določene veje geologije in nekoristna ki dolgoročno ne koristi ničemur ali zelo malo…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Naj uganem Matkič, vrata univ. študija so zate zaprta ali pa do tja si prišel pa nisi diplomiral?

Narobe. Imam diplomo, pa ne izmed teh kar sem jih naštel, pa vseeno tako mislim…. šokantno ja.

Narobe. Imam diplomo, pa ne izmed teh kar sem jih naštel, pa vseeno tako mislim…. šokantno ja.[/quote]

Pardon sem prehitro prebral, ja univ. dipl. pa res nimam, bi pa jo lahko imel, samo se mi je zdela potrata mojega časa sem raje delal kaj koristnega….. zato pa zdaj nisem na zavodu za razliko od tisočerih z UNIV DIPL 🙂

Absolutno podpiram kmetavzarske vrednote.

Čaki, neki kvazi računalniški tečajček oz. licenca za whatever ni niti približek diplomi. Ja Matkic, zato si danes tam kjer si, čakaš da ti umre babica in zdaj si začasno še pri mamici. Aja, pa spogleduješ se s prestolnico:)). Pridi, ko bodo vlaki zastonj, pa si oglej:).
Naj te bo sram, da tako pišeš o intelektu, o napredku, o ljudeh, ki vlagajo svoj čas v znanje in ne čakajo, da jim kaj pade z neba. Saj je lepo, da si zadovoljen z delom, samo ne pljuvaj po nečem, kar tebi ni dosegljivo in zaradi česar si že parkrat padel v depro, dokler nisi začel s sovražnim govorom. Spokaj se mi nesposobnež. Enega izpita ne bi naredil…enega in to kjerkoli.

Jaz pa nimam diplome pa vseeno ne čutim potrebe dajat v nič tistih, ki jo imajo.

Ribica jaz mam diplomo no, noben tečaj, diplomo, samo ne na univ dipl nivoju, saj vem da je težko verjet ampak je res

Kdaj že so ukinili študijske programe za 6. stopnjo. Ali ti je mamica rekla, da si pri njej diplomiral, ker si tako priden doma?:)) Saj me ne zanima. Samo tvoj odnos do študija (kateregakoli že) kaže tvojo ne-širino.

Saj ne dajem v nič znanja, dajem v nič naziv, ki ni pol ku.rca vreden……. kao magistri ne vem česa vse še pri 29tih ki ne znajo zvezat enega štekarja brez dneva delovne dobe na svojem področju, večni študentje ki vlečejo status do onemoglosti itd……..

Saj Ribica se buni, zato ker ma diplomo ravno iz nekega sranja ki ni na seznamu…… pa boli ko prebereš da si vrgo 4 let (ali še več) v nekaj kar je gledano tak nekoristno….. večino poklicev bi ljudje lahko opravljali brez univerzitetne izobrazbe…… vse kar podrebuješ je 3-6 mesecev uvajanja ne pa 4 leta univerze pa še pol vseeno 3 mesece uvajanja……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close