Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti partnerja 30+

kje najti partnerja 30+

To si pa tako lepo napisala..In precej trofila!

Na živce mi gre, ko se obnašajo, kot da lahko dobijo vsakega tipa na tem svetu in se jim ni treba truditi za nič. Sej, pol se pač delam, kot da sem tudi jaz vzel stvar na izi, v meni pa inšpekcija.

In še bolj mi gre na živce, da, ko prečkajo 30 in še malo, pa obrnejo zgodbo, veš, jaz sem zdaj čist drugačna, ful sem se spremenila. Kot da sem neumen in mi ni jasno, da je njena kao preobrazba lovljenje zadnjega vlaka.

vse skupi en kup blesave teorije.
ko človeka pogledaš veš a je to to al ni in čutiš

zastonj metri pisanja in samohval

Si že slišala tisto, lepa dekleta ljubijo barabe.

No, za mene velja podobno, samo, da sem v tem primeru jaz fant, barabe pa napačna dekleta, v katera sem se zaljubljal.

Ker najbrž ne razumeš popolnoma tega stavka, bom razložil. Če srečam prijazno deklico, ki bi zame storila vse, mi čist pade dol, ker me vse skupaj kmalu dolgočasi.

Razumeš, edino zadovoljstvo mi lahko da divja ženska, za katero se moram boriti. Edino takrat čutim neko seksualno privlačnost. Edina šansa, d abom res srečen v žviljenju je, da se bom ujel z zahtevno nemirno žensko, za katero se bom moral celo življenje boriti. Ki me bo skoz malo prcala, preizkušala..

Ki bo prinesla v moj lajf KAOS; ki ga bom jaz moral nadzorovati.

Stvar je paradoksalna, kar mi gre pri njih na živce, me hkrati privlači..

Trenutno sem se odločil za celibat, ker mi je malo zmanjkalo energije za boje…

To je namenjeno Tigress..

To je pa čista resnica.
Soočenje lahko poruši vse ideale in iluzije, ki jih imamo o neki osebi.
Ali pa jih zgradi, če se zaljubimo…:)

To je pa čista resnica.
Ali pa jih zgradi, če se zaljubimo…:)[/quote]

Hja, kakorkoli obračamo, ljudje smo vizualna bitja in v komibnaciji s pravo energijo… 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kako že pojejo Hazardi..Ni cvetja brez trnja.

Ooooooooo Jaka come back 🙂

To je pa čista resnica.
Ali pa jih zgradi, če se zaljubimo…:)[/quote]

se napališ k nor na kako pisanje, pol pa avtorja vidiš, pa bi najraj v fugo od ploščice zlezu…….. :))

mal napišeš, pogledaš in to je to

In lažje je potem sprejeti in se soočiti s tistimi občutki razočaranja, če ni nekih idealov, ki bi jih soočenje lahko porušilo.
Če pa so zgrajeni ideali, potem pa spet beremo jokanje, kako se je nekomu porušil svet….

In lažje je potem sprejeti in se soočiti s tistimi občutki razočaranja, če ni nekih idealov, ki bi jih soočenje lahko porušilo.
Če pa so zgrajeni ideali, potem pa spet beremo jokanje, kako se je nekomu porušil svet….[/quote]

ja, zarad lastne slabe gradnje…… drugo je seveda, če te nekdo zavaja……

Odvisno od namenov. Če ima nekdo namen koga osvojiti, bo seveda sebe prikazoval z lepše strani, da doseže svoj cilj.
Zato se je treba ob vsaki trditvi vprašati, zakaj je to napisal in kaj bi rad dosegel in kaj želi skriti.
Ljudje smo pač sebična bitja…:)

Odvisno od namenov. Če ima nekdo namen koga osvojiti, bo seveda sebe prikazoval z lepše strani, da doseže svoj cilj.
Zato se je treba ob vsaki trditvi vprašati, zakaj je to napisal in kaj bi rad dosegel in kaj želi skriti.
Ljudje smo pač sebična bitja…:)[/quote]

ma ne vem, men je to vse prekomplicirano, cela znanost okol tega parjenja

Ljudje smo pač sebična bitja…:)[/quote]

Pa dobro, pa a gre tu gor res samo za osvajanje nekoga ali kogarkoli??!!
Saj napišemo tudi zato, da izrazimo svoje mnenje, občutke… pač e način komunikacije – spet iz različnih razlogov.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zgleda, da je to še vedno naša primarna funkcija. Največ pesmi je napisanih in zapetih v čast ljubljeni osebi.

Zgleda, da je to še vedno naša primarna funkcija. Največ pesmi je napisanih in zapetih v čast ljubljeni osebi.[/quote]

okol te komunikacije in tega…….. vse en kup marketinških potez in tle se opazi naša različnost. eni bi komunicirali v nedolgled, jaz pač ne rabim cele znanosti

in na konc več ne vem kaj sploh hoče od mene, od vseh unih besed se mi kr mešat začne

in tle je enako, dokler ljudje pišejo kratko, jasno in za moj občutek smiselno, potem berem, ko vidim klobase me pa kr mine :)))))

vsak rabi drugo, tko da spet nimamo univerzalne resnice haha

Ooooooooo Jaka come back :)[/quote]

Pozno si me opazila.:))))))))))))

Zgleda, da je to še vedno naša primarna funkcija. Največ pesmi je napisanih in zapetih v čast ljubljeni osebi.[/quote]

Če še nisi opazil, najlepše pesmi so nastale zaradi..hm..kako naj se lepo izrazim..neuslišanega hrepenenja.

Če bi Julija Francetu dala, France ne bi napisal skoraj ničesar omembe vrednega.

Ponavadi se gre le za iskanje potrditve.

Tu gor niti ne. Ker ni to pravi portal za osvajanje.

Tu gor niti ne. Ker ni to pravi portal za osvajanje.[/quote]

Aha ok… ker sem že imela občutek, da naj bom raje tiho. :))))

Ooooooooo Jaka come back :)[/quote]

Pozno si me opazila.:))))))))))))[/quote]

Sem zadnje dni nekaj raztresena 🙂

Lepo, da si se vrnil.

Saj se mi je zdelo, da se potihem pališ na domine, hehe 😉

No, če boš pokazal dovolj pohlevnosti, bo morda kaka od sanjskih žensk dovolila, da ji očistiš škornje. Morda boš smel to storiti z jezikom 🙂 Veš, to da jih ljubiš in hkrati prav majčkeno sovražiš, jih še posebno razburja.

Tu gor niti ne. Ker ni to pravi portal za osvajanje.[/quote]

Aha ok… ker sem že imela občutek, da naj bom raje tiho. :))))[/quote]
Če bi naj kdo bil tiho, potem bom raje jaz tisti. 🙂

Če bi naj kdo bil tiho, potem bom raje jaz tisti. :)[/quote]

Bova pa skupaj tiho. :)))

Ne, ne na domine. Na ženstvene ženske, ki so zahtevne, nemirne. Če je ona zahtevna, žene mene, da se trudim biti boljši, razumeš?

Pri ženski, ki se mi popolnoma podredi, ne čutim nobene privlačnosti, ker me nič ne prca, izziva.

Ne domine, temveč malo divje ženske, ki preizkušajo mojo moškost. Ki jim moram postavljati meje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close