kje najti partnerja 30+
Mariborčan, jaz ne maram kaviarja, pa zato ne morem rečt, da je zanič. Zanič je meni.
A ti potem deluješ tako: spoznaš eno res fajno žensko, se zagreješ, nakar izveš, da je stara 30 in pol … in ti vse dol pade?
Moje mnenje: med 25-letnico in 32-letnico sploh ni razlike. Blesavi ljudje so blesavi pri 20, 25, 40 in 60, samo da je v mladosti to znosno, na starost pa odbijajoče. Par gubic pa na lepoto ne vpliva. Lili Žagar je stara čez 30 let, Urška Čepin pa okoli 25.
A si ti krvoses in pričakuješ, da se bo pri tebi ustavilo, ko napolneš 33? :))))[/quote]
Jaz sem moški, to je drugače.[/quote]
Vsak palček ljubi svojo pravljico. Zbudil se boš, ko ti bo 25letnica rekla ‘ata’. :)))
Ja. Žensko, ki je stara 30, je vzgajal nek drug tip. Ali več njih. In zdaj naj jaz čistim za njim in ji spreminjam stare vzorce?[/quote]
Ti si že zdaj prestar za deklico, ki bi si jo rad vzgojil 🙂
predvsem je utopično pričakovat oz videt sebe kot mersko enoto za pravilno razmišljanje. in kot si že ugotovil – to je TVOJA filozofija in ker si ti samo eden izmed nas ima torej vsaj svojo filozofijo in vsi mnenja, da je njihova pravilna…
zdaj pa lahko to sprejmeš in si najdeš sebi podobno, ostale pustiš pri miru, al pa deliš nauke…
Ja. Žensko, ki je stara 30, je vzgajal nek drug tip. Ali več njih. In zdaj naj jaz čistim za njim in ji spreminjam stare vzorce?[/quote]
Ti si že zdaj prestar za deklico, ki bi si jo rad vzgojil :)[/quote]
Vzgajaš lahko le otroka.
Odraslega človeka ni možno prevzgojiti. Če pa poskušaš, pa se pojavi odpor. Partnerja nimaš zato, da bi ga vzgajal, ampak zato, da se dopolnjujeta in živita čimbolj svobodno s tem, kar sta.
Določa nas pa itak tisto, kar smo pridobili v prvih letih življenja.
Aha, zdaj mi je jasno, ti iščeš deklico, da bi jo vzgajal. Ne ženske, ki bi jo ljubil.
Najbolje, da začneš v vrtcu tam se še da kaj vzgajat pa v nižjih razredih OŠ tudi.
20 letnice, ki pa se prepustijo vzgajat, pa verjetno čustveno niso zrele. Pri teh letih bi namreč že morale biti vzgojene 🙂
Je pa zanimivo to: ženske iščemo moške, ki so že vzgojeni :).
Iz prve, kaj pa misliš, mladostniški teoretik, nismo vsi kot ti.:)
A 30-letnice da so vredu? Daj mi povej, kako so vredu, kako ti veš, da so vredu, če pa si star 20 in something. Rad se pogovarjaš z njimi, zato so vredu?
Ti kar pusti 30-letnicam, da te pokroviteljsko trepljajo in se prepričuj, da so vredu. Meni pa prepusti mlajše, velja?[/quote]
Tudi leta tako slabo oceniš kto ženske? ;)) Jah, ti si govoril, da so zanič, potem je na tebi, da obrazložiš, kaj si s tem mislil? Saj to je ravno teorija potem in pisanje “na pamet”, če postaviš neko trditev brez ustrezne utemeljitve, ki si jih pridobil skozi “izkušnje”. 😀
V izkušnjah in psihični zrelosti…..Ni pa to splošno dejstvo. So izjeme.:)[/quote]
Jah, on mora navajati odgovore in ne postavljati vprašanje. Mora pač utemeljtii svojo trditev. Mogoče pa bi lahko vsaj preskniral ta članek, kje je to prečital, kar piše o 30-letnicah, da imamo kaj oprijemljivega, a ne, ne samo hipoteze? 🙂 😉
V izkušnjah in psihični zrelosti…..Ni pa to splošno dejstvo. So izjeme.:)[/quote]
Jah, on mora navajati odgovore in ne postavljati vprašanje. Mora pač utemeljtii svojo trditev. Mogoče pa bi lahko vsaj preskniral ta članek, kje je to prečital, kar piše o 30-letnicah, da imamo kaj oprijemljivega, a ne, ne samo hipoteze? 🙂 ;)[/quote]
Ja to pa je že pretežko za totega štajerca. 🙂
Mogoče bi pa ti za začetek začel živeti, pa bi odgovore našel sam? Preveč si na internetnih forumih.
Matjazko, eno samo pametovanje te je, pa še nisem prebral enega tvojega posta, kjer bi ti napisal, meni se je zgodilo to pa to. Vedno nekaj tereoretiziraš, relativiziraš..
Ne da se mi na dolgo razlagati, kar te zanima, ker ni moja naloga tebi širiti obzorja. Ker vidim, da si glede žensk popoln idealist, boš pač moral v lajfu še na kakšno mino prileteti, kakšno bedno zvezo razdreti, imeti nekaj zanič zmenkov..da si boš izoblikoval svoje mnenje o ženskah.
Ker zdaj je očitno, da ga nimaš, ti si otrok, ki se čudi temu svetu.
Meni se s 30-letnicami več ne da zgubljat časa, ti pa izvoli. Verjetno te impresionirajo s svojo “razgledanostjo”. Mene pač ne, ker zame razgledanost ni poznavanje blagovnih znamk in naštevanje naljubših filmov.
Še posebaj me pa srat pritisne, ko začnejo…”ma jaz sem se ful spremenila”..Ful sem “osebnostno zrastla”…ma ja, vse one osebnostno “zrastejo”, ko začutijo biološko uro..ko se pogledajo v ogledalo in ugotovijo, da več niso najlepše in najmlajše..In da bi bilo fino zahaklat koga od tistih, ki so jih v mlajših letih odpikale..
Bedaki pa pač nasedejo..Ti se kar ukvarjaj s takimi, ki so “osebnostno zrastle” in “postale čist druge”..:))))))
Res, žal sem prevečkrat naletel na mino takih že malo iztrošenih bejb, ki začnejo nabijat, kako so se spremenile in kako zdaj res vedo, kaj hočejo v lajfu. Največje cvetke so pa itak take samske, ki imajo kakega otroka že od prej, ki jim ga je pridelal bog ve kdo. In jaz naj pazim na tuj zarod.
Yeah, right.
Mariborčan, tebe bi morala ena 30-letnica v roke vzet, da te malo zrelaksira, ker si mi nekam malo napet oz. zapet. Ali pa privarčuješ za kakšno profesionalno tetko, da te malo zmasira, potem boš miren, tako kot budisti na vrhu zasneženih gor Tibeta sredi najgloblje meditacije. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.