kje najti partnerja 30+
Blond frizure se v megli slabše vidijo… :)[/quote]
Zato pa je več možnosti, da jo kdo podre, če je prej ne opaziš….:)[/quote]
E vidiš, še ena potrdittev, da ima tista rjavolaska, ki se je na blond preštrihala, prav. 😉
Ni problema, če imaš moškega, saj mi razmišljamo namesto vas, je dovolj, da ste lepe. :)[/quote]
Haha, spet padam na kriteriju. Poljubno lahko izbereš na kateremu. :)))
Je bela cesta! In megla tudi! :)))[/quote]
Če si en motim, si sorte rdeči deličes, domača si itak, neškropljena, potem si po mojem okusu, tudi po Robijevem verjetno, ker on ima tudi rad vse bio – zelenjavo, sadje…. 😀
Matjazko…Se ne motiš…Še posebej zdaj, ko bo nova frizura in bo lepa…To bi se splačalo preveriti…:)[/quote]
Zdaj je po moje pravi strup za moške z novo frizuro, dobro da nima slike, verjetno iz varnostnih razlogov, ker to bi lahko še hitro premamilo kakšnega poročenega, česar pa si ne želi, ker ima glede na simpatičnost verjetno že itak dovolj oboževalcev. 🙂 Dobro, da nisem poročen. 😉
Sej vas marajo, starejši od mene. Za 40-letnika je 30-letnica mlada.
Ker vidim, da ne razumeš, ti bom razložil. Ženske hodite na zmenke nekje od 17-leta.
Spoznam 32-letnico, reicmo. Ona ima za sabo ziher 15 let zmenkarjenja. In zdaj naj se jaz poglabljam v njene kaprice in naj bo zanjo vse, kar ti tipi niso bili?
Ej, meni se to enostavno ne da. Ugodneje je, če se dobim recimo s 25-letnico, ki še nima tolk za sabo in nima tolk enih predsodkov.
Moje opažanje. Večina samskih 30* letni je iz te zgodbe:
Ko je stara 23-29, še kako leto čez, si jemlje sve na “easy”, ma jaaaaaaaaaa, tipov je pa ja ko dreka ne, zakaj bi bila resna, če ji lahko vsak dan drugi dvori..Se igra, zavaja, laže, pretvarja..
Potem pa enkrat prebije mejo, ko s ezave, da urca tik-taka, pa je cela panika..kje so vredu tipi, vsi vredu so vezani, tisti, ki so samski nočejo veze..kakšna krivica…
Ženske, ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Sej vas marajo, starejši od mene. Za 40-letnika je 30-letnica mlada.
Ker vidim, da ne razumeš, ti bom razložil. Ženske hodite na zmenke nekje od 17-leta.
Spoznam 32-letnico, reicmo. Ona ima za sabo ziher 15 let zmenkarjenja. In zdaj naj se jaz poglabljam v njene kaprice in naj bo zanjo vse, kar ti tipi niso bili?
Ej, meni se to enostavno ne da. Ugodneje je, če se dobim recimo s 25-letnico, ki še nima tolk za sabo in nima tolk enih predsodkov.[/quote]
No, to se pa že drugače sliši, kot da nas NOBEN ne mara.
Opažam, da imajo 30 letnice radi bodisi krepko nad 40, bodisi krepko pod 30. Oboji so sicer super. Starejši so umirjeni, pozorni, mlajši pa nabriti in zabavni, pa mlad meso pa to… Ampak vsaj meni je najboljše biti z vrstnikom, torej med 35 in 45. Ampak ti so pa praviloma takega razmišljanja, da so samo pod 25 dovolj dobre za njih… Preostane mi torej, da se zadovoljim z golobradci ali pa s pedesetletniki. Saj s slednjimi še ne bi bilo toliko narobe, če ne bi bili v glavnem tako zoprno gospodovalni in posesivni. To je čisto druga generacija, drug način razmišljanja. Ne vem, zakaj imajo eni moški tako fiksno idejo, da morajo imeti najmanj deset let mlajšo. 3 do štiri leta bi bilo čisto ok. Ne rečem, če gre za izjemo, da se pač zaljubiš v nekoga, ki je toliko mlajši ali starejši in gre bolj za slučaj. Ampak da pa že po defaultu iščeš toliko mlajšega/mlajšo… To mi je pa malo mimo.
Z eno tako, o kakršnih teče beseda, sem imel opravka 2-3 leta nazaj. Na srečo samo preko dopisovanja. Ta je bila res cvetka. razlagala mi je, kako se je zresnila, pa kako čaka pravega.
Ampak ozna sve dozna, malo sem jo pregooglal in jo našel na nekem forumu, kako razlaga, da ji sploh ni do zveze, niti do ničesar.
Torej diametralno nasprotno.
Včasih je bila redna uporabnica tega foruma. Pha ha.
Ma daj,samo ko slišim “free spirit samska, samozavestna 30-letnica, ki ve, kaj hoče”, me sili na bruhanje, ker se spomnim na to cvetko, ki me je vlekla za nos kot kakšnega idiota.
Ko ženska nekaj ful poudarja o sebi, takrat si lahko ziher, da nič ni res.
Kdaj je prepozno? Kdaj je neiskreno? V čem je smiselnost inata, če to pomeni, da si obtičal v preteklosti?
Ne delaj si tega – kreni naprej.[/quote]
mb……. preberi si malo o volkovih, psih in njihovih lastnostih…[/quote]
Predvsem se pa pusti očarat in pozabi na vse te tvoje kriterije, zahteve, izpolnjene pogoje … Se mi zdi, da ti bolj izbiraš za imidž kot zase in da si raje roko odgrizneš, kot da bi požrl malo zarečenega kruha. Verjemi, da te zaradi tega ne bo nihče spoštoval, kvečjemu obratno, ljudem se taki okosteneli ljudje zdijo butasti, ker zavestno, iz nekih togih principov, škodijo sami sebi.
Ena te je pred leti mal pohodila in zdaj si neuporaben za ženski spol? Hitro se pustiš prestrašiti.
mb……. preberi si malo o volkovih, psih in njihovih lastnostih…[/quote]
Predvsem se pa pusti očarat in pozabi na vse te tvoje kriterije, zahteve, izpolnjene pogoje … Se mi zdi, da ti bolj izbiraš za imidž kot zase in da si raje roko odgrizneš, kot da bi požrl malo zarečenega kruha. Verjemi, da te zaradi tega ne bo nihče spoštoval, kvečjemu obratno, ljudem se taki okosteneli ljudje zdijo butasti, ker zavestno, iz nekih togih principov, škodijo sami sebi.
Ena te je pred leti mal pohodila in zdaj si neuporaben za ženski spol? Hitro se pustiš prestrašiti.[/quote]
in pol naj bi bil to močnejši spol al kako :))))
Potem pa blagor meni, ki imam širši krog izbire 🙂 Meni bi bilo v redu od 26-46 :))
Veš, kar simpatičen se mi zdiš s svojim razmišljanjem, si namreč precej iskren. Zdi se mi, da vem kaj te muči. Ne toliko fizičen izgled, ki naj bi bil iztrošen pri damah tvojih let, ampak bolj čustvena iztrošenost, mar ne? Če prav razumem, ti gre na živce nek ukoreninjen miselni vzorec pri večini žensk tvoje starosti, s katerimi imaš ti opravka. Profil ženske, ki gre tebi na živce je profil bivše super bejbe, za katero je norela cela šola in je lahko po mili volji izbirala in bila temu primerno tudi ošabna. Profil Prešernove Urške. Ta ženska je stavila v glavnem na zunanje atribute in ko so ti počasi začeli izzvenevati, je zapadla v paniko. Ker vzporedno ni razvijala tudi plemenitih značajskih potez, jih je poskušala sintetizirati na silo, iz tega je prišla neka instant poduhovljenost, skuliranost, “vemkajhočemulajfu” in kar je še take navlake, ki naj bi žensko naredila “zrelo in notranje privlačno”.
Ampak, niso vse ženske bivše super bejbe. Nekatere smo bivši grdi rački 🙂 Vsak človek ima svoje obdobje razcveta, v katerem se najbolje počuti, najbolj privlačen, najbolj strasten, najbolj umirjen…, kakor komu paše. Zato je krivično kar na splošno govoriti o iztrošenosti, samo na podlagi rojstnega datuma. Ampak slednje smo že predelali, mislim 🙂
Morda namig, jaz najprej opazim pri moškemu to, kako iskreno in preprosto mi zna pogledati v oči. Včeraj mi je bilo tako prisrčno, ko se mi je nek fant prav z očmi zahvalil za pozornost in prijaznost. Še bolj pa se mi je zdelo luštno, ko sem opazila, da se mu ob tem rahlo tresejo roke 😉 Veš, to sploh nima nobene zveze s starostjo, pa niti tolko ne s fizičnim izgledom.
Še en komad, ker vidim, da imaš rad glasbo…
Forum je zaprt za komentiranje.