Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti partnerja 30+

kje najti partnerja 30+

kr neki omg

Uživaj na svobodi…:)

Je šel preko spletne strani dogodki za samske na Nebotičnik. Sprejela jih je mična, inteligentna gdč. na nivoju pri vhodu. Bilo je isto števil ž in m. Posedli so se, spili nekaj in poklepetali, nato pa so se razvrstili po mizah in vsak je z vsakim klepetal nekaj minut. Sproti so si naredili zapiske, s kom bi se še srečali in jih oddali organizatorki. Zdaj čakajo na dom rezultate. Ni bilo nobenega primitivizma, vsi na nivoju. Preverjeno. Mu je bila 1 sprejemljiva.

Ta stran:
Samski, samska? Z Dogodki za Samske odkrijte priložnosti za nova …
http://www.dogodkizasamske.si/ – Posnetek
Si samski, samska? Dogodki za Samske – ponujamo priložnosti za nova spoznanja!

Tebi pa predlagam naslednjo temo:

http://med.over.net/forum5/read.php?12,528971

tkole… na kratko, sm mamica triletniku, ločena, razočarana v ljubezni, žrtev nasilja po petletni pravljici in princu na ne samo belem ampak zlatem konju! ampak, takrat sm bila mlada, naivna in blond hehe, dobesedno. Imam tud psičko, katero sm imela že takrat, in je bila kupljena, predn sm spoznala bivšega…naključje ali sm lovača s psičko? hehe 😉 you ll never know!
Noseča sm zbrala toliko poguma in pameti, da sm ga zapustila, ker nisem hotla da otrok podoživlja vso to nasilje, kričanje, slabo voljo itd…DEnarja je bilo več kot nafte na petrolu,vsega je bilo dovolj, le prave ljubezni ne(bila je navidezna, oba sva stremela k družini, oba enako izobražena, oba preskrbljena, skratka zelooo sorodni duši, le da jst ne tepem nosečega fanta;))Po porodu sm se
tri leta na vse pretege otepala VSEH moških osebkov! Zdaj kakšno leto nazaj pa me je prijelo. Spoznala sm prijetnega fanta in naredila napako ali ne…zdaj več nisva skupaj 🙂 7mesečna pravljica, moje mnenje, prehitro sm skočila v vezo, preveč časa sm posvetila njemu, in še par kiksov, lahko bi uspelo ampak večinoma na takšn način ne. 🙂
No, v nadaljevanju iskanja princa, zasledim hudo dobr članek (ne vem v kje)in ga nekam založim…itak! ženske… pospravimo tako da še same ne vemo kam hehe
ampak pomen sm si zapomnila…gre nekako tkole… izbereš cca 50 tipčkov za zmenek, ene že pred zmenkom preko interneta preveriš in pride do osipa na cca 35 tipčkov, z nekaterimi greš na zmenek in pride do osipa še cca 10 tipčkov…skratka, na koncu ti mora nekak 21 oseb ostat

za te napišeš pluse in minuse, karakterke si prej določiš npr, fakulteta, želja po družini, olikan, isok…vse kar TEBI odgovarja. Nikoli ne pride do ožjega izbora več kot 3 tipčkov 🙂
iz tega šopka enaindvajsetih.
jst sm zdj na trojki in pošteno povedano, vsi trije so nori name…zakaj?? kot prvo…toliko dela sm imela z zmenki, da so bli kr mal na ignore 🙂 ko sm omenila da sm bla še na kakšnem zmenku, so uvideli, da voda v grlo teče in so se še bolj potrudili ampak jst pač nism imela časa TAKRAT KO SI JE ON ZAMISLU. ampak takrat ko sm jst določla,,,hmmm lahko bi rekla da imam zdaj tri kužke in dva bosta rahlo razočarana. z nobenim nisem bila intimna, največ je bil poljubček v slovo, vsakemu sm dovolila izrazii stvari ki mu najbolj ležijo in zdaj se odločam…prihajajo finalni dnevi izbora 🙂 če pa se izkaže da tud od teh treh neki vmes pride, se gremo igrico še enkrat, samskih je ogromno! Upam da sm kaj pomagala …aya… če bo kdo “pametn”, blond sm bila pobarvana drugače sm naravna črnolaska, in če se komu zdi patetično kar sm počela 🙂 pač rada se igram, zakaj bi se sekirala pa živcirala če sami stremijo k meni, jst pa se orng zabavam zravn 🙂
srečno bejbike! upam da vam uspe vjagat kakšnega fajnega, nikakor pa ne gledat na lepoto, smpatičnost ja, lepota pa je minljiva! Stara bm pa drug let trideset, zato sm pisala na to temo 🙂
pa zaenkrat sm še samska ampak sm prebrala da je nekdo napisal: zakaj nisi zadovoljna ko si srečna z nekom, zakaj iščeš še boljše če si že najdla… neki v temu stilu, in dobila sm odločitev. Hvala avtorju tega navedenega posta.Upam da jutr ne bom več samska;) sporočim! nočka

O hudo, bejbi :))) Ti si ta prava za našega mariborčana, aja, ups malo si prestara, za kaki dve leti. Smola, jah kaj čmo… Bomo pa naprej iskal za našga prjatla 🙂

Le glej, levček, da te ne bo kaka poredna tigrica na ketno zapela :-}

Samo pred oltarjem! Prej nikakor. 🙂

OMG. Zdaj razumem marsikater komentar moškega, ki sem ga prebrala tu gor… 🙁

Moškim ženske, kužkom pa…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz s takimi, kot je “berem in se najdem” ne grem niti na prvo spoznavno vljudnostno pijačo. To se mi vse skup bere kot kataloško iskanje partnerja, omg, kako mora biti ta oseba brez duše in očitno zmožna le nekih instant stikov z veliko osebami.

Pa sploh, kako nezbirčen moraš bit, da lahko v trenutku delaš selekcijo med 50 ljudmi? Jaz v tem trenutku ne poznam 2 žensk, ki bi si jih mogoče potencialno želel za partnerko, kaj šele 50.

Sej, sej. Mislila sem na zlato ketno, oziroma rinko, tisto večno 🙂

Ženska, ki bi ji jaz eventuelno odprl svoje razočarano srce…

..ni lutka, ki dnevno pozira po fensi lokalih, ampak je normalna ženska, ki mi ne bi težila, če bi se odločil iti po opravkih v mornarski majici in kavbojkah

..ob prvem pogovoru bi moral začutiti njeno dušo..in da paševa skupaj..

..bi razumela moj obešnjaški smisel za humor..

..bi razumela mojo komplicirano osebnost..

…bi me vspodbudila, ko bi opazila, da sem preveč zapečkarsko pasiven..

..ne bi rekla “kaj je to”, če bi rekel..da grem na Ribljo Čorbo..ampak bi rekla, valda, grem zraven, tam bi pa znala pol pesmi na pamet..

..bi me naučila česa novega..recimo kuhanja kakšne zanimive jedi..

..ne bi težila, naj ugasnem tv, ko bi gledal fuzbal, ampak bi navijala za ansprotno moštvo in me provocirala

..bi mi povedala za kakšno fajn knjigo..

Dokler takšne ne srečam…bom sam…drugačne nočem..ker s ene sklada z mano in z mojim pogledom na življenje.

Vem jaz, kaj ti stiskaš v roki. 🙂 Lahko da se motim sicer. Ženske še vedno ne razumete, da je nam tisto jabolko ostalo vse do današnjih dni. In se kar naprej s kačami menite. 🙂

S kačami več ne…Raje s kužki….:)))

Pot, ki si si jo začrtal, je pot samskega moškega, preveč kompliciranja, veliko preveč zahtev, idealiziranja, nerealnih pričakovanj…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res je. Preveč pogojev.
Če imaš na začetku samo dva, jih čez čas nastane 50. :)..Kaj šele v tem primeru….

Jaz pa verjamem, da bom našel natanko takšno, pa se lahko vi črnogledi teoretiki na glavo postavite. Za fuzbal jo bom itak navdušil jaz, ostalo pa niso baš neki hudi pogoji, prej našteti primerjalno, kot ne…Eni ste pa res zategnjeni.:)

Moja ženska bo moja sorodna duša, to je bistvo, ne rabim krene, ki bi s eodločila za resno zvezo “ker je pač že dovolj stara”.

He, he, mogoče pa ni preveč pogojev oz. zahtev. Zdaj, če osebek, ki ima toliko pogojev in zahtev, tudi sam toliko oz. več nudi. Potem ni problem. Sem prepričana, da obstajajo ženske, ki ustrezajo vsem tem zahtevam, ampak bi tudi one same predstavile svoj seznam zahtev, ki bi jih moral mariborčan izpolnjevat :).
Kar zahtevaš, moraš tudi ponujat :). Tako, da zdaj smo videli seznam zahtev, kaj pa seznam ponudbe :)?

Meni se pa mariborčanove zahteve ne zdijo nič posebnega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To ni oglas, niti ne mislim, d abom tako žensko našel na ženskem čveku..smao moje razmišljanje..zato ne vidim nobenega razloga, d abi tu pisal “seznam ponudbe”..

Sicer pa res ne vem, kaj je na mojih “zahtevah” posebnega, razen tega, d aso izključno osebno-subjektivne..

Vem za vsaj enega vezanega, ki se zanima za te dogodke za samske … Tako da vaša služba za preverjanje kandidatov očitno rahlo šepa.

Aja, kaj pa varianta z odprto zvezo? Je že pase?

Ti iščeš po značajskih lastnostih. Meni recimo, gre samo za eno stvar: da ne bi z mano mlatila prazne slame.

Se vam je zataknilo v grlu, kajpada. Tisto jabolko. Saj se še danes vidi. 🙂
Ampak, saj vam ni bilo treba ugrizniti vanj, kajneda? A je Eva Adamu pištolo na glavi držala?
Ne vem, čemu ta prastara zamera, ko pa je bila Adamova svobodna volja, ali bo poslušal Evo v vsaki neumnosti, ali ne.

Mosko – zenski odnos lahko primerjamo z odnosom mazohist-sadist, ko prvi rece: udari me, pa mu drugi odgovori: ne bom!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close