kje najti partnerja 30+
Čaki mal zdej. V enem postu trdiš, da smo 30+ letnice “out of date”, tukaj pa praviš, da smo na višku seksualne moči šele po 30. Odloči se zdaj.
Pa glej, da boš dobro premislil, kaj boš naklofal. V nasprotnem bomo morda še posumile, da nas imaš za iztrošene samo zato, ker nam v resnici nisi kos ;)[/quote]
Ne vem, zakaj bi prva izjava izključevala drugo.
Kar se tiče iskanja stalnega partnerja, če ste samske, ste rahlo out of date, kar se tiče same potrebnosti pa ste nedvomno na vrhuncu.[/quote]
Torej mi samo še žrebci za po eno noč ostanejo… Šmrc 🙂
Še nekaj me zanima. Kje dobiš kako 20 letnico, ki je zadovoljna s seksom enkrat na deset dni, mi povej? Še posebno, če jo iščeš za resno zvezo? Po tem zadnjem postu jaz namreč razumem, da smo za resno zvezo 30 letnice “out of date”, 20 letnice pa so za stalno partnerstvo in. Dvomim, da bi bila 20 letnica zadovoljna s stalnim partnerjem, ki se mu ljubi seksat samo trikrat na mesec.
Ne iščem nobene zveze in se ne obremenjujem s prihodnostjo.[/quote]
Mariborčan, ravno takšne ki ne iščejo veze oz. so neobremenjeni s prihodnostjo, že za drugim vogalom čaka usodna ljubezen. ;))) Vsaj tako se je zgodilo vsem tistim, ki jih jaz poznam, ko se prepustili naključjem. 😉 Tako da – kar tako naprej! 😉
Ne iščem nobene zveze in se ne obremenjujem s prihodnostjo.[/quote]
Se pa s preteklostjo, kar pa ti ni v korist.
Zato, ker ti je ena 30+ dala vetra, vse ostale v isti kontejner bašeš. Nismo vse lovače, ki mrzlično iščemo pozornost in nato tipa brcnemo v rit, ko to dobimo. Malo patetičen si že s temi žaljivimi izjavami, kot so te, da smo 30 letnice out of date. Če ti gremo res tako na živce, zakaj ne greš raje na teme tipa “brazilska depilacija nožnih palcev” in “shujševalna kokoš na 1001 način”, nas pa pustiš , da se v temi “kje najti partnerja 30+”, v miru ujsamo v gugalnih stolčkih in pletemo nogavičke za naše bodoče ljube možeke 🙂
Žalostno, kajneda……. :)[/quote]
Pa je to sploh res ?[/quote]
Z 99,9% odstotno verjetnostjo lahko trdim, da to ni res. To da je ženskam samo za seks, ne velja tako za ženske kot tudi za moške ne. Seks je nekakšen del fizične ljubezni, ki jo izkažemo bodisi zaradi ljubezni do samega sexa oz. vrhuncev božanskih užitkov ki nam nalektričijo telo, bodisi do neke osebe v obliki fizične združitve, ki poleg telesa neelektriči tudi človekovo dušo zaradi zlivanja s to osebo. To je tako težko pojasniti, da bo še kdo gornji stavek kdo narobe razumel. Tega se ne da obrazložiti, saj vsak od nas sex ali ljubezen povezuje na 1001 način, tako kot ima slika 1001 besedo.
Pa je to sploh res ?[/quote]
Z 99,9% odstotno verjetnostjo lahko trdim, da to ni res. To da je ženskam samo za seks, ne velja tako za ženske kot tudi za moške ne. Seks je nekakšen del fizične ljubezni, ki jo izkažemo bodisi zaradi ljubezni do samega sexa oz. vrhuncev božanskih užitkov ki nam nalektričijo telo, bodisi do neke osebe v obliki fizične združitve, ki poleg telesa neelektriči tudi človekovo dušo zaradi zlivanja s to osebo. To je tako težko pojasniti, da bo še kdo gornji stavek kdo narobe razumel. Tega se ne da obrazložiti, saj vsak od nas sex ali ljubezen povezuje na 1001 način, tako kot ima slika 1001 besedo.[/quote]
Se strinjam.
Če obstaja ljubezen, potem ni pritoževanja, da je nekomu samo za seks. Trditev je bolj ali manj znak odpora do seksa, zaradi nezadovoljstva v sami vezi.
Če štrik stiskam, to pomeni da imam na štriku moža. Če pa imam moža, pa nimam kaj drugih z robci osvajat. :)[/quote]
Če bi bil mož na štriku, bi bilo to še vredu. Ženske danes zategujete štrik brez vseh zadržkov. :)[/quote]
Danes spet nekam sapo loviš… 🙂 Le povej, katera te tako zateguje? Žena? No, potem pa vse lepo in prav :))
Forum je zaprt za komentiranje.