Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti partnerja 30+

kje najti partnerja 30+

Od kod tebi ideja, da sem izkoristila psa, da sem našla partnerja? Misliš, da ko sem šla v zavetišče, je imel pes tablico okoli vratu, da s takim psom imam 90% možnosti, da najdem moškega, ki bo pravi zame in me bo oplodil?

Roko bi dala v ogenj, da nimaš vseh koleščkov v glavi. Mogoče boš imela več sreče v drugem življenju.

Od kod tebi ideja, da sem izkoristila psa, da sem našla partnerja? Misliš, da ko sem šla v zavetišče, je imel pes tablico okoli vratu, da s takim psom imam 90% možnosti, da najdem moškega, ki bo pravi zame in me bo oplodil?

Roko bi dala v ogenj, da nimaš vseh koleščkov v glavi. Mogoče boš imela več sreče v drugem življenju.[/quote]

Sreče je dovolj:) Še zdaj nisi povedala, kje je zdaj pes???

Bolj ko iščeš, manj najdeš. Sprosti se ..

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Roko bi dala v ogenj, da nimaš vseh koleščkov v glavi. Mogoče boš imela več sreče v drugem življenju.[/quote]

Sreče je dovolj:) Še zdaj nisi povedala, kje je zdaj pes???[/quote]

Pri naju doma, logično! Hotela sem psa, ker sem se počutila vsake toliko osamljena in ko sem bila še otrok, smo imeli enega, ki je bil z nami 14 let in smo ga imeli kot polnopravnega družinskega člana.

Vzela sem ga iz zavetišča, ker vem, da jih je tam polno in se mi presneto smilijo. Moj je imel približno 4 leta, v nekaj tednih se je popolnoma navadil name in jaz logično nanj.

Vem, da obstajajo ljudje, ki jim je pes kot predmet, ko se ga naveličajo, pa se ga rešijo – ni važno na kakšen način. Ampak to ti ne daje pravico, da obtožuješ neznance ljudi po forumih, da so tudi oni taki.

ok

V sloveniji je prava epidemija samskih moških nad 30. Res! Vse polno jih je. Poznam jih in vem za ducate njih. Sem pa vesela, da jaz svojega imam, in da ne rabim iskat. Ker takrat ko iščeš pa kot da so se vsi v zemljo vdrli, verjetno.

Živjo!

punce, punce…… ja, lahko greva na drink.

se popolnoma strinjam

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz sem že prvi………

hejjj 30+, jaz sem ga našla preko interneta …je sicer čisti začetek, ampak kaže na zgodbo o uspehu 🙂

good luck 🙂

škoda komentarja na tvoje replike

www.zasebnistiki.si

Ta je pa odlična: v parku z narobe obrnjeno knjigo! :))) dobra ideja!

wwwdogodkizasamske, to je baje zdaj na nivoju.

jao babe enostavno ste preveč zahtevne kr imejte rajši kužeke ker kaj več si ne zaslužite

Sedaj si noseča… cilj je torej dosežen. Psa si verjetno dala uspavat, saj je odslužil namenu.[/quote]

Sam kako ste nekateri tuki gor grozni, hudobni ….ženska si je vzela psa ker ga je hotela in potem slučajno je prišel ta moški.in zdaj ima vse tri..in to je lepa zgodbica ki upam da bo srečen konec za vse od psa do moškega:))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Če le moški ne bo ljubosumen na psa…Za psa me ne skrbi..:)

dajte še nekaj komentirajte

imam težavo,imam rad eno osebo ampak poročen sem,kaj delati?

Odloči se za eno ali drugo.

30+ letnice sta out of date…iztrošen material, ostanki, ki jih nihče noče.

To iz prve roke? Koliko pa imaš izkušenj s 30+ ženskami, in koliko s 20+, se mi zdi, da ne z enimi in ne z drugimi kaj preveč, a ne? 😀 Ker cinizem govori zase.

30-letnice znajo biti zelo fajn, izoblikovane ženske. 😉 Sicer pa za ljubezen itak ni nikoli prepozno, tudi pri 60 ne, saj tu si vsak sam postavlja meje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Te je ravno ena 30+ zavrnila, da je toliko grenkobe v tebi?
Ne se sekirat, saj bo bolje.

Pazi da ne bosta zvedeli ena za drugo ;-)))))

Iz prve, kaj pa misliš, mladostniški teoretik, nismo vsi kot ti.:)

A 30-letnice da so vredu? Daj mi povej, kako so vredu, kako ti veš, da so vredu, če pa si star 20 in something. Rad se pogovarjaš z njimi, zato so vredu?

Ti kar pusti 30-letnicam, da te pokroviteljsko trepljajo in se prepričuj, da so vredu. Meni pa prepusti mlajše, velja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close