Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti partnerja 30+

kje najti partnerja 30+

Ce se BOVA brala, pomeni da bom jaz kakor tudi ti kaj napisala. Prosim bodi pedantna kot ponavadi. Zadnjega pa ne bom komentiral, saj si vse povedla sama.

Jaooo jaooo moski 111! Ti še dolgo ne boš splezal iz svojega brloga. Še enkrat, verjetno pa zadnjič, ti pravim, da beri forume pozorno in preberi tisto kar dejansko piše. Ne ustvarjaj pravljice po svojih željah, kajti le te ne spremenijo dejstev, tudi če je tebi zato bolj toplo pri srcu.

Ni vsem v interesu imeti vsak dan miljon novih, pa če tudi bi jih lahko imel.

Obstajajo moški, ki ne gledajo le eno, pa še to s spodnjo glavo. Ti se kar sipaj, a ne meči vseh moških v isti koš.

Ni vsaka dobra baba, kurba. Sam si kriv, če ne znaš ločit cenenosti od vrednosti. Nekatere se tudi cenimo. In če tebi ni dala, še ne pomeni, da je dala vsakemu frajerju iz ulice.

Če si plačeval ženske, si dobil lahko le takšne, ki si so bile naprodaj. Žal, spet tvoja napačna odločitev.

Če si ti doživel svoje življenje, kot pišeš o njemu, še ne pomeni, da smo vsi v življenju sprejemali tako napačne odločitve in gledali po ceneni in puhli instant varianti.

ps; toliko… ko me ravno omenjaš
pps; še enkrat, tu smo na čveku in ne na portalu samskih
pps; če te kaj zanima, pa kar vprašaj 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Čeprav je to namenjeno moskemu111, bom jaz nekaj vprašala.:)

Zakaj moski111 po 16. uri zgine in ga ni na spregled do naslednjega jutra 🙂 Skratka nikoli ne piše po 16. uri. Mogoče ima hudo ženo doma, pa mu ne pusti?:))))))))

Mogoče pa nima interneta doma… Mogoče se pa zabava samo v službi… Mogoče… :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vse je mogoče :)))))

Bo mogoče jutri sam potešil mojo radovednost 🙂

Zakaj moski111 po 16. uri zgine in ga ni na spregled do naslednjega jutra 🙂 Skratka nikoli ne piše po 16. uri. Mogoče ima hudo ženo doma, pa mu ne pusti?:))))))))[/quote]

Uf, tebe pa se je treba paziti, naštudirane imaš naše bioritme. 🙂 Če se ti kateri od nas kdaj zameri, vzameš našo kartoteko, nas vse prestrašene posedeš za stol, posvetiš z namizno svetilko naravnost v oči, da se zmedemo, in pade večurno zaslišanje. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj moski111 po 16. uri zgine in ga ni na spregled do naslednjega jutra 🙂 Skratka nikoli ne piše po 16. uri. Mogoče ima hudo ženo doma, pa mu ne pusti?:))))))))[/quote]

Uf, tebe pa se je treba paziti, naštudirane imaš naše bioritme. 🙂 Če se ti kateri od nas kdaj zameri, vzameš našo kartoteko, nas vse prestrašene posedeš za stol, posvetiš z namizno svetilko naravnost v oči, da se zmedemo, in pade večurno zaslišanje. :D[/quote]

Verjetno tudi ti veš, no moski111 ve, da je moja žilica v raziskovanju :))) Res pa je, da jaz po raziskavi vedno naredim analizo in primerjavo (tako kot sem to predlagala zadnjič japkici), potem pa seštejem 2 + 2 in vedno dobim 4.)))) Si lahko misliš.

Po potrebi ali glede na željo posameznikov, pa lahko izpeljem tudi zaslišanje, ki traja tako dolgo, dokler zaslišanec ne pade okol :)))))

In kako se potem izteče rezultat?

1 + 1 = 3 ??? :)))))))

Po zaslišanju je rezultat … podatki iz analize so bili 100 % pravilni :))))

Bibita_Melita

Verjamem, samo zdaj ni pravi letni čas za to, če imaš kako debelo bundo edino. 😀

Jaooo jaooo moski 111! Ti še dolgo ne boš splezal iz svojega brloga. Še enkrat, verjetno pa zadnjič, ti pravim, da beri forume pozorno in preberi tisto kar dejansko piše. Ne ustvarjaj pravljice po svojih željah, kajti le te ne spremenijo dejstev, tudi če je tebi zato bolj toplo pri srcu.

Obstajajo moški, ki ne gledajo le eno, pa še to s spodnjo glavo. Ti se kar sipaj, a ne meči vseh moških v isti koš.

Ni vsaka dobra baba, kurba. Sam si kriv, če ne znaš ločit cenenosti od vrednosti. Nekatere se tudi cenimo. In če tebi ni dala, še ne pomeni, da je dala vsakemu frajerju iz ulice.

Če si plačeval ženske, si dobil lahko le takšne, ki si so bile naprodaj. Žal, spet tvoja napačna odločitev.

Če si ti doživel svoje življenje, kot pišeš o njemu, še ne pomeni, da smo vsi v življenju sprejemali tako napačne odločitve in gledali po ceneni in puhli instant varianti.

pps; če te kaj zanima, pa kar vprašaj ;)[/quote]

Zal nisi cisto nic razumela.

Grem na frizuro, da bom vsaj ‘lepa’, če že ‘pametna’ nisem. 😉

pps; če te kaj zanima, pa kar vprašaj ;)[/quote]

Zal nisi cisto nic razumela.[/quote]

Meni se zdi, da ti nekoliko vzvišeno pričakuješ razumevanje za svojo nerazumljivost, sam pa ne pomoliš niti mezinčka iz svoje začrtane smeri. Sploh nimaš niti želje, da bi vsaj sprejemal druge (beri ženske), kaj šele, da bi jih hotel razumeti. Želiš nekoga, ki te bo malikoval in bo svoje življenje brez dodatnih podvprašanj posvetil tebi, zase pa ne zahteval ničesar. Tako te vidim.

Verjamem, samo zdaj ni pravi letni čas za to, če imaš kako debelo bundo edino. :D[/quote]

@matjazek
, da spreobračaš moje zapise to mi je že po(znano).

Da se zapisi drugih ne smejo spreminjati, to bi pa že lahko vedel!!!

Japkica jaz tudi grem danes, mogoče se srečava 🙂

Ferbcna zaradi take logike pa si (rekla bos sva) na tem forumu. In ravno o tem sem razglabljal. O ljudeh ki iscejo ljudi ki bodo ustrezali njihovim zeljah. Ker pa se je tesko spustiti na kolena in priznati nekaj stvari o SEBI, potem sledi napad in pljuvanje. Neee, dosti lazje je sprejeti sklep da placujem kurbe,

Zaradi kakšne logike? O čem govoriš?

ferbčna, mogoče bo treba k frizerju? :)))))))))))

Napacno si tolmacis moje besede. In ce si moje je to se najmanjsi problem.
Ja bibita saj smo ze prvic razumeli kolk je ura. Ampka kaj ces, nismo vsi pi JUSU.

Joj, pa ne že spet 🙂

da draga, seveda draga. Se dobr da so zenske nezmotljive 🙂

Verjamem, samo zdaj ni pravi letni čas za to, če imaš kako debelo bundo edino. :D[/quote]

@matjazek
, da spreobračaš moje zapise to mi je že po(znano).

Da se zapisi drugih ne smejo spreminjati, to bi pa že lahko vedel!!![/quote]

Včasih se prikrade tiskarniški škratek. Drugič ga daj po prstih, če ga zalotiš. :)))

Ni problema, če imaš moškega, saj mi razmišljamo namesto vas, je dovolj, da ste lepe. 🙂

Ni problema, če imaš moškega, saj mi razmišljamo namesto vas, je dovolj, da ste lepe. :)[/quote]

Haha, spet padam na kriteriju. Poljubno lahko izbereš na kateremu. :)))
Je bela cesta! In megla tudi! :)))

Je takšna megla, da sploh ne bo nihče opazil kakšno frizuro imaš…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close