kje najti partnerja 30+
Ponujala ponudbo v katalogu? Si morda funkcionalno nepismen? Ali morda samo ne razbereš tona v katerem pišem? Verjetno imam res nerazumljiv in neprimeren način pisanja svojih misli… Pisala sem o tem, kako je moj znanec izbral ženo v e-katalogu… in ob tem jasno povedala, da si tega ne morem predstavljati. Kar naj bi pomenilo, da si niti ne predstaljam, da bi kdaj izbirala kogarkoli na takšen in podoben način.
Želim povedati, da dokler boste tolkli drug po drugem na takšen način, kot ga berem tu, se boste zeloooo težko začeli objemati. Upam, da boš razumel ta stavek in da resnično nimam v mislih kakšne gorjače ali kola…
Sosed bi bilo možno, sodelavec nikakor ne, prijatelj – to bi pa ja vedela :)))[/quote]
A dej! A zame pa ne veš, da nisem tvoja prijateljica?? :)))))
Potem pa se zbudiš…..:)
Če me katera sprejme in ima rada, ne glede na vse, sem ji takoj na razpolago…:)[/quote]
Robi nikarte se ne ponujat! :)))
Ja, človek ima lahko rad. Človek lahko tudi ljubi.
Robi kaj zdaj to? A nisi ti poročen?[/quote]
Poročen res ne…Koruznik…:)
Saj dvomim, da bi me katera lahko tako brezpogojno imela rada, kot to piše moski111…:)[/quote]
Zame je to isto, poročen ali koruznik, si vezan.
Aha, zdaj razumem, ti si že vnaprej izključil, da bi katera druga hotela razpolagati s teboj. :))
Od kod pa ti to, da jaz pecam poročene? Je v resnici obratno, Robita, ki se je dajal na razpolago sem “opozorila” da ima obveznosti. :)[/quote]
Ja, ja, ja…. A na razpolago se je dajal, zanimiva interpretacija? :)) Včasih želimo videti stvari, kot bi želeli. 😀
PS: Robi, ne popusti, ne daj se, vztrajaj! Ti punci tu sta nevarni, ne pusti se, tudi če do zadnje krpe obleke strgata dol s tebe. Bodi nam vsem vzgled in moralni steber tega foruma. 🙂 😀
Ok, operimo perilo. Bistvena stvar je: ali lahko gres cez dolocene stvari. Ce NE MORES potem imas v zivljenju samo eno priloznost, ce LAHKO potem imas vsak dan miljon novih.
Mogoce je ravno tisti sosed ki te cudno gleda pravi. Ampak neee, on je zate bedak. Ne ustreza tvojim kriterijem in zato nima dostopa. Moski gledamo zenske in dostikrat vsi eno (posipam se s pepelom). Pri tem prezremo kup stvari, da sploh ne omejam drugih zensk. Prvic: z njo je bilo ze pol ulice. In ce je vse ostale bo pa se tebe prevarala (ce sploh govorimo o zvestobi). Ampak, neee, ona je super hot baby.
Saj ima vsak definicijo ljubezni in veze. No vecina ljudi ni postenih samih s sabo. Prevec enaci stvari ki nimajo veze. Bom zeeeelo poenostavil. Vsec ti je tista kurba. Pojdi, placaj, bodi z njo. Drag spas, no to je tvoja cena ki jo moras placati. Dosti zensk pada na denar. Vzemi kredit v soping in odplacuj. Spet je drago ampak to je tvoja cena.
Vem grdo se slisi, no dosti slabsa alternativa so bliznjice (veze na osnovi privlacnosti, denarja, koristoljubja, osamljenosti, … ne pa iskrene ljubezni). Pa tudi cena je suma sumarum dosti visja. Hocemo vse in na svoj nacin. Eden joske, drug denar (da ne bom predolg, kajti spisek je dosti daljsi). In to traja dokler traja. Potem pa se zgodi “Demi Moor” ko ji odpadejo vsi obrazi in izve da jo je njen fanticek prevaral (in obratno).
Pa brez skrbi za Demi ki bo kmalu vsa nova in prenovljena zafilana s vsemi sredstvi in si bo kupila novega ljubimca. Ja nekateri si kupujejo priloznosti ki to seveda niso (nihce ne uide razocaranju). Vsi ostali? Ce si flegmatik, ce je vsak dan tvoj nov zacetek, ce zivis tu in zdaj, potem si svoboden ptic, ki se ne pusti ujeti in zanj je ljubezen avantura. No vecini se prej ali slej merila spremenijo in potem ugotovis da je nekaj narobe. In zakaj? Zaradi nasih kriterijev (spiskov). Zato nisi nacela pogovora s sosedom, in zato si bil zaslepljen z bozansko postavico lokalne lepotice in nisi videl nobene druge. In namesto da bi dobili lekcijo se pisejo novi spiski. Mora biti tak, mora biti taksna. In recimo da si Lucky Charlie in ti uspe zadetek na lotu-v prevodu (samo za Bibito in Japkico lepo prosim) da dobis tisto osebo s NOVEGA spiska (ja newer ending story), potem je vse super, dokler se ne iztece garancija (ko odpadejo vse maske in vidis v duso cloveku) in ugotovis da te osebe sploh ne poznas in noces biti z njo in da si pomesal nekaj stvari (zgodbica o erosu in agape sem ze serviral, pa ne bom ponavljal). In to je ciklus ki ga nekateri obracajo in obracajo in objokujejo svojo veliko smolo. In o tej zehti radi govorimo prav na tem forumu.
Saj vem. Kako lahko je “resevati” TUJE probleme. Tudi moj? Preberi zacetek.
Ah ja da ne bo nesporazuma, govorimo o 30+.
Sedaj pa da vidimo ce lahko kdo iz tega kaj izlusci in spremni svoj odnos do idealov in koregira spisek zelja. Ce lahko potem je to nova priloznost, ce ne se tipkamo na forumu. Za vsakega obstaja metla…Brez skrbi tudi zame.
Zakaj mešate ljubezen s koruzništvom? Vprašanje je torej kje najti koruznika 30+?
Da bi klečala skupaj, najbrž.
Verjamem da tudi ženske ljubijo, samo nima smisla čakati. 🙂 Če rabiš moža, menda te bo že kak pogledal. Če pa rabiš “partnerja”, koruznika, je pa čisto normalno, da ti tipi bežijo, če je še kaj moškega v njih.
V redu, Mariborčan, ampak mene je zmotila predvsem ta tvoja izjava, da smo 30 letnice iztrošene in da nas nihče več ne mara. Bolj objektivno bi bilo zapisati, da iztrošenih bejb nihče ne mara. Ni pošteno posploševati, da smo prav vse 30+ letnice iztrošene. Iztrošena je tista, ki se troši. Torej, ki živi nezdravo, ki se neredno in neumno prehranjuje, ki ne športa, ki se dol daje z vsemi po vrsti, ki se zapija in jemlje droge. Iztrošenih žensk, pa tudi moških, imaš pri vseh starostih. Tudi nekatere 20 letnice so lahko že hudo zgonjene. Letos na plaži nisem videla ene dvajsetletnice, ki bi imela res dobro postavo. Pa tudi za lase v glavnem ne znajo skrbet, ko rinejo nanje vse te barve, da se jim potem bohotijo narastki, da so čisto brez leska in razcepljeni, kot pri kaki mamci, ki si že 30 let šopa trajno. Veš po čem sploh vem, da so to dvajsetletnice? Po obnašanju, seveda. Drugače bi jim mirne duše pripisala 30+. Poznam pa seveda kar nekaj zelo luštnih 20 letnic, ki prisegajo na naravno lepoto. Ampak take se ne trošijo s tipi, ki imajo izjave kot : “Jaz hočem dvajsetletnice”. Že ta množina jih moti. Nekdo, ki hoče dvajsetletnicE, s tem pove, da je ženskar in da se ene ženske, pa naj bo še tako lepa in mlada, hitro naveliča in gre na naslednjo. In to zato, ker je:
1. uporabil množinsko obliko “dvajsetletnice”
in 2. že v štartu ovrednotil žensko na podlagi kvantitativne vrednote, torej starosti. Pri takemu je slutiti, da ga bodo pri ženski zanimale predvsem in samo kvantitativne vrednote, torej št. modrca, bančni račun, obseg stegen in število spolnih odnosov/dan, ne pa tudi njihova kvaliteta.
Brihtne dvajsetletnice se takih biserov na daleč izognejo. Ostanejo ti torej le še poplajhane kokoške, ki skačejo napol nage po diskotekah. Samo izvoli 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.