kje najti partnerja 30+
Ne vem, kake tridesetletnice ti Mariborčan opazuješ. Verjetno loviš bejbe po diskotekah, kjer je polno peroksidnih našemljenih damic, ki poskakujejo napol gole po plesiščih. Ena, ki ima za sabo 15 let farbanja na blond in pleskanja obrazne fasade, pa petnajst let kajenja čikov in uživanja alkohola, je pa res pri tridesetih lahko iztrošena. In taka se bo tudi težko pobrala. Je pa še druga kategorija “iztrošenih” 30 letnic. Tudi mamice z vozički, ki jih gledaš po parkih so stare večinoma okoli 30 let, so videti iztrošene. Ampak zaradi popolnoma drugih vzrokov. Tu so neprespane noči, letanja z bolnimi otroki h zdravniku, pa prepiri s partnerjem, pa težave v službi… Ampak vse te stvari se pri mamicah uredijo, ko otroci malo odrastejo in začnejo sami skrbeti za nekatere svoje potrebe. Tedaj se ženska spočije ponoči, si spet vzame čas, da se začne normalno rihtat in marsikatera ponovno vzcveti. A veš, ker pri letanju od zore do mraka in še nočnemu vstajanju ti ne ostane kaj preveč časa, niti volje, da bi se razvajala s kremicami, dišečimi olji, terapijami za bleščeče lase, za gladko kožo itd. Tudi nimaš časa hoditi na fitnes ali aerobiko… Hišna dela pa, vemo, niso tista prava telovadba, ki bi oblikovala postavo. Nekateri moški sploh ne veste, da je lepota, kakršno vidite po ulicah, projekt, ki zahteva čas in trud.
30 letnice so dostikrat v nekem nehvaležnem, stresnem obdobju, ko zares ne zmorejo poleg vseh obveznosti še poskrbeti za svojo lepoto, kot bi si želele. Čisto nekaj drugega je biti študentka, kot pa uslužbenka, ki si ne more privoščiti da kak dan ne bo šla na predavanja in se bo raje spočila in naredila nekaj za svojo dušo, kot pa biti mamica parih malih otrok, ki si tudi ne more vzeti niti minutke, da bi bila malo na off.
Torej, morda 30 letnice res niso (še) dobra roba, morda se pa raje ozri po kaki fini, skoraj 40 letnici, kakršna sem jaz, hehe. Garantiram, da mi več kot 26 ne bi dal na videz 🙂
No, malo se hecam, ti se kar fino imej z 20 letnicami, tisti ki raje uživajo z zrelimi ženskami, pa bodo tudi prišli na svoj račun 🙂
Tigresss
Odvisno, če ima moški rad zgolj “fasado”. Z mladostjo pa se itak ne da tekmovati, kar se tiče vizualne podobe, kakor se tudi ne da premagati staranja ne s pudri, ne s šminkami, ne z aerobiko, ne z buttox injekcijami in ne s plastičnimi operacijami… Naravni procesi, kamor spada staranje, izberejo svojo pot, enim prizanesejo bolj, drugim manj, odvisno od tvojih dednih preddispozicij in tudi od načina življenja.
Odvisno, če ima moški rad zgolj “fasado”. Z mladostjo pa se itak ne da tekmovati, kar se tiče vizualne podobe, kakor se tudi ne da premagati staranja ne s pudri, ne s šminkami, ne z aerobiko, ne z buttox injekcijami in ne s plastičnimi operacijami… Naravni procesi, kamor spada staranje, izberejo svojo pot, enim prizanesejo bolj, drugim manj, odvisno od tvojih dednih preddispozicij in tudi od načina življenja.[/quote]
Matjažek, ne boš verjel, a nismo vse ženske takšne, da bi rada tekmovale z materjo naravo. Jaz npr. se počutim danes veliko bolj ženstvena, kot sem se pri 20ih. 🙂
Zaradi seksa! :))))))))))))[/quote]
Smo vsaj za nekaj uporabni, a ne? Ti že veš… :)[/quote]
Hmmm, a ti misliš, da ste samo za to uporabni? Jaz namreč ne. 😉
Hmmm, a ti misliš, da ste samo za to uporabni? Jaz namreč ne. ;)[/quote]
Za več smo uporabni, bolj ženske to izkoristite…:)[/quote]
E, stvar je v tem, kako želimo nekaj prebrati.
Ti si ta moj teks prebral v stilu;
Če ni za, je fria. Če je za, je pa izkoriščevalka.
Lahko bi pa prebral takole npr.;
Če smo drug drugemu za ponucat, pa da nam je še lepo zraven… a ni to nekaj najlepšega…
Hmmm, a ti misliš, da ste samo za to uporabni? Jaz namreč ne. ;)[/quote]
Za dviganje težkih cementih žakljev?[/quote]
Nekateri tudi to… 🙂
Se strinjam…Odvisno od tega, kako si to kdo predstavlja.
Kaj je to “fria” ?
To je pa res….Vse je odvisno od tega, kakšni so interesi. Če imata dva skupen interes ustvarjati prijeten odnos, potem bo vsak vložil, kar je sposoben, da uresničuje to idejo.
Prav tako je predpogoj kakšne so sposobnosti obeh vpletenih….Če mora eden delati skoraj vse, drugi pa le leži na kavču, ker ničesar ne zna, potem to ne laufa dolgo…..
Kaj sploh iscemo? Kaj sploh hocemo? 20 letno blondinko z XXL oprsjem. Postavnega sportnika z novim BMW-jem? Osebo brez napak. Vse ste ze nasteli. Lenoba, pijance, mamin sincek, deloholike pa še ustrezne oznake nasprotnega spola. So to res bistvene zadeve v zivljenju?
Vse je res. Zenska od 25-30 leta se lahko poigrava z moskimi. Po 30 letu se zadeva drasticno spremeni. Zakaj ze? Ker ima se vedno enak pogled na zivljenje in se ne more sprijazniti da obstajajo mlajse in lepse. No to je napacna poanta. ZA OBA spola seveda!
Potrebuje samo osebo, ki te bo imel rad. Ne glede na vse. Seznami se delajo in se bodo se delali samo nedko bo vedno bolj razocaran in prizadet. Cas pa tik-tak.
Ma lahko si karkoli. Ce to nekdo sprejme potem ni tezav. Tukaj pa so zahteve in morda minimalni kompromisi in odstopanje. Ok, mogoce pa je lahko malce manjsi, starejsi, ….
Saj si ravno ti ponujala ponudbo v katalogu. Tocno to je to. Samo na lepsi nacin. Kdo hoce biti z nekom ki ga bo ocenjeval po svoji lestvici????
Bistvene stvari so enostavne. Ti je prijetno z njim-njo, mu zaupas, zelis biti z njim-njo? Vse ostalo je finacni kapitalizem bi rekli politiki. In sedj vsi kupujemo partnerje. Vizualno po nasih seznamih zelja.
Forum je zaprt za komentiranje.