kje najti partnerja 30+
Sem ravno razmišljal o tem.
Če ne bo imela več materijalnega bogastva, bo se potem lahko naučila ceniti ostale človeške vrednote.[/quote]
Robi, zdaj pa že malo brcaš v meglo.
Če boš še bolj zavzet, bi se znalo tudi pri nas pokazati sonce. :)[/quote]
Bo vsaj neka korist od mojega brcanja…:)
Me pa vseeno zanima, zakaj brcam v meglo ?
Meni je tisti rumeni bolj smrdel na: Bodi na standby in te bom uporabil, če ne bo nič boljšega…
Jaz sprejemam samo še zelenega, ali pa rdečega. Vmesnega ne. Sem bila tako neumna, da sem nekomu špilala rezervo. Zato sem si rekla, da bo v prihodnje tako, da bom šla v zvezo samo če bom čutila od njega popolnoma čisto, nedvoumno, bistro zeleno luč. Seveda sem realna in vem, da me mora nekdo prej spoznati, da bi me sprejel. Ampak tudi spoznavanje je lahko zeleno. Da že v naprej osebi ponudiš zaupanje in ji že v štartu ponudiš vse možnosti, da se ti odpre. Ni ga hujšega kot neko dvoumno bi-ne bi motoviljenje. Potem raje takoj rdeča luč in na svidenje.
A kljub temu je lahko teoretizirati, molim, da bi uspelo tudi v praksi.
Ne vem, ali imam samo jaz to nesrečo, da okoli sebe vidim dost žensk, ki tam nekje pr 35, ko se odločijo, da bi bil čas imeti otroka, pobašejo kakšnega iz palete tipov, ki so jih prej skenslale..
Zato pa sem nezaupljiv do teh žensk, 30+. Nikomur ne želim biti drugotna ali celo tretja izbira. Pri takih pa imam vedno filing, da so izvisele pri svoji prvi izbiri, zdaj pa iščejo zasilni izhod.
Če na drugi strani ne utripa zelena luč, greš. In se ne vrneš nazaj, tudi če na drugi strani kasneje začne utripati zelena luč.
Morda bi pa moral spremeniti kraje, na katere zahajaš. Je tudi veliko normalnih 35 letnic, ki so samske zaradi različnih razlogov, ne pa le zaradi neke ošabne izbirčnosti.
Morda je kaka samska, ker jo je zapustil dolgoletni partner.
Morda je samska, ker se je odločila, da se bo povsem posvetila študiju in karieri.
Morda enostavno nerada hodi na družabne dogodke, ker raje sama kolesari, ali teče po gozdu, pa je dosedaj srečevala same take, ki bi jo imeli za enkratno uporabo, a je bila dovolj pametna da ni nasedla.
Meni se zdiš po načinu razmišljanja tipičen žurer, ki mu že malo izteka rok trajanja pri puncah do 25 let, ki se najraje drstijo po lokalčkih in diskotekah. Saj ne, da si zanje prestar po videzu, samo toliko poskočen in neobremenjen nisi več. Razen, če se maskiraš z alkoholnimi pijačani. Punce od 25 do 30 te še nekako obrajtajo, ker verjetno še kar dobro izgledaš. 30+ letnice , katere pa tako zelo preziraš, pa so te že spregledale, a zlomka, prav te te na tihem in polzavedno najbolj privlačijo. Drugače si ne bi dajal toliko opravka z njimi tule po vseh mogočih temah in to že leta in leta pod različnimi nicki. Zato pa jih hočeš ponižati, ker si ene take vrste frik, da rad nadvladuješ žensko, ki te spolno privlači. Da jo daješ v nič. Čeprav sicer trdiš, da ti je všeč, da te ženska preizkuša, izziva, v bistvu je tvoja katarza, da tako žensko osvojiš in nato iz nje narediš pljuvalnik za tvoj ranjen ponos.
Prosim, ne razumi , kot da te hočem zaničevati. V bistvu ti želim predlagati, da spremeni malo kraje, na katere zahajaš. Pusti posedanje ob uličnih promenadah, pijačkanje s frendi in ocenjevanje mimoidoče perjadi. Probaj kdaj ob sončnih vikendih malo raziskovat našo lepo deželo, vsakič v drug kraj na izlet, kjer je veliko narave, ali pa na kakšne športne dogodke. Ali pa na kakšen sejem, otvoritev razstave… Ne vem, kaj ti bolj paše. Ampak moraš nekaj spremenit, takole razmišljanje o ženskem spolu in tudi o sebi, te bo počasi, a zanesljivo oropalo sleherne privlačnosti.
Tigerss, odlično povedano. Žal to velja za oba spola. Le da je videt verjetno drugače. Pri ženskah se mi zdi da je to bolj obrnjeno ravno v stilu, vsi so mi pobegnili, hočem tistega ki ne bo nikoli snel vrvi z vratu, ne glede na to kolk bom zategovala. Hočem da mi binglja z vsake veje, ki se mi zljubi da bi ga obesila. Tako izgleda ranjena prevzetnost ženske. Za vsakim vogalom preži na samske moške in jim lomi vrat in voljo.
Oboji tako seveda izgubimo sposobnost ljubiti.
Tigresss
Konstantno zaničevalen in omalovažujoč odnos do žensk. Zamorjeno je to vse skupaj, izživljanje nekih frustracij z nenehnim jamranjem čez spol. Če bi bil ženska, bi se moškega, ki je čemeren, zlovoljen in mu v ničemer ni moč ugoditi, nergav kot kak star ded, izogibal v dolgem loku, kar je verjetno tudi njegov glavni problem.
Mogoče si želi, da mu pomagate dekleta !? :)), ker v vsakem topiku načenja enako temo, kot pes, ki v krogu lovi svoj rep.
Se trudimo, vsaj nekatere, nameni so dobri. Ni pa tako enostavno vse skupaj. Je treba precej truda vložiti, če se želiš spremeniti. Jaz sem že dojela, da je potrebno začeti spreminjati svoje napake, rezultati pa prihajajo bolj počasi :(.
🙂 Upam, da tudi kake ženske upoštevajo, da so lahko oropane sleherne privlačnoste in jim ostane zgolj videz, gubice in kilogrami…[/quote]
Torej nimaš nobenih hobijev, skoz doma v hiši na netu in pred TV?
Bolj mimo skor ne bi šlo, he he. ravno obratno, postajam vedno bolj zapečkarski, mora biti res kaj posebnega, kakšen koncert, ali pa kaj, da me v večernih urah spravi iz bajte.
Nisem povedal, da sem se trenutno odločil za celibat..? Ampak verjetno imamo tudi mi v celibatu pravico debatirat, kajne.[/quote]
Matjažko se popolnoma strinjam s tabo, pa ravno tako nisem potencialna zanj, kot tudi ti ne. Lahko pa mirne duše rečem, da bi marsikatera ženska bežala od tipa, ki takole brbota. In nekako se mi zdi, da sam postaja ravno takšen, kakršne ženske ga tako motijo. In ja, voda mu teče v grlo, ker je preprosto prestar, prebetežen in presiten za vsako 30+, kaj šele za 25 letnico. Ženska, ki bu mu pognala kri po žilah pa naj bi bila radoživa, inteligentna, privlačna… a sam vse to ni.
Ful veš o meni vidim. Kdaj natanko sva pila kavo skupaj, se pogovarjala, igrala tenis, počela karkoli?
Mene en drek briga, kakšna si ti in nikoli nisem dajal sodb o tem. Samo ti si jako pametna o vseh, ki jih niti poznaš ne..[/quote]
Opa, WB! 🙂
E, takšnega te poznamo tu.
Samo zate;
http://www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c
Forum je zaprt za komentiranje.