Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti partnerja 30+

kje najti partnerja 30+

Ja, se strinjam. A po drugi strani to velja le za tiste ženske, ki lahko izberejo… ene same lovijo, druge pa vzamejo tisto, kar je na razpolago. Nekatere pa ne pristanejo na tisto, kar imajo na razpolago… Ja, prav si imel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lahko povem za svojo prijateljico. 10 let je bila s človekom, ki ni želel otrok in šele po 10ih letih je sebi priznala, da ga ne bo spremenila. Potem je imela poročenega, ki ga je po 4 letih pustila… Zdaj je sama, ker ima še vedno rada bivšega… po enem letu. Ponudbe ima, pa vsi bolj pikirajo na tisto kar ona ima in ne nanjo, a tega se punca/ženska dobro zaveda.
Zato.
Verjetno ima pa vsaka svoo zgodbo.[/quote]
in na kaj pikirajo pri njej? če ni lepota, če ni pamet, ne zna kuhat?

Lahko povem za svojo prijateljico. 10 let je bila s človekom, ki ni želel otrok in šele po 10ih letih je sebi priznala, da ga ne bo spremenila. Potem je imela poročenega, ki ga je po 4 letih pustila… Zdaj je sama, ker ima še vedno rada bivšega… po enem letu. Ponudbe ima, pa vsi bolj pikirajo na tisto kar ona ima in ne nanjo, a tega se punca/ženska dobro zaveda.
Zato.
Verjetno ima pa vsaka svoo zgodbo.[/quote]
in na kaj pikirajo pri njej? če ni lepota, če ni pamet, ne zna kuhat?[/quote]

Materialne dobrine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

in na kaj pikirajo pri njej? če ni lepota, če ni pamet, ne zna kuhat?[/quote]

Materialne dobrine.[/quote]
no ja, pa naj išče med tistimi kandita , ki so podobno materialno preskrbljeni, če je to edini razlog da jo moški obletavajo, kaj pa drugače, je simpatična?)))

Hmmm, ravno to počne… po moje ravno zato izgublja priložnosti za prijetne moške, ki pa niso tako materialno preskrbljeni (kot bi ti rekel).
Zelo simpatična, prijetna, velikokrat predobra…

Torej specializacija. Da pa bi se moski osredotocali na denar… Pri vsej plitvosti mi nikoli ne bi padlo na pamet.

Jah vidiš. Pravijo, da ne vidimo tistega, česar ne poznamo. Potem se pa čudimo in čudimo. Nekaterim je to privlačno, spet drugim moteče. Vsak pa lahko ostane jutri gol in bos, a z vsem tistim kar ima v glavi in srcu. Tega nam ne vzame nihče.

Ranljiva romanticna dusica … Zal ni zivljenje napisano po scenariju Danielle Steel 🙂

Hmmm, ravno to počne… po moje ravno zato izgublja priložnosti za prijetne moške, ki pa niso tako materialno preskrbljeni (kot bi ti rekel).
Zelo simpatična, prijetna, velikokrat predobra…[/quote]
zanjo je še najbolj uporaben nasvet, da dokler ne najde pravega, naj se zabava z napačnimi..:)

Ti misliš, da človek z dušo ne more imeti hrbtenice? :)))

ps; predvidevam, da je letelo name.

Zelo simpatična, prijetna, velikokrat predobra…[/quote]
zanjo je še najbolj uporaben nasvet, da dokler ne najde pravega, naj se zabava z napačnimi..:)[/quote]

Ne boš verjel, a sama sem ji dala isti nasvet. :)))

Se dobr da so smeskoti … Pogum je prikazati sebe. Ok 🙂
Samo na ta nacin naletis na ljudi ki so ti podobni. Od trnja do zvezd. Dobesedno. Mogoce pa se vedno bolje kot tista pot obarvana z bankovci strahu, negotovosti, lazi in razocaranj.

Eh… spet podtikaš.

Kaj že?

Eh… spet podtikaš.[/quote]

Tole…

Kar se pa zabavanja z napačnimi tiče, sem pa jaz malo za luno. Nikoli mi niso bili všeč ne moški, ne ženske, ki se zabavajo z vsakim, ki jih hoče.

Eh… spet podtikaš.[/quote]

Tole…

Kar se pa zabavanja z napačnimi tiče, sem pa jaz malo za luno. Nikoli mi niso bili všeč ne moški, ne ženske, ki se zabavajo z vsakim, ki jih hoče.[/quote]
zakaj pa potem deliš nasvete, ki jih sama ne upoštevaš?))) saj vem, vedno je lažje biti pameten za druge)))

PREVOD:
1.
lepo je da clovek pokaze sebe v pravi luci. Bleferji sicer pridejo lazje skozi zivljenje, no okoli njih so ljudi ki blefirajo na zelo podoben nacin. Ce pa priznas da si tak in tak si lahka tarca za vecino, no vsaj v tvoji bliznji okolici bodo ljudje ki te bodo razumeli in spodbujali.

2.
Najlazje je uzeti prvega bumbarja (in obratno seveda) in se pretvarjati da je to romanca brez primerjave. Cena se placa takrat ko ugotovis da je bil s tabo zaradi povsem drugih nagibov kot si mislil ti. No ce si sam startal na isti nacin, potem se moras s tem kar sprijazniti.

Dovolj jasen 🙂

Je bil bolj hec, čeprav … mah, kaj se bo pa šparala!! :))) Me pa tako ali tako ni vzela resno.

Meni je samo žal, ker premalo ceni sebe, kot človeka/žensko in preveč tisto kar ji je uspelo. Včasih imam občutek, da misli, da ni vredna prave ljubezni… In zato mi je žal.

Eni pač morajo probati, če je pravi ali napačen…Probati pa ni greh…Vsaj tako pravijo….:)

Je bil bolj hec, čeprav … mah, kaj se bo pa šparala!! :))) Me pa tako ali tako ni vzela resno.

Meni je samo žal, ker premalo ceni sebe, kot človeka/žensko in preveč tisto kar ji je uspelo. Včasih imam občutek, da misli, da ni vredna prave ljubezni… In zato mi je žal.[/quote]
saj, kaj če se šparat, saj se ne znuca)))

veš kaj, ona naj razda svoje bogastvo, ker bo srečna samo takrat, ko bo v gorah v mrzlem studencu prala cote svojemu dragemu,:)

Hvala za prevod. Mogoče je krivo narečje. 😉

Ljudje vse premalo zaupajo/mo vase. To pa je potrebno, da človek ni tarča, temveč enakovreden igralec.

Sem ravno razmišljal o tem.
Če ne bo imela več materijalnega bogastva, bo se potem lahko naučila ceniti ostale človeške vrednote.

Nooo tole se pa bere, kot bi korakala skupaj, z ramo ob rami, z Boškotom ali Igorjem. :))) Pa ni take sile.

Močno dvomim.

Sem ravno razmišljal o tem.
Če ne bo imela več materijalnega bogastva, bo se potem lahko naučila ceniti ostale človeške vrednote.[/quote]

Robi, zdaj pa že malo brcaš v meglo.
Če boš še bolj zavzet, bi se znalo tudi pri nas pokazati sonce. 🙂

Komunikacija med spoloma je priblizno tako kot “ziv telefon”. Skupina ljudi se postavi v vrsto in prvi zasepeta stavek prvi bliznji osebi, ta spet naprej, vse do zadnje osebe ki na glas pove stavek. Seveda nekaj povsem tretjega. In potem se cudimo zakaj moski ne razumemo zensk in seveda obratno.
Saj bi predlagal nekaj resitev. Npr. zeleni kartoncek: ni skritega pomena, pridi blizje.
Rdeci: go away you noty dog.
Oranzni: zanekrat sibackup bomo videli kako se bos obnesel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close