Kje najti moškega…..
še vedno se ne azumeva ☻
nič me ne moti — le zanima me od kod “prepričanje”, da je (že vsaj 1x škartiran) kandidat “kvaliteten”.
Simpl.
———
glede na to, kako si prevajaš moj nick pa domnevam, da imaš precej ozko doumevanje -> sem ti nisem že napisal da na netu NM-3w pomeli mnogo več kot eno vas v SVN ☺
Ma junci božji, dajte razumet, da ni važno kdo komu čevelj da, pa nehajte se okrog tega prerekati…..pomembna je vsebina, karakter, energija in še kaj….prav nobenega ne morete soditi takole – kdo, kaj, zakaj škartira bla bla bla….itak je to vaše flancanje brezvezno…..vsak posameznik je poseben in samosvoj in tudi prav je tako, to nas dela različne, zanimive,…..in tako se v življenju tudi ravnam…..lep dan vam želim
Novomeščan, niso vsi ločeni škartirani, daleč od tega. Niti niso vsi ločeni ok.
Dejstvo pa je, če vzamemo vse samske 40 letnike in jih preučimo ugotovimo:
tisti, ki še nikoli niso bili v resni vezi – redko od njih je kak biser, se najde, ampak res redko, ker biseri so pobrani že zdavnaj prej. Edino, če se je nekdo v teh letih močno na boljše spremenil in v teh letih postal biser. Ponavadi so tudi čisto obupani, hočejo čimprej zaplodit otroka. Ker jim ura tik taka so prav panični že s tem teženjem, da želijo čim prej otroka.
Če pogledamo tiste, ki so bili že v kaki resni vezi, poročeni ali na koruzi, vseeno: eni so ok, drugi niso. Vsekakor je v tej skupini več ok moških kot pa v prvi skupini.
In že neštetkorat ponovljeno. Ti v drugi skupini imajo pogosto že otroka in ne silijo ženske, da bi imela otroka z njim.
Kapiš?
srce — in koliko “resnice” meniš, da si vredna takole praktično na čistini, ko vsi samo čakajo, da si dava lubčke in bodo imeli kost za glodanje naslednji 5 29.02. ???
get real!!
lahko si tiho (ampak ženskam itak rata “prdnit” in stisnit istočasno kot biti tiho pravočasno) ♥
daj ti svoje poste komu, ki mu “zaupaš” prebrati — pa naj ti pove mnenje o tebi. btw: kolikor vem jaz ne iščem ženske ampak ti tip ☻
z čistimi usti .. ne pa, da imajo okus po vseh testirancih
NM-3w a to pa nisi pomislil, da kakšen 40+ “škartira” tudi svojo partnerko in ne le, da to vedno naredi ona z njim …[/quote]
kaj, če bi ti prebral vse kar sem napisal na tem postu?? Npr naslednji stavek od citiranega???
ves moj point je, da 40+ letniki z “kilometrino” niso prosti kar tako, od boga dano (razen vdovcev) !!
In “kvalitetni” so pač v zvezah, poročeni, …[/quote]
Še večji problem pa je, da tudi tisti brez kilometrine niso prosti kar tako, ampak z “dobrim” razlogom.
Ločen je lahko nekdo le zato, ker se dva nista razumela ali pa sta imela različne poglede. Zaradi tega še človek ni slab.
ooo, to si pa ti rekel, da nočejo imeti opravka….ti medsebojna privlačnost kaj pomeni…..meni veliko plus tega morajo biti še vse ostale stvari pošlihtane…..niti ne vem, če bi hotela iti s teboj na kavico, ker si tak in tak, pa ne bom o podrobnostih, prav…..lepo se imej v tem deževnem dnevu, uživaj in malo se sprosti…..mwaaa
Forum je zaprt za komentiranje.