Kje najti moškega…..
Ce pa sem jaz kaj rekel, te pa sta me debelo gledala. Ko da govorim Kitajsko.[/quote]
Sam pa pralni stroj njima vseeno prodal.
Jaz se kar sam s sabo pogovarjam, kot vidite, me vsaj nekdo razume. Imam vsaj v zivljenju kaksno razumevajoco osebo.
Mister Bean na televiziski nadaljevanki, je imel tudi Medeka(plisastega madvadka), da ni bil tako sam.
Ce pa sem jaz kaj rekel, te pa sta me debelo gledala. Ko da govorim Kitajsko.[/quote]
Jaz se kar sam s sabo pogovarjam, kot vidite, me vsaj nekdo razume. Imam vsaj v zivljenju kaksno razumevajoco osebo.
Mister Bean na televiziski nadaljevanki, je imel tudi Medeka(plisastega madvadka), da ni bil tako sam.[/quote]
Jaz imam tudi Medvedeka, jaz imam Pando. Vsekakor se enkrat vse zve okrok.
Mister Bean na televiziski nadaljevanki, je imel tudi Medeka(plisastega madvadka), da ni bil tako sam.[/quote]
Jaz imam tudi Medvedeka, jaz imam Pando. Vsekakor se enkrat vse zve okrok.[/quote]
Vsaj z nekom se lahko pogovarjam, sicer nikoli nic ne rece, zato pa zna dobro poslusati.
Torej kot vidite plisasti medvetki, in razne, so zelo prakticna in dobra stvar.
Za morebiten nakup kaksnega plisastega medvedka se lahko obrnete:
na stran:
http://majtoj.si/izdelki/plis/medvedki/
Kakor tudi za nakup morda kasnega nasega drugega izdelka:
http://majtoj.si/
Ali pa nas osebno obiscete v nasi poslovalnici:
http://majtoj.si/o_nas/
TRONIC d.o.o.
Stara Ježica 6
1000 Ljubljana
Lep pozdrav,
Avtor
Ja sem na ta naslov hodijo, kasni samski ocetje z otroki. Se ne vem, ce je to kaka smiselna povezava z tem naslovom in temo foruma. Ampak vseeno. Mogoce se pa lahko v taksni trgovini sreca, kaksnega samskega oceta, ali strica. Nikoli ne ves. Pac ena od idej. Se splaca priti pogledati, Nikoli ne ves.
o
oo jaz sem diskvalificiran ze iz tega za na zacetku, ne vem zakaj se sploh oglasam jaz.
Upanje umre nazadnje pravijo, da si bom kdaj lahko kako deklino dobil tudi jaz dobil.
Jaz pa vseeno iscem taksno, ki pali na avteje. Bo me mogoce vsaj zaradi avtomobila mela, ce ze ne zaradi mene.
Zato pa delam in si denar sparam, da lahko avto kupim.
Ocitno pa za take, ki bi palile na moj profil bom moral iti na kaki drugi forum. Tu palite samo na neko intelegenco, izobrazenost itd.
Adijos
o
oo jaz sem diskvalificiran ze iz tega za na zacetku, ne vem zakaj se sploh oglasam jaz.
Upanje umre nazadnje pravijo, da si bom kdaj lahko kako deklino dobil tudi jaz dobil.
Jaz pa vseeno iscem taksno, ki pali na avteje. Bo me mogoce vsaj zaradi avtomobila mela, ce ze ne zaradi mene.
Zato pa delam in si denar sparam, da lahko avto kupim.
Ocitno pa za take, ki bi palile na moj profil bom moral iti na kaki drugi forum. Tu palite samo na neko intelegenco, izobrazenost itd.
Adijos[/quote]
Ja se na drugih forumih tudi nic ne dobim, tam pa ker Avteja nimam.
Se bom moral rajsi prijaviti na preprosto pod samske nekam.
Sicer pa sem bral nekje da clovek dobi zeno od gospoda in Boga, mogoce bom moral vec moliti, pa bo mi iz lufta padla kaka.
Je pa enkrat se ena vsedla zravem mene, ko sem sedel na stolu nekje pa se zacela pogovarjati z mano.
Tega nebom nikoli pozabil. In potem mi je obleke oprala. Nikoli nebom pozabil tega. Mislim da morem to zansko poiskati nazaj, ali pa ne?
Ne da si sam nebi znal obleke oprati, ker to ze itak celo zivljenje delam. Samo po tistem vedno ko dam te obleke gor me na njo spominja in to mi je tako lep obcutek.
Tako da na nek nacin sem tudi jaz ze bil v nekem razmerju. ali zvezi, ne vem ce je to ravno zveza.
Ampak cloveku je kar lazje v zivjenju, ce ves da nekoga skrbi za tebe.
enkrat sem srecal eno, ko me vse pravilono razumela, in mi je bila v vsem neverjetno pomoc. Mislim da mi je bila sopotnik v zivjenju. V vsem mi je pomagala na moji poti. Najbrz se se sama ni zavedala tega.
Ali pac. Ker vcasih ti kdo hoce pomagati, pa dela ravno nasprotno.
Vcasih pa srecas koga , ki hodita isto pot v zivnljenju.
mislim pa da to se niso neke zveze. Vsak clovek je najbrz zavezan necesu v zivljenju, ali ne?
pravzaprav ne vem kako je biti v kaki zvezi z kaksno zensko. Nimam se jaz teh iskusenj.
In ne vem zakaj vi gospa mislite, da clovek po 40 letih ne bi zmogel kaksne zveze. sicer ne vem kaj je pod tem misleno.
Ja najbrz jaz nisem zmogel take stvari ali kaj. joj kake agresivne besede. Pa jaz sem nezno bitje.
Kaj ste lahko bolj nezni tu.
Hvala.
PO EVANGELIJIH O LOCITVI:
Dragi bartje in sestre (v Jezusu Kristusu):
Se o locitvi je tako( Po svetem pismu, Evangeliji:)
Da ca se locis, si ti potem kriv, ce taksna zenska presustvuje.
Ce se pa z locenko ozenis potem pa ti presustvujes.
Kako naj sedaj to razumem(razumemo).
Ce se sedaj s katero tukaj potocim (porocite), bom (boste) potem takem vseekakor presustvovali, ker so samo lacenke tukaj.
Edino, ce je kira, ki sem se jaz locil od nje(oziroma ste se vilocili od nje), in sem jaz (oz. vi) sedaj kriv, da je presustvovala oz presustvuje.
Torej sem jaz oz vi potem locenec. In nje se ne da vec presustvovati vec torej.
In potem isce tega locenca. Ali pa noce, da bi jaz oz. vi moral biti kriv, da more ona presustvovati.
Ker pa isce locenca z otroki.
So mogoce otroki potem njeni.
In potem ta zenska tukaj noce, da bi bil njen moz vec locenec, in da bi bil kriv da more ona presustvovati.
Torej bi rada naredila svoojega locenca spet nelocenca.
Ce jaz sedaj to prav razumem.
Vsekakor, pa jaz nisem imel nikoli otrok tako, da mislim da jaz nisem ta locenec, ki ga vi iscete.
Ce pa bom srecal kaksnega locenca z otroki, bom pa sporocil, da je iskan(, najbrz je tudi vec taksnih)..
Mislim pa da je ze kar dosti ta vas oglas.
Zna bit neki na tem. Ženske pač palijo na izkušene, raje bo vzela ločenca z otroki, kot pa nezkušenega 40 letnika, ki še nikoli v življenju ni seksal.[/quote]
Točno tako. Plus tega, da moški, ki že ima otroke, ne bo skušal čimprej naredit otroka. Moški nad 35, ki nimajo otrok, so večinoma prav obsedeni s tem, da bi takoj naredili otroka. Zato so tisti z otroki bolj zanimivi, ker ne silijo v to smer.
Avtor, kdo bi vedel kaj želiš ti povedat.
ker “večina” pričakuje, da je dober 40_letnik (srečno) vezan, poročen ali pa (dobro) mrtev.
Sicer nebi bil “prost / razpoložljiv” — isto velja za Ž ☺
Veš NM-3W, če bi bil moški kvaliteten, ne bi bil neizkušen.
Ženske smo očitno dojele, da neizkušeni 40letniki niso ravno biseri, da so veliko boljši izkušeni.
Moški pri 40ih pa še vedno sanjajo, da bodo dobili neizkušeno deklico za partnerko.
Pa zakaj vas ene tako boli, če ima ženska dva kriterija za 40letnika: da je že bil v kakem resnem razmerju in da je zaželeno, da že ima otroka?
Eni se pa hudo bojite konkurence. Mislili ste si, da ste večno samski samci iskana roba, ločenci pa nezžaleni pa ste se motili.
se mi zdi, da se ne razumeva ☻
Od kod ženskam ideja, da je “kvaliteten” tip (40 + ) prost, da ni v razmerju, poročen ali mrtev??
Nekako je pričakovano, da je s tipom 40+ nekaj “narobe”, da ga je kakšna že “škartirala” (razen vdovcev ☺ ), da je prost, na razpolago …
Prav tako ženska (recimo 40 – ) – da je bila že v zvezi in je nekaj narobe z njo, če je prosta ☺ (razen vdove)
razen, če niso mišljeni “sovražni” prevzemi, menjave “stolov” … ali pa nastaja nova populacija: “začasniki” ☺☺
Fantje, jst čist razumem te dve bejbe. Kaj pa čjo s 40 letnimi modeli, ki nikoli niso še bili v razmerju oz. živeli z žensko v skupnem gospodinjstvo. Enako velja tudi za moške, dvomm, da ženska, ki ni še bila v resni zvezi lahko nudi moškemu zanesljivo partnerstvo v katerem ve, da ne bo nepredvidljivih situacij, ki so za današnje ženske že klasika. Torej, če hočemo zanesljivega partnerja, more le ta imet nekaj kilometrine za sabo, tisti, ki hočejo vezo brez prakse od prej, so itak vajenci.
NM-3w a to pa nisi pomislil, da kakšen 40+ “škartira” tudi svojo partnerko in ne le, da to vedno naredi ona z njim …[/quote]
kaj, če bi ti prebral vse kar sem napisal na tem postu?? Npr naslednji stavek od citiranega???
ves moj point je, da 40+ letniki z “kilometrino” niso prosti kar tako, od boga dano (razen vdovcev) !!
In “kvalitetni” so pač v zvezah, poročeni, …
Popay, lepo, da razumeš.
NMW, kaj pa, če kvaliteten moški nogira nekvalitetno žensko in je zato ločen?
Si mogoče že slišal zato, da le redko kdo ostane v zvezi s prvo/prvim? Koliko je takih oseb, ki so od začetka ves čas z isto osebo?
Izredno malo. Pa so potem vsi slabi, ker so se z nekom razšli?
Veš mogoče to, da sta lahko oba partnerja čisto ok pa gresta vseeno narazen, ker skupaj ne pašeta? Ne gredo vsi narazen, zato, ker on pije ali ker on njo pretepa. Gredo tudi zato narazen, ker je ona slaba ali pa ker sta sicer oba ok, samo skupaj jima ne gre.
sem upošteval tudi to … npr, da je iskalka nogirana ☺
In v čem je zagotovilo, da je pa iskalka tisto pravo, kvalitetno — da ne bo nogirana?? (vseeno če je ona koga nogirala ali pa je bila sama nogirana)
Vsekakor igra podobna “ruski” ruleti … med kačami, tarantelami .. ☺
aha … npr. ko si dva tatiča kradeta kar je kdo od njiju nakradel, je to pričakovano ☺☺
[sup]btw: za tvoj firbec -> predprejšnji post je popoln mimosunek[/sup]
Ločenci imajo eno zelo dobro lastnost: niso več mamini sinčki. Moški pri 40ih, ki je živel samo z mamo oz. še kako sestro, z drugo žensko pa ne, ni ravno iskana roba.
Moški, ki je živel z neko drugo žensko, torej partnerko, je veliko boljši kot tisti, ki je živel samo s kako žensko s katero je v sorodu.
Forum je zaprt za komentiranje.