Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Tebe take debate zabavajo?

Si bebec? mislim resno?[/quote]
Zabava me tvoja prepričanost v smrt kot tako, čeprav je nisi izkusil in hkratno zatrjevanje, kako smo drugi verniki in ne ti. To me pa zabava. Kdo od naju je torej vernik in bebec, prepuščam tebi. :))[/quote]
“Verniki so tisti, ki se s krstom včlenijo v Kristusa in postanejo udje božjega ljudstva. Deležni so Kristusove duhovniške, preroške in kraljevske službe, vsak po svoji zmožnosti pa je poklican k izvrševanju poslanstva, ki ga je Bog zaupal Cerkvi. Med njimi vlada resnična enakost glede dostojanstva božjih otrok.”

“Verni ljudje verjamejo, da obstaja nekaj posebnega, kar daje njihovemu življenju vsebino in smisel. Verjamejo, da je to posebno prav tako resnično kot fizični svet; verniki so prepričani, da je to posebno celo bolj resnično kot fizični svet, zato ga včasih imenujejo končna ali popolna resničnost.”

No zdaj veš kdo je veren in kdo ni.

Glede bebavih ljudi pa, vsak ki verjame v nekaj kar še videl ni, je definitivno bebec.

kdor prevara prevaranta ima je vsaj zame človek z večjim naborom vrednost kot prevarant…govorim izključno o tem, da je če varaš državo ni s tem nič narobe, sem zagovornik utaje davkov, dela na črno in vseh dejavnosti ki pripomorejo k razkroju te rakave tvorbe od države….kaj smo že dobili za novo leto?…saj res še višje in nove davke…kaj bomo dobili sredi leta? višji ddv? ugani kaj dobimo za novo leto? vse zato, da javni sektor preživi…[/quote]
Splošno varanje ne bo nič pripomoglo k razkroju te državne tvorbe, razen v tem smislu, da čimprej dosežemo konec in uničimo državo, pa še mogoče sami sebe.

Še odgovor Spiderju…Seveda sem že kdaj naredil kaj na črno, predvsem ko sem bil brez službe. In če sem komu kaj porihtal in mi je dal nek drobiž za tisto uslugo, se od tistega nisem obogatil. Bolj se je šlo za preživetje. Ali bi mogoče bilo bolje, če bi kradel ali oropal banko ?
Država bi naj s svojim delom in zakoni ustvarjala primerne pogoje za razvoj gospodarstva ter dosledno kaznovala tiste, ki zlorabljajo sistem ter izkoriščajo ljudi. Dobro pa vemo, da oblast kaznuje poštene ljudi in nam z nabijanjem davkov, ustvarja vedno več revščine.
Vedno bolj bedasti davki, kažejo na to, da več ne vedo komu še kaj pobrati, da bo lahko elita furala svoj luksuz.
Naj politična mafija naredi nekaj koristnega, naj se nehajo samo praskati po debelih ritih ter poskrbijo, da bodo na razpolago delovna mesta in bo zato tudi manj dela na črno. Ne pa, da bodo neki brezposelni ženski, ki nekomu spegla pet srajc in spuca stanovanje, pobrali še tistih par evrov.

Tudi lepota ni vse. 🙂
Če je ženska samovšečna in ima težki karakter, ji tudi lepota nič kaj dosti ne pomaga, da najde pametnega moškega.
Seveda bo potem se tolažila, da je raje samska, kot v slabem odnosu.

Človek se mi smili no:). Ti nikoli ne dobiš inspiracije, da bi komu pomagala?[/quote]

Pomagaj ti sebi, ne vem, zakaj bi Robi rabil tvojo pomoč..[/quote]
Dober predlog.

Vsi razen Spiderja? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vseeno ti je, če se drugi med sabo varajo, vse dokler nisi sama žrtev prevare ?
S takšnim razmišljanjem ljudje pripomoremo, da bomo tudi sami prej ali slej postali žrtve varanja, če ga na takšen tihi način toleriramo.

To že. Vendar pa sta ta dva, ki sedaj definirata meje, prav tako enkrat bila otroka in sta le prevzela navade in definicije nekoga drugega.
Zato pride do tega, da svobodna določitev mej dveh v odnosu, še ni nobeno zagotovilo, da bosta s temi mejami zadovoljna.
Zato se postavljanje mej tiče vseh nas in vse družbe, ker živimo v neki skupnosti in vplivamo drug na drugega.

Pomagaj ti sebi, ne vem, zakaj bi Robi rabil tvojo pomoč..[/quote]
Dober predlog.[/quote]

To že upoštevam, od kar se zavedam. Lahko bi še ti sebi pomagal.

Zakaj pa nisi še njo šel zatožit za izbris računa, Robi ? Aja, ker je ženska…

Ker nisem tolk podla kot ti:). Tukaj spol nima veze. Daj že preboli ta račun. Kaj bi sploh z njim? Pecal ženske preko ZS?? Phe.

To ti počneš, osvajaš uporabnike, jih za telefonsko sprašuješ in se dobivaš z njimi. Vse se razve Riba 😉

Seveda ja. Tvojo telefonsko še dons hranim:)). Da ne govorim o najinem srečanju.

Ti je kdo na zasebno poslal informacije? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako kot tudi ljubezenska pisma enTipa. Kako to da nič od tega potem ne moreš dokazat ?

Kaj sta vidva z Matjažkom mela pa itak ve že cel forum…

Ojoj:))). Frutolino, kaj si ti mičkeno fouš?:)) Pojma nimam o kakšnih ljubezenskih pismih govoriš. Nisem jst tip, ki bi neznancem pihala na dušo. Zakaj že? Od mene dobiš kvečjemu šamar, če še nisi opazil. Kaj sva mela z matjažkom, to me pa res zanima, ker očitno sem manjkala, ko ste se o tem pogovarjali. Kera burleska ljubosumnega frutolinota.

Tipičen izpad nekoga, ki ga dobiš na laži 🙂

Povej, kar veš, ne zdaj meni praviti, da lažem. Ne morem nečesa skrivati, če tega sploh ni.

nekulturnež- “vernik” ni nekdo, ki se ga kot dojenčka krsti in stem pahne v določeno vero! vernik je nekdo, ki se zavestno odloči v odrasli dobi v kaj bo verjel in česa ne bo priznavu. neumno je pisat, da so vsi, ki so krščeni tud verniki…čeprav majo na listu potrjen krst-pa kaj… jst sm tak primer recimo, pa sm ateist-krščena sm pa… zdej mi pa povej, če sm glupa, kr so me krstil pri 3 mescih, ampak tole sploh ni point še zdle…poanta bi bla- ka tebe briga v kaj kdo vrjame….pa če je to luster na stropu, mislim…vsak po svoje, ka ti ni jasn… kar pišeš v drugem odstavku je pa že verski fanatizem…glej mal ka pišeš…in če eni rabjo oporo in razlago sveta na verski način-jo nej majo…če je ti nemaš, te tud noben ne zabija v tla zarad tega-stvar vsakga posameznika pač….
vernik si lahko tud, če niti 1x v lajfu ne greš v cerkev, ker ne priznavaš cerkve kot institucije in njihovih “pajdašev”, ki ne živijo ravno v skladu s tem, kar pridigajo, verjameš pa v boga-štekaš razliko? in ne vem zaka bi kdorkoli od nas mogu bit boljši al slabši na podlagi vere….ateist, kristjan, musliman, realijanc, hare krišna….whats the difference? razlika se pokaže sam, če te nekdo zarad vere posiljuje z lastnim prepričanjem in posledično žali in daje v nič, ker nisi njegovega mnenja….. poglej mal s te strani pa že nehi bit kreten!

RKC se ne strinja! Zakaj se, potem pod katolike štejemo vsi tisti ki smo krščeni čeprav nas za to nobeden ni vprašal?

ti je važno med kaj se šteješ na papirju al ti je važno po kakšnih prepričanjih živiš sam in v kaj verjameš…mene ne more noben prepričat, da nezemljani obstajajo (ampak, ka pa če res mogoče? sam pač jst nism mnenja da) pa bi lahko bla na papirju med realijansko vero…aja ne bi mogla bit, ker ni priznana…ok…krščanstvo… no, jst sm pri popisu prebivalstva označena kot steist…se sam opredeliš, živim pa v družini, kjer smo vsi krščeni in so ostali pri popisu enako označeni kot kristjani…nikol ne stopi noben v cerkev (ne jst, ki ne verjamem v to, niti ostali, ki jo priznavajo…mislim, da jo bolj priznavajo, da se nekam pač opredelijo, ker se pač vsak opredeli večinoma kot kristjan, že s krstom v štartu) hočem ti povedat, da je čist vseen kaj si na papirju, šteje sam po kakšnih načeliš živiš sam in v kaj verjameš…vse ostalo nima nobene teže…

Oh wow, nekdo je šel full retard.

zaka že? najlažje je pisat neke brezvezne psovke k mali otrok, k še ni sposobn druzga k bit jezn al pa vesel in ne zna razložt zaka meče stvari po tleh, če mu neki prepoveš….
ker si pa ti tko napredn in nad vsemi, bi lahk mal bol na nivoju napisu zaka se spet ne strinjaš, ne sam žalu…. se ti ne zdi?

Še pred desetimi minutami si mi napisala, da sem kreten. Pa včeraj zvečer si me pol ure provocirala za brezveze. Ne bom zgubljal časa s tabo več, byebye.

seveda sm ti….po dolgi razlagi in na konc…ne provociram, ampak svoje mnenje pišem…provociraš ti in žališ brez pojasnil…z mojga stališča je to neumno… če ti pa razložim zaka se mi zdiš kreten, je pa druga stvar… ampak vrjetn ne vidiš razlike…. nema veze, ajde

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close