Kdo na forumu vam je zanimiv?
Če se ti zdi, da se poglabljam vate, potem se močno motiš. Tja si ne upaš it. :))
Vsi smo super, tu sploh ni dileme. Vikend paket si bo pa vsak zase sam privoščil, če se ne bo kak sponzor oglasil 🙂
…mislil sem na “ban”, torej prepoved objavljanja. :)[/quote]
Saj pravim, vsak sam zase se bo odločil. :))
In ti lahko oceniš notranje vrednote preko spletnega foruma?! Wau!
Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]Zunanje ne more, bumbar…… :))))))
A ti lahko oceniš zunanje?
Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu?
Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]Ne, ne…. Robi to so samo 1 in 0 zapisane v binarni kodi, to nima nič opraviti z resničnim svetom še SSKJ nima veze s tem kar tu piše, so samo forumski liki, ki si gradijo svojo forumsko podobo in so strašno prizadeti, če kdo okruši kak njihov delček….
To s človeki nima veze…. 😉
Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]Ne, ne…. Robi to so samo 1 in 0 zapisane v binarni kodi, to nima nič opraviti z resničnim svetom še SSKJ nima veze s tem kar tu piše, so samo forumski liki, ki si gradijo svojo forumsko podobo in so strašno prizadeti, če kdo okruši kak njihov delček….
To s človeki nima veze…. ;)[/quote]
Vi’š hudiča…na to pa nisem pomislila…da jaz slučajno ne uporabljam napačno kodo?
Ja lahko bi bilo, da ti je kdo kaj podtaknil in sedaj to guslaš in še sama ne veš kaj, od česa ti vse to pride…..;) :D[/quote]Kako pa prideš do prave kode? Saj veš…jaz bi bila rada videti prijazna :):):)[/quote]Eh, to se pa res ne rabiš trudit, ker videt si prijazna….. 😉 :)))))))
Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]
Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]
Jst nobenga ne začutim tu gor. Ene par uporabnikov se mi zdijo butasti, no ja, kr večina bi reku, to je pa tudi vse.
Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]
Jst nobenga ne začutim tu gor. [/quote]
To je opaziti. :))
To se pa ne sklada s tvojim prvim stavkom, ko praviš da nobenega ne začutiš. Da ne govoriš o sebi? :))
Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]
Če je človek zverziran v tovrstni komunikaciji, prebere marsikaj med vrsticami. In tvoja mnenja, stališča, nasveti so odraz tvojih notranjih vrednot… tako da med vsem, kar se o tebi da “prečitat” na forumu, so nekatere tvoje vrednote dokaj easy job…
Krenči, to pride z leti, ta intuicija. Ko si mlad, so ti fajn nakladači, potem pa začneš ceniti nekaj drugega- zvestobo, spoštovanje, pripravljenost se potegniti za šibkega, stabilnost. In ti trije našteti to imajo, to se začuti.
Forum je zaprt za komentiranje.