Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo na forumu vam je zanimiv?

Kdo na forumu vam je zanimiv?

Zanimivo Sadni..Pa toliko te pljuvajo tukaj?

Ahh joj.pa še kako prav imaš.

Ama se vtakne v čisto vsak dr…k in vleče besed iz konteksta.

In poglej zdaj trop ovac kako se bo vsul :))

Če se ti zdi, da se poglabljam vate, potem se močno motiš. Tja si ne upaš it. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On_, Spider, Fotrov sine, Marko, NM-3w, Robi
super ste….

Tri strani prispevkov, vroča razprava je potekala. Torej ste že ugotovili, kdo je najbolj super?

Kakšne nagrade se bodo razdelile najboljšim? Vikend paket v termah banovci? Tedenski paket?

Vsi smo super, tu sploh ni dileme. Vikend paket si bo pa vsak zase sam privoščil, če se ne bo kak sponzor oglasil 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…mislil sem na “ban”, torej prepoved objavljanja. 🙂

Ko bi se vsaj.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

…mislil sem na “ban”, torej prepoved objavljanja. :)[/quote]

::))))

Saj pravim, vsak sam zase se bo odločil. :))

Saj pravim, vsak sam zase se bo odločil. :))[/quote]

Verjetno niso ravno običajna glasovanja, kjer so si zmagovalci sami izbirali nagrade.

Starejša kot sem bolj me privlačijo moški z notranjimi vrednotami, torej so mi všeč Robi, On_ ter Marko. Od žensk mi je res kul Bibitka, It deluje nevtralno, Margot je zelo bistra.

In ti lahko oceniš notranje vrednote preko spletnega foruma?! Wau!

Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? 😉

Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]Zunanje ne more, bumbar…… :))))))
A ti lahko oceniš zunanje?

Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]
Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. 🙂

Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]Ne, ne…. Robi to so samo 1 in 0 zapisane v binarni kodi, to nima nič opraviti z resničnim svetom še SSKJ nima veze s tem kar tu piše, so samo forumski liki, ki si gradijo svojo forumsko podobo in so strašno prizadeti, če kdo okruši kak njihov delček….
To s človeki nima veze…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]Ne, ne…. Robi to so samo 1 in 0 zapisane v binarni kodi, to nima nič opraviti z resničnim svetom še SSKJ nima veze s tem kar tu piše, so samo forumski liki, ki si gradijo svojo forumsko podobo in so strašno prizadeti, če kdo okruši kak njihov delček….
To s človeki nima veze…. ;)[/quote]

Vi’š hudiča…na to pa nisem pomislila…da jaz slučajno ne uporabljam napačno kodo?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja lahko bi bilo, da ti je kdo kaj podtaknil in sedaj to guslaš in še sama ne veš kaj, od česa ti vse to pride…..;) 😀

Ja lahko bi bilo, da ti je kdo kaj podtaknil in sedaj to guslaš in še sama ne veš kaj, od česa ti vse to pride…..;) :D[/quote]

Kako pa prideš do prave kode? Saj veš…jaz bi bila rada videti prijazna :):):)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja lahko bi bilo, da ti je kdo kaj podtaknil in sedaj to guslaš in še sama ne veš kaj, od česa ti vse to pride…..;) :D[/quote]Kako pa prideš do prave kode? Saj veš…jaz bi bila rada videti prijazna :):):)[/quote]Eh, to se pa res ne rabiš trudit, ker videt si prijazna….. 😉 :)))))))

Hitro objavi članek v znanstveni reviji. Aja, morda je pa intuicija na delu? ;)[/quote]
Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]
Jst nobenga ne začutim tu gor. Ene par uporabnikov se mi zdijo butasti, no ja, kr večina bi reku, to je pa tudi vse.

Marsikaj je možno oceniti preko besed. Človeka začutim..Vsaj jaz. :)[/quote]
Jst nobenga ne začutim tu gor. [/quote]
To je opaziti. :))

To se pa ne sklada s tvojim prvim stavkom, ko praviš da nobenega ne začutiš. Da ne govoriš o sebi? :))

Če je človek zverziran v tovrstni komunikaciji, prebere marsikaj med vrsticami. In tvoja mnenja, stališča, nasveti so odraz tvojih notranjih vrednot… tako da med vsem, kar se o tebi da “prečitat” na forumu, so nekatere tvoje vrednote dokaj easy job…

Ja Marko, ti si mi najbolj butast, če si že želel izvedt resnico.

V bistvu si najbolj dolgočasen človek vseh časov, na tak primerek še nisem naletel.

Krenči, to pride z leti, ta intuicija. Ko si mlad, so ti fajn nakladači, potem pa začneš ceniti nekaj drugega- zvestobo, spoštovanje, pripravljenost se potegniti za šibkega, stabilnost. In ti trije našteti to imajo, to se začuti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close