Kdo na forumu vam je zanimiv?
Ha,ha,ha….kako pa je tvoja žena porihtna,da nebo nikamor pobegnila :)))[/quote]Mislim eni pa res nič ne veste…..
Priklenem jo z verigo, bolj na kratko pa je…… 😉 :))))
Več vam pa ne bom razlagal, ker to so privat zadeve in pri nas imamo urejene družinske razmere, kako pa to drugi rešujete pa ni moj problem…… :)))))))
ps
Hec!
Se motiš.
Ravno včeraj sem bil na obisku pri tvojem najljubšem forumašu. :)[/quote]:)))))) V bistvu si bil včeraj celo dvakrat, enkrat si bil na obisku pri moji ženi nato pa še pri obema…… 😉 :)))))))))))))))))))))))))
Kaj si sedaj sitna? Saj sem povedal, da so to privat stvari…. :))))))
A pri vas pes tudi kuha? Potem ga pa še sprehodiš do pralnega stroja…..;)
Drugače pa pes niti ne živi tako slabo.
Jest dobi dvakrat na dan, če pridejo gosti k hiši jim naročimo naj ga ne dražijo, zvečer se ga pa spusti, da se malo zlaufa čez noč……
Kaj češ lepšga? 😉 😀
Se motiš.
Ravno včeraj sem bil na obisku pri tvojem najljubšem forumašu. :)[/quote]:)))))) V bistvu si bil včeraj celo dvakrat, enkrat si bil na obisku pri moji ženi nato pa še pri obema…… 😉 :)))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja, imaš prav. 🙂
Ko sem bil le pri njej, je bila prijazna do mene. Ko pa sem bil pri obeh, pa me je skregala. :)))
:)))))) V bistvu si bil včeraj celo dvakrat, enkrat si bil na obisku pri moji ženi nato pa še pri obema…… 😉 :)))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja, imaš prav. 🙂
Ko sem bil le pri njej, je bila prijazna do mene. Ko pa sem bil pri obeh, pa me je skregala. :)))[/quote]
Človek se vpraša, kdo je mutil. Ali ona prej, ko njega ni bilo ali pa ti potem, ko je bil On zraven. :))
Kaj si sedaj sitna? Saj sem povedal, da so to privat stvari…. :))))))
A pri vas pes tudi kuha? Potem ga pa še sprehodiš do pralnega stroja…..;)
Drugače pa pes niti ne živi tako slabo.
Jest dobi dvakrat na dan, če pridejo gosti k hiši jim naročimo naj ga ne dražijo, zvečer se ga pa spusti, da se malo zlaufa čez noč……
Kaj češ lepšga? 😉 :D[/quote]
Nič nisem sitna.
Privat stvari se lahko prek ZS ,seveda,če želiš.
misliš ali veš ☺
lahko pa probaš ponuditi kaj tekočega za polizati ☺☺☺[/quote]
Ti si krasen, samo kaj, ko je tako težko ujeti moment med tvojo destruktivnostjo in halucinacijami. Vmes znaš biti zelo prijeten. Sicer redko, pa vendarle.[/quote]
jejhata no … da Babnica nebi znala tipu nadeti uzde in ga z njimi upravljati da galopira po pravih potkah ☺
Jaz že nekaj časa berem forum, samo se malokrat oglasim, nisem tako zanimiva kot stalni forumaši.
Sicer so mi vsi na forumu zanimivi.
Najbolj pa morem izpostavit Marko, On_, it, krivokljun, japkica….Zelo zanimive in pametne poste pišete, dobro kakšen krat niso tako pametni 😉
Drugače pa najbolj tako mi ne sede pristop od kakšnih nesramnežev, ki imajo vedno neki za povedat en čez drugega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.