Kdo na forumu vam je zanimiv?
Jaz včasih namerno napišem, kaj nepametnega, zato, da nimajo ljudje preveč popačene slike o meni. :))
Nekateri smo se res spoznali in za vse, ki smo se spoznali, vsaj iz moje strani lahko rečem, da jih zelo prijateljsko doživljam.
Si pa želim še kak nick več v reali spoznat, tako da naslednjič seveda vsi vabljeni, tudi ti, Nikitica.
Meni je najbolj zanimiv.. pa saj sem jih že imenovala, vsak po svoje, še posebej za Markota upam, da ga bom enkrat uspela izbezat iz njegovega “kraljestva” tam nekje iz Štajerskega konca (upam, da ni preveč oseben ta podatek), pa seveda skromniT – za njega tudi upam, da bo enkrat iz primorskega konca uspel najti čas med vsemi temi službenimi obveznostmi, da se srečamo.
Jaz se velikokrat vidim z On_-om (še več pa z njegovo ženo!!!), sem vesela, da se uspemo videt, kaj poklepetati, se družiti. So to vedno eni taki prijetni popoldnevi oz. večerne urice (in ne nočne). Za potešitev radovednosti naj povem, da je On_ tudi drugače zanimiv sogovornik, z lahkoto te posluša in kaj komentira, vpraša, razmišlja, pripravljen pomagati, vsestransko razgledan, gostoljuben, prijazen, in res v redu moški z zelo fajn ženo, za katero upam, da lahko rečem, da je moja dobra prijateljica.
Drugače pa jaz še najbolj poznam našega moderatorja. 🙂
P.S.
On_ ne grize. Ti kar kontaktiraj, mislim, da ne bo nič narobe. Kakšna oboževalka več pa tako ali tako vsakemu moškemu prija.
Jaz pogrešam več iskrenosti. V tem smislu je prava osvežitev foruma Fotrov sine, ki je zelo iskrena oseba, čeprav piše malo odmaknjeno, z distance, niti ne piše kaj o sebi. To je v bistvu čisto legitimno.
Pri marsikom, pa nočem nikogar imenovati, imam občutek, da piše stvari, za katere misli, da jih mora pisati, da bo izpadel vredu, družbeno zaželjen, po jusu. Pa sej tudi to konec koncev razumem, verjetno se marsikdo oglaša s ciljem najti partnerja in potem pač hoče ustvariti neko idealno sliko o sebi.
Kdo mi je na forumu zanimiv? Hm, vsak bi lahko bil po svoje, se pa zgolj zaradi napisanega/prebranega ne bi mogla konkretno odločiti, da je kateri bolj ali manj zanimiv, rabim mnogo, mnogo več materiala za takšno odločitev, oznako, da mi je nekdo zanimiv 🙂
Nekateri smo se res spoznali in za vse, ki smo se spoznali, vsaj iz moje strani lahko rečem, da jih zelo prijateljsko doživljam.
Si pa želim še kak nick več v reali spoznat, tako da naslednjič seveda vsi vabljeni, tudi ti, Nikitica.
Meni je najbolj zanimiv.. pa saj sem jih že imenovala, vsak po svoje, še posebej za Markota upam, da ga bom enkrat uspela izbezat iz njegovega “kraljestva” tam nekje iz Štajerskega konca (upam, da ni preveč oseben ta podatek), pa seveda skromniT – za njega tudi upam, da bo enkrat iz primorskega konca uspel najti čas med vsemi temi službenimi obveznostmi, da se srečamo.
Jaz se velikokrat vidim z On_-om (še več pa z njegovo ženo!!!), sem vesela, da se uspemo videt, kaj poklepetati, se družiti. So to vedno eni taki prijetni popoldnevi oz. večerne urice (in ne nočne). Za potešitev radovednosti naj povem, da je On_ tudi drugače zanimiv sogovornik, z lahkoto te posluša in kaj komentira, vpraša, razmišlja, pripravljen pomagati, vsestransko razgledan, gostoljuben, prijazen, in res v redu moški z zelo fajn ženo, za katero upam, da lahko rečem, da je moja dobra prijateljica.
Drugače pa jaz še najbolj poznam našega moderatorja. 🙂
P.S.
On_ ne grize. Ti kar kontaktiraj, mislim, da ne bo nič narobe. Kakšna oboževalka več pa tako ali tako vsakemu moškemu prija.[/quote]
WAU, ti si potem cela poznavalka forumašev!!!
Čeprav… No, sama sem spoznala 2 forumaša, 1 forumašico in z eno sva izvedeli, da sva znanki v realnem življenju :)))
Markota bi rada spoznala? 🙂 Ti lahko zaupam, da ga je spoznala moja kolegica v živo, pa je tudi fejst fant 🙂
Hmm, ker nisem prej brala te teme, sem šele zdaj izvedela, da je On_ poročen. Zdaj se kar malo slabo počutim, da poročene nadlegujem 🙁
Potem pa res veliko zamujam, ker vas v živo nisem spoznala. 🙂
No, jaz sem pozabila še eno zanimivo žensko – Bibito Melito. :)[/quote]Ja tiste ki srečaš v živo…. so potem “drugačni” 🙂
Drugače se jih potem bere in če slabo prenašaš, da se ti zruši tvoj domišljijski svet ne hodit na srečanje 😉
Vsekakor dobrodošla 🙂 Le doma pusti jezo in kake namišljene zamere. 😉
čak mal … a tukaj vas je kar nekaj, ki se srečujete tudi v živo
to mi zgleda kot, ko gresta dve po 10 letih skunega aresta — pa se že odpravita vsaka v svojo smer … in ena reče drugi: “čak mal, še tole ti moram povedati …” ☺☻
Ne tam se samo gledamo, ker smo si tu že vse povedali….. Če boš prišel je fajn, če se takrat mal umiješ in kaj zanimivega oblečeš, da bo kaj za videt….. :D[/quote]
hvala … ampak ne, hvala. — ni v mojem konceptu netanja, da bi moral paziti kaj tipkam, da ne zamešam reale z virtualo
“On_” res ne grize. Je pa priporočljivo, če najprej ženo vpraša. Kot je že “On_” namignil. 🙂
Meni je pa Katenjka v živo bolj zanimiva, kot preko foruma. :)[/quote]Robi hvala, ni bilo treba, katenjka je pusta dolgočasna patetična falirana študentka brez lastnega življenja, edina reč, ki ji ne da spati, ker spim ponoči res bolj malo, so podatki forumskih piscev in vse permutacije excelovih tabel..
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Hehe meni osebno strašno simpatiš zgoraj najbolj omenjeni forumaš torej,ter izginuli “neznanec noči” in sicer ..žal trenutno se ne spomnim več kako ga imenujemo tukaj:))) Moja pozabljivost je posledica njegove odsotnisti iz Mona :))
No uglavnem..Naj vam drage dame povem,da se nehajte sliniti okrog teh naših zanimivih piscev..Nič pametnega se iz teh želja po fizičnem stiku ,ne izcimi..Na pamet mi ne pade,da se odzovem povabilu,pa tudi če gre za skupinsko srečanje..Vsi imamo bolj ali manj družine,odraščojoče otroke in tukaj me nihče ne primami toliko,da klonem.
Bi rekla da imam odgovorno službo in tudi sama sem morda ene 3 leta nazaj odšla na srečanje od enih od forumov bolj “vesele ” narave,pa ni bil edini no..Forum je na temo erotike in ta je prav kontra od moje zategle službe hehehe..
Želim povedati da,prav VSAK zanimiv pisec bedarij ob katerih sem se NAJBOLJ nasmejala,me je najbolj fizično presenetil z svojo čisto kontra pojavo od katere sem pričakovala ohhhh joooj :))))
Zgodilo se je,da je eden forumaš bil verjemite vsem nam kuram od kur,najbolj zanimiv v virtuali,tako zanemarjen v realnem smislu,da nisem mogla verjeti!!! Predvsem je bil pravi debeluhar z ogromno sivo brado,star takrat 55 let in dokaj za moškega nizke rasti hehe,tako da ne verjamem in niti nimam želje nikogar spoznati od tukaj ::)))
Pa lep dan vsem:))
No ker je menda treba navzkrižno glasovati in če se omejim na pisce, ki jih v živo ne poznam, moram reči, da sem že dalj časa in še vedno in vedno bolj fascinirana nad matjažkom in spiderjem. Ob neki priliki sem napisala, da bi se rada z njima srečala… ne vem točno, kje sem sfalila, menda je šlo za zgrešeno lokacijo.. z matjažkom sva načrtovala ogled pobreškega pokopališča, lani je nekaj pisal, naj si grem tja pogledat nemške priimke in ker imam ne čisto po slučaju tam pokopanih nekaj svojcev, sem mislila, da greva tja skupaj, njega zanimajo izvori priimkov, mene pa– smrt…
Spiderja pa sem iz iste neprevidnosti povabila pred stopnice najine gimnazije, ki so bile pred več leti edina? priča še danes nepojasnjenih okoliščin za eno tragično dejanje–
Drugače pa hvala za vse lepe in posebno manj lepe besede, ki mi jih namenijo forumski znanci, s katerimi se poznamo v živo, zaradi teh se še posebej zavem, da sem takšna kot vsi, navadna in predvsem pogrešljiva…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
“On_” res ne grize. Je pa priporočljivo, če najprej ženo vpraša. Kot je že “On_” namignil. 🙂
Meni je pa Katenjka v živo bolj zanimiva, kot preko foruma. :)[/quote]Robi hvala, ni bilo treba, katenjka je pusta dolgočasna patetična falirana študentka brez lastnega življenja, edina reč, ki ji ne da spati, ker spim ponoči res bolj malo, so podatki forumskih piscev in vse permutacije excelovih tabel..[/quote]
Sebe dajati v nič ni prepovedano, koristno pa upravičeno dvomim, da je.
Forum je zaprt za komentiranje.