Kdo na forumu vam je zanimiv?
fehtati beračiti, prositi, prosjačiti
fehtati (slovensko) glagol
Oblike: fehta, fehtaj, fehtajmo, fehtajo, fehtajta, fehtajte, fehtajva, fehtal, fehtala, fehtale, fehtali, fehtalo, fehtam, fehtamo, fehtan, fehtana, fehtane, fehtani, fehtano, fehtaš, fehtat, fehtata, fehtate, fehtava
Kvalifikator: pogovorno
Slovenska sopomenka: pogovorno naprošati, prositi, zaprositi za, zaprošati
Angleški prevod: ask for, beg, request, petition for, plead for, appeal
Nemški prevod: bitten um
….
Jst ne rabim fehtam za seks, za vas je pa to zgleda nekaj povsem običajnega.
Sadni, nč bat, tist, ki doživi kakšno zavračilo nadoknadi tam kjer ga ne dobi. Ti pa malo več zelenjave začni uporabljati, očitno ti sadje že škodi, mogoče ti bo špinača pomagala, glih proti impotentnosti. Kako se pa francosko reče, gospa/gospodična ali vas lahko nategnem, vidm, da ti to obvladaš v nulo……bitte, please…. heeh, model.
WTF?[/quote]
Si se šele zdaj začudila ane, a kok neumnih stresa ta tip vsak dan tle gor, človek lahko samo zavija z očmi. Grem se stavit da Marko še v življenju ni seksal, razen s tisto svojo napihljivo lutko, ki jo je nabavil v Venera Shopu.
WTF?[/quote]
Ja no, saj vem, da eni seks pričakujejo, celo zahtevajo.[/quote]
Ko sem s fantom v fazi, ko moje cunje letijo dol z mene, me tudi slučajno ne fehta (več)…
Ja no, saj vem, da eni seks pričakujejo, celo zahtevajo.[/quote]
Ko sem s fantom v fazi, ko moje cunje letijo dol z mene, me tudi slučajno ne fehta (več)…[/quote]
No, nekako človek že pokaže željo. Želeti si je zame zelo podobno, če ne enako kot prositi za nekaj. Ali ne?
Ja, treba it do grše / nesamozavestne, do punce s šukljato postavo, ki je noben ne povoha in potem ves vesel na forumu tipka, češ kako na slabšem so tisti, ki so še pri 30ih nedolžni, on car pa 50 letni prdec, ki se ga je enkrat usmilila gospodična Mortadela, ki si po možnosti še zdepilira ni nog in mu dala, pa še to iz obupa. Aja, saj je tako ali tako vseeno ane, luknja je luknja ali kako že rečete. Na zdrafje !
WTF?[/quote]
Si se šele zdaj začudila ane, a kok neumnih stresa ta tip vsak dan tle gor, človek lahko samo zavija z očmi. Grem se stavit da Marko še v življenju ni seksal, razen s tisto svojo napihljivo lutko, ki jo je nabavil v Venera Shopu.[/quote]
Mislim, ne bom se spuščala v neko generalno sodbo, to, s kom seksa, me pa tudi nič ne briga.
No, ja, glede na to, da se ne spuščam v seks z neznanci, lahko rečem, da je na neki točki v komunikaciji dovolj že pogled, pa oba veva, da si želiva isto. Kdo torej fehta?
In ne, želeti nekaj še ne pomeni tudi fehtati. Če prijateljici povem, da si želim fantove bližine (ker je službeno odsoten) – a to pomeni, da jo fehtam, da mi ga pripelje?
No, ja, glede na to, da se ne spuščam v seks z neznanci, lahko rečem, da je na neki točki v komunikaciji dovolj že pogled, pa oba veva, da si želiva isto. Kdo torej fehta? [/quote]
Tisti, ki prvi “tako” pogleda. 😉
Odvisno, kako si ona razlaga. Mogoče pa razmišlja o tem, da jo morda vabiš k sebi. :))
No, ja, glede na to, da se ne spuščam v seks z neznanci, lahko rečem, da je na neki točki v komunikaciji dovolj že pogled, pa oba veva, da si želiva isto. Kdo torej fehta? [/quote]
Tisti, ki prvi “tako” pogleda. 😉
Odvisno, kako si ona razlaga. Mogoče pa razmišlja o tem, da jo morda vabiš k sebi. :))[/quote]
OJOJ. Že drugič. :/
Ne bodo te razumeli, Sadni, ker zase vedo, da so navadni fehtarji, ki so šli v vezo z žensko zato, da dobijo reden seks, ali pa so poročeni dolgocajtni dedci, ki utrujajo vsem ženskam okoli sebe, v živo, ali na netu.
Ne vedo, kaj pomeni ženski biti všeč, mislijo, d amora vsak moški fehtat do onemoglosti, da se ga ena usmili, saj sklepajo po sebi.
Ne bodo te razumeli, Sadni, ker zase vedo, da so navadni fehtarji, ki so šli v vezo z žensko zato, da dobijo reden seks, ali pa so poročeni dolgocajtni dedci, ki utrujajo vsem ženskam okoli sebe, v živo, ali na netu.
Ne vedo, kaj pomeni ženski biti všeč, mislijo, d amora vsak moški fehtat do onemoglosti, da se ga ena usmili, saj sklepajo po sebi.[/quote]
Baje, da je dovolj samo pogled. Kaj se tolk ujedaš? :))
tipo se je samo slabo registriral — pozabil je na Do -> Dosadni ☺[/quote]
Ti pa izredno zanimiv s telimi znakci ☺. Zmodarnizirat se bo treba, pa še kaj več pokazat, če misliš kiro impresionirat preko interneta. Opažam, da ti zaenkrat ne gre ta zadevca dobro od rok. Če rabiš pomoč me lahko kontaktiraš na zasebca, ti bom rade volje pomagal, mogoče ti ga bo pri 40ih pa končno uspelo namočit !
tipo se je samo slabo registriral — pozabil je na Do -> Dosadni ☺[/quote]
Ti pa izredno zanimiv s telimi znakci ☺. Zmodarnizirat se bo treba, pa še kaj več pokazat, če misliš kiro impresionirat preko interneta. Opažam, da ti zaenkrat ne gre ta zadevca dobro od rok.
[/quote]
toliko se mi pač da … smajlijev pa tukaj ni — da pa tipkam dvopičja in črke, mi pa ne zgleda.
imamo pač različne okuse ☺
hvala — ampak moška pomoč me pa res ne zanima … pa brez zamere – spoštujem “drugačne” …
hvala — ampak moška pomoč me pa res ne zanima … pa brez zamere – spoštujem “drugačne” …[/quote]
Jah, žensko boš moral najprej impresionirat, potem ti bo šele razširila noge. Z mojo pomočjo jih ne boš rabil več prosit oz. fehtat, ampak si jih boš samo vzel, tako kot se za pravega deca spodobi. Tebi je to tuje, pa se sprašujem zakaj. Gor si že napeljeval na “drugačne”, nam slučajno kaj prikrivaš, bi se nam rad izpovedal, pa zato odklanjaš mojo pomoč ? lol
Forum je zaprt za komentiranje.