Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo na forumu vam je zanimiv?

Kdo na forumu vam je zanimiv?

Forumaši, občasno vas prebiram, a ne komentiram. Danes sem se opogumila, da tudi sama nekaj napišem.
Dobila sem občutek, da ste tukaj sami stari znanci in prijatelji 🙂 Ali je to res? Dvomim, da se poznate osebno (se motim?).
Torej, kdo je komu najbolj zanimiv tukaj?

Meni, priznam, je najbolj zanimiv On_. Zdi se mi zelo prizemljen in duhovit. Mislim, da sem postala en majčkeno njegova oboževalka 🙂 Bi ga kontaktirala na ZS, a ne upam. Mogoče grize(?) :S

…kako ste ene predrzne

Vedno več je samskih moških, pa jih očitno kljub temu zmanjkuje…:)
Vidiš, to je čar virtuale….všeč ti je njegovo pisanje in razmišljanje, predstavljaš si ga po lastnih željah, a to je najbrž daleč od resničnosti. Ali pa ne. Morda je On tudi v živo prav fejst možakar.:)

Nihče me ni vprašal, pa vseeno …saj živimo v svobodni državi, a ne….še moje mnenje o drugih:

Spider je iskren, sovraži sprenevedanje. Gre na vse ali nič. Takim je v življenju najtežje.

Marko je prilagodljiv, toleranten, prijazen in predvidljiv. Preveč predvidljiv.:)

Boom je mešanica obeh. Trden, udaren in realen. Njegovo življenje je jasna črta. Blagor takim.

O…pozabila sem NM-3W . kako sem mogla?:) Najboljši smisel za humor na forumu. Preseneča.

Kdo ni zanimiv? 😉
Ta spisek bi bil krajši 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matjažko 1A!!!

Z njim bi šla takoj na kavo!! Njegov pristop in razmišljanje sta mi blizu!!!

Najmanj simpatičen od vseh pa: Spider. (njegovi pisni spustki so- WTF??! Groza!

Le kako bi to komentirala On_ -nova žena ?!?

kdo je zanimiv – takorekoc nihce – same MON-e
kup folka brez dela , brez obveznosti, ki noc in dan visijo
tukaj, pametujejo, puscajo dlake , bevskajo …….
.
.

pa falirane studente sem se pozabil
.
.

Ja, saj tud ti Intruderček si zanimiv komu, tudi če nihče tega ni omenil. Evo, meni si, malo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko
mene isti spol ne zanima – drugje isci
.
.

Seveda je, že samo, ko ga gledaš kako ovohava odpadle dlake in polulane vogale, striže z ušesi in maha z repom, ko kdo zalaja in potem tudi on zabevska……
[youtube]He82NBjJqf8[/youtube]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

meni je salander.

Le kako bi to komentirala On_ -nova žena ?!?[/quote]…..da je dober izbrala, če je še vedno tako “moderen” :))))
Mogoče je pa le zato, ker ga ona tako dobr rihta…. :/ 😀

Ojej, še ena močnejše postave. Da bi rada nekoga kontaktirala je mogla celo svojo temo odpret o tem. How lame, evo točno take mi niso všeč, preveč mi obupane delujejo.

Meni ni noben všeč tu gor, najbolj realna se mi zdita pa Spider in Matkic.

ps : Ne me citirat pljiš, ne zanima me tvoje mnenje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

V bistvu ma ta lih najslabši humor. Mogoče celo vseh časov.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Misliš da te bo še vedno tako dobr rihtala, da boš bil še tako “moderen” ? 😛

Misliš da te bo še vedno tako dobr rihtala, da boš bil še tako “moderen” ? :P[/quote]Če me zanemari…. bo kaj pridobila ali izgubila? 😉

Kakšen topic! Manjka samo še anketa “vote for …”, pa bo popolno. Ajej.

Ali ni bila pred časom ideja o pomladanskem pikniku? Verjetno bi tam dobila odgovore na vsa vprašanja. Pa še integralni del MON bi postala. 🙂

Katera lešnikova krema je pa vam všeč? Meni je najboljša Nutella. 🙂

V katero skupino spadaš?

Če me zanemari…. bo kaj pridobila ali izgubila? ;)[/quote]

Jaz sem pa mislila,da se ti sam rihtaš, kot se usak pravi moški…..Prej boš ti izgubil njo :/

Daj ne omenjaj nutelle…. brrrr nekoč so že kozarci leteli po zraku….
Mislim, da je Matjazkota zadel eden iz gorenjske…. 😛

Se pa strinjam, da je izbira “naj” (biločesa) tako mal…..mim :/

Jaz sem pa mislila,da se ti sam rihtaš, kot se usak pravi moški…..Prej boš ti izgubil njo :/[/quote]Ah kje pa…. saj veš copatarji pa te stvari….. 😉
Moral bi se sam, če ne bi bil poročen, sedaj pa ko sva poročena rihta ona mene, jaz pa njo…. in dokler je tako porihtana kot je ne bo nikamor pobegnila….. (upam 😉 :)))))

[/quote][/quote]

Ha,ha,ha….kako pa je tvoja žena porihtna,da nebo nikamor pobegnila :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close