Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
nasvetov sem dala ogromno.. ampak jebat ga, ker ste tako uničii mon, da nasvetov ni potrebno več dajat ampak je treba napadače učit miline.
Nisem pa nikjer tvojih nasvetov zasledila, le hvaljenje o tvojih umetnih joških (zakaj si dala sliko brisat, saj so bili lepi, ampak ne pretiravat da ne gredo skozi vrata 30 cm odprtine) in ostalo bulšit nakladanje pa tole ko nimaš pojma kdo je kdo.. pa eto ena južna je luštna punca samo pač nisem ona.. popay je fejst moški, pa eto tudi on nisem..
PA DAJ ŽE ENKRAT PRIZNAJ DA SEM JAZ TI!!
?
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:28
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:24
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:18
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:10
ah evo jo rdečopajacko.. če bo kdo kaj dokazoval boš to ti, ki si nas 5 osebe po krivem obtožila da smo ena. Ajde! veselo na delo!
Pa opraviči se tudi wd-ju, ker on ni moj skriti agent, midva se ne poznava, nimava nobenega stika, še na monu se večinoma ne citirava. kako ti to opazuješ? Faaak a ti posodim namontirane povečevalne lupe na mojih vijoličnih okah? Aja, to me spomni da škartoroba še ni tekla teme o tem odpirat ?
in pliz pliz pliiiiizzzz ne uporabljaj mon za dnevnik!
Pa ne ponavljaj za mano-jaz sem rekla, da me napadači ne morete pregnati z mona. Jaz pa nikogar ne preganjam, nimam ne potrebe ne želje po tem. Zgolj vas učim lekcije obnašanja, da se pač ljudi ne napada s svojimi domnevami in lažmi, ki imajo opraviti zgolj z vami. Učim vas, da se morate soočiti z temi demoni ne pa svoje gnev izživljat na drugimi. Ampak jebote ste slabi učenci! Jaz rjavooka očalarka pa na srečo vztrajna in potrpežljiva! Eto, to so dobre kvalitete v mojem CVju!
?
Dasj obrazloži kaj je to pojem rdečepajacka ? Od kje tebi ta izraz? Prosim obrazloži. da bodo forumaši razumeli, za kaj sploh gre – kakšne blodnje imaš.
Prosim obrazloži, od kje in kako povezuješ ti mene z neko “rdečo pajacko” , WD40a v drugih postih?
Dajmo… Ajmo.
In seveda, za rjavooko očalarko so te proglasili v drugi temi – ENA JUŽNA.
Glede na to , da pisariš, da nas zadnje čase hara po monu samo morda 50 osebkov? Koliko vzdevkoj je torej tvojih ??????
Zartrose, še 1x pošteno: zaradi takih sodelujočih, kot si ti, propada MON, uničili ste ga. Zaradi vas so odšli spodobni, kulturni komentatorji.
Kolikokrat si pa ti dala kak nasvet morda v drugih, življensko bolj pomebnih temah na MON?
Kar počneš je to, da si iščeš žrtve po postih in napadaš njihove odgovore – in jim pišeš, potem da jih ti učiš, kako morajo? Citat tvojega zadnjega bluzenja gornjega zapisa: …….Učim vas, da se soočate z demoni…… LOL.
Le kaj ti učiš ? Ko smo nekateri pisali že na mon, si ti dodobra očitno šele iz jajca zlezla.
Zakaj se hraniš s tem in tako tukaj, pa sama dobro veš. Pobutaj malo z glavo po steni, morda bo potem bolje.
moj vzdevek je le Zartrose izven profila. tudi že večkrat razloženo zakaj izven profila-ker profila ne morem uporabljat.
Sedaj pa ti-koliko vzdevkov je tvojih? Aha, je pa problem, da še sama ne veš, ko ji je toliko ?♀️
ne ne vi iščete nekoga da ga boste sjebali, pregnali dol, ampak sem pretrd oreh za vas. da učim vas lekcijeda se naučite obnašat, ne napadat s svojimi demoni in zdilat z njimi. Ker tvoje blodnje z mano nimajo nič. kje za vraga si mene z nekim bankirjem zamešala? Sem čutna ženskica in nimam tiča v gatka, pa tudi v teh podlih vodah se ne bi nikdar gibala.
Jaz lahko pišem pod 20, 50, ali pa 10.000 vzdevki, če želim. Ker na tem forumu lahko. Tako kot vsi ostali, ki se tako odločijo in so se tako odločili in ker ta javni forum to omogoča. Vsem nam, ki pišemo pod neprijavljenimi vzdevki. že 10, 15 nekateri celo 20 let….
Ker mi ti tega ne boš preprečila in ne moreš preprečiti. Da pa boš navajala laži in neresnice svojega virtualnega izživljanja v svojem žaljivem napisovanju in jih lepila pod moje komentarje iz realnega življenja, tega pa ti ne bom dovolila. Jasno?
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:33
nasvetov sem dala ogromno.. ampak jebat ga, ker ste tako uničii mon, da nasvetov ni potrebno več dajat ampak je treba napadače učit miline.
Nisem pa nikjer tvojih nasvetov zasledila, le hvaljenje o tvojih umetnih joških (zakaj si dala sliko brisat, saj so bili lepi, ampak ne pretiravat da ne gredo skozi vrata 30 cm odprtine) in ostalo bulšit nakladanje pa tole ko nimaš pojma kdo je kdo.. pa eto ena južna je luštna punca samo pač nisem ona.. popay je fejst moški, pa eto tudi on nisem..
PA DAJ ŽE ENKRAT PRIZNAJ DA SEM JAZ TI!!
?
????
Kakšni umetni joški? Kakšne slike sem jaz lepila??? A se je tebi popolnoma odpeljalo?
Daj nalepi dokaz IP, da sem jaz to pisala… Laž na laž tvoja – dan za dnem. A ti resno ne misliš še nhat uničevat ta forum?
Daj zapiši v svoj “dragi dnevnik” – danes sem na MON dobila bumerang v svojo glavo. Ker se ti je resnično odpeljalo. Bluzič.
Daj spokaj dol z mene, z mojih postov, ššššššc, zblojeno žaljivo pisoče in neuravnovešeno si, do konca.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:35
škartoroba, kaj si pa ti pametnega napisala? samo nakladanje, ponavljanje, laganje.. celo z muslimanom živiš. ma tebe bi musliman že davno odelamio ne pa stabo živel.. si slaba pisalka za mon, daj si plačo zasluži z dobrimi štorijami ne s tem kar ti spoduciraš.
?????
A je bumerang pošteno zadel danes v tvojo glavo, da take blodnje pisariš na MON?
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:33
Jaz lahko pišem pod 20, 50, ali pa 10.000 vzdevki, če želim. Ker na tem forumu lahko. Tako kot vsi ostali, ki se tako odločijo in so se tako odločili in ker ta javni forum to omogoča. Vsem nam, ki pišemo pod neprijavljenimi vzdevki. že 10, 15 nekateri celo 20 let….
Ker mi ti tega ne boš preprečila in ne moreš preprečiti. Da pa boš navajala laži in neresnice svojega virtualnega izživljanja v svojem žaljivem napisovanju in jih lepila pod moje komentarje iz realnega življenja, tega pa ti ne bom dovolila. Jasno?
kje pa pravim da ti hočem karkoli preprečit? raje povej, zakaj ti meni vsiljuješ da sem nekdo kar nisem? Pač priznaj da si ti jaz pa mirna bosna ?
da pa 20 let gniješ na tem forumu se pa ni za hvalit.. se vidi da si ful starejša od mene, jaz sem le 5 let tule, prej za forum nisem sploh vedela, ker ni bilo časa za kaj takega.. pa ti gre na živce da nisi glavna kaj… hahahaha.. hahahaha…
Danes ji še posebej seka. Včasih je videvala tiče po monu, zdaj videva že joške pa muslimane. Zgleda, da ji bankriji, škartrobe, rdeči pajaci… niso več dovolj. To z joški ni nič novega. Je pred časom kar naprej pisala, da vidi fotke tičev na monu, zdaj pa njen zamegljeni um očitno vidi joške na monu. Kaj češ. Moten um, droge, alkohol pa pride do tega. Ponoči jo pa bankirji preganjajo.
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:36
????
Kakšni umetni joški? Kakšne slike sem jaz lepila??? A se je tebi popolnoma odpeljalo?
Daj nalepi dokaz IP, da sem jaz to pisala… Laž na laž tvoja – dan za dnem. A ti resno ne misliš še nhat uničevat ta forum?
Daj zapiši v svoj “dragi dnevnik” – danes sem na MON dobila bumerang v svojo glavo. Ker se ti je resnično odpeljalo. Bluzič.
Daj spokaj dol z mene, z mojih postov, ššššššc, zblojeno žaljivo pisoče in neuravnovešeno si, do konca.
aja, ker si anonimno pisala pa to kar nisi bila ti?
prav prav prav naj ostane med nama ;)..saj drugi nič ne vedo o tem ?♀️
in še v vednost-dokler me boš obtoževala da sem nekdo kdor nisem in da sem pisala kar nisem in da delam kar ne delam in da mislim kar ne mislim-te bom rdeča pajacka razkrinkovala dalje. Enako kot škartorobo. sem že rekla, meni ni panike sem potrpežljiva jeklenih živcev.. mam po očetu, majorju ?
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:39
kje pa pravim da ti hočem karkoli preprečit? raje povej, zakaj ti meni vsiljuješ da sem nekdo kar nisem? Pač priznaj da si ti jaz pa mirna bosna ?
da pa 20 let gniješ na tem forumu se pa ni za hvalit.. se vidi da si ful starejša od mene, jaz sem le 5 let tule, prej za forum nisem sploh vedela, ker ni bilo časa za kaj takega.. pa ti gre na živce da nisi glavna kaj… hahahaha.. hahahaha…
A rada igraš pingpong sicer?
Se vidi, ja.
Prcanje je pa poćafursko namerno provociranje. Zakaj to počneš ? Katermu ti nisi alfa in omega zumaj tega virtualnega sveta? zakaj hočeš bit alfa na MONu?
Ponovno: tudi zaradi tebe propada ta forum. zaradi tvojega pingpongiranja, prcanja /provociranja sodelujočih, ki znamo kulturno poštenosodelovat na tem forumu. Izživljaj ti svoje frustre drugje, ne nas MON. Ker mu še zdaleč nisi dorasla. Peskovnik pa lopatka , pa riši proge, kroge in trikotnike.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:42
aja, ker si anonimno pisala pa to kar nisi bila ti?
prav prav prav naj ostane med nama ;)..saj drugi nič ne vedo o tem ?♀️
in še v vednost-dokler me boš obtoževala da sem nekdo kdor nisem in da sem pisala kar nisem in da delam kar ne delam in da mislim kar ne mislim-te bom rdeča pajacka razkrinkovala dalje. Enako kot škartorobo. sem že rekla, meni ni panike sem potrpežljiva jeklenih živcev.. mam po očetu, majorju ?
Hočeš povedat, da je bil tvoj foter JLA major? Jugo komunistična svinja?
Zeeeeeeeh
Koliko dobiš plačano na natipk sicer?
Ker vsak ve, da en normalen človek tega in tako ne počne in ne pisari na javni forum, kot ti počneš tukaj.
Okm, ampak ne dojameš pa, da ker se mi ravno da, ti odbijam trenutno pingpong žogico nazaj – ker da vidimo forumaši, kako dopaminsko zasvojeno tipkariš svoje natipke. Ti kar, dokler se mi bo ljubilo….
ne bo šlo, 02.09.2022 ob 11:41
Danes ji še posebej seka. Včasih je videvala tiče po monu, zdaj videva že joške pa muslimane. Zgleda, da ji bankriji, škartrobe, rdeči pajaci… niso več dovolj. To z joški ni nič novega. Je pred časom kar naprej pisala, da vidi fotke tičev na monu, zdaj pa njen zamegljeni um očitno vidi joške na monu. Kaj češ. Moten um, droge, alkohol pa pride do tega. Ponoči jo pa bankirji preganjajo.
ne, tiče je videl marsikdo v glasbenih temah, ker je nekdo načrtno uničeval te teme.. ti si jih pa dala brisat ravno zato, da bimene prikazala kot zblojeno.. ampak ne pali to.. tole je pa tvoja tema kjer živiš zmuslimanom (bajage) https://forum.zurnal24.si/forum/tema/nadrla-problematicnega-sostanovalca-22872512/
res me zanima, kok slepa si, da dejansko misliš, da folk ne ve? A rabiš povečevalne lupe da bolje vidiš? Lej ti posodim! ?
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:50
Dajmo IP – napiši. Potem ti ne bo treba natišpkavati popolnoma nič več.
a ti resno ne poznaš svojega ipija? ja pol se obrni na svojega operaterja, jaz to nisem in nimam pojma kak je, ti tu žal ne morem pomagat. ?
dokazat pa moraš ti, da sem JAZ tako JUŽNA, KOT JULIJ, KOT POPAY KOT ŠNELCA..PA ŠE DA JE WD MOJ AGENT.
ajde na delo, bom zvečer če bo čas pokomentirala, sedaj moram it. dajte si duška, froci mona, pa prosim lepo se obnašite!
?
Dajmo izpljuni već jednom: zakaj ti mene nazivaš z rdečepajacka ? Kaj ta izraz pomeni? Od kod tebi Rdeče pajacka? Dajmo izpljuni. Zakaj ne izpljuneš? Zakaj ne poveš resnice?
A si produkt “rdeče vzgoje” morda – pa misliš, da sem jaz tudi? O ne, nisem. Si ravno ti prdeča pajacka, pa to preslikavaš podzavestno na druge, ker te je tega sram priznat, da je bila morda doma vzgoja “rdeča”?
dva huda deca, 02.09.2022 ob 10:43
Tale dva: Matias in Modri vrag morata biti pa dva huda deca. Kokoši v skoraj vsaki temi razglablja o njima.
Kaj sta še samska? Ziher sta vredna greha, da sta kar naprej na tapeti. In očitno nista geja.
Kokoška, nič ne bo, nista geja. Vem,d a te neizmerno privlačita, ker ju kar naprej, v vsako temo vlačiš, ampak lej: če je ta prav dec, ga zanima ženska.
POPAY in ostali,
poskušajte uganiti katero GOVNO NAGNUSNO OSTUDNO je napisalo sporočilo, ki ga citiram.
Ja je eno izmed teh štirih, ki sem jih tebi POPAY omenil v prejšnem sporočilu.
Prepozna se po številnih specifikah, kako piše, kako oblikuje besedilo. Predvsem se opazi pomankanje intelekta v temu kako poskuša biti to tele provokatorsko, sarkastično. A to izvede pod nivojem, saj tu ni opaziti nobene brihtnosti.
Če imaš nekaj znanja iz psihologije lahko iz zapisov odkriješ tudi nekaj o osebnih značilnostih te osebe. In sicer razkrivajo osebnostno abnormalno zasnovo tega, ki piše. Jaz sam lahko zase povem, da nisem čisto normalen a to o čemer zdaj govorim pa je dosti bolj problematično. Gre se namreč za osebnostno nepopravljivo moteno osebo, ki se vrjetno tega ne zaveda.
To, da ni inteligentna oseba jo zelo boli. Da pa ni inteligentna se pa vidi po temu, da je poskusila spremeniti način pisanja (torej piše pravopisno narobe). A je vseeno preneumna ta oseba, saj so vseeno v pisanju ohranjeni vsi ti vzorci in značilnosti katere sem vam prej omenil.
Sam kot dislektik vedno zamešam vrstni red črk v besedi, pozabim zadnjo črko, ali mešam določene črke (se zelo trudim da popravim te napake preden kaj objavim). Ampak imam pa fotografski spomin za različne osebne značilnosti pisanja. Torej to imam v sebi. Pozneje sem pa prebral še malo o temu, kako narediti psihološki profil osebe samo po zapisanem.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:53
a ti resno ne poznaš svojega ipija? ja pol se obrni na svojega operaterja, jaz to nisem in nimam pojma kak je, ti tu žal ne morem pomagat. ?
dokazat pa moraš ti, da sem JAZ tako JUŽNA, KOT JULIJ, KOT POPAY KOT ŠNELCA..PA ŠE DA JE WD MOJ AGENT.
ajde na delo, bom zvečer če bo čas pokomentirala, sedaj moram it. dajte si duška, froci mona, pa prosim lepo se obnašite!
?
Evo, tvoje konstantno obračanje besed – ne, ti si dolžna tukaj nalepit moj IP. Ker ga še kako očitno veš.
Ker mi pa pripisuješ , me obtožuješ za določene stvari, ki niso res, ki jih nisem jaz pisala – in IP bo to dokazal. Ti pa torej očitno veš več,kot jaz – ker kako bi bilo mogoče, da če jaz pišem pod npr. 1000 vzdevki, da pa ti mene povezuješ s temi vzdevki?
Daj izpljuni že pošteno ta svoj knedelj zapletanja.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:50
ne, tiče je videl marsikdo v glasbenih temah, ker je nekdo načrtno uničeval te teme.. ti si jih pa dala brisat ravno zato, da bimene prikazala kot zblojeno.. ampak ne pali to.. tole je pa tvoja tema kjer živiš zmuslimanom (bajage) https://forum.zurnal24.si/forum/tema/nadrla-problematicnega-sostanovalca-22872512/
res me zanima, kok slepa si, da dejansko misliš, da folk ne ve? A rabiš povečevalne lupe da bolje vidiš? Lej ti posodim! ?
Ti z vsakim postom bolj potrjuješ, da si skrajno bolna na umu. Res zanimivo s katerimi dvema temama si me povezala. Plod tvojega bujnega uma. Če pa na tvojih linkih ni dokazov o tem, kar naj bi bilo tam, boš pač trdila, da sem to izbrisala. Potem pa še muslimane privlečeš na plan. Joj, ženska, če imaš ti blodnje, privide, še ne pomeni, da je nekaj res obstajalo.
Da nimaš ti fetiš na muslimanske bankirje, ko tako rada on njih pišeš?
ne bo šlo, 02.09.2022 ob 11:58
Ti z vsakim postom bolj potrjuješ, da si skrajno bolna na umu. Res zanimivo s katerimi dvema temama si me povezala. Plod tvojega bujnega uma. Če pa na tvojih linkih ni dokazov o tem, kar naj bi bilo tam, boš pač trdila, da sem to izbrisala. Potem pa še muslimane privlečeš na plan. Joj, ženska, če imaš ti blodnje, privide, še ne pomeni, da je nekaj res obstajalo.
Da nimaš ti fetiš na muslimanske bankirje, ko tako rada on njih pišeš?
No, bolj zaskrbljujoče je to, da te obsoja javno za nekaj, kar ni res – to je pa kaznivo dejanje.
Forum je zaprt za komentiranje.