Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
Kokoši ??????, 07.09.2022 ob 18:06
ne drži ravno, 07.09.2022 ob 18:00
Kokoši ??????, 07.09.2022 ob 17:58
ne drži ravno, 07.09.2022 ob 17:50
Anonimno 9110, 07.09.2022 ob 17:45
Anita iz Štajerske, 31.08.2022 ob 18:59
Ali lahko tudi vprašam kateri in katere?
To se en zafrkava z živci in jetri. Nobena ni tako neumna, da bi tako pisala.
ne ni res – Zartorse ima dostop do IPjev oziroma vidi, kdo od nas je prisoten na forumu, saj obstajajo sledilni programi- sledi in povezuje določene stvari. Ker izdaja tudi protizakonito določene detajle, ki so bili res zapisani – detajle iz za
“ne drži ravno”,
Ti si butasta in neizobražena preprosta ženska. Ali res bumbar zabiti ne razumeš, da obstaja cela znanost iz preučevanja tekstov. Da se po tekstu, da določiti kdo ga je napisal. Naprimer ko rabijo kriminalisti ugotoviti ali je nek npr. morilec napisal določen anonimen tekst dobijo od njega nek drug tekst in pokličejo strokovnjaka, da jih primerja.
Koristni so predvsem dolgi teksti (medtem ko MODRI VRAG je fenomen ki se izda že s samo enim stavkom). Zame je videti tekst od nekoga kot bi videl obraz, vzorci v pisanju so kot obrazne poteze. To imam že prirojeno. Se pa, da naučiti iz teksta razbrati tudi psihološki profil osebe.
Samo vrjetno si neizobražena kmetica, ki še za prstne odtise ni slišala kaj šele za take stvari.
Pojdi štet kalorije na škatle riža še naprej, ker vse ostalo ti huronsko škodi. Zartrose pa naj ti zrihta pojočo travico.
No tako kot sem rekel. Zaostala butasta kmetica vrjetno ne ve niti kaj sem mislil s prstnimi odtisi. Vrjetno misli, da so to samo madeži na steklih, ki jih puščajo ludje in jih je treba sčistiti.
Tako je počena v betico, da ne šteka, da so drugi načini kako prepoznati človeka prez IP-ja. Če bi imela vsaj malo pameti bi znala zakriti svojo indetiteto. Ampak ne GLUPAČA DEBILNA stalno menja vzdevek medtem ko v vseh svojih sporočilih pusti svoj podpis s svojim zelo specifičnim in posebnim pisanjem.
ja tudi meni je to zanimivo, ko kar nočejo priznati dejstva da se pač ljudi prepozna tudi brez ipijev.. sicer imajo dandanes večina ljudi dinamične večina z mona pa piše iz služb.. rdeča pajacka pa kot vidim po cele dneve na monu, tale tema jo je polna čez cel dan, mene pol dneva niti ni gor, ko sem v službi..
a zanimivo.. mon nam ne dovoli pisat limonade naprej? Je omejitev strani? Kokoši-ne vidi se kaj sem napisala.. o tem da je zanimivo, kako nočejo dojet, da se prepozna pisca tudi brez vednosti ipija.. ker se jih komot, samo neinteligentni pač kot noji z glavo v pesku mislijo da se ji ne vidi, ker oni ne vidijo ?♀️
ha ha ha, 07.09.2022 ob 21:59
Zdaj pa vemo. Zatrosa je dec. Je napisala, da jo boli kur..ac.
Tako, da Kokoš, lahko rit nastaviš. Zatrosa ima ku..rca in bosta končno dala mir na monu. Njo ali njega karkoli pač že je, bo nehal boleti k..urac in ne bo več tu tečnarilo. Tebe bo pa tudi nehalo nosit po monu, ko boš nafilan.
..
ne drži ravno, 07.09.2022 ob 18:13
Dej ne bluzi- sem več prstnih odtisov odvzela po sljužbneni dolžnosti, kot si ti filmov pregedal na to temo. Kmetica bluzatorska po MON, ki ti je očitno edino okno v širni svet, si samo ti. Dej odhaklaj s svojim bluzenjem dol z mojh postov tudi ti, no, ker se zastonj zaganjaš v moje poste in prcariš in me provociraš. Ker se zaletavaš vsakodnevno v svoj zid.
Naj ti tvoj alter kamurad Zartores pove -saj ve vse – o moji zaposlitvi, kje sem delala 🙂 Ha – pa da vidim, če bo po pravici napisala, kje.
nimam pojma kje si delala.. ampak da se hvališ z odvzemanjem prstnih odtisov je pa zgolj minus, ker kot forenzičarka se na monu izkažeš zelo slabo. ker bi morala vedeti, da se človeka prepozna tudi brez vednosti ipija.
aja sej res.. tudi na upravni enotah za osebno odvzamejo prstne odtise .. ma kaka forenzičarka neki, to si že pokazala da nisi.. ker bogi nedolžni če bi tebe za odkrivanje resnice dobili, ker bi bili zapori polni nedolžnih ljudi, morilci goljufi kradljivci pa bi prosto šetali naokoli! fju še dobro si samo na šaltarju za odtise za osebne odvzemat..
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 22:13
aja seveda softička pa spet napletla priročno zgodbico da se izogne uresničitvi svoje grožnje, ki jo je nad mano vršila leta 20. Ja ja manipulatorji tako pač delujete ?
kako si ti samopomembno, nakladaško bitje; groziš z neresnicami po javnem forumu.
Dej spelji že no. CIKCAK zajčki so že davno mimo – zobke zdrgnit in alo, spat.
rdeča pajacka si ti sama – očitno samo še rdeče vidiš. A bele miške se ti tudi že prikazujejo?
evojo takoj napadla.. rdeča pajacka ti si po cele dneve gor, prav vidiš v tej temi teh par dni da si skoz gor.. jaz malo pred službo in malo po službi, pa me obtožujete nečesa kar sami počnete, spet.
sori, hodim dosti kasneje spat, tako da s temi zajčki nabijaj kar sama sebi-meni nimaš kaj. vrtčevske fore a starejša si od mene.
pa ne zamenjevat sebe in softičke, delujeta pa po istem principu, softičko je pa že leta 20 razkrinkala njena bivša zaposlena, kak manipulatorski gnoj od človeka je.
kam sodiš pa ti nakladač, 07.09.2022 ob 20:30
Perkici, 07.09.2022 ob 19:20
bravo 20 strani, 07.09.2022 ob 18:56
Bravo. Pa je tema dosegla 20 strani. Seveda v krepkem vodstvu Zartrose. Kokoš se meče pred njo na kolena in se slini pred njo, vendar ostaja na drugem mestu. Boj za tretje mesto pa se ni več razvnel.
Kako da ni jasno – tretje mesto pripada paranoidni perky joškasti starki. Vsi trije si zaslužijo drug drugega ???
Ko že misliš, da je šnelonja vrh neumnosti, se najde huda konkurenca. ?
in kateri grupi pripadaš ti modro polarni vrag ?
Kako ste neumni, ko se nekateri borite tukaj za neko nadvlado na razpušenem nemoderiranem forumu – ko tekmujete dobesedno med seboj, kdo ga bo izmed vas imaginarno moderiral, z vašim ego trippanjem. 5 osebkov vas je takih – ki v reali nimate svojega življenja.
In imajo določeni uporabniki prav – ko vas ali ignorirajo, ali pa vam napišejo, kar si zaslužite.
Pa res, kje pa je ta pacient? Polarnoviharni, saj res. Ok, dodan še en pacient. Pa sigurno je še kak.Rednulja npr… Si zaslužite drug drugega v svojih paranoičnih blodnjah?
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 22:30
evojo takoj napadla.. rdeča pajacka ti si po cele dneve gor, prav vidiš v tej temi teh par dni da si skoz gor.. jaz malo pred službo in malo po službi, pa me obtožujete nečesa kar sami počnete, spet.
sori, hodim dosti kasneje spat, tako da s temi zajčki nabijaj kar sama sebi-meni nimaš kaj. vrtčevske fore a starejša si od mene.
pa ne zamenjevat sebe in softičke, delujeta pa po istem principu, softičko je pa že leta 20 razkrinkala njena bivša zaposlena, kak manipulatorski gnoj od človeka je.
v sosednji temi o ogrevanju v Ljubljani si kometirala ravno prej… Torej si iz Ljubljane.
Po vsem spremljanem in tvojem tapkanju tukaj gor, ni druge, da si Redna. in Orka. In Rednamay in ander… tv oj zaveznik je pa modri.
Perkici, 07.09.2022 ob 22:32
Pa res, kje pa je ta pacient? Polarnoviharni, saj res. Ok, dodan še en pacient. Pa sigurno je še kak.Rednulja npr… Si zaslužite drug drugega v svojih paranoičnih blodnjah?
Redna je Zartrose…
Komentar njen v temi o ogrevanju v Ljubljani:
¸hahahaha, zdaj sem že redna? Ahahahahaha
da sem iz lj pa ni nobena skrivnost, saj sem to že večkrat povedala v teh 5 letih kar sem gor..
ti pa si ponovno dokazala da si zasledovalka in zelo slaba v prepoznavanju ljudi. pa tko simpl je če pišeš pod enim imenom kot pišem jaz ?
še bolj neinteligentna si kot sem mislila, my bed.
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 22:39
¸hahahaha, zdaj sem že redna? Ahahahahaha
da sem iz lj pa ni nobena skrivnost, saj sem to že večkrat povedala v teh 5 letih kar sem gor..
ti pa si ponovno dokazala da si zasledovalka in zelo slaba v prepoznavanju ljudi. pa tko simpl je če pišeš pod enim imenom kot pišem jaz ?
še bolj neinteligentna si kot sem mislila, my bed.
Ja, Ena Južna….
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 22:41
modri je pa zgolj še en izmed napadačev ki me napada ma kakšen zaveznik neki.
dej nei se smešit, pa pejd zluftat glavo, ker si že čisto vse pobrkala in lahko najebejo ljudje iz tvoje reale! To pa ni več hec!
kaj ti groziš? “Najebali ljudje iz moje reale”? A ti prebereš za seboj, kar v sovjji nahepanosti zblojeni tapneš na javni forum?
Dej zapri že ta svoj lažnjivi mavželj.
usekana do amena, 07.09.2022 ob 22:45
kaj ti groziš? “Najebali ljudje iz moje reale”? A ti prebereš za seboj, kar v sovjji nahepanosti zblojeni tapneš na javni forum?
Dej zapri že ta svoj lažnjivi mavželj.
budalo, kje ti vidiš grožnjo? napišem da si pejt zluftat glavo, ker lahko najebejo zaradi TVOJE neprištevnosti in da to ni več hec. TI se moraš zbrihtat da zaradi TEBE kdo v tvoji reali ne najebe, ker si vse pobrkala in živčna kot si se lahko na nekoga spraviš! Tisto osebo ščitim pred tvojimi izkrivljenimi doživljaji.
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 22:48
budalo, kje ti vidiš grožnjo? napišem da si pejt zluftat glavo, ker lahko najebejo zaradi TVOJE neprištevnosti in da to ni več hec. TI se moraš zbrihtat da zaradi TEBE kdo v tvoji reali ne najebe, ker si vse pobrkala in živčna kot si se lahko na nekoga spraviš! Tisto osebo ščitim pred tvojimi izkrivljenimi doživljaji.
poslušaj ti trol brez realnega življenja -pojdi se trikrat z glavo v zid butnit, da bo reset v tvojem mozgu.
Daj IP objavi, zalezovalsko zmené, da se izmažeš iz vseh teh svojih natapkanih neresnic po mojih postih , ki jih lepiš tukaj . Ker ne moreš -ker ni res. Ker več, da je to kaznivo dejanje, kar počneš. Ker dobro veš, da če nalepiš moj IP si zapreš zadrgo na ustih za vedno. Nabijaš že en teden, kako ti vse veš, kako povezuješ, pa forenzika pa bla bla bla – kdo ti suflira, kdo ti daje IP podatke ? Ajmo, izpljuni već jednom, da si zaščitiš svojo lažnjivo rit.
Ponovno ti napišem: nauči se na javnem forumu spodobno, zrelo in odraslo komunicirati, svoje nahepe obdrži znotraj svojih 4ih zidov. Ker ko ti uidejo izpod nadzora, je hudo, kaj tapkariš tukaj. Ti nisi samo bully, ti si provokatorski prcać. Coward prcać. Na javnem forumu, ker se skrivaš za tipkovnico. Meter in čevap.
matias, 07.09.2022 ob 23:37
VIP = very important person
IP = important person
🙂
Ja no, perkyca že ve, da je cartica en izmed VIP. Kurjek žal ni, čeprav se motovili okrog njunih nog. Asici bosta zrihtali vse u nulo! Če ne z leti, pa s tableti!? Kurjek jima bo delal družbo. Pa kak alkoholno omamljen polarc bo občasno v duhu z njimi. Pa fehtarska rednica bo pristavila lonček (za kak evrček ali pa take away) in seveda zategnjeno vrtoglavo šnelo (če ne bo lih na štelungi v Idriji). Popolnost. Absolutna popolnost!
Forum je zaprt za komentiranje.