Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Eni ste taki kreeteni, da v isti koš mečete repliko, yram, popaja, roka in resnično duševno bolnega, kokoši. Ostali so normalni ljudje. Kokoš je pa težek primer motene osebe. Poglejte samo njegovo izražanje in sovraštvo, ki ga kaže do vseh, ki imajo drugačno mnenje.

Snelco ste pozabili napisat. Ne se delat fini, vem da jo nekateri ne “prebavite”.?

Dva motenca močno izstopata. Kokoši in Zartrose. En bolj moten kot ta drug.

Nekateri multinicki. Predvsem tisti, ki propagirajo janšizem, delajo špetirje  in sprevračajo mnenja drugih.

Odgovor na objavo uporabnika
rskozkoz, 01.09.2022 ob 07:48

Dva motenca močno izstopata. Kokoši in Zartrose. En bolj moten kot ta drug.

Jo zdaj bo pa sledilo še 100 sporočil, ki bojo omenila mene in ZATROSE, da bo debilko MATIAS vesel, ker si bo domišljal, da je vse napisala ista oseba. ?

Ker je revček malo zaostal in ni sposoben presoje.

Saj se ve, 01.09.2022 ob 04:29

Eni ste taki kreeteni, da v isti koš mečete repliko, yram, popaja, roka in resnično duševno bolnega, kokoši. Ostali so normalni ljudje. Kokoš je pa težek primer motene osebe. Poglejte samo njegovo izražanje in sovraštvo, ki ga kaže do vseh, ki imajo drugačno mnenje.

“Saj se ve”,

moten sem, ker se ne pustim? Saj te obsedeni ne odnehajo, če jih igniriraš ampak vsakič spremenijo vzdevek, da jih ne bi prepoznal in rinejo vate.

Teli tili trije(yram, Popay, rok_1) so na tapeti ravno zato, ker se uredu razumem z njimi. Z YRAM imava prijateljski odnos in vedno sva imela simpatične debate, tudi z POAYEM sva veliko razpravljala, ROK_1 mi je enkrat napisal nekaj pozitivnega in je bil takoj napaden in zmerjan.

REPLIKA pa je VIHARNEMU JRZDECU(Modremu vragu) vedno šla na živce in jo je vedno napadal neprijavljen pod različnimi vzdevki.

Saj ne ravno on avtor večine sporočil v tej temi. In morda napadam ljudi, ker prepoznam tiste, ki se skrivajo za sporočili. Naj ti ne bom zoprn, če imam sposobnost, ki jo ti nimaš.

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 01:13

matias, 01.09.2022 ob 00:49

Zakaj pa je Kokoš največkrat omenjeni, verjetno se vprašanje nanaša na priljubljenost? 😀 Kakšen Kokoš, Cezar, to bi že zdavnaj bila zbanana in poslana “med svoje” sorodnike, ki so dobri kosmati plezalci in jim dišijo banane, če bi bil forum moderiran in bi se gledalo na kvaliteto komunikacije. 😉

“MATIAS”, 

Pa ne moreš vrjeti ker debil si ti.

Oh joj, pa to je nemogoče, da je nekdo tako prizadet v betico.

Ja res ena “Anita s štajerske'(modri vrag) je odprla temo. Kako prozorno.

Nato si ta Anita Modri Vrag odgovori s tremi uporabniki, ki mu grejo na živce.

Nato pa naštepa cel kup odgovorov kjer sva omenjena jaz in ZATROSE.

Vmes še celo JONČEVO doda, ki je v treh letih 5 sporočil na forum napisala a jo MODRI VRAG še odprej sovraži, ker je njegove osebne podatke objavila.

Če bo zdaj sledilo še tisoč sporočil, ki bojo umenila mene in ZATROSE boš ti debilko vesel in srečen v svoji omejeni betici.

Sam res “MATIAS” pa ne moreš biti tako glup!!! Nihče ne more biti tako glup. Pa to je že na meji zaostalosti.

midva veva da je večino postov napisala škartoroba.. v svojo obrambo že predvideno napiše da bom privršela in začela tulit da to piše samo ena oseba.. res je prozorna, saj je večino postov napisala ravno ona.

Drugače pa mi na jetra živce ne gre noben, ker je mojih organov škoda za njih.. ne toleriram pa škodoželjnežev, te pa je kar nekaj, ki pa se skrivajo pod mnogimi multiniki,lako začnemo z škartorobo, softičko, rdečo pajacko ki me vztrajno meče v skupno telo z eno južno.. itd itn..

Me prav zanima kdo je pametnjakovic (rodila ga pametna majka tako pametnog) da si je namislil, da so zaratrose, julij in ena juzna iste osebe. :)))

žaljivo zajedljivo za brat, 31.08.2022 ob 19:04

tile trije so smotani, 31.08.2022 ob 19:01

Popay

rok-1

Kokoši

Julij Cezar, ki je tudi Ena Južna in Zartorose in Zartrose izven profila

Pa Replika in Replika neprijavljena, bivša Barca.

Kokoši in njedove izpeljanke.. to je najhujše.  Barce že dolgo ni več, Replika se tudi oglaša pod drugim nickom? Nobena mi ni bila zoprna. Ena južna se tudi že dolgo ni javila. Mi ni bila fajn. Popay,Rok1….sta o.k.

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 07:58

Jo zdaj bo pa sledilo še 100 sporočil, ki bojo omenila mene in ZATROSE, da bo debilko MATIAS vesel, ker si bo domišljal, da je vse napisala ista oseba. ?

Ker je revček malo zaostal in ni sposoben presoje.

Kokoš, ti si skoraj tako zblojen kot Zartrose. Oba motena do kraja, vsem po vrsti totalno zoprna, sta pa tako počena v betici, da mislita, da gresta na živce le eni osebi. Tako mimogrede: Rok je normalna oseba, zato ga ne vlači v svojo smrdljivo greznico.

yram, 01.09.2022 ob 08:44

Me prav zanima kdo je pametnjakovic (rodila ga pametna majka tako pametnog) da si je namislil, da so zaratrose, julij in ena juzna iste osebe. :)))

ma to una rdeča pajacka, ki se hvali da ima pokončne joške, ki jih ima sicer umetne.. škartoroba pa ji pritrjuje, ker je obče znano da mi je fouž ker sem vse kar ona oče bit pa to ne more..

Zartrose ,najbolj se smejim ,ko misliš, da so softička, škartroba in še kdo katerim nisi všeč ena in ista oseba.

Ti nekaj zaupam: niso.

Aha, se smejim….

rskozkoz, 01.09.2022 ob 08:49

Kokoš, ti si skoraj tako zblojen kot Zartrose. Oba motena do kraja, vsem po vrsti totalno zoprna, sta pa tako počena v betici, da mislita, da gresta na živce le eni osebi. Tako mimogrede: Rok je normalna oseba, zato ga ne vlači v svojo smrdljivo greznico.

Tako je.

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:50

ma to una rdeča pajacka, ki se hvali da ima pokončne joške, ki jih ima sicer umetne.. škartoroba pa ji pritrjuje, ker je obče znano da mi je fouž ker sem vse kar ona oče bit pa to ne more..

Ne vem katera je to, vem pa da je pametna prepametna, presisala i einsteina i teslu haha

yram, 01.09.2022 ob 08:54

Ne vem katera je to, vem pa da je pametna prepametna, presisala i einsteina i teslu haha

Prosim lepo pojdita z Zartrose malo na tečaj slovenščine.

Ko ko, 01.09.2022 ob 08:54

Zartrose ,najbolj se smejim ,ko misliš, da so softička, škartroba in še kdo katerim nisi všeč ena in ista oseba.

Ti nekaj zaupam: niso.

Aha, se smejim….

kje pa napišem da so? jaz pišem kere so škodoželjne in to so te TRI, ki pa pišejo pod žnjtimi niki. Daj nauči se prebrat tako kot je pisano, ampak sej vem-vaša velika napaka je, da ne znate brat tako kot je napisano ampak berete iz svojih notranjih vzgibov, ki pa nimajo veze z mano. E veliko vam še manjka, veliko!

joj ma una ki ima tako težke komentarje, že nike si daje take da jo ne moreš sfalit.. visoka blond z operiranimi joški, una ki me je leta 20 napadala, da sem BANKIR, ki jo je ogoljufal .. hahahaha.. hahahahah.. hahahahaha…

za yram

Ta norica Zartrose itak v vsaki temi vpije o škartrobi, softički. V temah o njej, to itak v nedogled ponavlja. Očitno je res tako motena, da misli, da je samo eni osebi zoprna.

Ima pa še eno nagravžno navado. V skoraj vsako temo, ki jo kdo odpre, začne lajat, da je to odprla škartroba in zasvinja temo s svojo gnojnico. Očitno jo muči, če se odpre kaka tema, kjer ne teče beseda o Zartrose. Tako željna pozornosti, da se mora posrati v vsako temo s svojimi bednimi izpadi.

Res je bolna na umu. Za zaprt oddelek. Kokoš moten do kraja, ampak ta baba ga pa 100x poseka v norosti.

prosim lepo, 01.09.2022 ob 08:58

Prosim lepo pojdita z Zartrose malo na tečaj slovenščine.

Moja slovenscina je odlicna, tako kot moja bosanscina, hebrejscina, spanscina in anglescina. Za cesnjo na torti pa pride se ladino. Danes imam pac bosanski dan. Jutri bo hebrejski, samo tega pac ne razumete. Bosansko razume vecina, samo se pravite budale.

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 09:01

joj ma una ki ima tako težke komentarje, že nike si daje take da jo ne moreš sfalit.. visoka blond z operiranimi joški, una ki me je leta 20 napadala, da sem BANKIR, ki jo je ogoljufal .. hahahaha.. hahahahah.. hahahahaha…

A ves, da ne vem katera je.

yram, 01.09.2022 ob 09:03

Moja slovenscina je odlicna, tako kot moja bosanscina, hebrejscina, spanscina in anglescina. Za cesnjo na torti pa pride se ladino. Danes imam pac bosanski dan. Jutri bo hebrejski, samo tega pac ne razumete. Bosansko razume vecina, samo se pravite budale.

Pa se zavedaš, da je to slovenski forum in da smo v Sloveniji?

Torej bi bil čas, da nehaš težiti po slovenskem forumu v bosanščini.

Hudo nadležna si že s to svojo bosanščino.

Ampak glede na to, da omenjaš hebrejščino, me itak ne čudi. Kadar imam opravka z Izraelci (kar pogosto), vedno neizmerno tečni, komplicirajo v nedogled, brez osnovnih manir, vase zagledani, nadležni, glasni, brezobrazni… zgleda, da velja to za vse, ki govorite hebrejsko?

pa se zavedaš, 01.09.2022 ob 09:07

Pa se zavedaš, da je to slovenski forum in da smo v Sloveniji?

Torej bi bil čas, da nehaš težiti po slovenskem forumu v bosanščini.

Hudo nadležna si že s to svojo bosanščino.

Ampak glede na to, da omenjaš hebrejščino, me itak ne čudi. Kadar imam opravka z Izraelci (kar pogosto), vedno neizmerno tečni, komplicirajo v nedogled, brez osnovnih manir, vase zagledani, nadležni, glasni, brezobrazni… zgleda, da velja to za vse, ki govorite hebrejsko?

Zgleda da bo tako ja, pa ves kaj se velja, da govorimo vec jezikov in to brez sramu. :)))

Mogoče pa te napada pod narekovaji ena črnolasa,ali pa rjavolasa in to s pravimi joškami…

Ne razumem ,zakaj ti tako Nežna vrtnica podivjaš?

Če bi malo bolj normalno komunicirala kot si znala nekoč ,potem bi bilo super. Resno ne vem ,kaj se je steboj zgodilo.

Ne pa da ti napadeš in žališ vsepovprek.

rskozkoz, 01.09.2022 ob 09:02

Ta norica Zartrose itak v vsaki temi vpije o škartrobi, softički. V temah o njej, to itak v nedogled ponavlja. Očitno je res tako motena, da misli, da je samo eni osebi zoprna.

Ima pa še eno nagravžno navado. V skoraj vsako temo, ki jo kdo odpre, začne lajat, da je to odprla škartroba in zasvinja temo s svojo gnojnico. Očitno jo muči, če se odpre kaka tema, kjer ne teče beseda o Zartrose. Tako željna pozornosti, da se mora posrati v vsako temo s svojimi bednimi izpadi.

Res je bolna na umu. Za zaprt oddelek. Kokoš moten do kraja, ampak ta baba ga pa 100x poseka v norosti.

škartoroba!!! kaj sedaj pizdiš spet čez bosanščino a v drugi temi pišeš, da živiš z muslimanom??

ker pa tolikokrat omenjaš zaprt oddelek, mi je popolnoma jasno da si tam ti. Samo nizko je padel tale mon, da je tebe najel za pisat zgodbe! Fak ni čudno da je vse šlo kurcu svirat!

??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close