Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Odgovor na objavo uporabnika
prej svetlolasa zdaj rdečolasa, 01.09.2022 ob 09:10

Mogoče pa te napada pod narekovaji ena črnolasa,ali pa rjavolasa in to s pravimi joškami…

Ne razumem ,zakaj ti tako Nežna vrtnica podivjaš?

Če bi malo bolj normalno komunicirala kot si znala nekoč ,potem bi bilo super. Resno ne vem ,kaj se je steboj zgodilo.

Ne pa da ti napadeš in žališ vsepovprek.

jaz nič ne divjam, tule srebram kavico in vas prcam nazaj ter učim lekcije ?‍♀️? Kot sem ž

e večkrat rekla-napadače vas prcam nazaj, niste vredni moje lepe komunikacije.. ko se naučite lepo vest pa se bomo spet tako pogovarjali ?

ne ne je kar ta rdeča pajacka sama pisala, da si jih je dala umetno popravit.. in to ni ena črnolaska rjavolaska, to je spet druga oseba.

yram, 01.09.2022 ob 09:06

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 09:01

yram, 01.09.2022 ob 08:54

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:50

yram, 01.09.2022 ob 08:44

Me prav zanima kdo je pametnjakovic (rodila ga pametna majka tako pametnog) da si je namislil, da so zaratrose, julij in ena juzna iste osebe. :)))

ma to una rdeča pajacka, ki se hvali da ima pokončne joške, ki jih ima sicer umetne.. škartoroba pa ji pritrjuje, ker je obče znano da mi je fouž ker sem vse kar ona oče bit pa to ne more..

Ne vem katera je to, vem pa da je pametna prepametna, presisala i einsteina i teslu haha

joj ma una ki ima tako težke komentarje, že nike si daje take da jo ne moreš sfalit.. visoka blond z operiranimi joški, una ki me je leta 20 napadala, da sem BANKIR, ki jo je ogoljufal .. hahahaha.. hahahahah.. hahahahaha…

A ves, da ne vem katera je.

vsepovsod po forumu je.  ta me meče v telo ene južne in cezarja, matr mi ni jasno kje je nas tri tako različne po stilu pisanja v eno telo dala ?

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 09:15

rskozkoz, 01.09.2022 ob 09:02

Ko ko, 01.09.2022 ob 08:54

Zartrose ,najbolj se smejim ,ko misliš, da so softička, škartroba in še kdo katerim nisi všeč ena in ista oseba.

Ti nekaj zaupam: niso.

Aha, se smejim….

Ta norica Zartrose itak v vsaki temi vpije o škartrobi, softički. V temah o njej, to itak v nedogled ponavlja. Očitno je res tako motena, da misli, da je samo eni osebi zoprna.

Ima pa še eno nagravžno navado. V skoraj vsako temo, ki jo kdo odpre, začne lajat, da je to odprla škartroba in zasvinja temo s svojo gnojnico. Očitno jo muči, če se odpre kaka tema, kjer ne teče beseda o Zartrose. Tako željna pozornosti, da se mora posrati v vsako temo s svojimi bednimi izpadi.

Res je bolna na umu. Za zaprt oddelek. Kokoš moten do kraja, ampak ta baba ga pa 100x poseka v norosti.

škartoroba!!! kaj sedaj pizdiš spet čez bosanščino a v drugi temi pišeš, da živiš z muslimanom??

ker pa tolikokrat omenjaš zaprt oddelek, mi je popolnoma jasno da si tam ti. Samo nizko je padel tale mon, da je tebe najel za pisat zgodbe! Fak ni čudno da je vse šlo kurcu svirat!

??

Sprašujem se ,če je vse v redu steboj?

Zakaj si izmišljuješ stvari o ljudeh?

Pa veš, da ne greš samo na živce škartrobi ,ali softički, ali rdečolaski, ali blondinki?

Noben ti nikoli ni nič hotel, ampak s tvojimi izpadi tu je lih izpadlo kot, da si ti pobegnila lih iz zaprtega oddelka.

Eni ženski, ki te je nekoč zagovarjala ,si v eni temi napisala, da je  prasica, ker se ne strinja steboj.

Ti imaš oprosti res večvrednosti kompleks.

Pa prosim lepo , da nehaš piti kavo, ker opažam, da ti škoduje.

Jih je kar nekaj, ki uničijo vse teme, v katerih se oglasijo, ja… Res, get a room.

Ti vsaki osebi, ki te ne prebavlja, napišeš, da je škartroba?

Ja, res si uboga na umu.

vse v redu, saj pa vidiš, da je totalno nora. Ženski se je totalno odpeljalo. Blodi o pajacih, softičih, škartroba, rdečelaskah pa kaj vem o komu še vse. Mogoče je tako zadrogirana ali jemlje kake čudne tablete. Ali pa imajo na zaprtem oddelku dostop do interneta.

Človek po njenih zapisih v tej temi vidi, da kar nekaj blodi, da ima neke privide, prisluhe ali kaj vem kaj.

Norica pač. Problem pa je v tem, da je zlobna do kraja.

vse v redu, 01.09.2022 ob 09:27

Sprašujem se ,če je vse v redu steboj?

Zakaj si izmišljuješ stvari o ljudeh?

Pa veš, da ne greš samo na živce škartrobi ,ali softički, ali rdečolaski, ali blondinki?

Noben ti nikoli ni nič hotel, ampak s tvojimi izpadi tu je lih izpadlo kot, da si ti pobegnila lih iz zaprtega oddelka.

Eni ženski, ki te je nekoč zagovarjala ,si v eni temi napisala, da je  prasica, ker se ne strinja steboj.

Ti imaš oprosti res večvrednosti kompleks.

Pa prosim lepo , da nehaš piti kavo, ker opažam, da ti škoduje.

?

Ko boš to rekel škartorobi, ki me vlači po vseh temah in laže o meni.. inko boš to rekel softički, ki me je obrekovala in mi GROZILA potem bova pa še kako rekla-do takrat pa tuli z njima v luno in me pljuvaj, ker si na istem nivoju kot omenjeni dve škodoželjnici ter z nom motnjo, katero tako radi meni podtikujete. Jaz namreč za razliko od vas nimam potrebe odpirat teme o vas niti vas napadat-ker vse to so lastnosti nom osebe torej vas.

Evo, dovolj sem vas pocrkljala z svojo pozornostjo, sedaj čakam škartorobino temo omojih vijoličnih očeh z namontiranimi povečevalnimi lupami! Se vidimo tam!!

???

Zatrose počaki minuto, da ti še jaz odpišem

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:39

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 01:13

matias, 01.09.2022 ob 00:49

Zakaj pa je Kokoš največkrat omenjeni, verjetno se vprašanje nanaša na priljubljenost? 😀 Kakšen Kokoš, Cezar, to bi že zdavnaj bila zbanana in poslana “med svoje” sorodnike, ki so dobri kosmati plezalci in jim dišijo banane, če bi bil forum moderiran in bi se gledalo na kvaliteto komunikacije. 😉

“MATIAS”, 

Pa ne moreš vrjeti ker debil si ti.

Oh joj, pa to je nemogoče, da je nekdo tako prizadet v betico.

Ja res ena “Anita s štajerske'(modri vrag) je odprla temo. Kako prozorno.

Nato si ta Anita Modri Vrag odgovori s tremi uporabniki, ki mu grejo na živce.

Nato pa naštepa cel kup odgovorov kjer sva omenjena jaz in ZATROSE.

Vmes še celo JONČEVO doda, ki je v treh letih 5 sporočil na forum napisala a jo MODRI VRAG še odprej sovraži, ker je njegove osebne podatke objavila.

Če bo zdaj sledilo še tisoč sporočil, ki bojo umenila mene in ZATROSE boš ti debilko vesel in srečen v svoji omejeni betici.

Sam res “MATIAS” pa ne moreš biti tako glup!!! Nihče ne more biti tako glup. Pa to je že na meji zaostalosti.

midva veva da je večino postov napisala škartoroba.. v svojo obrambo že predvideno napiše da bom privršela in začela tulit da to piše samo ena oseba.. res je prozorna, saj je večino postov napisala ravno ona.

Drugače pa mi na jetra živce ne gre noben, ker je mojih organov škoda za njih.. ne toleriram pa škodoželjnežev, te pa je kar nekaj, ki pa se skrivajo pod mnogimi multiniki,lako začnemo z škartorobo, softičko, rdečo pajacko ki me vztrajno meče v skupno telo z eno južno.. itd itn..

“ZATROSE”,

ja res je. Tu na temu forumu so štirje, ki nimajo živlenja izven foruma in večina napisanih sporočil je njihova.

– Torej ta patetična fustrirana ženska o kateri pišeš.

– Še prej je bila ena, ki je zdaj manj aktivna. Ampak enako ogabna zgaga.

– MATIAS, ki veliko piše neprijavljen. Rad tudi potrjuje svoje besede z izmišljenimi vzdevki, ker ga boli, da ga njega smrada nihče ne povoha. Zadnje čase piše nekoliko manj.

– In MODRI VRAG(viharni jezdec, modri val, polarni medved so nekateri registrirani vzdevki in miljon neregastriranih). Forum je poplavljen z njegovimi sporočili. Ta me najmanj moti in ga nekako tolerilam.

Sicer pa vsaj MODREGA VRAGA vrjetno sama tudi gdaj prepoznaš, ko piše anonimno neprijavljen?

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 10:05

“ZATROSE”,

ja res je. Tu na temu forumu so štirje, ki nimajo živlenja izven foruma in večina napisanih sporočil je njihova.

– Torej ta patetična fustrirana ženska o kateri pišeš.

– Še prej je bila ena, ki je zdaj manj aktivna. Ampak enako ogabna zgaga.

– MATIAS, ki veliko piše neprijavljen. Rad tudi potrjuje svoje besede z izmišljenimi vzdevki, ker ga boli, da ga njega smrada nihče ne povoha. Zadnje čase piše nekoliko manj.

– In MODRI VRAG(viharni jezdec, modri val, polarni medved so nekateri registrirani vzdevki in miljon neregastriranih). Forum je poplavljen z njegovimi sporočili. Ta me najmanj moti in ga nekako tolerilam.

Sicer pa vsaj MODREGA VRAGA vrjetno sama tudi gdaj prepoznaš, ko piše anonimno neprijavljen?

škartoroba in modri vrag sta povezana.. je škartoroba sama napisala v eni temi ki jo je modri vrag odprl z namenom mene žalit, neko debelo rit so celo not lepili kao da je moja, pa ga je julij dobro nazaj zabil.. no tam je škartoroba spet podivjano pisala pod tisočerimi niki in mu povedala, da sta si zasebno pisala pod nekim njenim žnjtim nikom.. tako sta se spajdašila v te skupnih napadih.. t ki jo omenjša ta drugo je lahko ali softička (ker ta je že leta aktivna pod mnogimi niki in moja fenica že od leta 17 ali pa rdeča pajacka ki me je začela napadat leta 20 češ sem nek bankir iz a banke.. wtf, kaj jim dogaja to loh romane pišejo fantazijske hahaha) .. matias ima pa sluzave napade, se spomnim kako je tulipanko pod pasom napadal, brrrr.. pol pa zveš da svojo ženo vara.. in nekateri trdijo da je zakon vreden? hahahaha res je ja, pri takih zakoncih.

ja, modrega vraga prepoznam ko anonimno piše, me je tudi dostkrat napadal tako

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 10:27

ja, modrega vraga prepoznam ko anonimno piše, me je tudi dostkrat napadal tako

Ja v bistvu je modri vrag vohun Sove na tem forumu. Popay,kokoši in ti pa delata za Cia.

Softička in škartroba pa mimogrede delata za Interpol.

Šala mala.

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 10:26

škartoroba in modri vrag sta povezana.. je škartoroba sama napisala v eni temi ki jo je modri vrag odprl z namenom mene žalit, neko debelo rit so celo not lepili kao da je moja, pa ga je julij dobro nazaj zabil.. no tam je škartoroba spet podivjano pisala pod tisočerimi niki in mu povedala, da sta si zasebno pisala pod nekim njenim žnjtim nikom.. tako sta se spajdašila v te skupnih napadih.. t ki jo omenjša ta drugo je lahko ali softička (ker ta je že leta aktivna pod mnogimi niki in moja fenica že od leta 17 ali pa rdeča pajacka ki me je začela napadat leta 20 češ sem nek bankir iz a banke.. wtf, kaj jim dogaja to loh romane pišejo fantazijske hahaha) .. matias ima pa sluzave napade, se spomnim kako je tulipanko pod pasom napadal, brrrr.. pol pa zveš da svojo ženo vara.. in nekateri trdijo da je zakon vreden? hahahaha res je ja, pri takih zakoncih.

Mogoče sem pa tulipanka jaz in se ne več tako midve krasno razumeva??

Si pomislila na to?

saj veš, 01.09.2022 ob 10:51

Mogoče sem pa tulipanka jaz in se ne več tako midve krasno razumeva??

Si pomislila na to?

a seveda si seveda si.. ?

“ZATROSE”,

ja pravilno si napisala za “MATIASA”, to je zelo sluzast tip. Predvidevam, da je ženskam zelo seksualno neprivlačen in da je bil v mladosti izredno socialno nespreten in si je zato izdelal svojo osebnost, šarm in humor da bi imel lažji dostop do žensk. Ker veliko njegovega pametovanja je skopiranega z interneta, veliko piše neke puhlice in klišejske stvari, ki so zelo splošne in smo jih že vsi slišali nekje. Nobene orginalnosti ni v njem. Vse kar je on kot človek je od nekje prevzel in skopiral.

Ženske on rad brani in zagovaraja, a ko rata zafustriran ima šovinistične pripombe usmerjene izključno proti ženskemu spolu. Vidi se, da skriva neko sovraštvo do žensk.

Ja in logično se mi zdi, da glede vse prej napisano kar sem ugotovil o njemu je ta človek nagnjen k temu, da je spolni nadlegovalec.

Menda se je dolga leta nazaj dobil z neko Vanko, ki je bila dovolj naivna, da se je sestala z njim. Nekje ob Dravi sta se dobila in tip jo je spolno nadlegoval. Na forumu je napisala, da ga je hotela v Dravo poriniti.

Danes v posebni akciji kisle kumarce ,pa banane…

[/quote]

Glupača fliknjena.

Zakaj lažeš po javnem forumu ?

tvoje laganje je kazniv indic, 01.09.2022 ob 11:00

[/quote]

Glupača fliknjena.

Zakaj lažeš po javnem forumu ?

za Zartrose izven profila alias ex Ena južna, priležna agentu, ki zalezuje IP uporabnikov?

Jaz sem pa lih mislila, da bi bil modrivrag=Vihar= Vagabund pravi za Zartrose izven profila, ker sta oba tako divja in neposredna. Pa tudi Kokoš ,če ne bi bil homoseksualec.

Samo ne vem, kaj bi potem rekel na to Popay, ki se ob Vrtnici,ki ni nežna,kar stopi.

Meni se Zartrose zdi bolj možača, ki pretepe svojega partnerja,če ni vse po njenem.

zase se brigajta, nizkorasli temnokoži temnolaski.

zase se brigajta, 01.09.2022 ob 11:03

zase se brigajta, nizkorasli temnokoži temnolaski.

za yram in Zartrose izven profila

tvoje laganje je kazniv indic, 01.09.2022 ob 11:01

za Zartrose izven profila alias ex Ena južna, priležna agentu, ki zalezuje IP uporabnikov?

Nekaj stvari i si je pa sedaj fajn izmislila ta Zartrose izven profila . Očitno jo daje malo paranoja.

Zartrose izven profila:

koji klinac bo tebi kdo kaj fouš? Kdo špa misliš, da si ti? ena zafrustrana, ki lovi po monu svoje žrtve, jih osira, obira, povezuje iz posameznih sporočil in dela neke svoje zaključke/

Tudi zaradi tebe je ta forum postal gnil,  zapuščen  s strani določenih dobrih osebkov, neberljiv zaradi vas takih, ker  žaljivo napadate, rofkate, vohunite za drugimi , ljudje se pa branijo pred takimi vašimii frustra  in žaljivimi napadi. Get a life in real world. Forum res precej ofucan in uničen zaradi takih  tukaj se pojavljajočih osebkov, kot si tudi ti.

In vse prej si “munško”, kot žensko – zagotovo.

ti lažeš o meni. jaz sem povedala resnico o tebi-vztrajno me mečeš v isto telo z eno južno in julijem smo pa tri duše v tre telesih. Priznam pa, da bi rada čutila, kako julij doživlja sebe in svojo moškost.. a jebat ga sem zelo čutna ženska in če me že mečeš v njegovo telo, bi to pač rada čutila.. pa čutim samo kako jaz doživljam svojo ženskot in svojo spolno čutnost. Aja pa metali ste me tudi v isto telo s Popajem, ja tudi njegovo zaznavanje tega bi občutila kako se doživlja in čuti.. da vsaj imam nekaj od tegako me tlašiš v njihova telesa!

in sem ti že tisočkrat rekla, da nimam vpogleda v IPije niti ga ne rabim-sem inteligentna tako umsko kot intuitivno pa vas pač prepoznam.. ti pa si neinteligentna, sem ti že rekla, če smo mi štirje po tvoje eno te isto. kaj boš rekla, če se nas pet dobi? Kaj da haluciniraš??  ?

za rdečo pajacko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close