Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
Kokoši ??????, 02.09.2022 ob 02:58
“MATIAS”,
sam ti si resnično glup a ne?
Kaj pa, če bi ti temo kdaj prebral preden dajaš glupe neumesne odgovore vanjo? (no saj vem, ne bi pomagalo ker s svojo kapiciteto možganov sproti pozabljaš).
Pišeš, da jaz trdim, da grem samo eni osebi na živce? KOT SI ŽE SPROTI POZABIL, DA SEM V ODGOVORU NA KATEREGA ODGOVARJAŠ NAPISAL, DA GREM NA ŽIVCE ŠTIRIM OSEBAM IN NE ENI❗(ker jih prepoznam po načinu pisanja)
Ja razumem, da ti ni jasno zakaj se omenjata POPAY in ZATROSE skupaj z mano.
Veš ti DEBILKO, ko se omenita te dve tako različni osebi skupaj z mano več sporočilih obstaja močna možnost, da jih je napisala osta oseba! ?
Šokantno? Ali pa ši preveč prizadet v tisti svoji glupi brozgi od možganov, da bi to dojel?
Če pa še vemo to, da smo se tej osebi v zadnjem času zamerili jaz, POPAY in Zatrose pa lahko sklepamo celo gdo je to!
Če pa še prepoznamo način pisanja te osebe, pa še dodatno potrdi, da je avtor res ta.
Sem ti že prej razlagal, da obstajajo vzorci. Samo se tvoje glupe teflonske betice nič ne prime.
Štekaš zdaj to? Ali si preveč prizadet v svoji počeni betici in ne znaš niti 1 + 1 sešteti?
Zadnji napad name 3 dni nazaj s strani MODREGA VRAGA, ki je pisal neprijavljen, anonimno.
9 uporabnikov ga je prepoznalo(jaz deseti) ❗❗❗❗❗❗❗
Tudi registriranih! (GRENIVKA)
Pred tem v podobni situaciji napada name in druge osebe so ga prepoznali DARVIN, YRAM, REPLIKA.
Ampak ne MATIAS je DEBILČEK, malo omejen in revček ne more dojeti tega KAR JE VSEM JASNO.
.
Popay npr, 02.09.2022 ob 09:27
hja lej, si fajterka, ni kaj… Men se ne bi dalo, prcat, jebi ga.. mogoče ene par komentarjev, pol ko vidim, da gre pa tema na več strani pa odklop… si mislim, kaj mi je tega treba.. Včasih je treba pač zamižat in pogoltni ponos, čeprav s stisnjenimi zobmi.. Ni pa jasno, če je več njih in če ni pod eno osebo več nikov, kako ljudje uživajo v napadu na eno osebo, čisti sadizem v krdelu za moje pojme..
Ampak lej vsak po svoje, jst vidim v obrambi samo pozitivo….., tako, da glede na razplet situacije zna ta tema priti do 10 strani, hehe… Mogoče celo zvem zakaj sem smotan… za tistega na začetku te teme, hehe.. No realno mi je pa itak vseeno..
Pač to je debatni klub odraslih ljudi v katerem pride tudi do vročih debat..
Na Balkanu pravijo tako.. Če živina ni besna, štala ni tesna, na tej sceni je pač postala tesna ampak …, vse mine, samo lagano sportski ,relax., pa bo….
ma jaz sem nežno strastna dušica.. ?
tile pa morajo bit res sadisti, ker kokr bolj govorijo, da me ne marajo, presenetljivo preveč tem o meni odpirajo in me v skoraj vsako temo vlačijo.. tako pa le kažejo, da me imajo še kako radi ??
Kokoši ??????, 02.09.2022 ob 09:32
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 08:57
popay ti pa tudi malo ni podoben matjažko.. ti si sluzast, napadaš pod pasom.. popay je pa človek z licem, ne udarja pod pasom ampak pove tako kot je..
ZATROSE,
jah on misli, da je nad vsem. Ja smešno je, da se je šel primerjati z moškim kot je Popay. Popay je moški, za MATIASA pač to ne moremo trditi.
Ker to je pritlehen človek, hinavski, podmukel in sluzast(kot praviš) v svojem besedičenju. Prava podlasica.
In on si misli, da zato, ker ne zmerja kot jaz in ker ni vulgaren kot sem jaz, da je zato samoumevno bolj všečen. Ne da bi razumel, da je zaradi prej naštetetih lastnosti naravnost ostuden. Medtem ko sem jaz nekaterim zaradi svojega žaljivega obnašanja kvečjemu neprijeten.
Njegova sluzavost pa je preprosto neprebavljiva in ostudna. In ja ženskam se ponavadi gabijo takšni moški. Mene pa moti zato, ker je neumen, saj ne prebavljam neumnih ljudi.
Saj si vrjetno videla temo “NAUČIMO MATIASA PRAVOPISA”? V tisti temi se je lepo kregal z mano, nakar so ga ljudje imeli že polen kufer in so mu povedali kar si mislijo o njemu. Veš kaj je naredil pritlehna podlasica?takoj se je hinavsko potuhnil. Ker ko jih je več proti njemu se pritlehna podlasica kot je zavleče v svoj brlog. Vse kar je naredil je bilo to, da si je pod ženskimi vzdevki začel pisati samohvale.
saj mnogi tule mislijo, sicer napačno, da če koga pošlješ u pm, da si slab, oni, ki pa leporečno zabijajo ljudi pa dobri.. leporečneži so vedno iz zla, ker lepotičijo v zunanjih besedah medtem ko zlo o tebi mislijo.. taki so najhujši, mam rajši unega ki me u p m pošlje in mi tudi pove, kaj ga je razpičkilo v mojem govorjenju ali obnašanju, pa da razčistimo.. ne pa tej svetohlinski sluzasti leporečneži.. pol ji pa vidiš ko jim zmanjka kake pišejo-primer so softička (ta se sploh pretvarja da je neki, pa je le leporečnica hinavska), škartoroba, rdeča pajacka (no ta že tako bolj možato neženstveno piše)..
Tale dva: Matias in Modri vrag morata biti pa dva huda deca. Kokoši v skoraj vsaki temi razglablja o njima.
Kaj sta še samska? Ziher sta vredna greha, da sta kar naprej na tapeti. In očitno nista geja.
Kokoška, nič ne bo, nista geja. Vem,d a te neizmerno privlačita, ker ju kar naprej, v vsako temo vlačiš, ampak lej: če je ta prav dec, ga zanima ženska.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 08:42
“Zakaj imaš tak nagon, potrebo po biti nadvladujoča na nekem javnem forumu?” tale stavek pa velja zate, ker stalno lepiš neke slike ki naj bi bile tebi podobne, omenjaš joške, še lepiš slike, da s takimi ne moreš skozi 30 cm odprta vrata.. lepiš slike obrazov, las itd.. pa kje si mene videla da to počnem? Nikjer! tak da mi je logično da mene obtožuješ nečesa ker se gre za tipično preslikavo, ker točno to sama počneš. In nisem edina ki te prepoznam, saj naletim na komentarje ko kdo napiše a spet tale..
Zartrose kot taka in pod vssemi ostalimi vzdevki tukaj,
“Non me ne frega un cavolo!”
Lažeš, da se kar kadi. Napletaš svoje zgodbice virtuale na forumu. Žališ forumaše, da hraniš svojo razcepljeno osebnost.
Dokaži, da sem.jaz tista oseba, ki je vse to pisala, kar ti zblojeno navajaš v zadnjem postu – dokaži , dajmo prilepi IP za tole.
V vsej tvoji mon nahepanosti, dokaži sedaj, da ne lažeš in zavajaš ostalih udeležencev foruma.
Da si sama kupi zvezek za dnevnik in piši vanj, namesto da na forum pišeš take kot pišeš in lepiš dokumetacijo drugih, pa je bilo tebi napisano, v drugi temi – kjer si pisala pod vzdevkom Šnelca….. Samo toliko.
Ne boš se ti na meni izživljala, me prcala na javnem forumu, še manj pa navajala laži v citatih mojih postov – ne boš me pregnala s tega foruma tako, kot si si zadala za cilj. Ne ti, ne tvoj “skriti agent” WD40a.
Kakšne slike joškov si pa ti dobila pred svoje oči? Neuravnovešeno, zavistno bitje. Ki ne zna ločiti virtuale od rale. Ker živiš očitno samo v tej MON virtuali in jo jemlješ “for granted”.
Če si pregnala koga drugega, si ga odstranila s foruma tako, mene ne boš. Mi ne sežeš niti do kolen. Ne trudi se, ker si boš zobe in prste polomila.
Zdaj se pa v okrogli sobi v kot vsedi, če se lahko. Pa se malo zibaj naprej in nazaj. Te bo pomirilo, da boš nehala prcat po forumu po ljudeh.
IN še tole, avtorica “Zartrose”:
Tole je javna grožnja, zelo agresivna –
Zartrose izven profila 01.09.2022. ob 23:01
Citat iz tvojega tega posta, datum zgoraj:
“Jaz se tebi upam v obaz pogledat laznivka jedna, pa da obracunava.”
Če kdo laže in zavaja v tej temi, si to izključno smo ti. Ne zmoreš objavit IP jev, ker veš, da bi izdala potem svoje laži.
Kaj bi pa ti obračunavala?
Malo se z glavo v zid pobutaj, pa boš obračunala tako, kot je prav.
ah evo jo rdečopajacko.. če bo kdo kaj dokazoval boš to ti, ki si nas 5 osebe po krivem obtožila da smo ena. Ajde! veselo na delo!
Pa opraviči se tudi wd-ju, ker on ni moj skriti agent, midva se ne poznava, nimava nobenega stika, še na monu se večinoma ne citirava. kako ti to opazuješ? Faaak a ti posodim namontirane povečevalne lupe na mojih vijoličnih okah? Aja, to me spomni da škartoroba še ni tekla teme o tem odpirat ?
in pliz pliz pliiiiizzzz ne uporabljaj mon za dnevnik!
Pa ne ponavljaj za mano-jaz sem rekla, da me napadači ne morete pregnati z mona. Jaz pa nikogar ne preganjam, nimam ne potrebe ne želje po tem. Zgolj vas učim lekcije obnašanja, da se pač ljudi ne napada s svojimi domnevami in lažmi, ki imajo opraviti zgolj z vami. Učim vas, da se morate soočiti z temi demoni ne pa svoje gnev izživljat na drugimi. Ampak jebote ste slabi učenci! Jaz rjavooka očalarka pa na srečo vztrajna in potrpežljiva! Eto, to so dobre kvalitete v mojem CVju!
?
do takrat pa
pa dej že forumaše pr gmah pustit, 02.09.2022 ob 11:06
IN še tole, avtorica “Zartrose”:
Tole je javna grožnja, zelo agresivna –
Zartrose izven profila 01.09.2022. ob 23:01
Citat iz tvojega tega posta, datum zgoraj:
“Jaz se tebi upam v obaz pogledat laznivka jedna, pa da obracunava.”
Če kdo laže in zavaja v tej temi, si to izključno smo ti. Ne zmoreš objavit IP jev, ker veš, da bi izdala potem svoje laži.
Kaj bi pa ti obračunavala?
Malo se z glavo v zid pobutaj, pa boš obračunala tako, kot je prav.
moj odgovor na tvojo grožnjo ali si upam pogledat nazaj.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:10
ah evo jo rdečopajacko.. če bo kdo kaj dokazoval boš to ti, ki si nas 5 osebe po krivem obtožila da smo ena. Ajde! veselo na delo!
Pa opraviči se tudi wd-ju, ker on ni moj skriti agent, midva se ne poznava, nimava nobenega stika, še na monu se večinoma ne citirava. kako ti to opazuješ? Faaak a ti posodim namontirane povečevalne lupe na mojih vijoličnih okah? Aja, to me spomni da škartoroba še ni tekla teme o tem odpirat ?
in pliz pliz pliiiiizzzz ne uporabljaj mon za dnevnik!
Pa ne ponavljaj za mano-jaz sem rekla, da me napadači ne morete pregnati z mona. Jaz pa nikogar ne preganjam, nimam ne potrebe ne želje po tem. Zgolj vas učim lekcije obnašanja, da se pač ljudi ne napada s svojimi domnevami in lažmi, ki imajo opraviti zgolj z vami. Učim vas, da se morate soočiti z temi demoni ne pa svoje gnev izživljat na drugimi. Ampak jebote ste slabi učenci! Jaz rjavooka očalarka pa na srečo vztrajna in potrpežljiva! Eto, to so dobre kvalitete v mojem CVju!
?
Dasj obrazloži kaj je to pojem rdečepajacka ? Od kje tebi ta izraz? Prosim obrazloži. da bodo forumaši razumeli, za kaj sploh gre – kakšne blodnje imaš.
Prosim obrazloži, od kje in kako povezuješ ti mene z neko “rdečo pajacko” , WD40a v drugih postih?
Dajmo… Ajmo.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:15
do takrat pa
moj odgovor na tvojo grožnjo ali si upam pogledat nazaj.
tole je tebi grožnja??? se vidi da ne dojemaš okolice kot treba. in ne samo to. tudi sebe.
ja. pustim komentar v kakšni temi. nikoli pa ne prepričujem nobenega po 8 strani kako sem ah in uh… kaj šele par dni v večih temah.
sem se že zapletu… a so ti nick ukradl? že učeri sem kontal če si to sploh ti. nič tako samo sem te mel za drugačno. bolj zrelo. vojna trobenta.
rdeča pajacka izhaja iz leta 20 ko si me obtožila da sem rdeči pajac, nek bankir .. vidiš kako maš slab spomin, pol pa meni neki očitaš kar sama blodiš po monu..
škartoroba pa izhaja ko me je mislila s tem nikom sjebat, ampak si ga je pač sama dala, le ni vedela še to takrat ?
pač vas multinike je treba z enim stalnim nikom klicat in jih naredim iz vaših lastnih besed. mislim vljudno pa to aneeee..
in kaj spet wdja not vlačiš? on nima nič s rdečo pajacko on piše pod svojim nikom.
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:18
Dasj obrazloži kaj je to pojem rdečepajacka ? Od kje tebi ta izraz? Prosim obrazloži. da bodo forumaši razumeli, za kaj sploh gre – kakšne blodnje imaš.
Prosim obrazloži, od kje in kako povezuješ ti mene z neko “rdečo pajacko” , WD40a v drugih postih?
Dajmo… Ajmo.
In seveda, za rjavooko očalarko so te proglasili v drugi temi – ENA JUŽNA.
Glede na to , da pisariš, da nas zadnje čase hara po monu samo morda 50 osebkov? Koliko vzdevkoj je torej tvojih ??????
Zartrose, še 1x pošteno: zaradi takih sodelujočih, kot si ti, propada MON, uničili ste ga. Zaradi vas so odšli spodobni, kulturni komentatorji.
Kolikokrat si pa ti dala kak nasvet morda v drugih, življensko bolj pomebnih temah na MON?
Kar počneš je to, da si iščeš žrtve po postih in napadaš njihove odgovore – in jim pišeš, potem da jih ti učiš, kako morajo? Citat tvojega zadnjega bluzenja gornjega zapisa: …….Učim vas, da se soočate z demoni…… LOL.
Le kaj ti učiš ? Ko smo nekateri pisali že na mon, si ti dodobra očitno šele iz jajca zlezla.
Zakaj se hraniš s tem in tako tukaj, pa sama dobro veš. Pobutaj malo z glavo po steni, morda bo potem bolje.
To se ne da dojeti. V vseh temah serje o rdeči pajacki, softički, škartrobi. Kaj naj bi to pomenilo oz kdo naj bi bile te osebe, ve samo ona. Saj veš, droge, alkohol, tableti ob že tako blaznem umu… ni čudno, da ima prisluhe, privide in kaj vem kaj še vse. Norica pač.
Glede na njene vse hujše blodnje, kaže na to, da je verjetno tudi kaj zadrogirana ali pa kaj takega. Zadnje dni se ji je totalno odpulilo. Mogoče so jo izpustili iz psihatrije ali pa ji dovolili dostop do neta.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:23
rdeča pajacka izhaja iz leta 20 ko si me obtožila da sem rdeči pajac, nek bankir .. vidiš kako maš slab spomin, pol pa meni neki očitaš kar sama blodiš po monu..
škartoroba pa izhaja ko me je mislila s tem nikom sjebat, ampak si ga je pač sama dala, le ni vedela še to takrat ?
pač vas multinike je treba z enim stalnim nikom klicat in jih naredim iz vaših lastnih besed. mislim vljudno pa to aneeee..
in kaj spet wdja not vlačiš? on nima nič s rdečo pajacko on piše pod svojim nikom.
Kako imaš ti zblojeno glavo – jaz tebe nisem obtoževala, ker tega nisem pisala: dajmo, IP, dokaži , da sem jaz to napisala. Ker me obtožuješ z lažm i in zavjanji.
Prirejaš, da se kar kadi. Ti da si bila obtožena, da si bankir? A se ti je v vsej tej tvoji MON vzvišenosti popolnoma že odpeljalo? Problem je očitno tudi tvoja bujna domišljija in prirejanje prebranega tako, da ti delaš “zgodbice za MON”.
Tvoj spomin pa na žalost še kako bazira na ementalerju. ( luknjah).
ne bo šlo, 02.09.2022 ob 11:27
To se ne da dojeti. V vseh temah serje o rdeči pajacki, softički, škartrobi. Kaj naj bi to pomenilo oz kdo naj bi bile te osebe, ve samo ona. Saj veš, droge, alkohol, tableti ob že tako blaznem umu… ni čudno, da ima prisluhe, privide in kaj vem kaj še vse. Norica pač.
Glede na njene vse hujše blodnje, kaže na to, da je verjetno tudi kaj zadrogirana ali pa kaj takega. Zadnje dni se ji je totalno odpulilo. Mogoče so jo izpustili iz psihatrije ali pa ji dovolili dostop do neta.
hvala za tvoje pojasnilo.
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 11:24
In seveda, za rjavooko očalarko so te proglasili v drugi temi – ENA JUŽNA.
Glede na to , da pisariš, da nas zadnje čase hara po monu samo morda 50 osebkov? Koliko vzdevkoj je torej tvojih ??????
Zartrose, še 1x pošteno: zaradi takih sodelujočih, kot si ti, propada MON, uničili ste ga. Zaradi vas so odšli spodobni, kulturni komentatorji.
Kolikokrat si pa ti dala kak nasvet morda v drugih, življensko bolj pomebnih temah na MON?
Kar počneš je to, da si iščeš žrtve po postih in napadaš njihove odgovore – in jim pišeš, potem da jih ti učiš, kako morajo? Citat tvojega zadnjega bluzenja gornjega zapisa: …….Učim vas, da se soočate z demoni…… LOL.
Le kaj ti učiš ? Ko smo nekateri pisali že na mon, si ti dodobra očitno šele iz jajca zlezla.
Zakaj se hraniš s tem in tako tukaj, pa sama dobro veš. Pobutaj malo z glavo po steni, morda bo potem bolje.
moj vzdevek je le Zartrose izven profila. tudi že večkrat razloženo zakaj izven profila-ker profila ne morem uporabljat.
Sedaj pa ti-koliko vzdevkov je tvojih? Aha, je pa problem, da še sama ne veš, ko ji je toliko ?♀️
ne ne vi iščete nekoga da ga boste sjebali, pregnali dol, ampak sem pretrd oreh za vas. da učim vas lekcijeda se naučite obnašat, ne napadat s svojimi demoni in zdilat z njimi. Ker tvoje blodnje z mano nimajo nič. kje za vraga si mene z nekim bankirjem zamešala? Sem čutna ženskica in nimam tiča v gatka, pa tudi v teh podlih vodah se ne bi nikdar gibala.
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:24
ma kdo koga prepričuje? rdeča pajacka mene pa škartoroba tudi.. pa jima ne gre.. jaz prepričevat ne rabim nikogar, kako si vi prevedete moje besede je vaša stvar.. moja pa kaj vam bom jaz odgovarjala in koliko strani bom z vami štepala. Sem pač za sodelovanje ??
prosim razloži svojo blodnjo RDEČI PAJAC oziroma RDEČEPAJCKA…. Dajmo… Izpljuni.
Res je. Zaradi Zatrose in še kakega podobnega, je šel MON k vragu. Vsakič, ko kdo odpre kako temo, začne ona srati po temi in jo uniči. Nekdo vljudno sprašuje po nasvetu, pride ona, začne lajati in zlivati svojo gnojnico po ljudeh. Vsake toliko jo očitno spakirajo na zaprti oddelek in takrat je mir na monu. Potem jo očitno ven spustijo in začne spet srat tu gor. Ona in njej podobne spake, so uničile mon.
Ona napisala kaj pametnega tu gor? Komu tu kaj svetovala? Ne se hecat. Ona zna samo žaliti ljudi. Pa pisat gor kako je ona oh in sploh super. Cel mon zasmradi.
Sicer pa, ko bereš te njene izpade o nekih bankirjih, rdečih pajacih pa kaj vem kaj še blodi o nekem sodišču pa kaj vem kaj še vse. Itak veš, da so to resne psihčne motnje. To z bankirji zadnje čase kar naprej ponavlja. Očitno nova bolna blodnja.
Forum je zaprt za komentiranje.