Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9110, 07.09.2022 ob 17:45

Anita iz Štajerske, 31.08.2022 ob 18:59

Ali lahko tudi vprašam kateri  in katere?

To se en zafrkava z živci in jetri. Nobena ni tako neumna, da bi tako pisala.

ne ni res – Zartorse ima dostop do IPjev oziroma vidi, kdo od nas je prisoten na forumu, saj obstajajo sledilni programi- sledi  in povezuje določene stvari. Ker izdaja tudi protizakonito določene detajle, ki so bili res zapisani – detajle iz za

Zartrose izven profila,
07.09.2022. ob 12:14

opa, buliji na monu ste-ti rdeča pajacka, škartoroba, softička, razočarana ljubica, modri vrag (vendar vam on ne seže do kolen, ker ženske hijene so najslabša zaloga ever!), potem maš ene politične trole, en tipičen skoz popayu najeda pa repliki tudi pa tari s ko je še pisala od stalnim nikom.. in več ali manj se tule buliji končate.. tu pa tam pride še kak ki pa ni tako dejaven kot vi omenjeni. kokoši ni buli ima svoj način obrambe in prav je tako. obramba ne počiva, kaj pa ti misliš, ko ti bodo rusi napadli dom a boš takrat pričakovala da obramba brani ali da ignorira kot ignorirajo tihi nasilneži?? Pa maste čisto zgrešene pojme kdo je napadač in kdo v obrambi!

…………………………….

………………………….

“ZATROSE”,

pozabila si na “MATIASA”. Bi rekel, da je od vseh naštetih najbolj ostudna zalega. Tudi on piše anonimno in nadleguje, res pa je, da manj pogosto. Npr.tista sporočila pod ženskimi vzdevki, ki sem jih zadnjič prilepil in za katere si rekla, da se vidi da jih je napisala ista oseba. V njih hvali sebe in zmerja mene. Res pa je, da se je v teh dveh letih osredotočil name in se iživlja nad mano. Toda če ni mene si najde koga druzga za izivati.

Kot vsi, ki si jih naštela je nagnjen zalezovanju in vedno rata obseden z nekom. Prepričan sem, da je enako izven virtuale. Če jaz zdaj odidem s foruma si bo našel nekoga drugega. Res pa je, da sem ga tako sesul v zadnjih dneh in predvsem oglasili so še mnogi drugi in mu povedali kaj si mislijo o njemu in to mu je vzelo vse moči, da se je umaknil saj kot samovšečen bolnik živi od hvale. Tako je že tri dni tiho. Se pa pri njemu ne gre za to da bi bil nor, ampak ima osebnostno motnjo (narcistično) kar je mnogo slabše od norosti. Pomeni, da je gnil kot človek.

ne drži ravno, 07.09.2022 ob 17:50

ne ni res – Zartorse ima dostop do IPjev oziroma vidi, kdo od nas je prisoten na forumu, saj obstajajo sledilni programi- sledi  in povezuje določene stvari. Ker izdaja tudi protizakonito določene detajle, ki so bili res zapisani – detajle iz za

opa…. je bilo abortano moje sporočilo??

Nadaljujem:

…detajle iz zapisov uporabnikov izpred 2eh treh leta nazaj, točno si izbere , ekstrahirano, potem pa zalezovalsko izpiše določene detajle, ki so bili zapisani – gre pa za detajle iz navajanja zasebnih sporočil anonimnih uporabnikov. nič proti temu osebku kot uporabniku, ampak detajle.. Stalkersko.

Ok, sem oseba z zelo dobrim spominom – se spomnim za 5-7 oseb, kaj so napisale tukaj pot rednimi vzdevki. Nikakor pa se ti ne moreš spomniti in povezovati za anonimne vzdevke, kar pa ta osebek počne.  Zalezuje dobesedno, maščevalno, če želi koga preganti s foruma, ker ogroža  po negovem prepričanju njegovo dominacijo tukaj. Nihče ne sme zasledovati anonimnih prispevkov tako in objavljati potem točno določene besede, povezave iz njegovih anonimnih sporočil iz prispevka nopr. A leta 2020 v prispevek B leta 2022.

To  je kaznivo dejanje. Zapisovanje ekstrahiranih besed, izrazov iz sporočil anonimnih uporabnikov tukaj , pod večimi vzdevki, ki pripadajo morda res enemu IP naslovu. Pa ne gre za to, da  bi te bilo česarkoli strah, ker stojiš pošteno za tistim, kar pišeš – amšak da ti nekdo tak potem z lažmi in natolcevanji ruši določene pošteno kredibilnost in verodostojnost, samo zato, ker načrtno zalezuje in ima dostop do določenih podatkov, do katerih ga ne sme imeti.

ne drži ravno, 07.09.2022 ob 17:57

opa…. je bilo abortano moje sporočilo??

Nadaljujem:

…detajle iz zapisov uporabnikov izpred 2eh treh leta nazaj, točno si izbere , ekstrahirano, potem pa zalezovalsko izpiše določene detajle, ki so bili zapisani – gre pa za detajle iz navajanja zasebnih sporočil anonimnih uporabnikov. nič proti temu osebku kot uporabniku, ampak detajle.. Stalkersko.

Ok, sem oseba z zelo dobrim spominom – se spomnim za 5-7 oseb, kaj so napisale tukaj pot rednimi vzdevki. Nikakor pa se ti ne moreš spomniti in povezovati za anonimne vzdevke, kar pa ta osebek počne.  Zalezuje dobesedno, maščevalno, če želi koga preganti s foruma, ker ogroža  po negovem prepričanju njegovo dominacijo tukaj. Nihče ne sme zasledovati anonimnih prispevkov tako in objavljati potem točno določene besede, povezave iz njegovih anonimnih sporočil iz prispevka nopr. A leta 2020 v prispevek B leta 2022.

To  je kaznivo dejanje. Zapisovanje ekstrahiranih besed, izrazov iz sporočil anonimnih uporabnikov tukaj , pod večimi vzdevki, ki pripadajo morda res enemu IP naslovu. Pa ne gre za to, da  bi te bilo česarkoli strah, ker stojiš pošteno za tistim, kar pišeš – amšak da ti nekdo tak potem z lažmi in natolcevanji ruši določene pošteno kredibilnost in verodostojnost, samo zato, ker načrtno zalezuje in ima dostop do določenih podatkov, do katerih ga ne sme imeti.

Kdo je zdaj blokiral? Ha?  Polovico posta ste spustili, polovico ne? Sram vas bodi, buliji.

“ne drži ravno”,

Ti si butasta in neizobražena preprosta ženska. Ali res bumbar zabiti ne razumeš, da obstaja cela znanost iz preučevanja tekstov. Da se po tekstu, da določiti kdo ga je napisal. Naprimer ko rabijo kriminalisti ugotoviti ali je nek npr. morilec napisal določen anonimen tekst dobijo od njega nek drug tekst in pokličejo strokovnjaka, da jih primerja.

Koristni so predvsem dolgi teksti (medtem ko MODRI VRAG je fenomen ki se izda že s samo enim stavkom). Zame je videti tekst od nekoga kot bi videl obraz, vzorci v pisanju so kot obrazne poteze. To imam že prirojeno. Se pa, da naučiti iz teksta razbrati tudi psihološki profil osebe.

Samo vrjetno si neizobražena kmetica, ki še za prstne odtise ni slišala kaj šele za take stvari.

Kokoši ??????, 07.09.2022 ob 17:58

“ne drži ravno”,

Ti si butasta in neizobražena preprosta ženska. Ali res bumbar zabiti ne razumeš, da obstaja cela znanost iz preučevanja tekstov. Da se po tekstu, da določiti kdo ga je napisal. Naprimer ko rabijo kriminalisti ugotoviti ali je nek npr. morilec napisal določen anonimen tekst dobijo od njega nek drug tekst in pokličejo strokovnjaka, da jih primerja.

Koristni so predvsem dolgi teksti (medtem ko MODRI VRAG je fenomen ki se izda že s samo enim stavkom). Zame je videti tekst od nekoga kot bi videl obraz, vzorci v pisanju so kot obrazne poteze. To imam že prirojeno. Se pa, da naučiti iz teksta razbrati tudi psihološki profil osebe.

Samo vrjetno si neizobražena kmetica, ki še za prstne odtise ni slišala kaj šele za take stvari.

Pojdi štet kalorije na škatle riža še naprej, ker vse ostalo ti huronsko škodi. Zartrose pa naj ti zrihta pojočo travico.

ne drži ravno, 07.09.2022 ob 18:00

Pojdi štet kalorije na škatle riža še naprej, ker vse ostalo ti huronsko škodi. Zartrose pa naj ti zrihta pojočo travico.

..https://forum.zurnal24.si/forum/tema/cudne-stvari-na-embalazi-riza-??-22874780/

No tako kot sem rekel. Zaostala butasta kmetica vrjetno ne ve niti kaj sem mislil s prstnimi odtisi. Vrjetno misli, da so to samo madeži na steklih, ki jih puščajo ludje in jih je treba sčistiti.

Tako je počena v betico, da ne šteka, da so drugi načini kako prepoznati človeka prez IP-ja. Če bi imela vsaj malo pameti bi znala zakriti svojo indetiteto. Ampak ne GLUPAČA DEBILNA stalno menja vzdevek medtem ko v vseh svojih sporočilih pusti svoj podpis s svojim zelo specifičnim in posebnim pisanjem.

Kokoši ??????, 07.09.2022 ob 18:06

No tako kot sem rekel. Zaostala butasta kmetica vrjetno ne ve niti kaj sem mislil s prstnimi odtisi. Vrjetno misli, da so to samo madeži na steklih, ki jih puščajo ludje in jih je treba sčistiti.

Tako je počena v betico, da ne šteka, da so drugi načini kako prepoznati človeka prez IP-ja. Če bi imela vsaj malo pameti bi znala zakriti svojo indetiteto. Ampak ne GLUPAČA DEBILNA stalno menja vzdevek medtem ko v vseh svojih sporočilih pusti svoj podpis s svojim zelo specifičnim in posebnim pisanjem.

za bolnika “NE DRŽI RAVNO”

(zelo žalostno je biti v tvoji koži ti patetični neuspešni človek)

Dej ne bluzi- sem več prstnih odtisov odvzela po sljužbneni dolžnosti, kot si ti filmov pregedal na to temo.  Kmetica bluzatorska po MON, ki ti je očitno edino okno v širni svet,  si samo ti. Dej odhaklaj s svojim bluzenjem dol z mojh postov tudi ti, no, ker se zastonj zaganjaš v moje poste in prcariš in me provociraš. Ker se zaletavaš vsakodnevno v svoj zid.

Naj ti tvoj alter kamurad Zartores pove -saj ve vse – o moji zaposlitvi, kje sem delala 🙂 Ha – pa da vidim, če bo po pravici napisala, kje.

Si ti tista, ki si visoka, 40+, s perky joški in postavo peščene ure?

Kokoši ??????, 07.09.2022 ob 18:08

za bolnika “NE DRŽI RAVNO”

(zelo žalostno je biti v tvoji koži ti patetični neuspešni človek)

bluzatorksi trol, kaj se nadrkavaš nonstop, no? Samo dokazuješ,  kako motena oseba si – Zdaj ko te Matias ignorira, se pa name spravljaš?

Ja, prstni odtisi so bili jemani osebam, ki so potem nekaj let pod varovanjem 24/7, s sodno odločbo.  Spoštljivo, do njih. In s spoštovanjem zakonodaje. Zdaj pa mozgaj, kele.

Hej a si, 07.09.2022 ob 18:15

Si ti tista, ki si visoka, 40+, s perky joški in postavo peščene ure?

sem lahko tudi to, če ti tako domimšljija deluje.

ne drži ravno, 07.09.2022 ob 18:16

bluzatorksi trol, kaj se nadrkavaš nonstop, no? Samo dokazuješ,  kako motena oseba si – Zdaj ko te Matias ignorira, se pa name spravljaš?

Ja, prstni odtisi so bili jemani osebam, ki so potem nekaj let pod varovanjem 24/7, s sodno odločbo.  Spoštljivo, do njih. In s spoštovanjem zakonodaje. Zdaj pa mozgaj, kele.

No jaz pa imam naravni talent za prepoznavanje tekstov, zapomnim si na tisoče detajlov in specifik iz določenega teksta in zato prepoznam pisca tudi ko piše pod drugim vzdevkom. Potem pa sem še bral kako delati psihološki profil človeka po njegovih tekstih (natipkanih naprimer, brez preučevanja oblike pisave, se razume).

ne drži ravno, 07.09.2022 ob 18:13

Dej ne bluzi- sem več prstnih odtisov odvzela po sljužbneni dolžnosti, kot si ti filmov pregedal na to temo.  Kmetica bluzatorska po MON, ki ti je očitno edino okno v širni svet,  si samo ti. Dej odhaklaj s svojim bluzenjem dol z mojh postov tudi ti, no, ker se zastonj zaganjaš v moje poste in prcariš in me provociraš. Ker se zaletavaš vsakodnevno v svoj zid.

Naj ti tvoj alter kamurad Zartores pove -saj ve vse – o moji zaposlitvi, kje sem delala 🙂 Ha – pa da vidim, če bo po pravici napisala, kje.

Prstne odtise si s pičke jemala?

ne drži ravno, 07.09.2022 ob 17:58

Kdo je zdaj blokiral? Ha?  Polovico posta ste spustili, polovico ne? Sram vas bodi, buliji.

Kako spretno se briše resnica, a ? Kje je ta post ob 17:57?

Sem ga želela citirati, pa ga čudežno ni, razen v citatu ob 17 58. Zanimivo.

Drugače pa ja, policijo sem seznanila že pred časom, dala odvetnici v reševanje, celo detektiva najela in ugotovila, kar me je zanimalo. Po zlorabi v privat sporočilih in emailih z lažnim naslovom, nadlegovanju, ni da ni, so mi pametno svetovali, da se s tako golaznijo ni vredno ukvarjati. In prav so imeli. Golazen, nič drugo.

Kdo, pod katerim vzdevkom,  zakaj, … Nepomembno. Škoda živcev in življenja, časa, ker ti ga nihče ne vrne nazaj. Sem pa vmes poskrbela za svojo zaščito in v primeru osebnega kontakta, ne bom čakala da me kdo reši, ampak se bom obvarovala pred golaznijo tako kot je treba.

Mojih 5centov v tej temi, kdor se prepozna, se ve da je kriv. Pa če to prizna ali ne. Vest je hudič.

ne drži ravno,

07.09.2022. ob 17:57

Nikakor pa se ti ne moreš spomniti in povezovati za anonimne vzdevke, kar pa ta osebek počne. To  je kaznivo dejanje. Zapisovanje ekstrahiranih besed, izrazov iz sporočil anonimnih uporabnikov tukaj , pod večimi vzdevki, ki pripadajo morda res enemu IP naslovu.

………………………

……………………….

ne drži ravno,

Jaz si nikoli nisem zapisoval ničesar! Nisem jaz kriv, če imam fotografski spomin za te stvari. Ko vidim tekst, je zame enostavno tako kot bi videl obraz, ki ga poznam.

In opravičujem se, veliko teh ljudi, na katere sem posebaj pozoren ni žrtev, ampak nadlegovalcev. Potem bo seveda taka oseba mene krivila, da jaz žalim, da sem vulgaren in nekulturen, da napadam uporabnike, zagovarjam jugo, žalim narodno glasbo itd. Pa čeprav sem napadal ljudi uglaunem takrat, ko so imeli diskriminatorna razmišlanja. In zato fašem nadlegovanje besne obsedene golazni, ko pa tej golazni vrnem desetkratno in jo užalim in razpizdim bolj kot je ta gnoj mene pa sem jaz tagrozen in slab.

Bravo. Pa je tema dosegla 20 strani. Seveda v krepkem vodstvu Zartrose. Kokoš se meče pred njo na kolena in se slini pred njo, vendar ostaja na drugem mestu. Boj za tretje mesto pa se ni več razvnel.

bravo 20 strani, 07.09.2022 ob 18:56

Bravo. Pa je tema dosegla 20 strani. Seveda v krepkem vodstvu Zartrose. Kokoš se meče pred njo na kolena in se slini pred njo, vendar ostaja na drugem mestu. Boj za tretje mesto pa se ni več razvnel.

Kako da ni jasno – tretje mesto pripada paranoidni perky joškasti starki. Vsi trije si zaslužijo drug drugega ???

Ko že misliš, da je šnelonja vrh neumnosti, se najde huda konkurenca. ?

sam prašam, 07.09.2022 ob 18:34

Prstne odtise si s pičke jemala?

S

soft, 07.09.2022 ob 18:36

Kako spretno se briše resnica, a ? Kje je ta post ob 17:57?

Sem ga želela citirati, pa ga čudežno ni, razen v citatu ob 17 58. Zanimivo.

Drugače pa ja, policijo sem seznanila že pred časom, dala odvetnici v reševanje, celo detektiva najela in ugotovila, kar me je zanimalo. Po zlorabi v privat sporočilih in emailih z lažnim naslovom, nadlegovanju, ni da ni, so mi pametno svetovali, da se s tako golaznijo ni vredno ukvarjati. In prav so imeli. Golazen, nič drugo.

Kdo, pod katerim vzdevkom,  zakaj, … Nepomembno. Škoda živcev in življenja, časa, ker ti ga nihče ne vrne nazaj. Sem pa vmes poskrbela za svojo zaščito in v primeru osebnega kontakta, ne bom čakala da me kdo reši, ampak se bom obvarovala pred golaznijo tako kot je treba.

Mojih 5centov v tej temi, kdor se prepozna, se ve da je kriv. Pa če to prizna ali ne. Vest je hudič.

kazalca in palca  oseb, ki so prišle na prestajanje kazni.

daj da se ne boš ukakala, Šnelca…

Perkici, 07.09.2022 ob 19:20

Kako da ni jasno – tretje mesto pripada paranoidni perky joškasti starki. Vsi trije si zaslužijo drug drugega ???

Ko že misliš, da je šnelonja vrh neumnosti, se najde huda konkurenca. ?

in kateri grupi pripadaš ti modro polarni vrag ?

Kako ste neumni,  ko se nekateri borite tukaj za neko nadvlado na razpušenem nemoderiranem forumu – ko tekmujete dobesedno med seboj, kdo ga bo izmed vas imaginarno moderiral, z vašim ego trippanjem. 5 osebkov vas je takih – ki v reali nimate svojega življenja.

In imajo določeni uporabniki prav – ko vas ali ignorirajo, ali pa vam napišejo, kar si zaslužite.

seveda da ne – ker gre za imaginarni svet parih osebkov, ki si še kako krvavo želijo moderirati ta forum -za tak teror in nasilje nad sodelujočimi -z žaljivkami, zbadljivkami, zmerljivkami, zasledovanje, podajanjem izsekov iz zasledovanjem, sutrahovanji z nekimi zasebnimi detektivi -tekmovanje samo dveh, treh v stilu “Only fools and horses” – nihče se jim ne meče na zobe, še manj z resnico jemlje njihovo zbolejo pisarojo, samo dajejo jim vedeti, kako se zapletajo v lastnih natolcevanjih.

Dokaži! do takrat pa me nimaš kaj obtoževat takih podlih dejanj. Si pač neinteligentna in ti ne potegne, da se vas pač prepozna, imaste vse ve omenjene tipičen vaš stil pisanja, ki ga ne morete spremeniti-ker niste tisoč oseb v enem telesu ampak le ena oseba. Poleg tega pa sem še jasnočutna, intuitivna ter inteligentna-opasna kombinacija za prepoznat vas. meni tudi v reali ni problem preoznat lažnivca, čim zine vem ali je bilo povedano laž ali resnica.

Boli mene kurac za vaše ipije, nimam pojma kje se to vidi. ker pa ti stalno omenjaš ipije, je logično, da jih ti vidiš in z tem podtikanjem skušaš od sebe odvrnit pogled. ne pali to.

čakam tvojo tožbo s katero si mi ti grozila (matr masta z softičko podobne prijeme), potem pa se mi boš tule javno opravičevala za vse lažne obtožbe pa še plačala mi boš z evrčki za to.

Mon limonada na  20 straneh!

Božo, pushi kkk u rr ac

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close