Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Odgovor na objavo uporabnika
psihiatrija, 01.09.2022 ob 12:49

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 12:45

matias, 01.09.2022 ob 12:21

Dosti bolj verjetno, 01.09.2022 ob 01:28

Kokoši ??????, 01.09.2022 ob 01:13

matias, 01.09.2022 ob 00:49

Zakaj pa je Kokoš največkrat omenjeni, verjetno se vprašanje nanaša na priljubljenost? 😀 Kakšen Kokoš, Cezar, to bi že zdavnaj bila zbanana in poslana “med svoje” sorodnike, ki so dobri kosmati plezalci in jim dišijo banane, če bi bil forum moderiran in bi se gledalo na kvaliteto komunikacije. 😉

“MATIAS”, 

Pa ne moreš vrjeti ker debil si ti.

Oh joj, pa to je nemogoče, da je nekdo tako prizadet v betico.

Ja res ena “Anita s štajerske'(modri vrag) je odprla temo. Kako prozorno.

Nato si ta Anita Modri Vrag odgovori s tremi uporabniki, ki mu grejo na živce.

Nato pa naštepa cel kup odgovorov kjer sva omenjena jaz in ZATROSE.

Vmes še celo JONČEVO doda, ki je v treh letih 5 sporočil na forum napisala a jo MODRI VRAG še odprej sovraži, ker je njegove osebne podatke objavila.

Če bo zdaj sledilo še tisoč sporočil, ki bojo umenila mene in ZATROSE boš ti debilko vesel in srečen v svoji omejeni betici.

Sam res “MATIAS” pa ne moreš biti tako glup!!! Nihče ne more biti tako glup. Pa to je že na meji zaostalosti.

Veliko bolj verjetno je, da si sam odprl temo. Si dejansko toliko moten, da misliš, kako si ljudem všeč.

Drugače te pa nima sploh smisla brat in ti odgovarjat. Zasvojen si z monom in bolan v glavo tako hudo, da ti nobena psihiatrija ne bi mogla pomagat

Kokodajsevo zanikanje in izkrivljanje realnosti v svoje dobro je obrambni mehanizem, kako se lažje spopasti z dejstvom, da preseda večini ljudem in je MON-junky, ki nima življenja, drugače ne bi dneve in noči posedal za monitorjem. 😉

Kokoš, Allah & Jesus loves you, but everyone else thinks you’re an asshole. 😀

“MATIAS”,

spet nekaj v angleščini skopirano iz interneta. Vse je skopirano pri tebi.

In zdaj potrjuješ beseda MODREGA VRAGA in pišeš, da je MODRI VRAG “everyone else”.

No a nisem točno to napisal, da boš idiot najbolj zaostal na temu forumu, kot si nasedel?

IN ZDAJ SI DEBILKO POTRDIL MOJE BESEDE.

Prvo je MODRI VRAG nabil en kup sporočil pod različnimi vzdevki. Nato pa jih je še motenka, ki napada ZATROSE nabila en kup pod raznimi vzdevki.

In ti debil misliš, da je to res 100 RAZLIČNIH OSEB???

Ma ti si omejenec kakršnega še svet ni videl.

Jaz si niti ne upam ga omeniti, ker bom takoj obtožena, da sem kokoš. Da tebi koko ne povzročam problemov.

Itak, ker po MATIASOVO je vsak komentar, ki me kritizira napisan od druge osebe. Ker grem jaz pač vsem na živce.

A če boš ti napisala kaj proti njemu boš avtomatično obtožena, da sem jaz.

To je ta PROJEKCIJA. Njegova narcistična motnja ne zmore prenesti, da je mogoče, da on ni všeč večim osebam. In tako se je ujel v ABSURD ko meni očita paranojo, ker si baje domišljam, da me napadajo štiri osebe pod mnogimi vzdevki, čeprav me po njegovo napada cel forum. A ko je v igri on pa je zavzeto prepričan, da kdorkoli, ki ga napade se jaz skrivam za lažnim vzdevkom. In tako to svojo paranojo proicira naprimer name.

Skratka BEBEC ne dojame, da sam največji paranoik. K tej nezmožnosti dojemanja pa seveda pripomore tudi nhegov nizek intelekt.

To je tako moten človek, tako zelo se je zgubil v svoji psihozi, da ni zmožen več nobene normalne in predvsem REALNE presoje.

Koliko sta motena kokoš in zartrose posrali temo, je odgovor jasen, kdo je najbolj zoprn na monu.

epilog, 01.09.2022 ob 15:05

Hočemo Zartrose, 01.09.2022 ob 14:24

Hočemo nadaljevanje Zartrose, bolna kokoš ni zanimiva. 😀

Zdaj ko je razkrinkana kot še druga avtorica pod drugim imenom, je poniknila. Jasno, ena in ista oseba.

Preveč je sama obavljala na tem forumu, saj je lepila zasebno dokumetacijo drugih oseb sem, zdaj pa išče grešne kozle v drugih, ki so ji morda kaj poštenega dobronamernega napisali in jim podtika podle stvari iz maščevanja; napisano je bilo jasno v njeno dobro in ker ni bilo po njeno. pa naj bo po njeno, samo naj ne bo zlobna in naj ne krivi drugih za svoje napake tukaj.

Pomoč in podporo pa ima v svojih špicljih “tajnih agentih”. Vsi so v isti merdi. Vsi skupaj naj odnehajo smetit ta forum,  pa bo ta forum spet tak, kot je bil 15, 20 let nazaj.

DAj ti rdeca pajacka ne lazi. Jaz nisem od nikogar stvari objavljala niti nikdar ne bom. Poniknila pa tudi nisem le nimam casa kot ti in skartoroba po cele dneve gor viset.

A to mi grozis s tistim ali upam v rikverc pogledat? Jaz se tebi upam v obaz pogledat laznivka jedna, pa da obracunava.

Da si pa neinteligentna pa ponovno potrjujes s tem, da sedaj sem pa ze snelca.. ajde bodi fer pa reci da sem jaz tudi ti! ???

ne boš pregnala ljudi s foruma, 01.09.2022 ob 12:35

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 08:50

yram, 01.09.2022 ob 08:44

Me prav zanima kdo je pametnjakovic (rodila ga pametna majka tako pametnog) da si je namislil, da so zaratrose, julij in ena juzna iste osebe. :)))

ma to una rdeča pajacka, ki se hvali da ima pokončne joške, ki jih ima sicer umetne.. škartoroba pa ji pritrjuje, ker je obče znano da mi je fouž ker sem vse kar ona oče bit pa to ne more..

Ej ti – kako moreš trdit, da načrtno ne zalezuješ folka po forumu, če pa take pišeš? A te ni sram?

A se ti zavedaš, da ne boš nikogar pregnala na tak način, samo še več ti jih bo napisalo resnico, ki ti pritiče?

Zaradi tvojega najedanja, vtikanja v druge, komandiranja  -predvsem pa zavisti tistim, ki vedo več, so več doživeli v življenju in imajo bogatejše izkušnje od tebe, znajo pa se tudi kulturno in primerno obnašati na javnem forumu. tega se čimprej nauči – retorike sodelovanja  in pisanja, neškodoželjnosti , neširjenja neresnic na javnem forumu.

Pravzaprav tvoja edina  želja in tendenca tukaj  je postati neka alfa foruma, vsem všečna, kr pti predstavlja komunikacijsko zrelo konkurenco, pozikušaš zjebat, čimprej. Le zakakaj te v reali ne marajo, zakaj se torej sodelujočim na forumu tukaj maščuješ s svojim grdim obrekovanjem, zapisovanjem laži o forumaših, ki jih niti ne poznaš v živo, jim v živo ne gledap v oči,  za tisto, kar v reali morda ne dobiš? Kaj imaš ti od tega? Posebno satisfakcijo. Aha, obstaja izraz za taka stanja.

ne boš pregnala ljudi s foruma, odlično napisano. Točno to velja za Zartrose. Zalezuje ljudi na forumu. Je eno bogo revše, nevoščljivo drugim. Zato pa potem svoje frustracije sprošča na monu. Zalezuje ljudi. Očitno je brezposelna, ker je cele dneve tu gor. Pa očitno jo dedec vara, zato skoz tule visi. V največji užitek pa ji je, če kdo povpraša po nasvetu, če je kdo v kakih težavah, takrat pa pride in začne zlivat svojo gnojnico po spraševalcu.

Tako pokvarjenega karakterja ne srečaš pogosto. K sreči. Na žalost morajo tudi taki izmečki živet. Žalostno je le, da se jih ne da na monu blokirat. Zatrose namreč uniči vse teme. Ko se ona pojavi, gre tema k vragu, ker bo naprej tekla še samo njena gnojnica.

odlično napisano, 01.09.2022 ob 18:02

ne boš pregnala ljudi s foruma, odlično napisano. Točno to velja za Zartrose. Zalezuje ljudi na forumu. Je eno bogo revše, nevoščljivo drugim. Zato pa potem svoje frustracije sprošča na monu. Zalezuje ljudi. Očitno je brezposelna, ker je cele dneve tu gor. Pa očitno jo dedec vara, zato skoz tule visi. V največji užitek pa ji je, če kdo povpraša po nasvetu, če je kdo v kakih težavah, takrat pa pride in začne zlivat svojo gnojnico po spraševalcu.

Tako pokvarjenega karakterja ne srečaš pogosto. K sreči. Na žalost morajo tudi taki izmečki živet. Žalostno je le, da se jih ne da na monu blokirat. Zatrose namreč uniči vse teme. Ko se ona pojavi, gre tema k vragu, ker bo naprej tekla še samo njena gnojnica.

nikogar ne zalezujemne blesavi-ti mene stokaš saj lepiš moje citate gor in lepiš teme kjer sem kaj napisala-to počne zalezovalec, jaz mam pač žal le odličen spomin in si zapomnim četudi si nočem ?‍♀️ .. vi ste blesavi ker pišete stvari o sebi po vseh temah in jaz pač odprem neko temo in evo te, spet pišeš o svojih zadevah pa evo škartorobe piše o sebi itd-mon ni vaš dnevnik zato ne pišite take stvari gor. ti sama pišeš, da je slo majhna in da se vsi med sabo poznajo, a mon je miniaturen napram sloveniji.. tule nas je ene 50 ljudi verjetnopa še manj, ki pišemo, kaj ti resno misliš, da se vas ne prepozna, če skoz eno te isto v svojem stilu pišete? ma nismo vsi neinteligentni kot vidve, ki mislita, da se vaju ne prepozna in mislita da sem jaz ena južna pa popay pa julij pa… vsi po vrsti, matr še ti! ??

za tazgornjo rdečo pajacko ne škartorobo ki ji takoj priteče prikimavat.

jaz nimam nobenega preganjat dol z mona, zato je tud ta nik blesav do konca.

nobenega namena

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 23:05

za tazgornjo rdečo pajacko ne škartorobo ki ji takoj priteče prikimavat.

jaz nimam nobenega preganjat dol z mona, zato je tud ta nik blesav do konca.

ma daj mona primorska – ker te stil pisanja izdaja:

jaz nimam nobenega preganjat dol z mona

tako lahko samo – oprostite mi pošteni primorcki –  mona primorska napiše – in vemo, kdo si. Alter ego. Nehaj se ven vadit. ŠnelaŠpelaZartorose.

A IPja  še vedno ne zmoreš napisat, kajne? Zakaj se ga bojiš zapisat?

Drkaj ti po postih kolikor hočeš – zagnojila in izdala si se sama.

Zaradi takih zapisov , kot so tudi tvoji, propada nekoč odličen ta forum. Ja, pripiši si.

Zartrose izven profila, 01.09.2022 ob 23:01

nikogar ne zalezujemne blesavi-ti mene stokaš saj lepiš moje citate gor in lepiš teme kjer sem kaj napisala-to počne zalezovalec, jaz mam pač žal le odličen spomin in si zapomnim četudi si nočem ?‍♀️ .. vi ste blesavi ker pišete stvari o sebi po vseh temah in jaz pač odprem neko temo in evo te, spet pišeš o svojih zadevah pa evo škartorobe piše o sebi itd-mon ni vaš dnevnik zato ne pišite take stvari gor. ti sama pišeš, da je slo majhna in da se vsi med sabo poznajo, a mon je miniaturen napram sloveniji.. tule nas je ene 50 ljudi verjetnopa še manj, ki pišemo, kaj ti resno misliš, da se vas ne prepozna, če skoz eno te isto v svojem stilu pišete? ma nismo vsi neinteligentni kot vidve, ki mislita, da se vaju ne prepozna in mislita da sem jaz ena južna pa popay pa julij pa… vsi po vrsti, matr še ti! ??

In kaj imaš ti od tega, če tako zalezovalsko  “prepoznavaš ljudi ” in se poistovetiš z njihovo srečo, zadovoljstvom, česar  ti očitno še kako nimaš in jih spljuvaš, ponižuješ – pa sploh jim ne gledaš v oči? In keja groziš tukaj – kaj. a boš z bejzbolskim kijem prišla, očitno si tudi tega zmožna…

Zakaj imaš tak nagon, potrebo po biti nadvladujoča na nekem javnem forumu? A se ne moreš izživet kje drugje – nimaš vzporednega lajfa v reali, smo v virtuali?

Ja, potem si pa  tako službo najdi, da se boš lahko izživljala na tem področju – bi bil že čas…

Kokodajs, tvoje obnašanje je povsem normalno in običajno med ljudmi, če živiš v džungli. 🙂 Pa kako lahko nekdo sploh pomisli, da ti greš nekomu na jetra, to gre zagotovo samo za 1 osebo, ki ti ves čas nagaja, povsem nemogoče je, da ljudje, ki se obnašajo kot prizadeta teleta, ki so komaj spacali skupaj OŠ in brezdelno čepijo v svoji luknji doma, priklopljeni 24 ur na internetu kot hudi bolniki na infuziji, da jim rešuje življenje, ko zasmetijo vsako temo, ker ne vedo, kam in kaj bi s seboj čez dan, saj nič ne delaš, so zelo “normalni” in “priljubljeni” ljudje. 🙂

Popaja ne vem, zakaj se sploh omenja, mogoče stare zamere s strani moških, ko se je z njihovimi ženkami udaril na hitri tenis rundi v 90-tih, ker ima neko oliko in ni žaljiv, drugače tudi ne bi imel uspeha z ženskami, če se ne bi znal galantno obnašat. 🙂 Čisto mi je podoben, imava svoj šarm, ker name se tudi ženske nonstop lepijo. 😀

Zartrose pa ima presežek energije in očitno se ji premalo posvečajo moški oziroma je splahnel interes za njimi, zato ji je malo dolgčas doma in je namesto reševanje križank in sudoka, se odločila za nov hobi, da izostri pogled skoraj izključno na tematike, ki imajo veze s prevaro, kjer se čuti poklicano, da je steber morale in bič božji “kurbirjev”, 🙂  kjer se neumorno tjavendanjo daje z anonimci s foruma gor in dol in odgovarja na čisto vsako najmanjšo provokacijo v vsaki temi, namesto bi libidalno energijo pokurila s kakšnim moškim pod odejo ali pa šla s Popajem na tenis, da se malo prešvica.  😉

“MATIAS”,

sam ti si resnično glup a ne?

Kaj pa, če bi ti temo kdaj prebral preden dajaš glupe neumesne odgovore vanjo? (no saj vem, ne bi pomagalo ker s svojo kapiciteto možganov sproti pozabljaš).

Pišeš, da jaz trdim, da grem samo eni osebi na živce? KOT SI ŽE SPROTI POZABIL, DA SEM V ODGOVORU NA KATEREGA ODGOVARJAŠ NAPISAL, DA GREM NA ŽIVCE ŠTIRIM OSEBAM IN NE ENI❗(ker jih prepoznam po načinu pisanja)

Ja razumem, da ti ni jasno zakaj se omenjata POPAY in ZATROSE skupaj z mano.

Veš ti DEBILKO, ko se omenita te dve tako različni osebi skupaj z mano več sporočilih obstaja močna možnost, da jih je napisala osta oseba! ?

Šokantno? Ali pa ši preveč prizadet v tisti svoji glupi brozgi od možganov, da bi to dojel?

Če pa še vemo to, da smo se tej osebi v zadnjem času zamerili jaz, POPAY in Zatrose pa lahko sklepamo celo gdo je to!

Če pa še prepoznamo način pisanja te osebe, pa še dodatno potrdi, da je avtor res ta.

Sem ti že prej razlagal, da obstajajo vzorci. Samo se tvoje glupe teflonske betice nič ne prime.

Štekaš zdaj to? Ali si preveč prizadet v svoji počeni betici in ne znaš niti 1 + 1 sešteti?

Meni nobeden, ker pazim na svoje živce in jetra

Koliko sta, 01.09.2022 ob 16:45

Koliko sta motena kokoš in zartrose posrali temo, je odgovor jasen, kdo je najbolj zoprn na monu.

STa se kar sama javla.

Matias, se motiš. Kar kokoš počne, ni normalno za obnašanje ljudi v džungli. Tam živijo ljudje z zdravo pametjo.

Kokoš pa Zatrose sta menda oba iz LJ. Zgleda, da je tak tak način obnašanja običajen. Mogoče ste pa oba LJ-Polje.

še živa tema…

kaj pa, če je teh 7 strani vse dobra predigra za Zartrose… in imata pol z njenim tipom odlično akcijo v pojstli.., rajc je to ljudje, erotika…

Mislim, da ima ženska toliko energije, da če bi ona bila košarkaška žoga včerej je ne bi mogel noben na igrišču ujeti..

@matias

je tako, z ženskami je treba lepo, lagano sportski…, pol ko jo v roke primeš pa malo bolj grobo, heh.., no glih tolik, da ji paše, ne pregrobo…

pa dej že forumaše pr gmah pustit, 02.09.2022 ob 00:00

In kaj imaš ti od tega, če tako zalezovalsko  “prepoznavaš ljudi ” in se poistovetiš z njihovo srečo, zadovoljstvom, česar  ti očitno še kako nimaš in jih spljuvaš, ponižuješ – pa sploh jim ne gledaš v oči? In keja groziš tukaj – kaj. a boš z bejzbolskim kijem prišla, očitno si tudi tega zmožna…

Zakaj imaš tak nagon, potrebo po biti nadvladujoča na nekem javnem forumu? A se ne moreš izživet kje drugje – nimaš vzporednega lajfa v reali, smo v virtuali?

Ja, potem si pa  tako službo najdi, da se boš lahko izživljala na tem področju – bi bil že čas…

ma nimam, samo ko me stalno napadate vam dam pač za vedet, da vem preveč o vas, ker VI TO SAMI PIŠETE PO MONU.

Prej je vprašanje zakaj se ti ne zavedaš tega svojega dejstva in raje mene napadaš kot da pač nehaš pisat take stvari? Kupi zvezek, imej ga za dnevnik in vanj piši vse o sebi kar ti leži na duši. tukaj pa, če nočeš da te kdo ne prepozna pa ne piši tega. ali pa sprejmi da je na monu malo ljudi, čeprav vtis večjega števila ustvarjate lažno multiniki ampak un ki dobro opazuje pač vidi da temu ni tako.

In kaj za vraga imaš ti potrebo da me po krivici tlačiš v isto telo z eno južno, julijem, popayem, šnelco.. ????

“Zakaj imaš tak nagon, potrebo po biti nadvladujoča na nekem javnem forumu?” tale stavek pa velja zate, ker stalno lepiš neke slike ki naj bi bile tebi podobne, omenjaš joške, še lepiš slike, da s takimi ne moreš skozi 30 cm odprta vrata.. lepiš slike obrazov, las itd.. pa kje si mene videla da to počnem? Nikjer! tak da mi je logično da mene obtožuješ nečesa ker se gre za tipično preslikavo, ker točno to sama počneš. In nisem edina ki te prepoznam, saj naletim na komentarje ko kdo napiše a spet tale.. 

Diese Rose ist sicher arbeitlos. Sie brauht unbedingt einen Bub. Sie ist echt trollig und so ist so lästig. Ja, Zwetschken. Schwierig.

“Mislim, da ima ženska toliko energije, da če bi ona bila košarkaška žoga včerej je ne bi mogel noben na igrišču ujeti..”

haha popay… dobra..

ne, tole ni bila predigra, jaz jih samo prcam nazaj, mi paše in dokler mi bo jih bom prcala, ampak sej sem jim povedala pol pa spet jaz kriva da jaz napadam.. hahah.. je pa zanimivo, kako jih matra kaj in kako imam jaz doma v postelji da to stalno ven vlačijo.. saj za sodelovanje na monu ni važno ali si vezan ali samski ? verjetno bi se oni radi v mojo postlo ušuljali pa na tak nizek način poizvedujejo..

popay ti pa tudi malo ni podoben matjažko.. ti si sluzast, napadaš pod pasom.. popay je pa človek z licem, ne udarja pod pasom ampak pove tako kot je..

Švedra je debil

@Zartrose

hja lej, si fajterka, ni kaj… Men se ne bi dalo, prcat, jebi ga.. mogoče ene par komentarjev, pol ko vidim, da gre pa tema na več strani pa odklop… si mislim, kaj mi je tega treba..   Včasih je treba pač zamižat in pogoltni ponos, čeprav s stisnjenimi zobmi.. Ni pa jasno, če je več njih in če ni pod eno osebo več nikov, kako ljudje uživajo v napadu na eno osebo, čisti sadizem v krdelu za moje pojme..

Ampak lej vsak po svoje, jst vidim v obrambi samo pozitivo….., tako, da glede na razplet situacije zna ta tema priti do 10 strani, hehe…  Mogoče celo zvem zakaj sem smotan… za tistega na začetku te teme, hehe.. No realno mi je pa itak vseeno..

Pač to je debatni klub odraslih ljudi v katerem pride tudi do vročih debat..

Na Balkanu pravijo tako.. Če živina ni besna, štala ni tesna, na tej sceni je pač postala tesna ampak …, vse mine, samo lagano sportski ,relax., pa bo….

Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 08:57

popay ti pa tudi malo ni podoben matjažko.. ti si sluzast, napadaš pod pasom.. popay je pa človek z licem, ne udarja pod pasom ampak pove tako kot je..

ZATROSE,

jah on misli, da je nad vsem. Ja smešno je, da se je šel primerjati z moškim kot je Popay. Popay je moški, za MATIASA pač to ne moremo trditi.

Ker to je pritlehen človek, hinavski, podmukel in sluzast(kot praviš) v svojem besedičenju. Prava podlasica.

In on si misli, da zato, ker ne zmerja kot jaz in ker ni vulgaren kot sem jaz, da je zato samoumevno bolj všečen. Ne da bi razumel, da je zaradi prej naštetetih lastnosti naravnost ostuden. Medtem ko sem jaz nekaterim zaradi svojega žaljivega obnašanja kvečjemu neprijeten.

Njegova sluzavost pa je preprosto neprebavljiva in ostudna. In ja ženskam se ponavadi gabijo takšni moški. Mene pa moti zato, ker je neumen, saj ne prebavljam neumnih ljudi.

Saj si vrjetno videla temo “NAUČIMO MATIASA PRAVOPISA”? V tisti temi se je lepo kregal z mano, nakar so ga ljudje imeli že polen kufer in so mu povedali kar si mislijo o njemu. Veš kaj je naredil pritlehna podlasica?takoj se je hinavsko potuhnil. Ker ko jih je več proti njemu se pritlehna podlasica kot je zavleče v svoj brlog. Vse kar je naredil je bilo to, da si je pod ženskimi vzdevki začel pisati samohvale.

“POPAY”,

za to se gre, da je pod eno osebo več vzdevkov.

Na temu forumu imaš obsedence, ki skoraj za vsako sporočilo spremenijo vzdevek. Zaradi narave svojih motenj postanejo obsedeni z nekom in nato to osebo zalezujejo po več mesecev. Glavne žrtve tega zalezovanja smo DARWIN, jaz in ZATROSE.

DARWIN je napadan od takega motence že mnogo let. Motenec mu je sledil tudi na druge forume.

Pač nihova taktika je, da napadejo nekoga in potem stalno spreminjajo vzdevek, da bi osebi, ki jo napadajo zbili samozavest v smislu, da so vsi proti njej.

Te obsedeni motenci so štirje:

in sicer dve ženski,

in dva tudi tebi poznana moška, to sta:

MODRI VRAG(viharni jezdec, modri val, polarni…)

Dejansko registriran kot MODRI VRAG že slab mesec ne piše. A je vseeno prisoten tukaj vsak dan. Tudi v to temo je napisal nekaj sporočil.

In MATIAS. Kot registriran je fin. Ko pa je anonimen in neprijavljen pa se začne prava manipulacija. Tudi pod ženskimi vzdevki rad piše in pohvali samega sebe. ?

ZATROSE sem ti dvignil tisto temo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close