Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
matias, 02.09.2022 ob 18:28
O, sveta pomagavka, Matias, Matias, Matias v vseh replikah paranoičnega Kokodajsa. Kaj je, kaj je, kaj je? 😀 Tukaj sem, sedaj sem s tabo na forumu, spij baldrijanov čajček za pomiritev in nespečnost, če ne upaš alkohola, ker ti prepoveduje vera, pa hladne obkladke čez pregreto čelo. Ti me boš kmalu razpoznal v lastni senci, kar ni dobro, če se ti kot medžugorskim devicam v podobi Sv. Marije prikazujem praktično povsod, da se ne boš v hlače od strahu. 😀
Kakšne iracionalne sklepe vlečeš, povsod te lovi moja senca, ni čudno, da nisi dlje od OŠ prilezel, saj ti sposobnost logičnega razmišljanja zelo peša, še posebej zato, ker tvoji “logiki” in rigidnemu stereotipnemu razmišljanju delata družbo stalna spremljevalca z imenom nezaupljivost in sumičavost, tako da je tvoja norost popolna. Mene ne boš videl pisati pod anonimnim nikom, sicer se ne bi registriral. Ampak to dopovedati tebi usekancu in paranoiku, misija nemogoče… 😉
Ne opaziš pa “MATIAS”, da vse kar ti počneš si ravnokar preslikal name.
Takšen ujetnik si svoje NARCISTIČNE motnje si, da ti odpove tudi vsa logika in vso tvoje znanje o “projekciji”. Medtem, ko mene obtožuješ paranoje, ti vsakega, ki te na temu forumu pokritizira obtožiš, da sem jaz. Vendar si kot ujetnik motnje, ki meji že na norost slep.
Sicer pa dragi bralci poglejte, kar si v resnici misli večina o “MATASU”. V tej temi so mu lepo povedali kako ga vidijo:
.https://forum.zurnal24.si/forum/tema/naucimo-matiasa-pravopisa-22850650/page/4/
No a vidite, kako ta SLUZAST TIP (kot ga je lepo za SLUZAVCA označila Zatrose) strahopetno spizdi, ko je več ljudi proti njemu. Ogaba mala pritlehna hinavska. Tako je z NARCISTI, njihov občutek večvrednosti in superiornosti je šibek, ker v globoko sebi se zavedajo kakšni bedniki so.
sram vas je lahko, 03.09.2022 ob 11:27
Sram vas je lahko, da se iz bolnih ljudi delate norca. Vam res ni jasno, da sta oba bolna, tako Zatrrose kot Kokoška? Psihične bolezni so še hujše kot telesne. Vi se pa še norčujete iz njiju.
?? ob 5 vstajaš in serješ po Monu…Luka Basi time, kamiondžija odlazi a ti rano na pamperske
Uglaunem, če boste odprli temo zgoraj od katere sem prilepil link lahko vidite, kako je bedaček strahopetni MATIAS pobegnil ko se ga je začelo kritizirati in nato so se kar naenkrat pojavile neke babe, ki so njega in njegovo izbranko začele opevati kot popolnega moškega in popolno žensko.
No če sem ob temu pomislil, da to piše sam MATIAS vrjetno nisem paranoik, ker to je tako očitno, da bi vsak to opazil. No in tudi ostali komentatorji so to opazili in se začeli smejati DEBILČKU MATIASU. 🙂
Je pa smešno, SMEH ZAGOTOVLJEN, tudi vi se boste nasmejali. 😉
Posrana kokoš, 03.09.2022 ob 11:46
Po eni strani se ti posrana kokoš smili. On to v živo doživlja, trpi in res misli, da ga še kdo bere. Po drugi strani je pa zaostali iztrebek nadležen huj kot vsaka driska.
Ponavljaš se kot ena lajna. Poglej koliko ogledov ima tema in boš razumel, da vsi, ki beremo ne komentiramo. Še to, ne navijam za tvojo ekipo. Popay, kokoši in zatrose vsaj stojijo za svojimi besedami. Vi anonimni troli pa ste manj vredni od dreka na cesti.
@kokoši dobro jim zabijate žogo v gol. Vsaj zame osebno, vodite z veliko prednostjo! In ne mislim, da je zatrose žoga 🙂
Popaja je malo ModriVrag umetno povzdignil na visoka mesta :), Zartrose ima tudi stalne oboževalce, o Kokodajsu pa je tako brezveze izgubljati besed, ki je naravno ubrisan antipaticus, zato zasluženo na 1. mestu. 😉
Malo se pozablja na Cezarja, po “besednem zakladu” bi zasluženo prišel 2. mesto, takoj za repom trapaste kure, ker je isti kot kmečka branjevka, prečita vsako temo, potem pa si neke podrobnosti za 20 let nazaj memorizira, kateri je katero baje enkrat v grmovju mečkal ob polni luni, na kateri dan in ob kateri uri. 🙂
lenna858,
spremljevalka dotičnega je iz bogate družine in tudi sama visoko izobražena. gospod skrbi čudovito za svoje ljudi in svojo drago in je vsem lahko za zgled kot čudovita oseba. Vse ostalo je pa le bevskanje neuslišanih ljubimk in ljubimcev, kajne kokoši
……………………………
To je bila popolnoma naključna ženska, vsi ki mislimo drugače imamo paranojo.
NITI TEGA NI PISAL “MATIAS” ? :
Amanda84516.08.2022. ob 21:40
Ne pozabimo tudi omeniti, da so v Avstriji hoteli Matiasu podariti priznanje za najbolj perspektivnega menedžerja v Evropi in je priznanje zavrnil, saj si je želel, da ga dobi kdo mlajši od njega. Povedal je, da je on prepričan vase in da je lahko uspešen tudi brez tega elitnega priznanja. Njegova draga je magistrica znanosti iz tuje družine plemiških korenin. V evropskih narodih, ki se ponašajo z pravo elito in aristokracijo je dobro poznana.
matiaseva draga,
če bi jo videli, bi vam padli kljuni do tal. Pupa iz materiala za top model, lasje pa kot kraljična iz pravljice. Ta sigurno ni z njim, ker drugega ne bi mogla dobit, ampak iz ljubezni. Pa še bogata in kup jezikov zna govorit, ne pa, da ne zna slovenskega jezika. Zna ga perfektno, zraven pa še tri jezike.
LEPO JE TU NEKDO POVZEL BISTVO O “MATIASU” :
Kokoši je imel prav, ker to kar ravnokar beremo je odraz tipične narcistične patologije. Lahko, da si ti na slikah videl malega picipajzla, toda Matias sebe vidi kot velikega in pomembnega moža.
Kaj vse ne prebereš
16.08.2022. ob 21:59
MA koliko pa vi tu napletate neumnosti in pravljice. Enih pet let nazaj je imel Matjažko gor par fotk, on mali picipajzl.
hurricane
17.08.2022. ob 19:38
Zna bit ja, da imaš prav. Morda ena ali dve ženski na chatu + on z multinicki. Saj ni nobenega presenečenja, človek že desetletja potrebuje pomoč, pa je ne dobi.
Plamenka386
17.08.2022. ob 21:44
Vedno sem bila mnenja, da je Viharc največji psihič na monu. Zdaj vidim, da tu ni večjega psihiča od Matiasa. Ponavadi je tako, da tisti, ki delujejo najbolj normalni se na koncu izkažejo za najbolj motene.4
spet nekdo drug:
Daj matias ne spravljaj nas v smeh. To kar počneš je že otročje.
Ena ki bere, 03.09.2022 ob 11:55
Ponavljaš se kot ena lajna. Poglej koliko ogledov ima tema in boš razumel, da vsi, ki beremo ne komentiramo. Še to, ne navijam za tvojo ekipo. Popay, kokoši in zatrose vsaj stojijo za svojimi besedami. Vi anonimni troli pa ste manj vredni od dreka na cesti.
tako kot ti GNIDA
UKVARJAJ SE RAJE Z “Niko” sicer še lahko doživi MOTNJE V RAZVOJU OB TAKI MATERI, ni dovolj, da nje ati OPLOJA SORODNICE, MISLIM IMA FETIŠ NA SORODDNICE, TI PA PONOSNA NANJ…
Popaj195, 03.09.2022 ob 10:58
Popay npr, 03.09.2022 ob 10:53
@upravičeno je
pričakovano od sarega trola…
hja…, kaj čes tako “mlado” tele, ki si ga drka na nas bi mogel bit tud na seznamu, pod koliki niki že…. zaokroži na tega, ki te najbolj opiše v originalu.. smrad…
Bedak si popaj, pa ti obračaj kaor hočeš.
pfuuu papak, kje se skrivaš, da te ne ukradejo, pa da jst ne morem priti do tebe, izdajaš se buzurant izdajaš s pisanjem., kar tako naprej, dokler ne prideva skup, vseeno raj bedak kot tak peder kot si ti….
Kar se vstajanja ob petih tiče, hja.. Eni tako celo življenje, za vas trole se pa začne dogajat šele ko je pol dneva mimo., da seb pridete.. Vam je seveda to čudno, ki se zbudite šele po 11 uri.. Bi se pa morali vsaj tam nekje okoli osmih, da pridete še v dokaj frišnem jutru na pregled glave v zdravstveni dom, ki je v vaši bližini.
Popay npr, 03.09.2022 ob 13:07
pfuuu papak, kje se skrivaš, da te ne ukradejo, pa da jst ne morem priti do tebe, izdajaš se buzurant izdajaš s pisanjem., kar tako naprej, dokler ne prideva skup, vseeno raj bedak kot tak peder kot si ti….
Kar se vstajanja ob petih tiče, hja.. Eni tako celo življenje, za vas trole se pa začne dogajat šele ko je pol dneva mimo., da seb pridete.. Vam je seveda to čudno, ki se zbudite šele po 11 uri.. Bi se pa morali vsaj tam nekje okoli osmih, da pridete še v dokaj frišnem jutru na pregled glave v zdravstveni dom, ki je v vaši bližini.
Ne dojame je ubogi, 03.09.2022 ob 12:57
Pa to ta kokoš zagotovo ni zmožna sama zase skrbet? Je to v kaki instituciji ali doma skrbijo za njega? To mora bit pošteno zaostal. Glih toliko je zmožen, da še na monu nadleguje ljudi. Zaveda se pa ne svojega obnašanja.
“MODRI VRAG”, si že tisočkrat povedal. Že prej kot MODRI VRAG si mi isto trobil. Tako, da sploh nevem čemu se to trudiš anonimno pisati, ker lahko poiščemo iste tvoje besede v kaki stari temi. Pa umiri se, ker si mi od vseh kretenov na temu forumu ravno ti najbolj simpatičen (od kretenov seveda).
trapasti moški, 03.09.2022 ob 15:42
Kokoši upam, da bo Matiasova žena prebrala kar si objavil, da bo videla kakšnega butla ima za moža. Če bi moj pisal take neumnosti ga ne bi nikoli več jemala resno. Ločila se ravno ne bi, njegove besede pa tudi ne bi več imele teže zame.
“trapasti moški”
jaz ga ne poznam od prej, ker leta nisem uporabljal interneta. Toda če gre vrjeti govoricam, da je pripeljal eno revno revico iz tujine, ki ni znala dobro slovensko potem je vprašanje, če bo znala prebrati. Res pa upam, da se je osamosvojila in pustila bednika, ki na drugačen način ne zna dobiti ženske za sabo v svoji preteklosti. Če pa je še znjim bi pa plačal za to, da bi videl njeno faco, ko bi brala moževe bedarije.
“Enkrat je”,
prav, prav trolček. Vidim, da tudi ne moreš brez mene, tako kot jaz ne brez Matiasa. Predlagam ti samo to, da ko pišeš nekaj prijavljen, da si to zapomneš ali pa zapišeš, če si ne moreš tega zapomniti, tako da ne boš tega napisal tudi neprijavljen. Ker veš lahko te stvari poiščemo v starih temah. Sam to. 🙂 In ja mogoče si pa res vse domišljam, tako kot si domišlja vse tudi gospa, ki sem ji nad tabo odgovoril in kot si domišlajo tudi vsi ostali, ki so se posmehovali Matiasu v temi ki sem jo prilepil zgoraj. Morda pa je res slaven po vsej evropi in ga vsa aristokracija pozna. 🙂
No zdaj pa veselo trolaj naprej, prijateljček. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.