Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??
Ti si res, 02.09.2022 ob 23:47
Ti si res do konca fuknjen babji zvrk, ne ženska.
Pa saj to je ja že več očitno, da tole ni “ženska”; ampak kar lepo moški – bot trol prvokator pod tem vzdevkom.
Dobro , presneto dobro ve, kaj je srž problematike- ko se je še vrtelo oglaševanje na takrat aktivnem MONu, ko so keširala podjetja. Odtod ima preganjavice pred bankirji.
Še vedno čakam, stalker “Zartrose”, daj izpljuni IP – česa se bojiš?
Tako gre pri tebi, 02.09.2022 ob 18:10
Kokoši ??????, 02.09.2022 ob 18:01
Popay363, 02.09.2022 ob 17:42
Hehe, jebe se men za ip… Jst samo opazujem fajt in energijo napadene v tej temi.. Kakšne zamere imate vi z njo.., to je vaša stvar.. Ne poznam ne nje niti vas…
@Ti Popay…
Praviš men pezdec…, neki znano mi je to od enga modela tukaj..
Lej, lepo kulturno se dogovoriva in mi omogoči, da slišim v živo to iz tvojih ust iz oči v oči. Si zato… Če si tukaj tak dasa bo to zate v živo šala mala.. Žgoljo, čakaš v grmovju svoje trenutke za napad, ko vidiš da drugi napadajo, matr vam pokvarjeno zahrbtno stalkarsko..
“Popay“,
a se ti svita? Ti je nekaj znano a? No povem ti, občutek te ne vara. ? Ja tale je, ki si ga na dvoboj izval.
Če bi imel to mojo sposobnost bi take spiznal že na prvi pogled. Zame je videti tekst od nekoga kot bi videl fotografijo od človeka z vsemi njegovimi obraznimi potezami. Takoj vidim vzorec.
Tale Modri vrag, Matias in uni dve babi(ena ravno v tej temi teži Zatrose) so neumorni. Cel forum je zasran z njihovimi sporočili pod anonimnimi vzdevki.
Zaostala kokoš imaš danes v glavi modrega vraga, jutri boš imel pa matiasa? To je posledica tvoje diskalkulije kot praviš? Več ne bo nikoli šlo kot dva? Tako mislim, da bi bil sposoben pomislit, da nas je veliko, ki te ne prenesemo. 😀
Joj DEBILKO, štiri sem napisal. Razuneš? ŠTIRI! (4) Imaš v možganih luknje? Res si usmiljenja vreden.
kokoši niso ravno med brihtami, 02.09.2022 ob 18:06
kako pa ti to veš? Napiši…
Kdo ti izdaja, da je po tvoji navedbi: toliko anonimnih postov od samo dveh žensk?? Dej ne lovi se na lastne limance. Ker si ti v isti godlji , kost sisnoritnjena Zartrose. Zato stisni raje anusni finker tudi ti in utihni z dodatnim provociranjem.
Poglej ali nisem že trikrat razložil? Kaj a smo preveč glupi in ker je v tej temi veliko zapisanega si bolj malo zapomnimo?
Na še enkrat, TUKAJ POPAYU in vsem ostalim RAZLAGAM GLEDE GNOJA “MATIASA” :
………………………………………….
“POPAY in ostali,
poskušajte uganiti katero GOVNO NAGNUSNO OSTUDNO je napisalo sporočilo, ki ga citiram.
Ja je eno izmed teh štirih, ki sem jih tebi POPAY omenil v prejšnem sporočilu.
Prepozna se po številnih specifikah, kako piše, kako oblikuje besedilo. Predvsem se opazi pomankanje intelekta v temu kako poskuša biti to tele provokatorsko, sarkastično. A to izvede pod nivojem, saj tu ni opaziti nobene brihtnosti.
Če imaš nekaj znanja iz psihologije lahko iz zapisov odkriješ tudi nekaj o osebnih značilnostih te osebe. In sicer razkrivajo osebnostno abnormalno zasnovo tega, ki piše. Jaz sam lahko zase povem, da nisem čisto normalen a to o čemer zdaj govorim pa je dosti bolj problematično. Gre se namreč za osebnostno nepopravljivo moteno osebo, ki se vrjetno tega ne zaveda.
To, da ni inteligentna oseba jo zelo boli. Da pa ni inteligentna se pa vidi po temu, da je poskusila spremeniti način pisanja (torej piše pravopisno narobe). A je vseeno preneumna ta oseba, saj so vseeno v pisanju ohranjeni vsi ti vzorci in značilnosti katere sem vam prej omenil
Sam kot dislektik vedno zamešam vrstni red črk vbesedi, pozabim zadnjo črko, ali mešam določene črke (se zelo trudim da popravim te napake preden kaj objavim). Ampak imam pa fotografski spomin za različne osebne značilnosti pisanja. Torej to imam v sebi. Pozneje sem pa prebral še malo o temu, kako narediti psihološki profil osebe samo po zapisanem.”
………………………………………..
gremo naprej.., nov dan nova virtualna jeba, hehe.. Kako ostat skuliran na podobnih debatnih forumih med hijenami in dobrimi ljudmi..
s tem je tako.., ni problem, če te nekdo pod istim nikom napada, ker pol se lahko orientiraš, in počaš ožaš krog svojih sovražnikov, po možnosti, če ima ta človek, ki napada vsaj malo jajc ali jajčnikov prideš 1x v živo z njim in ga konkretno vprašaš kaj ga jebe v glavo.. pač prej prijaviš policiji, mesto in kraj srečanja, saj lahko pride tudi do fizičnega obračuna, ker se s temi troli ne da normalno pogovarjat, niti v teoriji kaj šele v reali….
Jst sem tukej večkrat napisal, da sem zaradi zajebancije… odpirajo se teme v katerih vidiš neko zajebancijo ali resno pisavo in daš svoje mnenje…, važno je, da tega, ki je odprl temo ne žališ, pač samo napieš svoje mnenje za svojo dušo, kaj si misliš o njej.. Tistemu ki si zoprn, pa kdo mu je kriv, če prebere od nekoga komentar, ki mu ni ok…. Ok., lahko daš mnenje v stilu nimaš prav, motiš se itd.. Ampak, ko začne nekdo takoj z besedo bedak in podobnim sranjem pol se pa pač neha zajebancija… Znam pa tud resno pristopit stvari, ni problem.. In zdej, ko mi kao xy oseba napiše, da sem smotan, me to čisto nič ne moti, kvečjemu mi je simpatično, saj ko sem prebral sem se v momentu spomnil tistega mojstra, ki mi je to rekel, ko sva bila na hiši in sem mu pomagal, še ko sem bil mulc, žal je že umrl.. ko mi pa xy model reče pezdek…, eee, pol se pa neha.. s takim bi rad obračunal do konca v živo. Da vidim tega modela, ki v virtuali kar tako nekomu reče, ki ga nikoli ni videl, pezdek, itak, da ne bi bilo dobro, ko se bi srečala niti za njega niti za mene… saj sem pripravljen do lomljenja kosti v takem primeru, mojih al njegovih brez orožja, da se razumemo, gole pesti.., dokler nekdo od naju dol ne pade.., če sem to jst sem pač jst, ni panike.. temu se pravi umri pokončno, dobesedno.. In tega modela bi dobesedno raztrgal ki mi je to napisal, če ne bi on mene seveda, saj obstaja tud ta možnost 50:50, dokler se ne vidiva., pol pa odloča hitrost in moč udarca, vzdržljivost, gibanje, refleksi… Jst sem se pa itak celo življenje fajtal na igrišču, mož na moža….
Torej kot sama praviš ti je vseeno za to, da si napisala, da ti je bil foter major.. Vidiš foro, ne da se mi iskat nazaj.., takoj je dežurni šoder iz s(d)s greznice napisalo, da je bil komunjzar in ta ki je napadel Slo., nekaj podobnega..
Tukej je fora, ko se te podgne spravljajo na bližnje ljudi tistega, ki ga napadajo v virtuali…., zato.., se takih stvari ne piše tukaj.., jst ko sem to prebral, sem tako vedel kaj bo sledilo v naslednjem komentarju in to ti bo ta šoder zdej stalno naprej metal, mogla bi napisat v slo. vojski… Očitno se ne zavedaš sovraštva ki je v teh ljudeh, večina volivcev s(d)s greznice, tukej dežurnih trolov, to se ene vrste skinhedi. Če nimaš trde kože je pa itak boljše, da ne sodeluješ na takih forumih ampak kot vidim za tebe ni panike…, se ti pač da.. Mogoče pride ta tema do 20 strani, hehe
@kokoši
jst predvidevam kdo je… nikoli pa ne označim nekoga, ki me napada konkretno da je ta pa ta.., kot recimo ti to počneš in še ene par…, men je to zoprno, nisem za to. Ne napišem kdo je, ker nimam dokazov.., niti se mi ne da iskat teh dokazov.. Vsakega napadalca pa pozivam da pride v moj objem, da mu strem jajca kot pravi vizjak… Ljudje ki napadajo so plitki in prazni v duši, agresorji, tega ne morejo tud v reali skriti, ker 1x ven butne iz njih, v virtuali pač prej pokažejo svoj obraz….
ne bo šlo, 02.09.2022 ob 12:11
dajmo Zartrose pošteno izpljuni, 02.09.2022 ob 12:01
ne bo šlo, 02.09.2022 ob 11:58
Zartrose izven profila, 02.09.2022 ob 11:50
ne bo šlo, 02.09.2022 ob 11:41
Danes ji še posebej seka. Včasih je videvala tiče po monu, zdaj videva že joške pa muslimane. Zgleda, da ji bankriji, škartrobe, rdeči pajaci… niso več dovolj. To z joški ni nič novega. Je pred časom kar naprej pisala, da vidi fotke tičev na monu, zdaj pa njen zamegljeni um očitno vidi joške na monu. Kaj češ. Moten um, droge, alkohol pa pride do tega. Ponoči jo pa bankirji preganjajo.
ne, tiče je videl marsikdo v glasbenih temah, ker je nekdo načrtno uničeval te teme.. ti si jih pa dala brisat ravno zato, da bimene prikazala kot zblojeno.. ampak ne pali to.. tole je pa tvoja tema kjer živiš zmuslimanom (bajage) https://forum.zurnal24.si/forum/tema/nadrla-problematicnega-sostanovalca-22872512/
res me zanima, kok slepa si, da dejansko misliš, da folk ne ve? A rabiš povečevalne lupe da bolje vidiš? Lej ti posodim! ?
Ti z vsakim postom bolj potrjuješ, da si skrajno bolna na umu. Res zanimivo s katerimi dvema temama si me povezala. Plod tvojega bujnega uma. Če pa na tvojih linkih ni dokazov o tem, kar naj bi bilo tam, boš pač trdila, da sem to izbrisala. Potem pa še muslimane privlečeš na plan. Joj, ženska, če imaš ti blodnje, privide, še ne pomeni, da je nekaj res obstajalo.
Da nimaš ti fetiš na muslimanske bankirje, ko tako rada on njih pišeš?
No, bolj zaskrbljujoče je to, da te obsoja javno za nekaj, kar ni res – to je pa kaznivo dejanje.
Ma njej itak noben nič ne more. Lahko dela škodo okrog in okrog, škoduje ljudem pa ji noben nič ne more. Ona je psihično motena, tudi, če jo kdo spravi pred sodišče, bo pač poslana nazaj na psihatrijo za par mesecev in potem bo spet vse po starem.
Pa meni se zdi, da ni samo psihično motena, ampak, da se tudi kaj drogira ali pa kaj takega. To, kar počne par dni tule, dvomim, da je samo bolezen. Je še kaj drugega.
Pa itak so faze, ko je mir na monu, takrat je očitno zaprta na psihiatriji. Na monu je možna normalna komunikacija. Potem jo spustijo ven, speti visi od jutra do večera tu gor in uničuje vse teme po vrsti. Če kdo odpre temo, začne ona srati v temi.
Če ne gre drugače pa začne sama o sebi odpirat teme in se potem prepira v nedogled z uporabniki.
Saj je hudo, če tvoj bolni um visi povsod bankrije, pajace, škartrobe, softičke, muslimane, tiče, joške…. če kdo tega ne vidi, ga obsodi, da je to izbrisal. Hude blodnje pač.
Pa glede na to, da jo je vzgajal nek komunistični major, me sploh ne čudi. Niti me ne bi presenetilo, če bi njen foter streljal po Slovencih leta 91, potem pa se hinavsko privlekel v Slovenijo, ko je njegova vojska morala podurhat.
mislim, toliko me zasleduješ, pa nisi ujela podatka da je moj oče bil SLOVENEC, v slovenski vojski in z obrambno strategijo. Cccccc.. škartorobika, ne bit ljubosumna, ker je mene moj oče imel rad, tebe pa tvoji ne..
Aja, pa dobro jutro! Čudovit je dan!
popay, točno to, podgane se spravljajo na bližnje potem.. jaz pač vem kakšna je resnica oni pa itak pišejo tako da osebo prikažejo v slabi luči, čeprav nima to nobene veze z njo.. se zavedam tega njihovega sovraštva, se pa zavedam še nečesa-da se oni ne zavedajo, da so prepoznavni v svojem zlem delovanju..
ja zblojena so ta virtualna sovraštva, da komu govorijo take stvari, ko jih povabiš v realo, iz oči v oči, pa magla… socialkarsko duševno umski reveži jim jaz rečem-to je najnižji nivo delovanja ljudi.. jst čist podpiram pošten fajt, ker pač dejstvo je, da ni vse rožnato v lajfu da niso vsi neškodoželnji in dobri ljudje.. ne podpiram pa tega pritlehnega napadanja, ki ga vršijo nad nami.. bom v vsakem primeru navijala zate, če se s tem brezjajčnim napadačem kdaj res dobita v realnem poračunu. 😉
POPAY,
ampak saj imam dokaze.
Tekst je enako dober dokaz kot fotografija te osebe.
Zame je ko zagledam sporočilo od nekoga enako kot bi videl fotografijo obraza. Vzorci v posanju so zame enako kot bi videl obrazne poteze. Ker imam fotografski spomin za značilnosti kako nekdo piše, kako oblikuje svoje besedilo, kako razmišlja in kako bo v skladu s tem oblikoval svoje besedilo. Takoj ko zagledam sporočilo vidim vzorec enako kot kot bi videl obraz od nekoga.
Tudi, ko me probajo prevarati in spreminjajo način pisanja ne uspejo.
Za to imam že prirojen talent. Potem pa sem še malo bral o tem kako delati psihološki profil osebe iz tega kako nekdo piše.
Da bi jih nekdo oponašal bi moral biti dovolj inteligenten in jih dolgo časa preučevati in jih analizirati. Le tako se bi me dalo prevarati. A resnično dvomim, da se to dogaja.
Bogami res, tajming.., hehe.. A misliš, da bo to za njih dosti velik dokaz, da poštekajo da nismo iste ljudje.
ampak zastonj ti napišeš, da je bil v slo. vojski. Za njih je bil v jugo vojski, ki je leta 1991 streljal na slovence in šoferje kamionov, turke ki so obtičali pri Trebnjem v kamionih zaradi tankvskih betonskih ovir, istočasno pa še vozil helihopter namesto tistega, ki ga je TO sestrelila dol in je umrl pilot tega helihopterja, to so hijene v katerih je zloba v krvi.
@Kokoši
prej se s takimi kot si ti niti pogovarjal ne bi, mislim istospolno usmerjenemi ampak lej.., pri tebi pač to skenslam, ko komuniciraš z mano tukej v virtuali, ko ga jebe…, grem iz svojih okvirjev..
no, jst sem imel pa dosti kontakta z ljudmi v športu, telo na telo, prerivanje, udarci v boju za žogo, ko z nasprotnikom dihaš praktično na par centov skup in tam skeniraš njegovo psiha v športu.., tega je bilo praktično celo moje življenje do pred par leti, dokler me poškodbe niso počasi oddaljile iz igrišča..
Poleg tega tudi v delu.., kjer smo mogli z ekipo složno narediti določeno stvar v roku, montaža, ko smo s sodelavci praktično mogli glave skup držat naslonjeno en na drugo po uro in še več, ker dugače ni šlo… in iz vse te življenske kilometrine jst zelo hitro skeniram psiho človeka ki je ob meni, če me ta oseba sploh zanima..
Zato, ti imej svoje, jst pa zaupam samo seb.., dokler nimam očitnih dokazov ne rečem…, lahko pa rečem, da predvidevam. Ja, ta pezdek je uporabljal tista driska na katerega mislim da je.., lahko pa ni, dokazov nimam, to tist ve, ki je bil tak pezdek, da mi je to napisal.. Pa še nekej ta na katerga misliva oba da je… ni bil nikoli 1 leto odsoten iz tega foruma.., nerigistriran je bil odsoten tam nekje od lani maja junija, ko se je sesula star scena sč pa do jeseni, ene 4 mesece.. Pol so pa začele uletavat teme po anonimno, če ga kdo pogreša, se ga ni moglo zgrešit… ampak ko ga jebe, je tak kot je.. trol, bolan uma, kaj čes mu…
……………………………………………………….
No, in kaj se bo zdej zgodilo v tej temi…
zadnje tri komentarje smo napisali mi trije.. prvo jst, pol zartrose, pa ti, pa spet jst tega, če ne bo kdo vmes uletel ko bom oddal..
Komentarji bodo sledeči v tem stilu..
trije zblojenci na kupu, hehe..
Kot vedno pravim…. kdo jih ne pozna jih drago plača.., moreš predvidevat vsaj par korakov v naprej kakšna bo njihova reakcija…
Je kazalo, da je tekma že končana. Da je Kokoši obupl in se sprijaznil z drugim mestom. Za tretje mesto sploh ni bilo videt, da se še kdo bori. Pa se je stvar na novo zagnala. Kokoš se še naprej bori. Itak nima šans, da zmaga. Ampak vsaj zaostanek hoče zmanjšat.
Pa Popay se je zbudil in se močno bojujejo za tretje mesto.
Borba bo očitno še nekaj časa v polnem zamahu.
Mogoče se še kdo vključi v boj za stopničke v tej temi? Mogoče so še šanse, da kdo Popaya zrine s tretjega mesta?
Dajmo navijat za vse tri najboljše.
popay, ne to ne bo zadosten dokaz za njih, prej bo to njim “dokaz” da je ena oseba pod dvema nikoma gor.. una rdeča pajacka me itak obrožuje, da nisem ženska.. torej sem po njenem v tvojem telesu.. hahaha, kaj se to dogaja v takih zblojenih umih, kjer je vse pomešano.. moški ne more pisat tako kot pišem jaz, niti me nobena druga ženska ne more kopirat, ker sem preveč specifična in edinstvena.. una softička je poskušala pa si je samo bruko naredila..
vem vem, da zastonj napišem, oni itak resnice nočejo slišat, ta pa pač v vezi z njim je da je bil slovenec v slovenski vojski, z obrambno strategijo. pošten zvest odločen moški. ne za napad za obrambo na svoji poziciji.
men je kul, ker mi tako hijene same razkrivajo svojo naravo ko take laži širijo naokoli, takoj veš koga maš pred sabo, sploh se ne rabiš matrat da porajtaš kdo je kdo hehe, se sami “lepo” predstavijo..
“POPAY”,
ubistvu ni tako, da se prej nisi pogovarjal z istospolno usmerjenemi. Si se, samo vedel nisi, da se. To mislim čisto matematično glede na to koliko jih je procentualno. Včasih so se pa še bolj skrivali. Sicer pa vsak med nami ima kakšnega dedka, ki je gej pa zaradi tega sovraži samega sebe in zato govori čez pedre in je homofobičen, pa kako staro nezadovoljno teto, ki kritizira svojega moža v resnici pa je lezbika. Imel si kakšnega med sodelovci in v športu, pa sta imela punco ali ženo tako, da se ni nič vedelo.
Sicer pa je pedrov malo, unih ki jih pa privlačita oba spola pa 100 krat več, sam te pa spoh nimajo pritiska, da bi komu povedali svojo skrivnost, ker jih itak okolica vidi, da imajo kdaj punco in potem noben ne posumi, da tudi za nasprotno ekipo igrajo. Včasih so naskrivaj intimni tudi s fantom, večinoma pa samo pri fantazijah ostanejo. Dokler jih ne ulovi kdo tak kot sem jaz, ker take lovim. Uglaunem so vse okoli nas.
Glede nas treh (jaz, zatrose in ti) pa nismo najhujši motenci. Ostali trije so viharni, matias in una baba.
Ja besedo pezdek je uporabljal, pa še 1000 drugih specifičnih besed. Lepo si opazil, da je bil tudi v tistem obdobju anonimno cel čas prisoten. Ja enkrat me je takrat anonimno napadel in mi nalepil neko fotografijo in mi nekaj napisal. Pride čez par mesecev nazaj in se registrira kot MODRI VRAG in mi nalepi isto sliko in napiše isto. Pa ne moreš vrjeti. Spomin mu res ne dela najbolje.
Popay npr, 03.09.2022 ob 10:41
@še en je stopil v boj
heh, kar se budnosti tiče… buden od 5 zjutrej…, pr meni je rana ura, zlata ura, cel lajf… zaspance težko prenašam ob seb.. podnev je pa smrtni greh spat, to je mora vera..
ahhh ja, modrovanje..
rana ura, ja tok ko te dojenček naravna.
Popay npr, 03.09.2022 ob 10:53
@upravičeno je
pričakovano od sarega trola…
hja…, kaj čes tako “mlado” tele, ki si ga drka na nas bi mogel bit tud na seznamu, pod koliki niki že…. zaokroži na tega, ki te najbolj opiše v originalu.. smrad…
Bedak si popaj, pa ti obračaj kaor hočeš.
Kokoši ??????, 03.09.2022 ob 10:31
“POPAY”,
ubistvu ni tako, da se prej nisi pogovarjal z istospolno usmerjenemi. Si se, samo vedel nisi, da se. To mislim čisto matematično glede na to koliko jih je procentualno. Včasih so se pa še bolj skrivali. Sicer pa vsak med nami ima kakšnega dedka, ki je gej pa zaradi tega sovraži samega sebe in zato govori čez pedre in je homofobičen, pa kako staro nezadovoljno teto, ki kritizira svojega moža v resnici pa je lezbika. Imel si kakšnega med sodelovci in v športu, pa sta imela punco ali ženo tako, da se ni nič vedelo.
Sicer pa je pedrov malo, unih ki jih pa privlačita oba spola pa 100 krat več, sam te pa spoh nimajo pritiska, da bi komu povedali svojo skrivnost, ker jih itak okolica vidi, da imajo kdaj punco in potem noben ne posumi, da tudi za nasprotno ekipo igrajo. Včasih so naskrivaj intimni tudi s fantom, večinoma pa samo pri fantazijah ostanejo. Dokler jih ne ulovi kdo tak kot sem jaz, ker take lovim. Uglaunem so vse okoli nas.
Glede nas treh (jaz, zatrose in ti) pa nismo najhujši motenci. Ostali trije so viharni, matias in una baba.
Ja besedo pezdek je uporabljal, pa še 1000 drugih specifičnih besed. Lepo si opazil, da je bil tudi v tistem obdobju anonimno cel čas prisoten. Ja enkrat me je takrat anonimno napadel in mi nalepil neko fotografijo in mi nekaj napisal. Pride čez par mesecev nazaj in se registrira kot MODRI VRAG in mi nalepi isto sliko in napiše isto. Pa ne moreš vrjeti. Spomin mu res ne dela najbolje.
Joj me je kar groza ko preberem za sabo. Včasih kar kakšno besedo spustim, da se pomen zgubi.
Hotel sem napisati: da ostali trije so največji motenci!
No še četrta manjka, tista tadruga baba, ki je prav tako usekana kot ta, ki v tej temi ZATROSE napada.
Sicet pa je to kot tekma. 3 proti 3. ?
Jaz, ZATROSE, POPAY proti MODRI VRAG, MATIAS, TISTA BABA. Upam, da popaj čimprej našutira ven modrega vraga.
Kokoši ??????, 03.09.2022 ob 11:11
Joj me je kar groza ko preberem za sabo. Včasih kar kakšno besedo spustim, da se pomen zgubi.
Hotel sem napisati: da ostali trije so največji motenci!
No še četrta manjka, tista tadruga baba, ki je prav tako usekana kot ta, ki v tej temi ZATROSE napada.
Sicet pa je to kot tekma. 3 proti 3. ?
Jaz, ZATROSE, POPAY proti MODRI VRAG, MATIAS, TISTA BABA. Upam, da popaj čimprej našutira ven modrega vraga.
Posrana kokoš, pridna si, da še ponoč štepaš na mon. 😀
Mimogrede vprašam, koliko diagnoz imaš sicer, več kot si jih Šnela lahko izmisli? Ti zaostali ste nekateri ubogi in nadležni, da vas ni za prenašat.
Forum je zaprt za komentiranje.