Kako do fukfrendice?
No, tud jaz nikogar ne dresiram. Vsak naj bo to, kar želi, ampak to še ne pomeni, da si lahko pri meni pridobiš naklonjenost, uslugo s kakršnimkoli vedenjem.[/quote]
Zakaj si ti domišljaš, da si večina ljudi želi pri tebi pridobiti naklonjenost? Misliš, da si tako poseben?
Koga briga, s kakšnim vedenjem si je moč pridobiti tvojo naklonjenost?[/quote]
Spider, od kje si pa zdaj potegnil, da si jaz želim, da si večina ljudi želi pri meni pridobiti naklonjenost? 🙂
Spider, kako si pa ti pridobiš naklonjenost pri ženski? Se ti zdi, da se ji moraš zdet kaj poseben?
Dobro napisano, ampak ne boš razumljen, ker tukaj kraljujeta poročeni copatar On_, ki je prepričan, d aje poroka najboljša stvar po namazanem kruhu, ter teoretik Marko, za katerega mi sicer ni jasno, od kod mu vsa bogata teorija, saj bolj malo bere, kar je sam priznal, seksa pa izven čustvene zveze tudi ne.
In ko vidiš tadva primerka, ki si v sovjih omejenih glavah domišljata, da sta poklicana vsem okoli sebe soliti pamet, kaj smejo in česa ne, kaj je normalno in kaj ne, človeka prime nekam.[/quote]Glede na splošno stanje v družbi bi bil normalen, če bi se že vsaj dvakrat ločil, imel pet otrok s šestimi ženami in seksal zaradi ne vem česa že …. :))))
Gate bi mi pa mama prala….. 😀 😀
Ne vem, vsak ima svojo lestvico prioritet. Kdo pa sem jaz, da bi tebi govoril, kako moraš živeti. Ampak govorim zase – meni je obojestranska intenzivnost čustev tudi v spolnosti izjemno pomembna, da sploh pride do tega koraka. In takšna ženska, ki lahko seksa kdajkoli in s komerkoli za moje pojme niso bogve “čustveno obdarjene”. Ker kaj potem pomeniš ženski, če te gleda izključno kot “utelešen penis” – in isto moški, ki imajo žensko za “fu* blazino”, da se spraznijo.? Nič drugega kot orodje ali objekt za zadovoljevanje spolnih potreb. Meni je to daleč premalo, ker so mi všeč čustvene ženske, ki si me želi in ceni vsestransko, da sploh je z mano; ki ne seksa zgolj z mojim telesom, ampak z mano kot celostnim bitjem, da se srečujeta v spolnosti tudi osebnosti in ne samo penis in vagina.
Ne vem kako je s trgovino. Vendar, če boš na parkirišču pozabil zaklenit avto in to bo iz njega kaj ukradeno, boš kazen tudi ti plačal, če boš krajo prijavil.[/quote]To pa zato ker sem bil malomaren do tistega kar naj bi s ključem čuval 😉
Saj je logično, a ni?
Ene bi pa kar stale na parkirišču in ponujale svoje premoženje…. 😉 :)))))[/quote]
Zdaj pa že dobivam občutek, da ti je bilo bolj malo ponujenega, dokler se nisi bil pripravljen poročit. :-)))
Ker prav v vsako debato vlačiš sebe. In delaš zaključke, če nekaj tebi ni všeč, kao ni normalno.
Škoda, da na poti do samospoznanja nisi spoznal tudi, da nisi center vesolja, da amrsičesa ne razumeš in da niso ljudje na svetu zato, da se borijo za tvojo naklonjenost.
Ti pa si totalno pomešal zadeve se ti ne zdi.
Tema je o seksprijateljstvih. Ti razumeš besedo prijateljstvo?
Veš, da to pomeni zvezo samo z eno osebo, ki ponavadi traja dalj časa?
Ti kar ti opisuješ je pa čisto nekaj drugega. Daj razumi že enkrat nekaj, če imaš ženska seks prijatelja, to pomeni, da ima enega seks prijatelja in da ne rabi seksat s komerkoli. Zakaj bi, če ima pa seks prijatelja? Razumeš, edinina ni enako množina.
Ne vem, vsak ima svojo lestvico prioritet. Kdo pa sem jaz, da bi tebi govoril, kako moraš živeti. Ampak govorim zase – meni je obojestranska intenzivnost čustev tudi v spolnosti izjemno pomembna, da sploh pride do tega koraka. In takšna ženska, ki lahko seksa kdajkoli in s komerkoli za moje pojme niso bogve “čustveno obdarjene”. Ker kaj potem pomeniš ženski, če te gleda izključno kot “utelešen penis” – in isto moški, ki imajo žensko za “fu* blazino”, da se spraznijo.? Nič drugega kot orodje ali objekt za zadovoljevanje spolnih potreb. Meni je to daleč premalo, ker so mi všeč čustvene ženske, ki si me želi in ceni vsestransko, da sploh je z mano; ki ne seksa zgolj z mojim telesom, ampak z mano kot celostnim bitjem, da se srečujeta v spolnosti tudi osebnosti in ne samo penis in vagina.[/quote]
Saj odgovora niti ne rabim, če se spomnim na pregovor, ki pravi da samo kruha lačna ni odšla še nobena od hiše…. 😉
Pes je bil pa brutalna prispodoba za nekoga, ki pravi, da je važen le seks.
No saj potem se pa skoraj strinjava, da sam seks kot tak niti ni tako pomemben, da MORA bit še nekaj drugega zraven 😉 .
Koliko je tega kdo sposoben oz želi imet zraven je pa druga zgodba…. 😉
Ker prav v vsako debato vlačiš sebe. In delaš zaključke, če nekaj tebi ni všeč, kao ni normalno.
Škoda, da na poti do samospoznanja nisi spoznal tudi, da nisi center vesolja, da amrsičesa ne razumeš in da niso ljudje na svetu zato, da se borijo za tvojo naklonjenost.[/quote]
Koga pa ti vlečeš noter, če ne sebe, soseda? Koga ti predstavljaš tukaj, čigava prepričanja? 🙂
Če se ti sam sebi zdiš nenormalen, še ne rabiš meni podtikat, da jaz to delam drugim. Lahko pa mi kaj citiraš, če sem kje koga označil za nenormalnega, da bo pošteno.
Eni ste se pa res zataknili v črno belem svetu. Pri naših vrlih mladcih pogrešam mičkeno širine … pa če si že ne morete predstavljati nekaj tako nezaslišanega, kot je to, da dva seksata, ne da bi bila poročena ali si vsaj želela poroke, sta pa vseeno čustveno vpletena kot prijatelja, pa si mogoče lahko pomagate s tem, da tudi vi verjetno nimate vseh ljudi enako radi. Ali pa je tudi tu vedno na vse ali nič? Nimate kolegov, s katerimi vam je sicer čisto fletno kdaj počvekati ali kaj početi z njimi, ne bi jim pa dali svoje ledvice?
Zvenite ko neki župniki, mislim res no. Ali pa ste nekateri zakonci dejansko v nekem vzporednem svetu, ki govori samo dvojino in mu je vsak odmik nekaj čisto tujega.
Naj te nekaj podučim. Če sta dva ločena, razvezana, če gresta dva koruznika narazen… to še zdaleč ne pomeni, da se potem sovražita, da obtožujeta drug drugega. Da drug o drugem slabo govorita in mogoče celo po MONu vlačita drug drugega in razlagata kdo je bil kaj kriv. Ne boš verjel, celo možno je biti prijatelj z bivšim oz. bivšo.
Saj odgovora niti ne rabim, če se spomnim na pregovor, ki pravi da samo kruha lačna ni odšla še nobena od hiše…. 😉
No saj potem se pa skoraj strinjava, da sam seks kot tak niti ni tako pomemben, da MORA bit še nekaj drugega zraven 😉 .
Koliko je tega kdo sposoben oz želi imet zraven je pa druga zgodba…. ;)[/quote]
Jaz razumem vse to, se mi zdi. 🙂 Seks prijatelj je lahko nekdo, s katerim se v seksu in morda še kje dobro ujameš, vendar ne živiš z njim skupaj, ker se nočeš prepirat. Ker verjetno pač gre za dva človeka, ki se rada prepirata. Imam prav?
Ne vem, vsak ima svojo lestvico prioritet. Kdo pa sem jaz, da bi tebi govoril, kako moraš živeti. Ampak govorim zase – meni je obojestranska intenzivnost čustev tudi v spolnosti izjemno pomembna, da sploh pride do tega koraka. In takšna ženska, ki lahko seksa kdajkoli in s komerkoli za moje pojme niso bogve “čustveno obdarjene”. Ker kaj potem pomeniš ženski, če te gleda izključno kot “utelešen penis” – in isto moški, ki imajo žensko za “fu* blazino”, da se spraznijo.? Nič drugega kot orodje ali objekt za zadovoljevanje spolnih potreb. Meni je to daleč premalo, ker so mi všeč čustvene ženske, ki si me želi in ceni vsestransko, da sploh je z mano; ki ne seksa zgolj z mojim telesom, ampak z mano kot celostnim bitjem, da se srečujeta v spolnosti tudi osebnosti in ne samo penis in vagina.[/quote][/quote]
Kako nekdo živi, to je njegova stvar. Vsak gleda iz svoje perspektive. Jaz niti pod razno ne bi hotel biti z žensko, ki bi bila nekomu spolno na uslugo (F prijateljica), potem pa bi recimo hotela resno zvezo z mano. Drugi, ki pa imate podobne nazore, pa je čisto v redu. Saj podobni lahko samo funkcioniramo skupaj.
Ne vem, vsak ima svojo lestvico prioritet. Kdo pa sem jaz, da bi tebi govoril, kako moraš živeti. Ampak govorim zase – meni je obojestranska intenzivnost čustev tudi v spolnosti izjemno pomembna, da sploh pride do tega koraka. In takšna ženska, ki lahko seksa kdajkoli in s komerkoli za moje pojme niso bogve “čustveno obdarjene”. Ker kaj potem pomeniš ženski, če te gleda izključno kot “utelešen penis” – in isto moški, ki imajo žensko za “fu* blazino”, da se spraznijo.? Nič drugega kot orodje ali objekt za zadovoljevanje spolnih potreb. Meni je to daleč premalo, ker so mi všeč čustvene ženske, ki si me želi in ceni vsestransko, da sploh je z mano; ki ne seksa zgolj z mojim telesom, ampak z mano kot celostnim bitjem, da se srečujeta v spolnosti tudi osebnosti in ne samo penis in vagina.[/quote]
Matjažko, a ti to iščeš nevesto na MON-u? :))) Ne hec, če si zgoraj resno mislil, se kar strinjam z napisanim.
Koliko je tega kdo sposoben oz želi imet zraven je pa druga zgodba…. ;)[/quote][/quote]Se strinjam in se mi to kar pišeš zdi edino sprejemljivo in normalno in tudi spoštujem tvojo odločitev, da nočeš pisat o ločitvi, o bivšem….
Želel sem povedat, da se ločitve po mojem ne dogajajo iz nekega materialnega uboštva in zdi se mi, da ti pri tem tudi nisi izjema.
Ti še vedno ne dojameš besede prijatelj/ica :).
In dokler smatraš seks kot praznjenje jajc, ti ni pomoči 🙂
[/quote]
Kako nekdo živi, to je njegova stvar. Vsak gleda iz svoje perspektive. Jaz niti pod razno ne bi hotel biti z žensko, ki bi bila nekomu spolno na uslugo (F prijateljica), potem pa bi recimo hotela resno zvezo z mano. Drugi, ki pa imate podobne nazore, pa je čisto v redu. Saj podobni lahko samo funkcioniramo skupaj.[/quote]
In če se odločim, da bom to “osebno svobodo” podaril nekomu, ki ga spoštujem in samo njemu sem…..zavrt, nenormalen, nazadnjaški… v svojih pogledih?
Čustva so nekaj kar izražamo (predvsem) ob drugih ljudeh, v odnosih z njimi. Kako si lahko čustveno svoboden, če absolutna svoboda pomeni, da ne čutiš nikakršnih potreb, kar vključuje tudi potrebo po bližini, kjer pridejo na plan naša čustva?
x6 zaštrikal si se …. 🙂
Kako nekdo živi, to je njegova stvar. Vsak gleda iz svoje perspektive. Jaz niti pod razno ne bi hotel biti z žensko, ki bi bila nekomu spolno na uslugo (F prijateljica), potem pa bi recimo hotela resno zvezo z mano. Drugi, ki pa imate podobne nazore, pa je čisto v redu. Saj podobni lahko samo funkcioniramo skupaj.[/quote][/quote]
Kaj je to kvantna fizika, da je potrebno posebno razumevanje? :)))
Da bi bil z žensko, ki je drugim bila na razpolago za seks.
Hah, na take mogoče lahko le kak Spider naleti, ki se “spozna” na ženske. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.