Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Imam resen problem in res vec ne vem kaj naj naredim. Iscem prijateljico za praznjenje testisov. Ampak je enostavno ne najdem! Spoznavanje zensk nekako ni problem, problem je ker bi se vsaka takoj zaljubila, vselila in ozenila. WTF!? Pa kaj je s temi zenskami danes? Poslusam pokvarjene zgodbe kako imajo ljubice, ljubcke, prijatelje, jaz pa na same take naletim. Hocem pa samo kako prijateljico da pridem tu in tam na kavo, me zlorabi in zbogom. Govorimo tu o zenskah malo nad 20, pa do recimo 30. Ok ce je dobra gre tudi do 35. Kje najti pokvarjenke ki bi me samo izkoristile? Ali pa je z mano kaj narobe da same cudne na sebe privlacim?

Prostitutk je kolk češ in popolnoma ustrezajo temu, kar iščeš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko pišeš Primožu, mogoče mu je ostalo še kaj vazelina….
Oni dan je nekomu ustregel, menda…. 😀

Plastična operacija obraza, da boš dovolj lep. :))) To je ena opcija, druga pa je, da zadeni na lotu zajeten kup denarcev. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zgornje predloge mirno spreglej.

Svetujem ti, da se osredotočiš na vezane ženske.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ej ne bos verjel. sta bile 2 vezani v igri. 1 je pustila fanta takoj, druga je bila na tem da ga pusti! je pa res da sta obe bile najlazje tarce na obzorju: obe izjemno nesrecne doma. in tu je pol problem. take obupane dobis v trenutku, samo par znucanih fraz uporabis, tiste ki so srecne pa se ponavadi ne porivajo okoli.

a si brez rok? jajca se prazni ročno.
če pa nujno rabiš kos mesa, zakaj pa mora biti ženska pa še med 20 in 30. ?
poskusi pri 50+, ali pa s kakšno živaljo (oprostite živalce prosim)?
kurb ti ne bom predlagala, ker vidim da nimaš denarja zanje.

Seveda ne, zakaj bi se?

In v čem je poanta, da nočeš porivat obupanih, če gre zgolj za porivanje?

Če bo slučajno zanosila, se bo za očeta itak štel partner ali mož. :))

japs.

Po čem sklepaš, da ženske, starejše od 35 let več niso uporabne, le zakaj neki ne? Vsekakor bi moral nekaj imeti, po čemer bi izstopal, da ne bi bil skrit v povprečju, bi te takrat ženske same poiskale, se ti ponujale kakor nevezane tako tudi vezane. Tisto bedarijo o zaljubljenosti in skupnem življenju pa tako ali tako ne kupim, niso vse tako “narejene” 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mnogim marsikaj v življenju ni dosegljivo in tudi fukfrendice niso samoumevne. Večina ljudi ni dosmrtno frustriranih, ker so jim nedosegljive vile s pogledom na morje ,ugledni družbeni položaj, simboli moči in uspeha… Zakaj bi bilo s spolnimi partnerji drugače? Zakaj mnogi mislijo, da jim ustrezen fukpartner kar pripada? Tudi ti so samo za srečne izbrance. Za vse ostale so na voljo pač taki ali drugačni nadomestki. Lahko tudi abstinenca.

Al pa kak svež zrezek?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bo slučajno zanosila, se bo za očeta itak štel partner ali mož. :))[/quote]
Šteje se res…Ima pa pravico mož ugovarjati in zahtevati DNK test. 🙂

Izraz fukfrendica se je zlorabil, ker pri fuku nimaš frendice. Ravno o tem praviš, čustva na off, tudi če nič ne vesta drug o drugem. Za takšne vrste plitkosti odnosa boš moral globoko seči v svoj žep:). Danes ni nič več zastonj.

Zelo tehtno mnenje.

Danes ljudje pač mislijo, da jim vse pripada.

Zelo tehtno mnenje.

Danes ljudje pač mislijo, da jim vse pripada.[/quote]

Bi prej rekla, da si ljudje marsičesa želijo, eni imajo takšne drugi drugačne želje in ne razumem kaj je s tem narobe, pravzaprav sprašujem se le kam bi prišli če bi bili brez želj? Človek, ki si ničesar ne želi je že na pol mrtev.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kakor za koga :))))

Kakor za koga :))))[/quote]

Avtor posta bi zastonj, pa jamra, da ta dobrina ni brezplačno na razpolago:). Morda bi se moral roditi kot ženska, potem bi bilo drugače:).

Kakor za koga :))))[/quote]

Avtor posta bi zastonj, pa jamra, da ta dobrina ni brezplačno na razpolago:). Morda bi se moral roditi kot ženska, potem bi bilo drugače:).[/quote]

Morda, odvisno kako bi bil radodarna, lepa, atraktivna in “potrebna” itd 🙂 Ni mi pa jasno kako veš, da bi bilo drugače, če bi se rodil kot ženska 🙂

Avtor posta bi zastonj, pa jamra, da ta dobrina ni brezplačno na razpolago:). Morda bi se moral roditi kot ženska, potem bi bilo drugače:).[/quote]

Morda, odvisno kako bi bil radodarna, lepa, atraktivna in “potrebna” itd 🙂 Ni mi pa jasno kako veš, da bi bilo drugače, če bi se rodil kot ženska :)[/quote]

Ne vem, sklepam po sebi, ker se nikoli nisem obremenjevala s takšnimi stvarmi kot jih opisuje avtor:). Mogoče je v povezavi s spolom:).

Morda, odvisno kako bi bil radodarna, lepa, atraktivna in “potrebna” itd 🙂 Ni mi pa jasno kako veš, da bi bilo drugače, če bi se rodil kot ženska :)[/quote]

Ne vem, sklepam po sebi, ker se nikoli nisem obremenjevala s takšnimi stvarmi kot jih opisuje avtor:). Mogoče je v povezavi s spolom:).[/quote]

Avtor ima resno preveč časa, nadležni “organ” in nikakor resen problem kot je v štartu napisal. Ne vem pa kako lahko pričakuje, da bo na tem čveku dobil navodila, kako se to najde; že iz odprte teme se razume da ne premore nobenega potenciala, da bi si to omogočil…sem pride stokat…joj :))

Po moje gre za resen problem, vsaj tako ga doživljam. Ljudje so resnično obremenjeni z iskanjem površinskih odnosov. Samo od tega nimaš kaj pričakovati, tudi samo “iskanje” naj bi potekalo v duhu neobremenjenosti. Itak navodil ni, so samo smernice za odkrivanje lastnega potenciala. Bolje ga odkriti pozno kot nikoli:).

Resen problem….svašta. Naj si ga zapre med vrata pa bo (od)rešen(o) 🙂

Resen problem….svašta. Naj si ga zapre med vrata pa bo (od)rešen(o) :)[/quote]

To bi bilo enostavno, rešljivo:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close