Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Hehehe… misliš resno?

Nisem jaz tako nežna, kot delujem mogoče tukaj gor… je pa res, da sem naivna.:))[/quote]
Ta vtis, da si naivna, pride od tega, ker srečuješ ljudi, ki niso vredni zaupanja.[/quote]

Čisto možno, da je tako… je pa to o naivnosti bilo mišljeno bolj v hecu 🙂

Saj smo že ugotavljali, da niso vsi lovci. Eni so ribiči. Vržejo trnek in čakajo, da se kaj ujame. :-))))[/quote]

Res, ja. Ampak ne vem zakaj meni lovci niso nekaj “in”, nekak bolj padam na ribiče .:)))))))))))))[/quote]

Kakor kdo, itak. Matjažko očitno pada na nabiralke plodov. To sklepam po tem, da ima večina punc izpostavljene riti na slikah, ki jih tu gor lepi. :-))))))))

Seveda, zdaj v jesen, če mi katera prinese kostanje, bolj me ne more osrečiti. Pri priči zakurim in naredim žerjavico. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po moje kar naUrgenca.com 😉

Sam res kako do fukfrendice 🙂 Kogar koli prašam vsak jo ma men pa ne rata. Mam Isto težava kot avtor te teme. Vse se kmalu zaljubijo, rade bi nekaj resnega in podoben bullšhit a kaj ko jst bi pa samo kandidatko za prazneje testisov. Išče se resna fukfrendica 🙂

S takim stilom ne boš daleč prišel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne pa sej ne tle na tem forumu, s tko se ne oglašuje 🙂 Sam pč prosm za kk dobro nameren nasvet…Z prjatli kt sm govoru k majo fukfrendice je večinoma tko..sta probal neki resnega…ni šlo in zdj pč sam še seksata…Zadovoljna oba 🙂 Da bi v štartu ko je spoznal bejbo rekla njemu al pa on njej da bosta sam fukfrenda vem sam za dva. Ne pogruntam v čem je catch da mi nobena ne reče po tem k vid da neki vidva da neki ne štima kva če bi bla naprej vsej še fukfrenda če pa dobronamerno predlagam sam pa je reply da ona tega ne prakticira da sicer je blo dobro ampk da je njej seks brez nekih čustev kr neki. Mam njbrž tak čudn nos da zavoham take ne svobodomislene ? Drugač si tega ne znam razložit. Prašu sm kolege a mi tud sami ne znajo povedat v čem je catch ? Ker sama stvar je izjemna, ker si preskrblen vmes pa lahk loviš naprej, nobenga nč ne zanima. Vseen je dobr seksat z nekom k ga vsj približno poznaš kt pa vsak dan z drugo. Te fore za eno noč mi ne sedejo preveč, sem pa tja, pa še to z kako , ki jo vsaj površno poznam iz študenca pa večinoma s palerino gor. Glih to je pa pr fukfrendci fajn k komot lahk brez k že enkrt mal bl poznaš. Punce pa res ne bi mel preveč rad mam življenje 🙂

če si ženski všeč, si ji lahko, kar hočeš.

če ji nisi všeč, pa ti bo metala izgovore: jaz nisem taka, kaj pa misliš o meni..

Če si ženski všeč, si copatar. To smo ravno prejle obdelali. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nismo. To si si ti izmislil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close