Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Antilopa, tudi ti bi bila lahko Matjažkova nevesta! Saj pravim, nežne, senzibilne, tople ženske, to je sanjski tip Matjažkove bodoče soproge….

Naj se lov na to dragoceno blago začne in tista, ki zmaga, naj povabi druge na poroko, velja? 🙂

Matjažko, če izgledaš podobno kot ta mucek na sliki se pridružiš še jaz teku na tvoje meso, kaj praviš, hehe?
[img]http://3.bp.blogspot.com/_sbvACUgfOhA/TTsg1v_RYOI/AAAAAAAAA_Y/6DJAePOBosM/s1600/Ian-Somerhalder-Wallpaper-2.jpg[/img]

Jaz sem pa vedno mislila, da bom sama izbrala ženina oziroma ženin mene. Od kje pa tebi zaključek, da bi Matjažko sploh želel eno takšno kot sem jaz? :)) Zadnjič me je pozval, da se mu izpovem za grehe, očitno me ima za hudo grešnico. :)))

Temu tipu na fotki pa brada ne pristoji, izgleda kot da bi se puh dlak zmotil in pristal na bradi.

Antilopa, ti bi raje potipala moje kocine, za katere si skoraj 100% prepričana, da so trše kot tale puh, ki ga že rahel vetrič odpihne, a ne? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Žalostno, da si se moral za zvestobo odločit. Jaz sem mislil, da je tvoja zvestoba enostavno rezultat tvojega super zakona.[/quote]Nimam super zakona 😉 , niti ne poznam nikogar, ki bi ga imel, zato rabim zavestno odločitev, da ne gre vse v maloro že ob prvi oviri v zakonu….

Ti bi pa super zakon?
In če ne bi bil super imaš itak razlog za odhod, tako ali tako nisi sam nič kriv, a ne?[/quote]

Merjenje velikosti mod primatov, imajo šimpanzi največje – parijo se vse povprek, medtem ko gorile oz. alfa samec pa najmanjše – pari se izključno samo on. Ljudje oz. moški pa smo nekje na sredini. Torej če želi ženska imeti zvestega moškega, mora gledati na velikost mod, da so čim manjše. :)))

Zvestoba je seveda defakto pogosto tudi odločitev, to mora biti, saj ni perfektih zakonov, kot praviš, Zaljubljenost je pač samo prehodna faza. Zvestoba je naravna toliko kot nezvestoba, če gledamo izključno biološko našo vrsto, ampak človek ni samo žival, ker te ne poznajo kulture, morale in etike, tako da bi tudi moral premisliti, kar počne, ker je odgovoren za svoja dejanja. Če kateri od staršev recimo živi precej promiskuitetno, ima to slab (psihološki) vpliv na celo družino in njune otroke – ker samo kakšne travme doživljajo otroci, če se starša ločita. Ampak v redu pa je, če se oba odločita, da živita v “svobodni vezi”, tako kto Spider, če si to želi – ampak naj ne postane starš, ker bo izjemno slab oče, enako za matere!

Kaj se ti sekiraš za mene in kakšen oče bom, če bom. Najdi si eno sivo miš, ki te bo ubogala in ji boš lahko sral po glavi s sovjimi psihoanalizami, naredi deco, ter v praksi dokaži, da boš dober oče.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni deluje tipični republikanski dvolični zavrtež. Po eni strani pridiga čistost, po drugi strani lepi gor slike ženskih riti.

Če česa v življenju ne maram, so to dvoličneži.

Meni deluje tipični republikanski dvolični zavrtež. Po eni strani pridiga čistost, po drugi strani lepi gor slike ženskih riti.

Če česa v življenju ne maram, so to dvoličneži.[/quote]

Takšnih se morajo ženske bati, ker so nevarni! Lepo pridiga o Jezusu, potem pa ga mimogrede kam namoči. 😀 To so pravi moški. 😀 Do tebe pa ženske nimajo rešpekta, ker si odkritosrčna, preprosta dobričina. :))))

Do mene imajo ženske veliko rešpekta. V reali, ne na forumu. Preden ga boš ti nekam namočil, pa bo preteklo še vleiko vode.

Jaz tebi privoščim, da najdeš kakšno s sindromom rešiteljice, da te reši iz depresivnega močvirja cinizma, nihilizma in pesimizma. 😉

Mali, daj prvo zase poskrbi. Za začetek začni seksat…

Antilopa, ti bi raje potipala moje kocine, za katere si skoraj 100% prepričana, da so trše kot tale puh, ki ga že rahel vetrič odpihne, a ne? :))[/quote]

Matjažko, kako naj to storim, če se pa izogibaš srečanjem, ki jih Robi organizira? :))))

Saj je napisal, da se boji, da bi ga samske ženske raztrgale…:)))

Saj je napisal, da se boji, da bi ga samske ženske raztrgale…:)))[/quote]

Aja, potem on vsako posebej vabi v svoj brlog? :)))

Antilopa:

Tudi v brlog ga ne boš zvabila, razen če si stara okrog 20, lasje do riti, obraz madone in postava supermanekenke. Takšne ima rad naš Matjažko, če pa po kakšnem čudežu prileze že na kak piknik, ga kar ostro zgrabi za puh na bradi, takole malo za pokoro, če že praviš, da te vabi na spoved. 🙂

Latissa, prehitro bereš. Napisala sem, da on vabi v svoj brlog, ne pa da jaz vabim v svoj brlog. Moški so lovci, lepo prosim, a te niso tako učili?

latissa, tale je pa čist feminilen!

Krivokljunčica, če misliš tistega tipa, ki ga je prilepila Latissa, tudi jaz mislim, da ima preveč “ženske poteze”, tako da mu tisti puh na bradi nič ne pomaga. :))

Latissa, prehitro bereš. Napisala sem, da on vabi v svoj brlog, ne pa da jaz vabim v svoj brlog. Moški so lovci, lepo prosim, a te niso tako učili?[/quote]

Saj smo že ugotavljali, da niso vsi lovci. Eni so ribiči. Vržejo trnek in čakajo, da se kaj ujame. :-))))

Punce, tip ni feminilen, ampak enostavno sexy!

[youtube]J7yqn6Khlrs[/youtube]

Meni moški na sliki zgleda kot mladi gej.

Zdaj mi je jasno, zakaj sem ženskam tako zanimiv. Ker sem moški. V Sloveniji, polni metroseksualnih spak, je biti moški v bistvu dosežek.

Ne vem, lahko deluje malček feminilno, meni je pač lep, sploh oči ima nebeško lepe.:)

[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXr1fcQOPI1kVyf7thUIzc-kT84ULke2Rfo_EDnfAUK_r5ZFsZ[/img]

Feminilen … prenežne poteze. Brada, ličnice, nos, usta, vse skup. Pač tebi je sexy, hvala bogu, smo si različni.

Hehehe… misliš resno?

Nisem jaz tako nežna, kot delujem mogoče tukaj gor… je pa res, da sem naivna.:))

Latissa, prehitro bereš. Napisala sem, da on vabi v svoj brlog, ne pa da jaz vabim v svoj brlog. Moški so lovci, lepo prosim, a te niso tako učili?[/quote]

Saj smo že ugotavljali, da niso vsi lovci. Eni so ribiči. Vržejo trnek in čakajo, da se kaj ujame. :-))))[/quote]

Res, ja. Ampak ne vem zakaj meni lovci niso nekaj “in”, nekak bolj padam na ribiče .:)))))))))))))

Hehehe… misliš resno?

Nisem jaz tako nežna, kot delujem mogoče tukaj gor… je pa res, da sem naivna.:))[/quote]
Ta vtis, da si naivna, pride od tega, ker srečuješ ljudi, ki niso vredni zaupanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close