Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Temu se reče kompromis, ker človek ne more preseči svojih nagonov….Svojih prepričanj pa prav tako ne.
Zato se iščejo površinski odnosi, kjer zadovoljiš svojo potrebo po seksu, a hkati ti ni potrebno nič narediti na sebi, da bi bil sposoben globljega odnosa.

joj, kolk enga nakladanja zaradi enga trdga butla…..

Potem bi pa spet jamral, kake svinje so dedi, da bi samo zastonj f***li. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hmm, spet riskram, da bo Marko v detajle zanaliziral psiho takšnih ljudi, vendar: pustimo ob strani, da je tale post neresen, vendar take vrste zvez obstajajo in zakaj bi s tem bilo karkoli narobe, če se najdeta dva, ki jima v nekem obdobju pač do resne zveze ni? Ne moreta preseči nagonov pa kaj? Kaj vse ne temelji pri vezah na nagonih, ki jih morda kdo ne more preseči? Med drugim tudi tisto “premakniti zvezo naprej”. Pa konec koncev tudi ne moremo reči, da ne gre za prijateljstvo, saj z nekom, ki ga recimo sovraži najbrž ne bi nihče seksal (razen kakšnih patoloških primerkov, ki uživajo v posiljevanju recimo v vojnih časih). Morda je celo lažje tako vzpostavit prijateljsko vez med moškim in žensko.

Ti vidiš enega, jih je pa mnogo več. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če si za rešitev pripravljen tudi na kako operacijo, potem je najbolje da zamenjaš spol. Dobiš fuk frendov kolikor hočeš

????
Najprej seksaš in nato lažje vzpostaviš prijateljsko vez (med m in ž)?

Pri vas to tako počnete ali je to samo domišljija nekega………. (poljubno vstavi)?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

????

Pri vas to tako počnete ali je to samo domišljija nekega………. (poljubno vstavi)?[/quote]

Saj to ni nič takšnega, najprej sta posrbela za biološko fizične potrebe, šele nato za socialne, za potrebe po varnosti, itd…zakaj bi pri vseh zvezah moral biti ustaljen scenarij? Ni vsem to dano.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

za obupanca se hudimano visoko nosiš :))

????

Pri vas to tako počnete ali je to samo domišljija nekega………. (poljubno vstavi)?[/quote]

Saj to ni nič takšnega, najprej sta posrbela za biološko fizične potrebe, šele nato za socialne, za potrebe po varnosti, itd…zakaj bi pri vseh zvezah moral biti ustaljen scenarij? Ni vsem to dano.[/quote]Samo to pa res, to smo pač zavrti tradicionalisti, klerikalci….
Svobodomiselni (ali karkoli pač), take stvari lahko opravijo nap. v trgovini, ko stojijo v vrsti pred blagajno…. Mogoče se potem iz tega celo razvije prijateljstvo….. 😉 :)))

Z_S a ti hodiš kaj v trgovine ali si naročiš blago na dom? No, sicer pa tudi tam moraš od nekoga prevzet naročeno…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj to ni nič takšnega, najprej sta posrbela za biološko fizične potrebe, šele nato za socialne, za potrebe po varnosti, itd…zakaj bi pri vseh zvezah moral biti ustaljen scenarij? Ni vsem to dano.[/quote]Samo to pa res, to smo pač zavrti tradicionalisti, klerikalci….
Svobodomiselni (ali karkoli pač), take stvari lahko opravijo nap. v trgovini, ko stojijo v vrsti pred blagajno…. Mogoče se potem iz tega celo razvije prijateljstvo….. 😉 :)))

Z_S a ti hodiš kaj v trgovine ali si naročiš blago na dom? No, sicer pa tudi tam moraš od nekoga prevzet naročeno…. 😉 :)))[/quote]

Odvisno kaj kupujem, moram pa povedati, da ne stojim rada v vrsti, ne bi se rada s komerkoli zapletla v potencialno prijateljstvo, zgolj zato ker je nekdo pomislil, da bi z mano izmenjal tekočino ali dve :)))) nisem tako narejena pa vendar občasno zaznavam željo po spreobrnenju 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mogoče pa si tako narejena in so te samo klerikalci v to prepričali, da ti je mrsko stat v vrsti…..
Pomisli samo koliko bi bil svet lepši, bolj preprost, če bi vse samičke tega sveta odvrgle nazadnjaške misli na smetišče zgodovine…. :)))))

Samo potem bi pa spet lahko kdo trpel, ko bi ugotovil, da lahko samo toliko kot zmore in ne toliko kot bi hotel….. 😉 😀

Mogoče pa si tako narejena in so te samo klerikalci v to prepričali, da ti je mrsko stat v vrsti…..
Pomisli samo koliko bi bil svet lepši, bolj preprost, če bi vse samičke tega sveta odvrgle nazadnjaške misli na smetišče zgodovine…. :))))[/quote]

Ženske smo že tako ali tako večinoma v očeh moških manj vredne, če bi pa še bile “radodarne” z vsakim pa bi sploh bile tretirane kot “govoreče orodje”, tako da malo klerikalstva mi zagotovo ne škodi, prej koristi :)) Vsekakor sem za to, da ženska odvrže nazadnjaško miselnost izključno za tistega kateremu je zvesto vdana in obratno :)))

Pomisli samo koliko bi bil svet lepši, bolj preprost, če bi vse samičke tega sveta odvrgle nazadnjaške misli na smetišče zgodovine…. :))))[/quote]

Ženske smo že tako ali tako večinoma v očeh moških manj vredne, če bi pa še bile “radodarne” z vsakim pa bi sploh bile tretirane kot “govoreče orodje”, tako da malo klerikalstva mi zagotovo ne škodi, prej koristi :)) Vsekakor sem za to, da ženska odvrže nazadnjaško miselnost izključno za tistega kateremu je zvesto vdana in obratno :)))[/quote]Zvesto vdana? ali ne tistemu, ki ji pokaže/dokaže, da ni v njegovih očeh manjvredna?
Naj se (enkrat pač) vda ali naj da priložnost nekomu (poišče nekoga), ki mu ni vseeno, ki mu sama nekaj (veliko/vse) pomeni? 😉 🙂

Ženske smo že tako ali tako večinoma v očeh moških manj vredne, če bi pa še bile “radodarne” z vsakim pa bi sploh bile tretirane kot “govoreče orodje”, tako da malo klerikalstva mi zagotovo ne škodi, prej koristi :)) Vsekakor sem za to, da ženska odvrže nazadnjaško miselnost izključno za tistega kateremu je zvesto vdana in obratno :)))[/quote]Zvesto vdana? ali ne tistemu, ki ji pokaže/dokaže, da ni v njegovih očeh manjvredna?
Naj se (enkrat pač) vda ali naj da priložnost nekomu (poišče nekoga), ki mu ni vseeno, ki mu sama nekaj (veliko/vse) pomeni? 😉 :)[/quote]

Zvesto vdana bo verjetno tistemu, ki bo tega vreden, se pravi da ne sme biti v očeh manj vredna 🙂

????

jah no, o nekom s katerim sem seksal, nikoli nisem razmišljal, da je manjvreden ali da bi celo bil sposoben seksa le z nekom, ki ga morda celo sovražim. Ti pa … ja no vsak po svoje pač, čeprav se mi ne zdi ravno lepo.

BTW, res ne vidim razlogov, da bi se seks in prijateljstvo morala izključevati ali da bi celo bil ovira. Celo nasprotno smatram, da bi recimo prav partner moral ob enem biti tudi najboljši prijatelj pa se marsikdo s tem ne strinja.

Se strinjam z Boomom.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

????

jah no, o nekom s katerim sem seksal, nikoli nisem razmišljal, da je manjvreden ali da bi celo bil sposoben seksa le z nekom, ki ga morda celo sovražim. Ti pa … ja no vsak po svoje pač, čeprav se mi ne zdi ravno lepo.

BTW, res ne vidim razlogov, da bi se seks in prijateljstvo morala izključevati ali da bi celo bil ovira. Celo nasprotno smatram, da bi recimo prav partner moral ob enem biti tudi najboljši prijatelj pa se marsikdo s tem ne strinja.[/quote]Saj se okoli tega vrtimo skoraj po vseh temah.
Tudi v tej kjer je avtor izpostavil “f*k prijateljico”. Ne vem enim še kar ne gre v glavo, da ne moreš f*kat kar tako na suho v nedogled in se “bojijo” tiste druge čustvene bližine, so je nesposobni in potem se izgovarjajo, da bi lahko kar tako malo f*kali napočez….., brez obveznosti.
Bolj kot punce pišejo, da se nočejo kar tako razprodajat, bolj nekateri tiščijo, da so zavrte. Pa res ne vem kdo je zavrt, al one al oni, ki ne razumejo, da je/naj bi bil f*k, bolje rečeno ljubljenje posledica čustvene bližine (ne pa obratno). Postane jim nelagodno, ko se želijo (predvsem) one “nekaj več”.
Čeprav nekaj več ne obstaja, obstaja samo tisto, kar nam je vgravirano v naše gene, naš obstoj, naše bistvo (za nekoga krščanska morala) pa tega preprostega bistva niso sposobni dojet, nikakor in bi še kar nekaj.. brez, da bi prej izpolnili pogoje za to.

Marsikdo se v življenju kdaj česa boji. Težko verjamem, da obstaja kdo, ki se ne bi bal ničesar in če sem malo zloben, bi rekel zate, da se bojiš seksa brez obveznosti :-)))

Niso samo moški tisti, ki bi se v nekem obdobju želeli it zgolj fukfrendovstvo oz. si iz tega ali onega razloga v nekem obdobju ne želijo resne zveze. Je kar nekaj takih tudi med žeskami in ne vidim, da bi s tem bilo kaj narobe. Če je kje kaj narobe, potem je v naših glavah oz. glavah tistih, ki to tako radi obsojajo. Vzrok za to pa je lahko (spet) v strahovih, samopodobi (recimo dvom o sebi kot ljubimcu/ki) ali pa enostavno v fovšiji.

Sicer pa obstaja razlika med ljubljenjem in seksom, vsaj za – ne samo moje pojme.

Marsikdo se v življenju kdaj česa boji. Težko verjamem, da obstaja kdo, ki se ne bi bal ničesar in če sem malo zloben, bi rekel zate, da se bojiš seksa brez obveznosti :-)))
[/quote]

Mar je res Boom omenjeni pomislek odraz “zlobe”?

[/quote]

Mar je res Boom omenjeni pomislek odraz “zlobe”?[/quote]

No ja, no. Mal je pa le treba bit diplomatski :-))))

Dobiti fukfrendico sploh ni zahteven projekt, če si kot oseba zmožen vsaj malo senzibilnosti, če nimaš EQ na ravni ptice pevke in če si pripravljen biti tudi malo potrpežljiv.

Me pa čudijo naivneži, ki se zadnje čase pojavljajo na med.over.net-u, večinoma v forumu Sex v mestu, ki mislijo, da jim bo katera padla v naročje na oglas “jaz bi rad malo fukal”.

Se ne znajo ženskam približat na človeški način, da tako nazorno razkazujejo svoje čudaštvo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In česa se lahko človek pri tem boji, po tvojem mišljenju?

In česa se lahko človek pri tem boji, po tvojem mišljenju?[/quote]He, he, he…. verjetno ima Boom delno celo prav…. :))))

Samega dejanja me niti ni toliko strah (čeprav bi se verjetno moral nekoliko bolj potrudit (v tehničnem smislu) kot včasih doma, da si ne bi delal slabe reklame 😉 ) , bolj so tu posledice takega dejanja, ki ne vem kako bi šle skozi oz nekako vem :), zato niti ne bi poizkušal s takimi izleti.…. 😉

Kaj pa, če bi se vprašal, kaj je s takšnimi moški, kot si ti danes ?
Bi se raje vprašal zakaj si obupan, ne pa,da iz obupa iščeš obupane ženske, da boš postal le še bolj obupan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close