Kako do fukfrendice?
Luštno ni več ker ne veš kaj sploh si napisala, da o pomenu besed sploh ne debatiramo. :/
Na začetku si prišla z idejo, da Čisto preveč komplicirate, potem si sama zakomplicira s pogoji, ki naj bi jih tak seks prijatelj imel. Če ne bi komplicirala bi bilo bistveno bolj enostavno. Nekdo ti je predlagal celo psa, če gre samo za užitke, če je to žival m spola mora itak bit tudi on za, ker kot praviš sama, moškega se ne da posilit….itd itd
Sam mislim, da se nekateri resnično razprodajate s takim telesvanjem, čeprav v svojem bistvu tega ne želite zato toliko pogojev (komplicirate 😉 pri izbiri s kom bi in s kom ne bi, če temu ne bi bilo tako bi pač z vsakim obupancem, ki pride mimo, kar se vam pa upira.
Še enkrat dokazano, da naj bo seks, bolje rečeno ljubljenje, posledica čustvene bližine in če človek ni sposoben tega z nikomur doseč xy let naj se vpraša kaj je z njim narobe, da je tako obremenjen z nekimi predsodki. 😉
Luštno je, a bo dovolj razumljivo napisano? 😉
S tem ogabnim psom sem ti želel pokazat kako ogabno je to, da se nekdo tako zaničuje, da obravnava seks kot neko telovadbo, ki si jo pač privoščiš z nekom kot si lahko danes privoščiš lahko ne vem kaj, če imaš denar.
Potrošniška zabloda in poceni razprodaje s seks prijatelji…. :/
Jaz sem zadovoljen. 🙂 Ampak, če si ti zadovoljen s kakršnimkoli vedenjem, jaz pač nisem. Spoštovanje si mora vsak zaslužit, tako jaz, kot tudi moja partnerka. Verjetno pa imaš tudi ti nekje mejo?[/quote]
še enkrat, ne dresiram ljudi niti drugi ne dresirajo mene ( niti ne potrebujem spoštovanje drugih ker mi je ta komponenta družbenih odnosov nepotrebna), to je po moje služenje spoštovanja, recimo en znanec, njega veliko ljudi spoštuje, ampak zaradi česa? ker včasih prvo udari in potem sprašuje, dobesedno si je zaslužil spoštovanje, je tako? če imam mejo? vsi imemao meje ki nas omejujejo, tudi mene, nekatere so v glavi, nekatere so fizične itd
Jaz sem zadovoljen. 🙂 Ampak, če si ti zadovoljen s kakršnimkoli vedenjem, jaz pač nisem. Spoštovanje si mora vsak zaslužit, tako jaz, kot tudi moja partnerka. Verjetno pa imaš tudi ti nekje mejo?[/quote]
še enkrat, ne dresiram ljudi niti drugi ne dresirajo mene ( niti ne potrebujem spoštovanje drugih ker mi je ta komponenta družbenih odnosov nepotrebna), to je po moje služenje spoštovanja, recimo en znanec, njega veliko ljudi spoštuje, ampak zaradi česa? ker včasih prvo udari in potem sprašuje, dobesedno si je zaslužil spoštovanje, je tako? če imam mejo? vsi imemao meje ki nas omejujejo, tudi mene, nekatere so v glavi, nekatere so fizične itd[/quote]X6 tudi spoštovanje je čustvo, svobodno seksanje se pa lahko dogaja brez, da bi čustva vpletal zraven…? :/
Meni se zdi prav in tudi logično, da nekdo, ki malo da, tudi malo dobi. Nekdo, ki malo da, veliko pa bi imel, je že požrešen. Se pravi, če lahko daš samo seks in občasni izlet, moraš bit s tem, ko dobiš seks in izlet nazaj, tudi zadovoljen. Če nisi, bo treba več dat. Ali si sposoben?
Ti imaš pa res zblujeno razmišljanje. Drugega ne morem reči.
Veš seks ni nekaj grdega, je nekaj lepega. Nekaj v čemer se uživa. Glede na tvoje pisanje pa ima človek občutek, da je to nekaj grdega.
Le kaj se človeku zgodi v življenju, da jemlje seks kot nekaj grdega, slabega.
Kaj pa zdaj, če ti povem, da sem celo ločena? Pa mi čisto paše samsko življenje?
S tem ogabnim psom sem ti želel pokazat kako ogabno je to, da se nekdo tako zaničuje, da obravnava seks kot neko telovadbo, ki si jo pač privoščiš z nekom kot si lahko danes privoščiš lahko ne vem kaj, če imaš denar.
Potrošniška zabloda in poceni razprodaje s seks prijatelji…. :/[/quote]
Če ima trgovina odprta vrata brez blagajne se “obsoja” tiste, ki brezplačno odnašajo stvari, ali trgovino? ;)[/quote]
Ne vem kako je s trgovino. Vendar, če boš na parkirišču pozabil zaklenit avto in to bo iz njega kaj ukradeno, boš kazen tudi ti plačal, če boš krajo prijavil.[/quote]To pa zato ker sem bil malomaren do tistega kar naj bi s ključem čuval 😉
Saj je logično, a ni?
Ene bi pa kar stale na parkirišču in ponujale svoje premoženje…. 😉 :)))))
še enkrat, ne dresiram ljudi niti drugi ne dresirajo mene ( niti ne potrebujem spoštovanje drugih ker mi je ta komponenta družbenih odnosov nepotrebna), to je po moje služenje spoštovanja, recimo en znanec, njega veliko ljudi spoštuje, ampak zaradi česa? ker včasih prvo udari in potem sprašuje, dobesedno si je zaslužil spoštovanje, je tako? če imam mejo? vsi imemao meje ki nas omejujejo, tudi mene, nekatere so v glavi, nekatere so fizične itd[/quote]X6 tudi spoštovanje je čustvo, svobodno seksanje se pa lahko dogaja brez, da bi čustva vpletal zraven…? :/[/quote]
Spoštovanje je čustvo? potem je moj znanec svetovni prvak v spoštovanju….no tisti ki ga poznamo nismo tega mnenja, tudi njegova žena ne, torej?
svobodno seksanje je znak osebne svobode in ne znak čustvene svobode
Dobro napisano, ampak ne boš razumljen, ker tukaj kraljujeta poročeni copatar On_, ki je prepričan, d aje poroka najboljša stvar po namazanem kruhu, ter teoretik Marko, za katerega mi sicer ni jasno, od kod mu vsa bogata teorija, saj bolj malo bere, kar je sam priznal, seksa pa izven čustvene zveze tudi ne.
In ko vidiš tadva primerka, ki si v sovjih omejenih glavah domišljata, da sta poklicana vsem okoli sebe soliti pamet, kaj smejo in česa ne, kaj je normalno in kaj ne, človeka prime nekam.
No, tud jaz nikogar ne dresiram. Vsak naj bo to, kar želi, ampak to še ne pomeni, da si lahko pri meni pridobiš naklonjenost, uslugo s kakršnimkoli vedenjem.
Domenvam, da to leti name?
Seveda sem zadovoljen. To kar dam, tudi dobim. Tako življenje mi ustreza. Njej in meni.
NIč prepirov glede tega čigavo je stanovanje, kdo bo čistil, nič prepirov glede gospodinjenja, če se uskladiva za dopust, greva skupaj, če ne pač ne.
Več ne želim.
Da se razumeva, to ne pomeni, da imava več takih partnerjev. Seksam samo z njo in ona samo z mano.
Da ne bo kdo napisal dolgega seznama bolezni in podobnih zadev.
in če imaš kratkega in malega tiča, tvoja pa sanja o mrganu? kaj ti rabi sposobnost dajati, če si fizično nesposoben in omejen?))
no meni se zdi najbolje, ko v odnosu ni tega kar ti prakticiraš, daj dam…bom rekel nekako takole, če nekomu nudiš in priskočiš na pomoč, se ti zdi prav da nato zahtevaš plačilo?
In zakaj ne bi kdo bil vsaj neo obdobje zadovoljen samo s tem? Saj pravijo, da je skromnost lepa čednost. Nekateri pač hočete zraven imet še oprane gate. :-)))[/quote]
Kdo pravi, da ne bi mogel bit kdo s tem zadovoljen. Verjetno je pa res kdo. 🙂
Ločena na srečo ali na žalost? In če smem vprašat za razlog zakaj si se ločila?
Ni imel stanovanja pa mu nisi dala ali je bil kako drugače reven, da ne rečem ubog? 😉
Vsekakor je seks nekaj lepega, sam menim, da pa je ljubljenje še x krart lepše 😉
Se strinjaš?
No, tud jaz nikogar ne dresiram. Vsak naj bo to, kar želi, ampak to še ne pomeni, da si lahko pri meni pridobiš naklonjenost, uslugo s kakršnimkoli vedenjem.[/quote]
Zakaj si ti domišljaš, da si večina ljudi želi pri tebi pridobiti naklonjenost? Misliš, da si tako poseben?
Koga briga, s kakšnim vedenjem si je moč pridobiti tvojo naklonjenost?
in če imaš kratkega in malega tiča, tvoja pa sanja o mrganu? kaj ti rabi sposobnost dajati, če si fizično nesposoben in omejen?))
no meni se zdi najbolje, ko v odnosu ni tega kar ti prakticiraš, daj dam…bom rekel nekako takole, če nekomu nudiš in priskočiš na pomoč, se ti zdi prav da nato zahtevaš plačilo?[/quote]
Nisem rekel, da karkoli zahtevaš. V spoštljivem odnosu je tako, da oba dajeta, ker poznata občutek prejemanja. 🙂
Lahko vprašaš, odgovora ne boš dobil.
Kdor meša v seks pse in piše tako kot ti pišeš…
Ločena na srečo ali na žalost? In če smem vprašat za razlog zakaj si se ločila?
Ni imel stanovanja pa mu nisi dala ali je bil kako drugače reven, da ne rečem ubog? 😉
Vsekakor je seks nekaj lepega, sam menim, da pa je ljubljenje še x krart lepše 😉
Se strinjaš?[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.