Kako do fukfrendice?
Ja, ne vem, prej si napisala Ja, očitno eni smatrate, da ženska dela moškemu uslugo, če seksa z njim. Se pravi, da mu le delaš uslugo, če je tudi njemu lepo. Ali ne?
Ne, malo si falil. Ženske in moški drug drugega tretiramo kot “prostitutke”, le da se od posameznika do posameznika razlikuje valuta plačila. Na koncu je itak pomembno le to, da sta obe strani zadovoljni, včasih nekomu pa niti to ni. No, meni je.[/quote]
Marko, bilo bi bolje, če tega ne bi napisal. Do sedaj so tvoji posti imeli vsaj nek smisel, čeprav filozofski. :))))
Se strinjam. Ampak zdaj pišemo, ne moremo delat dveh stvari hkrati in biti pri tem natančni. 🙂
Ne, malo si falil. Ženske in moški drug drugega tretiramo kot “prostitutke”, le da se od posameznika do posameznika razlikuje valuta plačila. Na koncu je itak pomembno le to, da sta obe strani zadovoljni, včasih nekomu pa niti to ni. No, meni je.[/quote]
Marko, bilo bi bolje, če tega ne bi napisal. Do sedaj so tvoji posti imeli vsaj nek smisel, čeprav filozofski. :))))[/quote]
Bolje za koga? :))
Mislim…. :/
luštno je, branje ti ne gre preveč dobro, a ne?
Glede na to, da imam ženo (in otroke) je logično, da imava tudi stanovanje in vse kar sodi zraven. Vse to materialno je bila posledica neke čustvene odločitve, redosled dogodkov.
Nekateri ste pa zadevo obrnili češ da imam stanovanje zato da mi da ……
Se ti ne zdi to malo preveč poenostavljeno gledanje?
Daj mi še odgovori kakšna je razlika med tvojim seks prijateljem in tvojim morebitnim fantom/partnerjem. V čem naj bi se razlikovala glede na lastnosti, ki jih je moral izpolnjevat s. prijatelj, da je sploh lahko bil to.
Plačujem zaradi svojih čustev, ki jih gojim do žene!
Če bi vse to plačeval samo za to da mi da bi bil pa res bedak, ker mislim, da bi lahko bil potem bistveno bolj varčen sploh če bi imel kakšno prijateljico s takimi nazori kot si ti….. 😉 :))))))
Ni mi do resne veze, do seksa pa mi je. Zato imam frendico. Kadar si zaželiva, se imava fajn. Živiva vsak po svoje, seksava pa skupaj. Zakaj bi nekdo živel skupaj, če mu do tega ni?
Raje živim sam. Mi je tako bolje. Seks pa seveda vseeno rabim. IN ker nisem avanturist, ki bi vsak teden drugo, imam frendico. Tu in tam greva skupaj tudi na kak izlet, potep in to je to.
ne posplošuj in govori zase, jaz nobene ženske ne tretiram kot prostitutke, niti mene nihče, še manj pa dojemam človeške odnose kot vezano trgovino, kot je razvidno iz tvojega zapisa..mar to pomeni da si mora tvoja žena spoštovanje zalužiti?[/quote]
Kako pa ti veš, kako te drugi tretirajo? Mar boš rekel, da si človek spoštovanja pri tebi ne rabi zaslužit? Se pravi,da lahko počne karkoli želi in ta ga boš še vedno spoštoval? :)[/quote]
pravim samo, za razliko od tebe, da me ljudje ne tretirajo kot prostituta, to je vse in ja. pri meni si nihče ne rabi služit spoštovanja, zadovoljen?
Ti raje poglej, kaj sama pišeš. Malo si hodiš v nasprotje. :)[/quote][/quote]
Seksaj s komer želiš, kdo ti brani? Menda nimaš slabe vesti?
Jaz sem zadovoljen. 🙂 Ampak, če si ti zadovoljen s kakršnimkoli vedenjem, jaz pač nisem. Spoštovanje si mora vsak zaslužit, tako jaz, kot tudi moja partnerka. Verjetno pa imaš tudi ti nekje mejo?
Forum je zaprt za komentiranje.