Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Hvala za izčrpen argument. Upam, da se nisi (zaradi mene) preveč intelektualno naprezala? :))

Lepe in atraktivne dobijo seksa kolikor hočeš, kdajkoli in s komer koli. Da je vsaka lepa ženska tudi “lahka”, dvomim. 😀 Oz. ta tvoj kriterij lepote je verjetno prikrojen po tvojih merilih – te, ki bi šle s tabo v posteljo, morajo biti lepe, če so šle s tabo posteljo. :)))

Ne sodi po sebi, če je danes v modi, da veliko punc izgubi nedolžnost že pri 13,14 – to ne pomeni, da ste vse enake, ampak da imajo/te “tupe” starše. DO 20 leta imajo po 5 in več partnerjev.

Več sort žensk obstaja. Ti razmišljaš precej “po moško”, se pravi bolj v ospredju je pri tebi racionalna in manj čustvena komponenta. Za zaljubljeno (čustveno) žensko je njej “princ vseh princev”, ki jo vsestransko (tudi spolno) zadovoljuje in osrečuje. :)))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne razumem, zakaj se nekateri tu tako ubadate s tem kakšno žensko zase želi Matjažko. Najsi je nedolžna ali ne, to je njegova stvar. Ima pa prav, ko trdi, da imajo nekatere ženske danes pri 20 letih toliko spolnih izkušenj kot kakšna 40 letnica. Telesno dajo že marsikaj skozi, pamet pa ostane na ravni najstnice.

Matjažko, tebi je koncept, da ženske v seksu dejansko uživajo, vsaj nekatere, očitno nedoumljiv.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Rečimo že enkrat bobu bob, stvar je enostavna.

Matjažko in kameradi na forumu pljuvajo seks prijateljstva, ker sami tega nikoli ne bodo deležni in niso bili deležni. Kislo grozdje. Matjazko pač ve, da bo moral, če bo hotel dobiti žensko, nalagati o svojih čustvih, magari zlaganih, nadalje najti bo moral eno, ki ji bo lahko pametoval s sovjimi psihoanalizami, kar pomeni, ženska bo imela katastrofalno samopodobo.

Prosim lepo, bodimo pošteni, kje pa obstaja kakšna lepa, samozavestna, s sabo zadovoljna ženska..ki bi si ob sebi želela nekoga, ki razmišlja, kot matjazko?

Da ji bo sral po glavi, da je kurba, ker je imela 10 tipov, medtem ko je on imel desanko? Lepo avs prosim..

Matjazko, On-; Marko..to je vse ista rasa nezanimivih tipov, ki se pač morajo resno vezati, če hočejo seksati.

Bi rad videl tega Matjazka, kako bi trajbal to svojo ceneno psihoanalizo, če bi ga prsata 25-letnica nekam zvlekla in se mu ponudila…Ampak folk pač ponavadi pljuva po tem, kar jim ni dosegljivo.

Se pravi, da ti pljuvaš po resni zvezi, ker ti ni dosegljiva? 🙂 Je to point?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi, da ti pljuvaš po resni zvezi, ker ti ni dosegljiva? 🙂 Je to point?[/quote]

Pametnjakovič, kje jaz pljuvam po resnih zvezah? Mi pokažeš?

Za razliko od tebe in klape, ki pljuvate po seks prijateljstvih..

Ljubljenje je meni dosegljivo le s čustvi, drugače gre zgolj za sex, ki je v tistem momentu lahko zadovoljivo, ampak kasneje se počutiš prazno. Torej moraš človeka spoznati, v ljubljenje se ne da kar na horuk v enem dnevu:). Če se ujameš na večih segmentih, greš v zvezo in potem daš času čas:).

haha hudo, tole me je pa nasmejalo! 😀

Se pravi, da ti pljuvaš po resni zvezi, ker ti ni dosegljiva? 🙂 Je to point?[/quote]

Pametnjakovič, kje jaz pljuvam po resnih zvezah? Mi pokažeš?

Za razliko od tebe in klape, ki pljuvate po seks prijateljstvih..[/quote]
Pljuvaš po ljudeh, na nek način. Ali pa je to zate kompliment?
Matjazko, On-; Marko..to je vse ista rasa nezanimivih tipov, ki se pač morajo resno vezati, če hočejo seksati.
Pokaži zdaj še ti meni, kje sem pa jaz pljuval po kom, ki seksa s prijateljem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prijateljstvo je dobrodošlo, lahko se razvije v še kaj globljega, bolj intimnega. Ne odobravam pa prijateljstva zgolj z namenom fizičnega združenja. Torej, ali si prijatelj ali partner z dobro prijateljsko podlago:).
Zaradi mene drugi počnite kar vam sede, mi je vseeno. Zase vem, česa absolutno ne, ker bi me kvečjemu prizadelo in se ne bi počutila dobro v svoji koži.

haha hudo, tole me je pa nasmejalo! :D[/quote]

Enako in to z razlogom:). Matr sm žleht:).

Hm, zgolj kot primerjava. Mene recimo pri drugi ženski ne moti, če drugače razmišlja kot jaz. Dokler drži prste stran od mojega tipa. :)))) Spider, človek bi rekel, da ti je Matjažko kakšno fatalno žensko prevzel, da takole udrihaš po njem. V bistvu mu delaš uslugo, pa se tega niti ne zavedaš.

Glede tiste prsate 25-letnice, ki se sama ponuja: Ker verjamem, da obvladaš ekonomijo in pravila povpraševanja in ponudbe. Če je ženska tako seksi, se ji sploh ni potrebno ponujati, bo moški sam zagrabil. :))

Ali pa, če je precej obupana. 🙂

Spider…Ti ne razumeš, da nekomu ni do seks prijateljstev in do tega, da bi žensko s katero seksajo, še s kom delili. Da imajo resno vezo, ki temelji na čustveni povezanosti ali pa nič.

Tu se ne gre za “kislo grozdje”, ampak za to, kakšne ženske so ti privlačne in kakšne ne.

Mislim, da je neko resno vezo vseeno težje realizirati, kot pa najti žensko za seks.
Razne seksfrende in frendice iščejo razni obupanci, ki ne zmorejo živeti zadovoljno v odnosu, ki temelji na čustveni povezanosti in iskrenosti. Ravno zato pa je vedno več varanja, ker ljudje ne najdejo v odnosu tistega, kar si želijo. Torej, čustvene izpopolnjenosti in zadovoljenosti.

Evo, pa se je javil četrti župnik. :))))

Nekateri ljudje pač niso “polovičarji”. Želijo vse ali nič, kar je po moje čisto v redu.

Prijateljstvo je dobrodošlo, lahko se razvije v še kaj globljega, bolj intimnega. Ne odobravam pa prijateljstva zgolj z namenom fizičnega združenja. Torej, ali si prijatelj ali partner z dobro prijateljsko podlago:).
Zaradi mene drugi počnite kar vam sede, mi je vseeno. Zase vem, česa absolutno ne, ker bi me kvečjemu prizadelo in se ne bi počutila dobro v svoji koži.[/quote]
Predvidevam, da mora v ozadju biti občutek, da te ima tisti rad in ti njega, da se mu lahko predaš.

Zaradi mene drugi počnite kar vam sede, mi je vseeno. Zase vem, česa absolutno ne, ker bi me kvečjemu prizadelo in se ne bi počutila dobro v svoji koži.[/quote]
Predvidevam, da mora v ozadju biti občutek, da te ima tisti rad in ti njega, da se mu lahko predaš.[/quote]

Seveda, ker se ne odpiraš vsakomur:). Gre res za poseben feeling, ki ga ne moreš pričarati, če je vse “fake”.

haha hudo, tole me je pa nasmejalo! :D[/quote]

Upam, da nisi 25-letna prsata blondinka, ki bi me reveža nekam odvlekla in me po…? 😀
Saj imam kolege, mi bodo pomagali – On_ in Marko jo psihoanalitično razcotamo, slečemo do nagega, če bo tako zelo giftna ta bjonda. :)))) Po obdelavi pa jo prepustimo Spiderju, da bo (psihoanalitično) fajn “vlaufana”, drugače ne bo mogla dolgo zdržati. 😀

Predvidevam, da mora v ozadju biti občutek, da te ima tisti rad in ti njega, da se mu lahko predaš.[/quote]

Seveda, ker se ne odpiraš vsakomur:). Gre res za poseben feeling, ki ga ne moreš pričarati, če je vse “fake”.[/quote]
Potem lahko sklepam, da se tisti, ki iščejo le površinske odnose, ne zmorejo odpreti ali pa ne upajo.:)

Grešnice takoj opazimo. Ti leži kaj na duši? Ti kar povej, ti bom jaz dal odvezo.

Ni potenciala oz. danosti. Odpre se lahko tisti, ki nekaj že ima v čustvenem naboru.

Sem že razmišljal, da bi kandidiral za papeža. 🙂
Jaz bi takoj ukinil celibat..:)

Ni potenciala oz. danosti. Odpre se lahko tisti, ki nekaj že ima v čustvenem naboru.[/quote]
Ne razumem…Kako pa prideš do potenciala ali danosti ?

Možnih je več odgovorov:). Se pravi tisti, ki iščejo le površinskost v odnosih, brez resnih, globljih pomenov so
– čustveni invalidi,
– brez dolgoročnih ciljev glede zveze,
– nesamozavestni in iščejo instant ter hitre rešitve,
– se nimajo toliko radi, da bi lahko vzljubili tudi druge,
– imajo težak nahrbtnik preteklosti in nikomur več ne zaupajo,
– samozadostni, sebični in egoistični. Od drugih le pričakujejo, sami niso sposobni deliti.
– postavili zid okoli sebe in nikogar ne spustijo blizu, ker mislijo, da je tako najbolje,
– ne priznavajo resnih zvez, ker so se odpovedali ranljivosti in jo smatrajo za znak šibkosti,
– hitro pozabljajo in potlačijo negativna občutja,
– do nasprotnega spola nimajo pravega spoštovanja, ne cenijo ljudi in jih vidijo le kot spolni objekt v okviru intimnosti,
– se ne znajo pogovarjati o sebi, svojih doživljanjih, občutkih, strahovih
– itd.

Je pa še ena opcija (v katero sicer manj verjamem, ker nisem še srečala človeka, ki bi to potrdil)…so preprosto takšni, okolje jih ni v ničemer zaznamovalo, živijo za danes in ne priznavajo čustev kot takih, ker jim je to v breme:).

Se pogovarjata Rode in Uran ..
Rode: Alojz, a misliš, da bova midva kdaj dočakala odpravo celibata?
Uran: Midva verjetno ne, najini otroci pa že …

Prepovedano je najslajše:). Ne ukinjat noooo:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close