Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Ne vem, kje je to napisal. Prej je to koncept tistih, ki ne znajo drugače kot z denarjem dobiti ženske, torej plačati seksa, pa še to je konec koncev boljše kot bluzenje med apatijo, agresijo in nihilizmom, mi je prav žal…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Možnih je več odgovorov:). Se pravi tisti, ki iščejo le površinskost v odnosih, brez resnih, globljih pomenov so
– čustveni invalidi,
– brez dolgoročnih ciljev glede zveze,
– nesamozavestni in iščejo instant ter hitre rešitve,
– se nimajo toliko radi, da bi lahko vzljubili tudi druge,
– imajo težak nahrbtnik preteklosti in nikomur več ne zaupajo,
– samozadostni, sebični in egoistični. Od drugih le pričakujejo, sami niso sposobni deliti.
– postavili zid okoli sebe in nikogar ne spustijo blizu, ker mislijo, da je tako najbolje,
– ne priznavajo resnih zvez, ker so se odpovedali ranljivosti in jo smatrajo za znak šibkosti,
– hitro pozabljajo in potlačijo negativna občutja,
– do nasprotnega spola nimajo pravega spoštovanja, ne cenijo ljudi in jih vidijo le kot spolni objekt v okviru intimnosti,
– se ne znajo pogovarjati o sebi, svojih doživljanjih, občutkih, strahovih
– itd.

Je pa še ena opcija (v katero sicer manj verjamem, ker nisem še srečala človeka, ki bi to potrdil)…so preprosto takšni, okolje jih ni v ničemer zaznamovalo, živijo za danes in ne priznavajo čustev kot takih, ker jim je to v breme:).[/quote]
V glavnem razlogi, ki niso nobeni rzlogi, da bi takšni ljudje bili kaj večvredni. 🙂
Oziroma tisti v resni vezi kaj manjvredni.

Glede zadnje opcije bi dodal le to, da ti ne morejo biti čustva v breme, če so to lepa čustva. 🙂
Težko verjamem, da kdo ne bi želel priznavati lepih čustev.

V življenju je tako, da nas okoliščine in dogodki vedno na nekaj asociirajo in s tem prebudijo tudi občutke, ki so se v tisti situaciji pojavljali. Kar nam pomaga, da bolj realno doživljamo situacijo in se lažje znajdemo.

Ja to je pa res :)))))) Na srečo kot opazovalka (ali pa saj ne vem, če je to sreča) sem imela priliko spoznati, kako je zelo je težko njemu komunicirati žesko, ki ima dobro samopopodobo (pustimo_detajle.ccccccc)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ni potenciala oz. danosti. Odpre se lahko tisti, ki nekaj že ima v čustvenem naboru.[/quote]
Ne razumem…Kako pa prideš do potenciala ali danosti ?[/quote]Saj ti nisi brez teh potencialov oz danosti, saj si vendar župnik, a veš , kolikšna božja milost je to 🙂 🙂 Se mi pa zdi, da matjažko ne ve, kako je jezus nahranil celo vasico z dvema ribama in petimi kosi kruha, pa še je ostalo je za dvanajst polnih košar…

Ja to je pa res :)))))) Na srečo kot opazovalka (ali pa saj ne vem, če je to sreča) sem imela priliko spoznati, kako je zelo je težko njemu komunicirati žesko, ki ima dobro samopopodobo (pustimo_detajle.ccccccc)[/quote]

Mater, kako mi godi, da se ženske toliko ukvarjate z mano. :)))[img]http://1.bp.blogspot.com/_Hdmt5mSBUus/S4A-18SjmdI/AAAAAAAAAC0/kFMq_h2Utf0/s320/blush.png[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda ni več ali manj vrednih ljudi, smo si enakovredni, ne glede na barvo krvi:). Razmišljam o tem, da so dejansko nekaterim kakršnakoli čustva v breme. Le-ti ne priznavajo lepih čustev oz. se jim izogibajo, ker ne verjamejo v njihovo dolgoročnost, si ne upajo pomisliti, da bi jih lahko kdorkoli ljubil in obratno. S to mislijo lažje živijo in ne zapadejo v nobeno skušnjavo, ki bi jim lahko zadala rane. Ker vedno obstaja tveganje, da nas kdo rani…brez tega pa nikoli ne dosežeš lepote:). Situacij je vsak dan mnogo, vprašanje je, kdo se želi s tem spopadati:).

Ne vem, kje je to napisal. Prej je to koncept tistih, ki ne znajo drugače kot z denarjem dobiti ženske, torej plačati seksa, pa še to je konec koncev boljše kot bluzenje med apatijo, agresijo in nihilizmom, mi je prav žal…[/quote]
Jaz si Spiderjevo trditev razlagam tako, da ženska, ki je na primer 10 let z enim in istim tipom, za marsikaj prikrajšana in ne more v polnosti izkusiti kaj vse ji lahko seks nudi. Če bi ženska rada uživala in bi ji seks bil pomemben, bi si kaj več privoščila, ne pa le enega in istega ( že dolgočasnega) tipa. 🙂

Možno ja. A po drugi strani je lahko ravno ženska (ali moški) v daljšem razmerju z mnogo več doživetih plati intimnosti kot nekdo, ki se ukvarja le s površinskim adrenalinom:). Tisti, ki se ima rad, si privošči uživanje, kaj pa za nekoga to pomeni, je pa druga reč:).

Ne razumem…Kako pa prideš do potenciala ali danosti ?[/quote]Saj ti nisi brez teh potencialov oz danosti, saj si vendar župnik, a veš , kolikšna božja milost je to 🙂 🙂 Se mi pa zdi, da matjažko ne ve, kako je jezus nahranil celo vasico z dvema ribama in petimi kosi kruha, pa še je ostalo je za dvanajst polnih košar…[/quote]
Še dobro, da si me spomnila, da sem v božji službi..Bog je sicer povedal prvima dvema, da se naj plodita in napolnita zemljo…Kar bi lahko bil zagovor v to, da si vse delimo…:) Razen tortic…:)

Možno ja. A po drugi strani je lahko ravno ženska (ali moški) v daljšem razmerju z mnogo več doživetih plati intimnosti kot nekdo, ki se ukvarja le s površinskim adrenalinom:). Tisti, ki se ima rad, si privošči uživanje, kaj pa za nekoga to pomeni, je pa druga reč:).[/quote]
Vse je relativno..Odvisno iz katerega zornega kota gledaš.:)
Jaz, kot župnik tako ali tako niti ne bi smel imeti nekih izkušenj…Zato bi pa rad ukinil celibat, ker marsikaj zamujam, ko le gledam slikice prsatih lepotic…:)

Možno ja. A po drugi strani je lahko ravno ženska (ali moški) v daljšem razmerju z mnogo več doživetih plati intimnosti kot nekdo, ki se ukvarja le s površinskim adrenalinom:). Tisti, ki se ima rad, si privošči uživanje, kaj pa za nekoga to pomeni, je pa druga reč:).[/quote]
Vse je relativno..Odvisno iz katerega zornega kota gledaš.:)
Jaz, kot župnik tako ali tako niti ne bi smel imeti nekih izkušenj…Zato bi pa rad ukinil celibat, ker marsikaj zamujam, ko le gledam slikice prsatih lepotic…:)[/quote]

Ravno ti moraš imeti paleto različnih izkušenj, da lahko svetuješ mladim:). Najbolj štejejo lastne izkušnje, zato kar pogumno v akcijo:). Ne ostajaj le pri slikah (to je bz), preskoči nekaj strani:).

Hočeš povedati, da bi bil skrajni čas ,da si poiščem seks frendico. 🙂

Hočeš povedati, da bi bil skrajni čas ,da si poiščem seks frendico. :)[/quote]

Mhm:). Vsaj dokler obstaja celibat, ker drugega ti zaradi narave dela ne preostane:). Aja, pa saj veš, da v takšnem primeru nimaš le ene frendice?:)

Uživati pomeni uživati. Da si privoščiš, ko ti zapaše in to brez odgovornosti in ostalih problemov, ki jih s sabo prinaša resna veza.

Hočeš povedati, da bi bil skrajni čas ,da si poiščem seks frendico. :)[/quote]

Mhm:). Vsaj dokler obstaja celibat, ker drugega ti zaradi narave dela ne preostane:). Aja, pa saj veš, da v takšnem primeru nimaš le ene frendice?:)[/quote]
Enkratna priložnost, da božjo ljubezen, ki jo nosim v sebi, podelim s čimveč ženskami. 🙂
Ne bi bilo pošteno, če bi bile nekatere prikrajšane…:)

Uživati pomeni uživati. Da si privoščiš, ko ti zapaše in to brez odgovornosti in ostalih problemov, ki jih s sabo prinaša resna veza.[/quote]

Opa, si že prevzel filozofijo Spiderja:). Uživanje ima mnogo obrazov. Izogibanje odgovornosti, kopičenje navideznih problemov je zame daleč od uživanja. Resna zveza prinaša več prijetnosti kot so recimo varnost, občutek ljubljenosti, zaželjenosti, sprejetosti in navsezadnje deljenje lepih ter manj lepih trenutkov:). Prava odgovornost je v tem, da sprejmemo sebe, svojo čustveno plat, se približujemo sebi in ne oddaljujemo z begom od povezanosti z drugimi. Problemi so tam, kjer je pomanjkanje topline, človeškosti, pristnih odnosov, čustvenosti v vseh oblikah. Problem je, ko jokaš v sebi, a tega ne moreš z nikomer deliti. Problem je, ko se veseliš, a te nihče ne sliši. Ampak ljudje smo čudna bitja:). Nekaterim enostavno paše, da so samosvoji in zadovoljstvo vidijo v bivanju znotraj svojega sveta, kamor ne spustijo nikogar. Tudi prav:).

Mhm:). Vsaj dokler obstaja celibat, ker drugega ti zaradi narave dela ne preostane:). Aja, pa saj veš, da v takšnem primeru nimaš le ene frendice?:)[/quote]
Enkratna priložnost, da božjo ljubezen, ki jo nosim v sebi, podelim s čimveč ženskami. 🙂
Ne bi bilo pošteno, če bi bile nekatere prikrajšane…:)[/quote]

Omg:)). A veš, da si nekateri res tako domišljajo:). V bistvu je pa mnogoženstvo le v izogib raznim konfliktom, ki jih s seboj prinaša zvestoba eni in edini osebi. Ja, tukaj bi se hitro pojavili problemi vseh možnih oblik. Če pa razpršiš to ljubezen in se razdajaš vsem ter povsod, je to res pravi čudež in blagoslov:). Všeč mi je tvoja poštenost in sprejemanje vseh na enak način:). Samo povej, v katerem kraju deluješ, da se ga na dolgo in široko izognem?:))

Prevzel zaenkrat še ne. 🙂
Ga pa razumem in če razmislim, kaj bi naredil, če bi se mi ženske zaradi slabih izkušenj zamerile….Najverjetneje isto…Ne bi se več nobeni odprl in ji zaupal ter ji s tem dal možnost, da me prizadane.Zaradi slabega mnenja o ženskah, bi se temu primerno tudi do njih obnašal.
Seveda bi v sebi trpel, ker bi bil prikrajšan za toplino in s tem sebi dal možnost, da zamero prekrije ljubezen.

Res prinaša več prijetnosti, a hkrati tudi več možnosti za neprijetnosti. Moraš odnos graditi ter se prilagajati, ne le zadovoljevati svojih potreb.
Uživanje pa je le nekaj površinskega…Kot če bi le zapravljal denar, ne bi pa rabil nič delati, da bi ga zaslužil.

Verjamem, da si domišljajo.
Razmišljanje na takšen način, mi pomaga razumeti ljudi.
Saj imamo vsi bolj ali manj iste potrebe, le realiziramo jih na različne načine. Pač odvisno od tega kakšne izkušnje in znanje imamo na razpolago. S svojim umom potem na podlagi teh podatkov, izberemo najlažjo pot. Zato nima smisla nekoga obtoževati, ker počne nekaj, kar se nam zdi nesmiselno. Vsak ima za svoja dejanja dobre in manj dobre razloge.
Razen, če se gre za nasilje…..

Zakaj bi se mi izognila, če pa ti je všeč ? 🙂
Ne vem, kaj imaš proti župnikom, da se jih izogibaš ? 🙂

Torej ne želiš, da tvoj moški vse ženske sprejema enakovredno….Ampak to se potem tepe s tvojo izjavo, da smo vsi enakovredni….Ker ne želiš, da so vse ženske enakovredne, ampak želiš ti biti za nekoga pomembnejša, kot ostale ženske 🙂
.

Niti en pa ni odgovoril na vprašanje kako bi bilo, če bi bili 5, 10, 20 let samski.
Tule ste anonimni, povejte direkt koliko let ste bili največ samski in koliko največ let brez seksa? Šteto recimo od nekje 25. leta naprej.
Me zanima, če bo kdo izjavil, da je bil 10 let samski in 10 let ni seksal.
Se mi pa zdi, da nihče ne bo odgovoril, raje pljuvate po tistih, ki so samski pa si preprosto želijo tudi seks.

Zanimivo natolcevanje:

Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. :)[/quote]

In v tem natolcevanju me zanima predvsem to, kje v tej tem se govori o tem, da se žensko deli?

To ni res…Le odgovorov ne vidiš.
Nekateri smo odgovorili, da nam ni do tega, da bi intimno prijateljico (ali prijatelja) še s kom delili. Ali imamo resen odnos ali pa nič.

Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. :)[/quote]

In v tem natolcevanju me zanima predvsem to, kje v tej tem se govori o tem, da se žensko deli?[/quote]
Tisti, ki iščejo seksfrendico, zvestoba ne igra nobene vloge.

Robi, ne, nihče, niti en ni odgovoril na vprašanje.
In kot sem ti napisala, da natolcuješ. Citiraj mi to, kje pišem jaz o kaki delitvi? Preberi kolikrat sem pisala o ednini in kolikrat sem vas opozarajala na ednino množino, ampak vidim, da vam preprosto ni jasno.
Seveda ne, ker nisi bil nikoli več kot 5 let samski šteto od prvega razmerja naprej.

Robi, pišeš o stvareh, ki jih ne poznaš in očitno niti enega mojega stavka nisi dojel.

In v tem natolcevanju me zanima predvsem to, kje v tej tem se govori o tem, da se žensko deli?[/quote]
Tisti, ki iščejo seksfrendico, zvestoba ne igra nobene vloge.[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close