KAJ DELATE V TEM VREMENU
Seveda rade volje ti povemin napišem moje poglede na življenje.Sam dajem na prvo mesto družinski odnos,razumevanje,ter spoštovanje do partnerke.Med partnerjema mora biti prisotna ljubezen in odkritost ter da si tudi finančno pomagata med seboj,ne pa da gledata kdo je dal več za plačilo položnic,kot je bila debata nekaj dni nazaj na forumu.Tudi pri gospodinjstvu sodelujeta oba in ne po primitivno,da je to delo za ženske.Jaz še nimam otrok in si jih v prihodnosti želim.
Delaš v kliničnem centru mogoče v pisarni?Zelo lepo,da pomagaš prijateljici pri delu.Sklepam,da rada pomagaš ljudem in to je dobra lastnost.Prijateljica ti bo pa drugič vrnila,ko boš potrebovala njeno pomoč.No ker delaš v zdravstvu,gotovo veš več o zdravju in čajih kot jaz.Vem pa,da je med zelo dober in pa inhaliranje kamilic ali mentola,oba lajšata bolečine v grlu.Zanima me ali imaš resnega fanta in kako se kaj razumeta,no če želiš mi napiši,vem,da je to že kar osebna stvar,pa vseeno?
Vidim ,da imava podobne poglede na svet, tudi jaz si zelo želim otrok (če bi gledala na svoja leta se mi, še ne bi smelo toliko muditi 🙂 ).Vendar pa misli,da tisti s karerim bi želela imeti otroke še ni prišel,velikokrat mi pravijo da sem zbirčna pa še daleč to ne drži,ker na svet gledam zelo pozitvno svojega zdajšnjega imam tudi zelo rada vendar nikakor ne začutim tiste iskrice,ki prav to je pa to.Ne vem mogoče to pride s časoma in je vse še pred nama,vendar če hočeš biti dobra mati predvsem pa dobra žena moraš že na začetku zbrati pravo pot,ker svet se vrti in nikoli ne veš kdaj spet prideš na začetek,zato mi je tudi hudo za šokirano,ki pravi da je 7 let lepo živela,zdaj ji je pa en dan pokvaril vso tisto srečo….
Si previdna in počasi previdno spoznavaš tvojo ljubezen in tudi prav je tako.Mogoče pa bo s tvoje strani iskrica preskočila kasneje,ko ga še bolje spoznaš v notranjost.Včasih je bolje biti previden,kot pa zaletavast in kasneje biti prizadet in razočaran.No želim ti vso srečo pri tem ter bodi optimistična.Danes je toliko razdorov med partnerji,premalo je notranje povezanosti, potrpljenja in razumevanja.
Ne vem človek vedno upa na najboljše,in upanje je tisto ,ki umre zadnje….bistvo vsega je v nas samih in če nam kaj veliko pomeni ,se moraš boriti za to dokler ne naletiš na zid in takrat se človek zave,kako kratka pot je od začetka do konca…..kar si imel zveš,šele takrat ko to izgubiš.Sama osebo nisem imela nikoli večjih težav v ljubezni,upam da je pri tebi tudi tako sem pa dolgo iskala pravo ljubezen ne vem močoge jo še vedno iščem in mogoče je v tem moj problem (mogoče iščem preveč) , hihi hi bi mogla postvit vprašanje na forumu “kaj sploh za vas pomeni srečen odnos” 🙂 ,meni predvsem zvezo dveh,ki se ljubita in podperata predvsem pa da sta iskrena drug do drugega……..in ti si srečen v ljubezni (upam da je temu tako) ,zdaj pa mogoče res to najino pisanje ne sodi več na forum,ker občutki so stvar posameznika in če prav se ne poznamo mislim da,tako kot pri šokirani čutimo drug drugega in se vživimo v njihovo vlogo………
Forum je zaprt za komentiranje.