KAJ DELATE V TEM VREMENU
V H&Mju prodajajo take svetovne hlače (za otročke) , ki so kot ribiške (iz gume), zraven imajo pa še neako palerino in kapo za v dež. Mi našemu damo še dežne škornje na noge in smo pripravljeni za po lužah skakat. Problem je edino, ker midva z možem nimava tako fine “dežne” oprave in sva ponavadi midva že čisto premočena, mali pa bi še kar skakal po dežju.
No, če je pa vaš “sonček” še v vozičku je pa stvar še lažja, kupiš prevleko za dež in geš lahko kamorkoli 🙂
Samo moj predlog.
Drugače pa sva šla midva danes že s kolesom na (moj) faks (ravno ni deževalo), zdajle pa spi, jaz pa se grem znanost 🙂
Jaz sem v službi od 9.30, sama, delam ko zmešana, delala bom do 18. (uradno) in potem se grem učit za strokovni izpit. Sem kaj pozabila? Ja, jest in pit sem pozabila oz. nisem utegnila, na wc do sedaj tud še nisem šla, pa tudi več ne vem, kaj pomeni spat celo noč brez knjig, zvezkov in zapiskov do pozne noči in spet od zgodnjih jutranjih ur.
Tako, da vsem, ki se nimate kam dat, predlagam, da se dolgočasite in ležite in počivate na divanu pred televizorjem, računalnikom ali igricami, nikoli ne veste, če je to morda zadnjič. :-)))
Hvala za to pavzico, zdaj pa šibam spet delat! Čao!
Ja lina sej smo bili mi tudi z našim malim zunaj, star je že leto in pol tako da je veselo korakal po lužah saj ga ne moreš imeti notri igračk se hitro naveliča ko pa gremo ven je pa takoj spet dobre volje je čisto nor na tovornjake, kombije in veselo kaže na njih ko se peljejo mimo, tako da vreme čisto nič ne vpliva na to da ne bi šli ven pa tudi ni tako grozno mrzlo.
Koliko je pa vaš otroček star?
Lp Mateja in uživajte tudi tisti ki pančkate ali počnete karkoli drugega.
Jaz pa prav obožujem take dneve. Edino malo me moti, da zebe, ker piha, ampak drugače je prav lepo. Še posebno, če imaš prijetno družbo.
Ob takih deževnih dnevih se rada sprehajam po mestu, rada posedim v lokalu in gledam skozi okno ter opazujem ljudi, rada berem in hkrati poslušam, kako pada dež. Najlepše pa je zvečer zaspati s takim zvokom.
Včeraj je blo prav luštno. Kosilo, pol akcija z lubijem, mal gospodinjstva, joga, pa še ena akcija pred spanje. Zunaj pa dež in mraz. Danes pa po kosilu mal pospravljanja, vsak na svojo rekreacijo, jaz sem itak prva doma, ker se mi ne da po zakajanih lokalih letat. Bom mal tv gledala- ob četrtkih je moja detektivka in lubija čakala. Jutri mam pa itak že splanirano popoldne. Tko da, mene ta vreme prav nič ne moti.
Forum je zaprt za komentiranje.