Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAJ DELATE V TEM VREMENU

KAJ DELATE V TEM VREMENU

A TIPA MAŠ ŠE?
————————-
Ja, pa še tja se mi ni ljubilo zapeljat, 50 km stran, sicer sem pa delala popoldan in tud ni blo časa… Juhu, danes ko je lepši dan, je vse lepše, edin kar me je včeraj v resnici mučilo je bilo to, da sem iskala eno pametno delo prek študenta, pa nič, evo danes ko je lepši dan, gre pa vse po načrtih, dobila kar sem iskala :))) Nč, kopel pride šele čez vikend 🙂

Si že zamudila to rundo. Naslednje par dni ga ne napovedujejo. Edino če gresta npr. na Pokljuko, tam je vedno full snega, pa ga splužijo, pa ga je ob cesti višine 2 m. No, če zapeljeta tja not, pol pa bo. Sem danes moža prosila, naj pokliče kolega na gorenjskem, da vpraša kolk je kaj snega.

Zvezdica zgoraj sem te nekaj vprašal.

Žan, če bi bila sam v avtomobilu, bi bil ti moj odrešitelj…… 🙂 no pa mislim ,da sem ti že delno prej odgovorila….lp “vroča navihana…”

Hvala ti in sori.Kaj bi se imel luštno v tistem avtu.Vse šipe bi bile zelo zarosene,kljub mrazu in svežini zunaj.

🙂 mislim ,da bi teklo z njih…….lp

Tako se govori,pa če tudi polomimo vse sedeže in ročke na avtu.Strastno in z željo po užitku.

Res je ,enkrat se živi……če ne probaš ne veš………lp

Lepo razmišljaš Zvezdica.Veš kako se uživa življenje.S taveliko žlico.No v avtu bi bilo res na tesno.Dve lepi punci in jaz.Zunaj bi pa tiho in nežno padakl sneg na naš sanjkli avto,tam daleč na gozdni jasi.Mi pa …

No nekaj sem pa le pozabila povedat,mogoče sem malo egoistična vendar bi bila raje sama s kom v tistem avtomobilu, ker če bi bili dve bi se težje dogovorili in partner bi obe težje zadovoljil ,sam pa bi dvojno užival 🙂 …saj veš ,ženske smo pri vseh stvareh zelo zahtevne….lp

Razumljivo,bi se pač bolj posvetila drug drugemu in maximalno uživala.Super je ker si zahtevna.Kar delaš, hočeš biti maximalno uspešna.Cenim taka energična dekleta.No v avtu bi to kar dolgo trajalo.

Važna je tehnika…….lp

Seveda tehnika in treba je uporabljati obe roki poleg orodja.Pa še kakšen pripomoček,ki bi popestril dogajanje.Jih kaj uporabljaš ali ne?

Prebiram tale forum in ugotavljam koliko negativnih,zlobnih,nevoščljivih,zateženih ljudi se nahaja na enem mestu.

Lep dan in upam da kmalu sonček posije

Žan…………. 🙂

Kaj pa je Zvezdica?

Mmmmmm…pravijo da je bistvo v naši domišljiji…..lp

Sigurno,človek si mora ustvariti neko domišljijo,da je stvar začinjena in je še bolj zanimivo.Treba je experimentirati in živeti.

Kot sem že omenila, čar življenja je v nas samih in majhnih pozornostih okoli nas…lp

Se strinjam.Vikend je tukaj,ali bosta kaj podobnega počela s tvojim dragim,kot smo razmišljali zadnjič, kaj bi počeli-a v avtomobilu?Imaš kakšen vroč načrt kako presenetiti partnerja?

Jaz žal svojega ta vikend ne morem presenetiti ,ker mi ni na dosegu roke 🙂 ,se bom pa ob prvi skupni priložnosti potrudila,da mu bodo ti trenutki ostali v lepem spominu in da bo komaj čakal da se spet vidiva.Glede tega kako ,bi pa ti presenetil svojo partnerico, ti žal ne morem pomagati,ker ne vem v kakšnem odnosu sta oz.koliko si lahko dovolita…lahko ti pa povem da ženski veliko pomeni že to ,da jo skušaš presenetiti ni važno kaj ji “ponudiš”, da bi jo osrečil, včasih že lepa beseda lepo mesto najde in vse se lahko konča s prijetnim večerom v dvoje…..kraj in čas nista važna…..lp

In potem ti bo kar dolgčas čez vikend.Kaj boš počela?Midva se bova posvetila eden drugemu in strastno se bova “imela rada”.Res škoda,da boš samevala.

Ja glede na to,da sem pogosto sama sem se ža “naučila”kako lahko človek sam sebe na zelo enostaven in preprost način razvaja,je pa res dobra družba vedno prav pride……….. 🙂 lp

In kakšna so ta razvajanja.Mogoče gledanje filmov,poslušanje glasbe,joga,telovadba,druženje s prijateljicami?Mogoče kaj romantičnega.meditacija?

STE PA RES SREČNIKI,TULE.
JE SPLOH KDO, KI SE V TEM VREMENU UČI???JAZ SE, AMPAK ZDAJ IMAM MAL PAVZE,DA NE BO POMOTE.
SLOVENSKA KNJIŽEVNOST-CANKAR IN COMPANY MI NIKAKOR NE SODI V TE DNEVE,PA KAJ ČEŠ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close