KAJ DELATE V TEM VREMENU
Vrste filma ,ki bi me posebaj privlačila ni,rada imam filme,ki pritegnejo mojo pozornost že z samim naslovom,najraje si ogledam kak triler,kako komedijo ni važno ali je rom.ali kom.,ne maram grozljivk oz.se jih bojim zato se jih izogibam :),tudi kako akcijo pogledam, najpomembneje je to da v filmu uziva “misel in telo”….glede glasbe je pa tako poslušam vse razen rave,tudi klasiko, vse je odvisno od družbe in trenutnega razpoloženja,glasbo imam zelo rada, še pod tušem jo poslušam in seveda pojem zraven 🙂
Dober okus imaš.Tudi jaz ne maram fantastičnih grozljivk.Najraje imam:trilerje,pa komedije-ne preveč odštekane,pa ne prehude akcije.Všeč so mi tudi ljubezenski filmi:od rom.komedij in ljubezenskih trilerjev.Glasba pa vse razen rejva in tehna.Tudi klasiko imam rad.Hodita kaj s svojim v pabe ali discoteke?
Moram reči,da sem daljše sprehode in vspone postavila na stranski tir žal,enostavno ne najdem časa upam, da se bodo zadeve v službi umirile in bo prišel spet tisti čas ko bom tudi jaz užival pogled z kake gore.Žan zdaj pa šibam imam sestanek se slišiva ,če ne danes pa kdaj drugič te že najdem.Lep in prijeten dan še naprej…..lp
Jaz nimam še nobenih planov,ker ne vem kako kažejo stvari pri mojem,upam da bo frej ,če ne bom pa v družbi prijateljev preživela zadnje urice leta kaj bomo počeli in kje bomo bili, pa še ne vem lahko pa ti povem da do zdaj še nobeno leto nisem bila razočarana….bom pa decembra opazovala mesto kako je lepo okrašeno,zapravljala za darila,hodila v kino in se še naprej prepuščala sladkemu razvajanju 🙂
Jaz sem zelo vesela,ker je vikend tu ,čeprav danes delam do 15 potem pa imamo še poslovilno zabavo, ker gre ena sodelovka v pokoj(upam da bo hitro minilo 🙂 )ker komaj čakam,da se vležem v svojo banjo in prepustim užitkom sproščanja….glede vikenda pa še nič ne vem,ker moj tudi nič še ne ve.V najslabšem primeru bom odšla na izlet,zvečer pa na kak prijeten kraj za zabavo… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.