Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAJ DELATE V TEM VREMENU

KAJ DELATE V TEM VREMENU

Greš v kino ali pub,mogoče diskoteko?Greš s prijateljicami jih imaš veliko?

V diskoteke ne hodim več ,ker mi ne odgovarja ne meni ne moji družbi okolje(no nismo stari samo ,da ne bo pomote),no v bachus hodimo pa prej tudi parkrat v global(to je pa tudi vse kar ti lj.lahko ponudi nažalost) ,največkrat gremo pa v kak pab,prijateljic in prijateljev imam veliko,malo je pa tistih ,ki jim res zaupam,pa ti?

Zvezdica če ni skrivnost ali si iz Ljubljane ali bližnje ali daljne okolice?No sedaj pa moram iti.Vse lepo in uživaj na zabavi,zvečer pa si naredi večer prijeten in ga izkoristi,ker jutri bo že prepozno.Se slišiva v ponedeljek.Čao,Žan.

v centru lj.sem doma,lep dan še naprej….in lep vikend

Hojla Zvezdica,dobro jutro,te kaj zebe?Kako si kaj preživela vikend?Jaz sem ga kar lepo preživel,malo na sprehodu po naravi,pa s prijateljem sva poklepetala,pa v soboto dopoldan je čas za nakupe,zvečer pa malo okrog.Tudi jaz imam veliko znancev,pravih prijateljev pa zelo malo.

Ojla,tudi jaz sem lepo preživela vikend v družbi prijetnih ljudi,pa tudi malo vn pokukala,včeraj sem bila na bledu,v soboto pa malo pokukala v nočni svet Ljubljane.No in vmes sem staknila neko virozo,tako da sem zdaj doma….kuham čaj in delam nekaj za fax.Ti kako se počutiš?…lp

Počutim se kar dobro,delavno.Kje v Ljubljani pa je najbolši lajf,oziroma kje si bila,ali je bilo dobro?Glede prehlada pa pij čim več čaja in jej veliko sadja.In seveda bodi na toplem.

V Ljubljani se žal nič pametnega ne dogaja (trenutno) ,mi smo šli malo v as ,na koncu pa še v bachus in to je to.Meni je bilo ok ker sem bila v dobri družbi, vendar če gre par sam tja in če si sam ne naredi dobre atmosfere ne bo iz žura nič.S katerega konca slo si ti?

Sem iz Medvod.Ali je res v Bachusu ful gužva.Vrtijo dobro glasbo?Kaka generacija je notri,mladina ali srednja g.?Ker si doma, si privošči tisto,kar si med zaposlenostjo ne moreš.Mogoče ogled dobrega filma,ali poslušanje glasbe.Katera zvrst ti najbolj seže v dušo?

Gužva je vedno ker je to en izmed dveh ali treh najbolj obiskanih lokalov v Lj.Gled starosti je pa tko vidla sem že tudi veliko starejših (nad 40….) mislim pa se de gible populacija med 25 in 35,leto gor ali dol….Vrtijo mešamo glasbo od hausa pa do komerciale…Jaz osebno poslušam vse razen rave,nekako najbolj pa pop in njemu podobne zvrsti……ko pa si želim sprostitve pa tudi kaka rom.

Katere športe imaš rada,oziroma ali se kaj ukvarjaš s špotom?

Šport imam zelo rada sem se kar nekaj let aktivno ukvarjala z njim,trenutno rada igram tenis,tečem ob tem vremenu bolj malo,sem se pa včeraj rolala,ti?

Kolesarim,hodim občasno na Šm.Goro.Praviš,da si rolala in se žal prehladila.Rolanje je kar lep šport.Boš danes gledala Našo malo kliniko ali kaj drugega?Dan bo še dolg.Hodiš kaj v kino Komuna ali kam drugam?

Če gem v kino grem ponavadi v kolosej,ko ga pa še ni bilo smo hodili pa v komuno,če ti po pravici povem nmk ne gledam,ponavadi pogledam kak filem ali pa oddajo na disco….me pa veliko stvari zanima tako da mi skoraj nič zanimivega po tv ne uide 🙂

Že delam napake pišem filem namesto film :),kaj pa je tebi všeč,oziroma katere reči te spravijo v dobro voljo…lp

Zelo rad imam komunikativne,zabavne ljudi,skratka tiste kateri name pozitivno delujejo.Zelo je lepo biti srečen in kaj me osrečuje;odvisno kdaj in na kateri način.Recimo da začutim v sebi,da nisem obremenjen in odvisen od nikogar,da sem svoboden in brez skrbi,da nisem pod nobenim pritiskom v službi ali kje drugje.Osrečuje me,če me kdo preseneti s kakšno stvarjo,ki jo ne bi pričakoval.Srečo je treba deliti ,če jo lahko.Si ti srečna v življenju?V dobro voljo pa me spravi humor,smeh in prijetni ljudje.Lahko dobra glasba,film ali težko dosegljivi predmet ali stvar,ki si jo srčno želiš in je dobiš.

Skrivnost sreče ni v tem,da delaš kar ti je všeč,ampak da ti je všeč to kar delaš…to sem nekoč zasledila na netu in res je srečna sem ker si znam sama narediti življenje srečno in da bi bila sreča popolna,je lepo če imaš ob sebi osebe katere ti oz.on tebe delajo srečnim.Sama sem zelo vesele in komunikativne narave,preseneti me vse kar nisem pričekovala pa to da je vse lepo v nas samih in da so okoli nas iskrice ,ki nas vedno spomnijo na to da nas ima nekdo rad…

Lepo je ljubiti in biti ljubljen.Ali nekoga imeti rad in z njim deliti radosti življenja.Kaj pa misliš o jogi in njenih pozitivnih učinkih?

Joga je ok samo če ima res pozitiven učinek :),pri meni je ok,žan zdaj te pa počasi zapuščam šibam še mal okol na tako lep sončen dan,tudi tebi želim še lep preostanek dneva in veliko lepih sončnih uric,se slišiva jutri….lp

Hvala in lepo se imej tudi ti.LP.

Dobro jutro Zvezdica kako se kaj počutiš?Je viroza že kaj popustila?

Dober dan Žan ,žal ni nič bolje kvečemu slabše,sem začela še kašlat povrh,tko da lahko smo upam ,da bo kmalu bolje…..kako se ti počutiš ,imaš veliko dela?

čao,šele sedaj sem videl,da si mi odpisala,sori.Danes imam malo manj dela in mi delavni čas kar mineva.Veš najbolje je,da greš k zdravniku ali pa počivaj v postelji,veliko pij čaja in uživaj čim več sadja,ki ima c vitamin,pa tudi med,če ga imaš.Prehlad je zelo neprijeten,ko se nas loti in bi vse naredili,da se ga čim prej znebimo.Za kašelj pij kakšen sirup.In kaj počneš,ti je kaj dolgčas?

Ja med tem časom,ko te ni bilo sem malo prebirala izjave šokirane in tistih,ki ji želijo pomagat,pa bi be vprašala če ti seveda ni odveč kako ti gledaš na življene,daješ prednost družini,karieri,denarju ali pa ti je kaj drugega na prvem mestu(tu mislim tvoje življene ne od šokirane) ,njena situaci res ni običajna pa vendar nikoli ne veš kaj nas čaka jutri…..jaz osebno ne podpiram dejanja njenega fanta in upam da se je odločila za pravo pot,sama sicer ne vem kako bi ravnala,ker kaj takega ne bi nikoli pričekovala od partnerja…..mi je pa definitivno na prvem mestu družina oz. ljubezen in še enkrat ljubezen….imaš ti že kaj otrok?

Ja dolgčas mi ni ker delo se vedno samo najde 🙂 ,trenutno pregledujem teste od kolegice,ki je predavateljica in imam tudi sama bolnega otročička doma tako da ne najde časa in me je prosila za pomoč…upam da jih bo kmelu konec :),drugače mislim danes malo obiskat brata,mogoče na kak sprehod po tivoliju,zvečer pa pred tv,ker priznam počasi ne sledim več toku dogajanja :),upam da me bo viroza minila in da bo kmalu bolje,ker tudi sama delam v bolnici in moram čeprav nimam toliko stika z pacienti poskrbeti ,da se virus ne bo širil naprej…..zdravil ne pijem imam pa zelo rada čaje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close