KAJ DELATE V TEM VREMENU
V diskoteke ne hodim več ,ker mi ne odgovarja ne meni ne moji družbi okolje(no nismo stari samo ,da ne bo pomote),no v bachus hodimo pa prej tudi parkrat v global(to je pa tudi vse kar ti lj.lahko ponudi nažalost) ,največkrat gremo pa v kak pab,prijateljic in prijateljev imam veliko,malo je pa tistih ,ki jim res zaupam,pa ti?
Gužva je vedno ker je to en izmed dveh ali treh najbolj obiskanih lokalov v Lj.Gled starosti je pa tko vidla sem že tudi veliko starejših (nad 40….) mislim pa se de gible populacija med 25 in 35,leto gor ali dol….Vrtijo mešamo glasbo od hausa pa do komerciale…Jaz osebno poslušam vse razen rave,nekako najbolj pa pop in njemu podobne zvrsti……ko pa si želim sprostitve pa tudi kaka rom.
Zelo rad imam komunikativne,zabavne ljudi,skratka tiste kateri name pozitivno delujejo.Zelo je lepo biti srečen in kaj me osrečuje;odvisno kdaj in na kateri način.Recimo da začutim v sebi,da nisem obremenjen in odvisen od nikogar,da sem svoboden in brez skrbi,da nisem pod nobenim pritiskom v službi ali kje drugje.Osrečuje me,če me kdo preseneti s kakšno stvarjo,ki jo ne bi pričakoval.Srečo je treba deliti ,če jo lahko.Si ti srečna v življenju?V dobro voljo pa me spravi humor,smeh in prijetni ljudje.Lahko dobra glasba,film ali težko dosegljivi predmet ali stvar,ki si jo srčno želiš in je dobiš.
Skrivnost sreče ni v tem,da delaš kar ti je všeč,ampak da ti je všeč to kar delaš…to sem nekoč zasledila na netu in res je srečna sem ker si znam sama narediti življenje srečno in da bi bila sreča popolna,je lepo če imaš ob sebi osebe katere ti oz.on tebe delajo srečnim.Sama sem zelo vesele in komunikativne narave,preseneti me vse kar nisem pričekovala pa to da je vse lepo v nas samih in da so okoli nas iskrice ,ki nas vedno spomnijo na to da nas ima nekdo rad…
čao,šele sedaj sem videl,da si mi odpisala,sori.Danes imam malo manj dela in mi delavni čas kar mineva.Veš najbolje je,da greš k zdravniku ali pa počivaj v postelji,veliko pij čaja in uživaj čim več sadja,ki ima c vitamin,pa tudi med,če ga imaš.Prehlad je zelo neprijeten,ko se nas loti in bi vse naredili,da se ga čim prej znebimo.Za kašelj pij kakšen sirup.In kaj počneš,ti je kaj dolgčas?
Ja med tem časom,ko te ni bilo sem malo prebirala izjave šokirane in tistih,ki ji želijo pomagat,pa bi be vprašala če ti seveda ni odveč kako ti gledaš na življene,daješ prednost družini,karieri,denarju ali pa ti je kaj drugega na prvem mestu(tu mislim tvoje življene ne od šokirane) ,njena situaci res ni običajna pa vendar nikoli ne veš kaj nas čaka jutri…..jaz osebno ne podpiram dejanja njenega fanta in upam da se je odločila za pravo pot,sama sicer ne vem kako bi ravnala,ker kaj takega ne bi nikoli pričekovala od partnerja…..mi je pa definitivno na prvem mestu družina oz. ljubezen in še enkrat ljubezen….imaš ti že kaj otrok?
Ja dolgčas mi ni ker delo se vedno samo najde 🙂 ,trenutno pregledujem teste od kolegice,ki je predavateljica in imam tudi sama bolnega otročička doma tako da ne najde časa in me je prosila za pomoč…upam da jih bo kmelu konec :),drugače mislim danes malo obiskat brata,mogoče na kak sprehod po tivoliju,zvečer pa pred tv,ker priznam počasi ne sledim več toku dogajanja :),upam da me bo viroza minila in da bo kmalu bolje,ker tudi sama delam v bolnici in moram čeprav nimam toliko stika z pacienti poskrbeti ,da se virus ne bo širil naprej…..zdravil ne pijem imam pa zelo rada čaje.
Forum je zaprt za komentiranje.