Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost na forumu

Iskrenost na forumu

Mogoče, čist slučajno sem pomislil, da pa ima mogoče Robi svoje merilo za opravljanje moderatorskega dela in ne tvojega merila Matjažko. Saj veš, tebe lahko en grdo pogleda, pa te že lahko s tem užali, kot primer.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jah, kaj se ti bo štulil z željo ,da bi ti bil všečen, če nimaš 20 let. :)))[/quote]

Jah, kaj se pa potem pritožuješ? Naj se štuli tebi? Ti še lulike nimaš…[/quote]

Bi se Robiju prilizovala, ker ima funkcijo moderatorja, mlajši moški eto… 😀
Na status simbole se lepiš. :))))
Robi, pol žensk ne bo več zainteresiranih zate, če izgubiš modreatorski status! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kulturo dialoga ti nalaga bonton – če ti pa ne, da si recimo kje iz divjine, 🙂 bi pa naj bi bil tu za to moderator. 🙂

Jah, kaj se ti bo štulil z željo ,da bi ti bil všečen, če nimaš 20 let. :)))[/quote]
Margot- ima takole čez palec 20 let … že kar nekaj dni ☺[/quote]

Tole je tema o iskrenosti in zato hočem da veš, da sem te pogrešala. Že kar nekaj dni. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tole je tema o iskrenosti in zato hočem da veš, da sem te pogrešala. Že kar nekaj dni. :)))[/quote]
koliko je t v € … da mi nakažeš
lahko bi nadaljevala … bi imela vsaj kaj od tega, da hodiš sem

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj pa se ptoem podeljuje moderatorska funkcija? Kar tako? Še bolj me zanima, zakaj si jo sprejel, zgolj zato, da pač imaš funkcijo, ki ti ne nalaga nobenih dolžnosti in obveznosti? 😉

Moderatorska funkcija ni “ugajanje drugim” in “duhovno kamiličarstvo”, ampak vzdrževanje reda, kulture pišočih, brisanje neustreznih postov, opozarjanje na izgrede, neprimerne in žaljive poste, usmerjanje, pomoč itd..[/quote]
Robi je v bistvu najslabši moderator vseh časov. Še na Mn3njalniku, kjer se velikokrat dovoli pisati žaljivke, bi prej dobil kako kazen kot pa tu gor. Narobe je tudi, da nekaterim kaže večjo naklonjenost kot drugim, kajti zares dober moderator bi moral vse uporabnike obravnavati enako, ne pa da se pri “prepirih” še sam povezuje z določenimi osebki, namesto in s tem še sam prispeva k mešanju dreka.

Aja pa Marko, vem, da me boš zdaj citiral. Lepo, da imaš vsaj na Med Over Netu vzornika, če ga že nimaš v reali. Tist srček zraven njegovega vzdevka je pa verjetno namenjen tebi, saj si tudi ti njemu precej pri srcu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No evo, imamo vsaj enega oziroma že dva, ki se jima je Robi oziroma njegovo delo, vsaj malo zamerilo. Robi, odlično opravljaš nalogo. 😉 :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj pa se ptoem podeljuje moderatorska funkcija? Kar tako? Še bolj me zanima, zakaj si jo sprejel, zgolj zato, da pač imaš funkcijo, ki ti ne nalaga nobenih dolžnosti in obveznosti? 😉

Moderatorska funkcija ni “ugajanje drugim” in “duhovno kamiličarstvo”, ampak vzdrževanje reda, kulture pišočih, brisanje neustreznih postov, opozarjanje na izgrede, neprimerne in žaljive poste, usmerjanje, pomoč itd..[/quote]
Tebi že od nekdaj gre na živce moje “duhovno kamiličarstvo”. 🙂
Ker je že to tema o iskrenosti, bom še malo iskren in povedal, da nisem konfliktna oseba in se norcem ali provokatorjem raje izognem.

Ne vem, če se spomniš, kako je bilo pred dvema letoma, ko sem prišel na ta forum….Bili ste trije ali štirje uporabniki, med njimi ti, ki si “pecal” Bibitko in Japkico…:)
Potem sem se še sam pridružil temu pecanju in pecal Katjenko…:)
Vsaka tema je šla v franže, pa se nisi nič razburjal…:)
Pa razmišljam, če ti zdaj to manjka, da več ne pecaš forumašic, ker si sem jim mogoče malo zameril.

Zame super komentar, ki popestri in razmiga dolgočasno filozofsko debato…:)
In to bi naj brisal…? Pa ne, no.

Zato pa se raje zamerim kakšnemu moškemu, kot pa ženski. 🙂

Še par postov zbrišem Sadnemu, pa bo spet pobegnil. 🙂

Pa menda nisi ljubosumen. 🙂 Saj si lahko iskren v tej temi. 🙂

Tole je tema o iskrenosti in zato hočem da veš, da sem te pogrešala. Že kar nekaj dni. :)))[/quote]
lahko bi nadaljevala … bi imela vsaj kaj od tega, da hodiš sem[/quote]

Dragi NM, toliko truda sem vložila vate … ma za ves denar tega sveta ne dam.
In – ja – seveda bova še nadaljevala. Zato pa sem tu.

Al pa, če sm vedu, da boš to napisu. Dej bod še bl predvidljiv pa neizviren pr replyih.

Daj Robi, ne briši Sadnega. Potem pa ne vidim, kaj mi ima za povedat. Kako mi bo pa na tak način pomagal, če sploh nimam celotne slike? :))

Če ti ima kaj bolj pikantnega za povedat, ti lahko pošlje na ZS. 🙂

Popravek:

Dragi NM, toliko truda sem vložila vate … ma za ves denar tega sveta TE ne dam.
In – ja – seveda bova še nadaljevala. Zato pa sem tu.

Matjažko, pa daj si najdi eno takšno kot sem jaz, samo mlajšo :)))

lahko bi nadaljevala … bi imela vsaj kaj od tega, da hodiš sem[/quote]

Dragi NM, toliko truda sem vložila vate … ma za ves denar tega sveta ne dam.
In – ja – seveda bova še nadaljevala. Zato pa sem tu.[/quote]

potem pa tudi ne vem zakaj bi vedel, kar mi sporočaš … sorry naredila si mimosunek
OK – evo ti v 3D z zvočno podlago: lahko bi me nadaljevala pogrešati — potem bi še jaz imel kaj od foruma.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Marko, jst mislim, da zate ni pomoči več. Če si 7 let tle gor vsak dan, pa da si samo to počel v teh 7ih letih, pač bral te blodnje o ženskah / ljubezenskih odnosih / prevarah in si svojega vzornika celo našel v Robiju, meni je to logično, zakaj si potem danes takšen, kakršen si. Premor si vzemi, pejt dol za par mesecev, da se spraviš k sebi. Verjemi dobro ti bo delo, pa nam ostalim tudi, ko nas ne bo nihče več zasledoval in citiral ob vsakem komentarju.

Sadni, pa ti si rekel, da meni želiš pomagat, zdaj pa vidim, da mi želiš škodovat. Iskrenost pa taka. 🙂

Samo pomagam.

Mimogrede, kar se tiče iskrenosti, ženske ne bodo nikoli iskrene z nami :

http://zensiert.to/media/1/lie.gif

Mimogrede, kar se tiče iskrenosti, ženske ne bodo nikoli iskrene z nami :

http://zensiert.to/media/1/lie.gif%5B/quote%5D
Meni se zdi zelo iskrena, saj jih je pokazala. :))

Robi

Ne gre se za tebe, ampak izključno za DRUGE, da se vzdržuje nivo komunikacije, kjer tvoja dolžnost, ki naj bi ravno izhajala iz moderatorske funkcije, da poskrbiš, da do tega ne prihaja oz. v čim manjši meri.

Pecal? Mojemu šarmu se ženske ne znajo upirati, potem pa to zgleda kot pecanje. :))

Same story over here. Se jih rabim otepat še na forumih. Zmedena_Samica, Krivokljun, Margot, Misonkka, Senza,…vse zacopane vame, pa čeprav sem že nevem kolikokrat poudaril, da me zanimajo izključno samo 20+. Slednja me je še celo šla osvajat na privat. Ti packa Senza, pa še fanta imaš 🙂

Same story over here. Se jih rabim otepat še na forumih. Zmedena_Samica, Krivokljun, Margot, Misonkka, Senza,…vse zacopane vame, pa čeprav sem že nevem kolikokrat poudaril, da me zanimajo izključno samo 20+. Slednja me je še celo šla osvajat na privat. Ti packa Senza, pa še fanta imaš :)[/quote]
emmm … če bi vajina teorija držala bi si jih (naštete) bejbe drkale z obema rokama in še podplati … ne pa tipkale po tipkovnici svoje objave na forumu

Sadni, če je pa to zate šarmiranje, potem pa tudi precej moških privlačiš. Nekaj delaš narobe ali pa nam česa ne poveš. 😉

Same story over here. Se jih rabim otepat še na forumih. Zmedena_Samica, Krivokljun, Margot, Misonkka, Senza,…vse zacopane vame, pa čeprav sem že nevem kolikokrat poudaril, da me zanimajo izključno samo 20+. Slednja me je še celo šla osvajat na privat. Ti packa Senza, pa še fanta imaš :)[/quote]

Padajo na natrenirana mlada telesa! Saj so vse takšne te milfice… :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close