Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost na forumu

Iskrenost na forumu

Jah, odvisno, koliko me boš plačala, čeprav rezervista. Profesionalni nogometaši služijo lepe denarce, pa vsi so ponavadi tam pod 30. :)[/quote]

Potem pa ne veš, da je David Beckham letnik 1975. :))[/quote]

Ah, on je samo reklama, šminka. Se ne spoznaš na fuzbalerje, kaj šele da bi bila menedžer. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Potem pa ne veš, da je David Beckham letnik 1975. :))[/quote]

Ah, on je samo reklama, šminka. Se ne spoznaš na fuzbalerje, kaj šele da bi bila menedžer. :D[/quote]

Jaz se ne, se pa moj dobro spozna na fuzbal.

Moji nasveti so dobrohotni, se pa običajno grdo slišijo :/

Ne vem kje si staknil to informacijo. Nisem tam doma.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ah, on je samo reklama, šminka. Se ne spoznaš na fuzbalerje, kaj šele da bi bila menedžer. :D[/quote]

Jaz se ne, se pa moj dobro spozna na fuzbal.[/quote]

Jah to je glavno, pa da je lep in seveda MLAJŠI. Kaj še pričakuješ do moškega? :)))

Pri meni jokanje na rami ni zastonj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vsi so ponavadi tam pod 30 ??? Ti si zgleda še v življenju nisi ogledal nogometne tekme…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Antilopa, jaz ti želim da si srečna s tem svojim, spider ti piše pragmatično, matjažko pa iz čiste njemu lastne zlobe, jaz nimam nič pri tem, saj veš, da sem dobra punca 🙂 🙂 Navsezadnje je nekaj najlepšega imeti varnost družino, biti mati, marsikateri ženski je to več kot končana izobrazba, karierna uspešnost in vsi ti atributi, ki jih ti imaš, jaz pa nič od tega… torej če sta se iskreno zagledala en v drugega brez kalkulacij vrabca v roki, kot bi napisal boom, potem je to nekaj blazno lepega… skrbi me samo stavek Ne boš verjela, ampak čim dlje berem ta forum, tem bolj se zavedam, da takih kot je on, ni veliko., ker če si izbirala med populacijo monovcev in to s svojo percepcijo, ki zna biti na trenutke razštelana že zaradi tvojih izrazitih koleričnih izpadov..hm…potem je bolje da nehaš brati ta forum, predvsem pa iskrene izjave redkih piscev…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Preveč iskreni ? 🙂
Važno, da je dobronamerno.

Matjažko je varno v objemu svoje ljubljene ženske in jaz mu to privoščim. Le na nogomet se ne spozna. :)) Sicer pa Matjažko ni zloben, le trmast je.

Spider pa tudi ni nebogljen na ljubezenskem področju. Za njega sem jaz premalo divja. :))

Ja, ane? Pravniki smo jim krivi, ker se oni ločujejo, ker se prepirajo zaradi meje, ker vozijo prehitro in vinjeni ipd. :))
[/quote]Pravniki omogočajo, da ljudje vidijo, da je smiselno iti na sodišče, če nimaš prav, če imaš denar, ime, veze… in da je to nesmiselno, če jih nimaš, pa imaš prav. Uspeh pravniške stroke je dobljen primer. Uspeh v inženirstvu oz naravoslovju se mi zdi bolj enoznačno v službi človeka oz civilizacije. Mogoče pa je oboje isto zgrešeno. Za nekaj se pač odločiš, če imaš to milost, da se lahko sam odločaš.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, kaj pa če si me ti nehote naščuvala na čatu, kopirajoč njen sestavek? Kdo je sedaj tu zloben? :)))
Antilopa, monopol si izgubila nad mano, zdaj sem pa v primežu druge, vidiš, kako me je potegnila na svojo stran, ker ne znaš prav zagrabit moškega. :)))

Bog se te naj usmili kako si negativno razpoložen.V sredo je polna luna.Nisi sam kriv:)

Katenjka, kaj pa če si me ti nehote naščuvala na čatu, kopirajoč njen sestavek? Kdo je sedaj tu zloben? :)))
Antilopa, monopol si izgubila nad mano, zdaj sem pa v primežu druge, vidiš, kako me je potegnila na svojo stran, ker ne znaš prav zagrabit moškega. :)))[/quote]

Matjažko, jaz vseskozi sumim, da te je nekdo ščuval proti meni. :)) Le kdo je hotel razdreti najino virtualno prijateljstvo? :)) Veš, ugotovila sem, da preveč mlado meso ni zame, težko vas dohajam. Pri antilopi se leta poznajo. :))

stara koka dobra supa

Antilopa, monopol si izgubila nad mano, zdaj sem pa v primežu druge, vidiš, kako me je potegnila na svojo stran, ker ne znaš prav zagrabit moškega. :)))[/quote]

Matjažko, jaz vseskozi sumim, da te je nekdo ščuval proti meni. :)) Le kdo je hotel razdreti najino virtualno prijateljstvo? :)) Veš, ugotovila sem, da preveč mlado meso ni zame, težko vas dohajam. Pri antilopi se leta poznajo. :))[/quote]Ampak antilopa, matjažkova fizična starost je menda pred tabo zavita v meglico ugank, sicer je pa stara duša, poplesuje na popevke iz šestdesetih let~~ [youtube]ZBICKtTcgmM[/youtube]

Še malo počakam, pa bo antilopa vredi za mene. Starejša, vezana, zdolgočasena..

Samo tu res dva tekmujeta, kdo bo bolj zloben, en direktno, drugi potuljeno… antilopa, kje imaš tistega, ki je nad vsemi monovci, na mon pa piše..naj se malo oglasi…

Tebi na raport? Boš ga premerila do glave do pet? 😀
Jah, ker samo zafrkavate ženske , ima Antilopa čisto prav, da si je izmislila enega imaginarnega, bo imela vsaj mir. :))

:))) Pozabil si dodati…ne več brezmadežna….:))

Jah, ker samo zafrkavate ženske , ima Antilopa čisto prav, da si je izmislila enega imaginarnega, bo imela vsaj mir. :))[/quote]

Matjažko, saj boš prebolel. Jaz ti nisem kriva, če si se obotavljal in računal kilometre do mene. Če bi bila tvoja “ljubezen” močna, ne bi bilo nobenih ovir. :)))) Hec, hec.

Jah, ker samo zafrkavate ženske , ima Antilopa čisto prav, da si je izmislila enega imaginarnega, bo imela vsaj mir. :))[/quote]Ja nimam ga še v bazi podatkov..sej tudi če je imaginarni, bo pa v virtualni tabeli..

Preveč iskreni ? 🙂
Važno, da je dobronamerno.[/quote]

Ahm. Mislim, da imam isti problem kot s fotogeničnostjo. Ni čutiti moje miline :)))))))
Ko smo že pri iskrenosti – a kdo ve, kje je NM? Iskreno me skrbi zanj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jah, ker samo zafrkavate ženske , ima Antilopa čisto prav, da si je izmislila enega imaginarnega, bo imela vsaj mir. :))[/quote]

Matjažko, saj boš prebolel. Jaz ti nisem kriva, če si se obotavljal in računal kilometre do mene. Če bi bila tvoja “ljubezen” močna, ne bi bilo nobenih ovir. :)))) Hec, hec.[/quote]
Predvidevam, da je tudi v tem hecu nekaj resnice. 🙂

Ti sigurno ne bi bila za pravniški poklic. Gre za poklic, kjer je treba znati z ljudmi. Prilagoditi se moraš znati sogovorniku. Če je ta na visoki ravni, tudi ti tako komuniciraš. Če gre za preprostega človeka, pa na ta način. Vedno pa je treba biti takten. V poslu je tako, privatno se lahko sprostiš. Ti si vzvišena, previsoko nad tlemi. Precenjuješ lastne sposobnosti in podcenjuješ druge ljudi. Sposobnost, iznajdljivost in brihtnost se kaže najprej v dokončanem študiju in uspehu v poslu, ki ga opravljaš. Dokler do tega ne prideš, ne moreš ocenjevati drugih. To je dobronameren nasvet.[/quote]Antilopa, hvala za nasvet, torej nisem več dobra punca ali kako? No jaz približno vem, kam spadam, vsak dan srečam koga, ki ga čisto po pravici lahko gledam gor in koga, ki pač zna, ve, zmore manj od mene, ker pač je bog delil talente naključno. Tudi posebnosti temperamenta 🙂 :)[/quote]

Antilopa, oprosti, ampak tole me je res zbodlo. Toliko ljudi, ki nimajo niti najmanjšega občutka za ljudi, kot med pravniki nisem srečala pri nobenem poklicu, no, morda pri informatikih … ampak ti vsaj ne mislijo, da so tatamata na področju del az ljudmi. Veliko pravnikov vidi življenje v črno-belih odtenkih, pravo postavljajo nad realno življenje, znajo povedat le to, kaj se vse ne da, nimajo pa niti trohice domišljije, da bi znotraj pravnih okvirov našli kakšno originalno rešitev za tvoj problem. Njihov črno-beli pogled na življenje pa večkrat pogojuje tudi njihovo “oceno” ljudi, kjer znajo biti zelo “pravniški” in nič “človeški”. Tako da – po mojih izkušnjah zelo pogosto nimajo pojma o delu z ljudmi. Na ljudi aplicirajo pravniško logiko enakosti, nediskriminacije in spoštovanja predpisov za vsako ceno, ki je pa naravnost ubijalska, če jo uporabljaš pri vodenju ljudi, kjer moraš biti predvsem iznajdljiv, fliksibilen, jim moraš vzbujati zaupanje (in ne strah ali strahospošovanje) in jih znati motivirati za določen cilj, projekt, delo. To se pa ne doseže tako,da napišeš en sklep ali eno odločbo in tudi ne tako, da se držiš ZDRja kot pijanc plota.

Pa brez zamere. Verjamem, da je marsikateri pravnik super pri delu z ljudmi, ampak o večini … tega res ne bi trdila.

Preveč iskreni ? 🙂
Važno, da je dobronamerno.[/quote]

Ahm. Mislim, da imam isti problem kot s fotogeničnostjo. Ni čutiti moje miline :)))))))
Ko smo že pri iskrenosti – a kdo ve, kje je NM? Iskreno me skrbi zanj.[/quote]

NM se je utrudil zaradi maratonskega odpiranja tem prejšnje dni. Nedelja je dan za počitek. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close