Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskati ljubezen ali ne?

Iskati ljubezen ali ne?

Lepo povedano.
No in pri njemu in njemu podobnih, se vidi stopnja spoštovanja do nasprotnega spola.
Torej, po tej logiki so oni tisti, ki so kvalitetni samci???? Kakšno merilo za kakovost??
In kot takšni, naj bi si zaslužili nekaj več???hahaha
Dragi Spiderčki, boste morali kaj več ponudit!

Zelo se strinjam s tem kar je Robi izpostavil, koliko je kvalitetnih samic, ki si takega”kvalitetnega” samca želi? Vsaka ki da kaj nase, ga bo skenclala ob prvi priložnosti.

To je tvoja samotolažba.

Meni se ni treba nič spreminjati, ker si ženske same želijo moje družbe, tudi vezane, ali celo predvsem take. To pove veliko o tem, koliko jih njihovi “kvalitetni” tipi dejansko zadovoljijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je tvoja samotolažba.

Meni se ni treba nič spreminjati, ker si ženske same želijo moje družbe, tudi vezane, ali celo predvsem take. To pove veliko o tem, koliko jih njihovi “kvalitetni” tipi dejansko zadovoljijo.[/quote]Samotolažbe ne bom niti komentiral, ker si popolnoma mimo.

Ti pa rečem, če imam hčerko, je poligamen človek zadnje, kar bi ji privoščil! Ti?

Ok se zadnjic. Tale vezan tip je bil prej samski in je imel ISTE hobije kot jih ma zdej. Ni visel po gostilnah. Torej?[/quote]

Še zadnjič tebi, ki nič ne štekaš: ti pišeš o vezanih, jaz o samskih tipih. Ti bi o preteklosti, jaz o sedanjosti. Kapiš? Ne, itak, da ne.

Zaenkrat seme še pridno stran meče… Upam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Prava ženska zna vse, doživljat, sodoživljat, iskat ljubezen in kemijo Torej, še nisi prava ženska.

Ok se zadnjic. Tale vezan tip je bil prej samski in je imel ISTE hobije kot jih ma zdej. Ni visel po gostilnah. Torej?[/quote]

Še zadnjič tebi, ki nič ne štekaš: ti pišeš o vezanih, jaz o samskih tipih. Ti bi o preteklosti, jaz o sedanjosti. Kapiš? Ne, itak, da ne.[/quote]
Ampak tebi povezovanje podatkov res ne gre od rok, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ljubezen pride ko najmanj pričakuješ 😉

Kaj vam ni jasno?
Lepa ženska ali pa bogat moški – oba z lahkoto dobita partnerja.
Grda ženska dobi kvečjemu kakega obupanca.

ki ga potem v lastni zaslepljenosti od sreče kuje v nebesa kot boga ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj se tu spravljaš na mene? Realnost je, da marsikdo vezan skače okoli. Tega nisem kriv jaz.

Če boš imel hčerko, dvomim, da te bo vprašala, kakšnega tipa naj ima.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti si ravno pri roki;)Upam da bo pravočasno prepoznala varalice;)

Drugače je pa vedno tako, da vsak naj živi svoje življenje kakor mu paše.
Ko pa je govora o iskanju ljubezni, eni in edini….ne more biti v istem dihu govora o spolnosti z več osebki, ker je to preprosto druga zgodba…..mogoče je avtorica napačno vprašanje zastavila?…….o tem pa ji ti lahko kaj več poveš;)…

Te zadane, da komaj prideš k sebi in potem odfrči, ker zaradi prihajanja k sebi nisi bil fokusiran:).

Te zadane, da komaj prideš k sebi in potem odfrči, ker zaradi prihajanja k sebi nisi bil fokusiran:).[/quote]…na ljubezen:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close