Iskati ljubezen ali ne?
Jaz naj tebi razlagam? Sej pa se imaš za nekega poznavalca, menda ja sam veš, česa si v življenju želiš, ali pač ne? No, tega, kar si želiš, za to s eje treba truditi.
Nobeni “naj bi-ji” ne bodo uredili sveta po tvoji želji.[/quote]
Se jaz pritožujem ali bemtim nad čemer koli? 😉 To se samo takšni, ki vas nekje čevelj žuli.
To ni “moj biznis”, kako ti živiš ali kdo drug, če si tako zadovoljen, kar imaš, jah, super, potem menda sploh ni potrebe, da bi upošteval “tradicionaliste”, ki po tvoje živijo zlagano, saj se gre le zate, da ostajaš zvest samemu sebi in svojim načelom? 😀
Saj tista, ki doma dobi in je zadovoljna, ne bo skakala okrog. 🙂
Tiste, ki pa iščejo drugje, pa ga že dolgo niso občutile v sebi. :)[/quote]
Količina seksa je obratno sorazmerna z nezvestobo? 😉
Torej imamo recept za zvestobo > čim več seksanja 😀
Je kaj strahu, da ti ne bi bila zvesta, Robi? :))))))[/quote]
Zaenkrat še ne. 🙂
Očitno je nekaj na tebi kar moškim trenutno ni všeč. Kaj je težko reči vendar če v 10 letih ni šlo pomeni, da nekaj ne štima. Na silo vsekakor iskati ljubezen ne gre, ker boš razočarana ljubezen te najde ali pa ne.
Vsekakor nima smisla obupat na silo pa po mojem mnenju ni za iskati. Po moje moreš le več zahajati v kraje kjer se nahajajo moški pa bo že nekako 🙂
Ampak to na “dobre” samce meče slabo luč. Saj jih predstavljaš kot nezveste. Vsi nezvesti lahko rečejo, da varajo zato, ker so dobri samci. 🙂 Zato se ženske nimajo kaj pritoževati. :)[/quote]Dober samček je tisti za katerega samičke rečejo, da je dober, ga definirajo kot dobrega, ne pa en Spider…. 😉
Če smo že pri tem. 🙂
Ampak to na “dobre” samce meče slabo luč. Saj jih predstavljaš kot nezveste. Vsi nezvesti lahko rečejo, da varajo zato, ker so dobri samci. 🙂 Zato se ženske nimajo kaj pritoževati. :)[/quote]Dober samček je tisti za katerega samičke rečejo, da je dober, ga definirajo kot dobrega, ne pa en Spider…. 😉
Če smo že pri tem. :)[/quote]
To že. 🙂
Me pa zanima koliko samičk za takšnega samca, ki si želi občasno skočiti še kam drugam, rečejo, da je dober. 🙂
Če smo že pri tem. :)[/quote]
, ne pa en On_… 😉
Če smo že pri tem. 🙂
Ampak to na “dobre” samce meče slabo luč. Saj jih predstavljaš kot nezveste. Vsi nezvesti lahko rečejo, da varajo zato, ker so dobri samci. 🙂 Zato se ženske nimajo kaj pritoževati. :)[/quote
Ni cvetja brez trnja. V vsakem zakonu je dolgoročno kurbarija ali pa dolgčas. Torej predlagam, da se ženske in moški sprijaznijo s kurbarijo. Zveza z nekom, ki nima izbire, zagotovo ni zanimiva.
Ni cvetja brez trnja. V vsakem zakonu je dolgoročno kurbarija ali pa dolgčas. Torej predlagam, da se ženske in moški sprijaznijo s kurbarijo. Zveza z nekom, ki nima izbire, zagotovo ni zanimiva.[/quote]
Mislim, da ima kurbarija še vseeno preveč stranskih učinkov, kot pa dolgčas. 🙂
Razne bolezni, neželjene nosečnosti…..Vplivi neke tretje osebe, ki zakomplicirajo odnos…..Zato je dolgčas še vseeno boljša “izbira”. 🙂
Čeprav ni nujno, da je vsak odnos sčasoma dolgočasen. Obstajajo še drugi načini za popestritev ter hkrati možnosti za izzive s katerimi nadgrajuješ odnos.
Ni cvetja brez trnja. V vsakem zakonu je dolgoročno kurbarija ali pa dolgčas. Torej predlagam, da se ženske in moški sprijaznijo s kurbarijo. Zveza z nekom, ki nima izbire, zagotovo ni zanimiva.[/quote]
Mislim, da ima kurbarija še vseeno preveč stranskih učinkov, kot pa dolgčas. 🙂
Razne bolezni, neželjene nosečnosti…..Vplivi neke tretje osebe, ki zakomplicirajo odnos…..Zato je dolgčas še vseeno boljša “izbira”. 🙂
Čeprav ni nujno, da je vsak odnos sčasoma dolgočasen. Obstajajo še drugi načini za popestritev ter hkrati možnosti za izzive s katerimi nadgrajuješ odnos.[/quote]
Am, dolgčas je definitivno najslabša možna alternativa. Pa to ne govorim zdaj samo o partnerskih odnosih, ampak na splošno o življenju. Le tega bi se moralo uživat, ne pa da se ves čas vrtiš v enem in istem krogu in se na smrt dolgočasiš. Če si se ženske naveličal in te ne privlači več, potem je čas, da jo zapustiš, ne pa da se še kar tolažiš kako si srečen v zvezi. Pa kaj boš nadgradil, kaj si spet sfilozofiral to Robi ? Če ni več iskric jih pač ni več, ne moreš v eno in isto žensko 10 let strmet in da ti bo še vedno v isti meri zanimiva, kot ti je bila na začetku…
Spider, a ti to iz lastne izkušnje ? – tole podpišem – sicer s kakšnim kozmetičnim popravkom, ker ni problem v tem, da se “naveličaš”… stvari so bolj komplicirane … tudi zato mislim, da si tole stresel malo na pamet, ampak dokaj blizu bistva .
Velikokrat imaš sicer precej “mejne” teorije, ampak me pa občasno prijetno presenetiš …
saj omenjena inMarrkić so pacienti … ti, ki jih bereš si pa presežek pacienta[/quote]
Haha, kdo se oglasi potem 😀 Ni dneva, da me ne bi šel citirat. Vsak dan me bereš, kaj se zdaj tu sprenevedaš, pa druge označuješ za paciente, če si pa sam tak. Kdo ti bo pa verjel no, le kdo…
Kdo je Marrkič ?
Pa saj ni važno … pozabi. Problem je v tem, da jih jaz berem “zelo občasno”, ti si pa na Forum privezan kot žival v štali .[/quote]
jebat ga … me zato plačajo, da ne motim drugih ☺
Spider, a ti to iz lastne izkušnje ? – tole podpišem – sicer s kakšnim kozmetičnim popravkom, ker ni problem v tem, da se “naveličaš”… stvari so bolj komplicirane … tudi zato mislim, da si tole stresel malo na pamet, ampak dokaj blizu bistva .
Velikokrat imaš sicer precej “mejne” teorije, ampak me pa občasno prijetno presenetiš …[/quote]
Napačno citiranje. Tole, kar citiraš, je pisal Sadni.
Forum je zaprt za komentiranje.